-
Υπερβολικη ταχυτητα+Στροφη+Κουλαμαρα=Clio_στου_χαντακ
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Υπερβολικη ταχυτητα+Στροφη+Κουλαμαρα=Clio_στου_χαντακΧμμ
Εχω κανει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο - με την διαφορα οτι εγω προλαβα να σταματησω στους 5 ποντους - ΧΩΡΙΣ να τρεχω. Πηρα κανονικα την στροφη και καποιος ειχε ριξει χαλικι εκει, το οποιο δεν ειδα απο πιο πριν καθ'οτι βραδυ. Βεβαια το πιθανοτερο ειναι αυτο που λες, αλλα μην τον σταυρωσουμε κιολας...
-
Eδώ και μερικές μέρες όλα μα ΟΛΑ τα φώτα στο τούνελ του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής είναι κλειστά. Μπαίνεις με ήλιο και ξαφνικά είσαι μέσα στα σκοτάδια .... και μετά παραπονιόμαστε για τα φωτόμετρα της ΑΟ.
-
Γιατί δεν ανάβεις από πριν τα φώτα σου, όπως επιτάσσουν οι πινακίδες στην είσοδο του τούνελ;
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Υπερβολικούς σας βρίσκω. Μπορεί να έχει μέσα κάτι που ζυγίζει 500 γραμμάρια και να μην τον ενοχλεί καθόλου στην οδήγηση της μηχανής. Οκ, τυπικά θα έπρεπε να το αποφύγει εντελώς ειδικά εν ώρα υπηρεσίας, δεν είναι δα και τόσο τραγικό όμως.Δεν είναι θέμα να είσαι τόσο τυπολάτρης, απλά έτσι όπως το έχει όντως δυσχεραίνει την κίνηση του, άσε που μπορεί να πιαστεί σε κανένα καθρέφτη αυτοκινήτου και να του στρίψει απότομα το τιμόνο κλπ.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Γιατί δεν ανάβεις από πριν τα φώτα σου, όπως επιτάσσουν οι πινακίδες στην είσοδο του τούνελ;Τα ματια δεν συνηθίζουν αμεσα απο το φως στο σκοταδι (και αντιστροφα).Και ειδικα τα φωτα του αυτοκινητου δεν βοηθουν καθολου σε αυτη την περιπτωση.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατί δεν ανάβεις από πριν τα φώτα σου, όπως επιτάσσουν οι πινακίδες στην είσοδο του τούνελ;
Τα ματια δεν συνηθίζουν αμεσα απο το φως στο σκοταδι (και αντιστροφα).Και ειδικα τα φωτα του αυτοκινητου δεν βοηθουν καθολου σε αυτη την περιπτωση.
Οτι ειπε. Ο πιο σημαντινος λογος για τον φωτισμο μεσα στο τουνελ δεν ειναι τοσο για να βλεπουμε που παμε οταν μπαινουμε σε αυτο, αλλα για να βλεπουμε οταν βγουμε απο αυτο (προσωπικη εκτιμηση).
Για τον Ζητα με την σακουλα, τυπικα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να πηγαινει για προσωπικες δουλειες με την μηχανη και την στολη. Αλλα ενταξει, δεν εγινε και τιποτα. Ας μην τον σταυρωσω αυτον
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί είναι ασπρόμαυρες; Έχεις κρυφή κάμερα ή τις τράβηξες καλλιτεχνικές;
Την ιδια απορια ειχα και εγω μολις τις ειδα , πιο πολυ προς τη δευτερη περιπτωση εκλεινα
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Γιατί δεν ανάβεις από πριν τα φώτα σου, όπως επιτάσσουν οι πινακίδες στην είσοδο του τούνελ;ναι φταίω κ από πάνω...
Α και στο συγκεκριμένο τούνελ του Σταυρού δεν έχει τέτοιες πινακίδες...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υ.Γ.: Οι φωτογραφίες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές γιατί βγήκαν στα 'κλεφτά'.
Γιατί είναι ασπρόμαυρες; Έχεις κρυφή κάμερα ή τις τράβηξες καλλιτεχνικές;
Κάποια στιγμή είχα γυρίσει την φωτογραφική του κινητού στο ασπρόμαυρο για δοκιμή-πλάκα και μετά ξέχασα να επαναφέρω τη ρύθμιση στο 'κανονικό'.
Υ.Γ.: Δεν έχω αναφέρει τόσο καιρό ότι δουλεύω για τον Μάκη;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πως ειναι το αφεντικο σου ? Τωρα τελευταιο σου ανεβασε το μισθο καθολου ?
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Πως ειναι το αφεντικο σου ? Τωρα τελευταιο σου ανεβασε το μισθο καθολου ?
Ο μισθός είναι ανάλογος των DVD που κομίζουμε και προσκομίζουμε
-
- Δεξιοτίμονο Passat με πινακίδες ΔΣ
- βυτιοφόρο στην Καβάλας με το πίσω βυτίο να στάζει από παντού!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νερο εσταζε;Μαλλον θα ξεχασαν το καπακι ανοιχτο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δε ξέρω Βασίλη, απ'το καπάκι έχανε αλλά είχε σήμα του εύφλεκτου στα πλάγια.
-
ΩΧ!!! καραεύφλεκτο....!
ο 'αχόρταγος' θα ήταν φουλαρισμένος...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δε ξέρω Βασίλη, απ'το καπάκι έχανε αλλά είχε σήμα του εύφλεκτου στα πλάγια.
Βενζινη θα ηταν!!Δεν ειχες ενα κουβα να μαζεψεις;
-
Γυρίζοντας απ' τη δουλειά σήμερα, σε στενό δρόμο με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση, απ' την απέναντι ένα λευκό αυτοκίνητο άρχισε ξαφνικά να έρχεται κατά πάνω μου. Ο οδηγός του, δίχως ζώνη, μιλούσε στο τηλέφωνο που κρατούσε με το αριστερό και χειρονομούσε με το δεξί χέρι.
Άναψα φώτα και κόρναρα, μαζεύτηκε μεν αλλά με αγριοκοίταξε κιόλας και (δεν παίρνω όρκο αλλά μου φάνηκε σαν να) μου κατέβασε και κάτι καντήλια.
Το αυτοκίνητο ήταν σιτροέν, είχε ένα μπλε 'καρούμπαλο' κι ο οδηγός φορούσε στολή. -
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]