-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πέτυχα Opel Tigra ακαγκούρευτο
Ακαγκούρευτο Τίγκρα δεν βγάζει ούτε το εργοστάσιο. Το μόνο που παίζει να δεις ακαγκούρευτο (και χρήσιμο) είναι αυτο που μόλις βρήκε από την πρέσα του σκραπ
Διακρίνω μια μικρή εμπάθεια ή κάνω λάθος;
λάθος κάνεις...
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πέτυχα Opel Tigra ακαγκούρευτο
Ακαγκούρευτο Τίγκρα δεν βγάζει ούτε το εργοστάσιο. Το μόνο που παίζει να δεις ακαγκούρευτο (και χρήσιμο) είναι αυτο που μόλις βρήκε από την πρέσα του σκραπ
Διακρίνω μια μικρή εμπάθεια ή κάνω λάθος;
Ο Κρουσης με τα Opel ρε Φραγκ ? ?
Με τιποτα.
Να φανταστεις ειχε εκδηλωσει ενδιαφερον για ενα opel σε μια παλαιοτερη αγγελια του φορουμ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τώρα τελευταία βλέπω κι εγώ πολλούς ακράνωτους με 1000αρες....να πηγαίνουν κομμάτια. Ειδικά ένας σε ένα φανάρι στην Λ. Μαραθώνος ξεκίνησε κομμάτια σε σημείο που να του πηγαίνει πέρα δώθε ο κώλος και μετά με σούζα το πήγαινε μέχρι να αλλάξει ταχύτητα. Ακράνωτος και όπως το είπες με κοντομάνικο. Αυτός εάν πέσει κλάφτον.
Ενας άλλος με παλιά σχετικά 1000αρα αλλά με πολύ θόρυβο από την εξάτμιση έκανε σφήνες ακράνωτος με την διαφορά ότι είχε κρεμασμένο το κράνος στο αριστερό χέρι.Τι σας χαλάει;
Προσφέρουν στους υπόλοιπους φτηνά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (εκτός από την μπροστινή ανάρτηση, ζάντα και φρένα που τρώνε το περισσότερο ζόρι σε μια σύγκρουση) και όργανα για μεταμόσχευση (εκτός από το δέρμα τους που τρίβεται καλά ακόμα και στην ελληνική άσφαλτο-teflon και τον εγκέφαλο που και να μπορούσε να τον αξιοποιήσει η ιατρική, είναι ελλατωματικός)... -
Σε περίπτωση που με βρει κάπου (γιατί έτσι όπως πάνε θέμα τύχης και χρόνου είναι να βρεθεί πάνω σε κάποιον) και πέσει, θα σου ζητάει και τα ρέστα στο δικαστήριο μετά έχει-δεν έχει δίκιο...
Άντε να βρω εγώ/εσύ/'όποιος βρεθεί στη θέση αυτή' το δίκιο μου σε φάση με μηχανή 'ξύνω τους δεξιά-αριστερά για να περάσω ανάμεσα και να μην κόψω καθόλου'...
ΥΓ:Στα λιμανάκια έχω δει/πετύχει 1-2 τυπάδες στυλ 'Rocking baby' με παντοφλίτσα, με σορτσάκι και γυμνός από πάνω χωρίς κράνος, να παίρνει τη 'γνωστή' στροφή και να του φεύγει και να πέφτει και να σέρνεται στην άσφαλτο για μερικά μέτρα (τουλάχιστον)... ...Άθλια η σκηνή αν τη φανταστείς αλλά εκ των υστέρων σκέφτηκα 'τα ήθελε ο κώλος σου παπάρα που μου κάνεις και μαγκιές γυμνός πάνω σε μεγάλου κυβισμού μηχανή'!
-
Η μαλλον, απο τη ροη του αερα που δημιουργει η ζελατινα, γι'αυτο ανεβαινει η μπλουζα νομιζω.
-
Αν είχατε στα χέρια σας ένα video με μια εγκληματική προσπέραση νταλίκας (σαν αυτά που δείχνουν τα κανάλια) θα το στέλνατε κάπου?
Κανάλι, εταιρία νταλίας κλπ...
-
Σιγουρα.
Στον Σκαι πιστευω οτι θα ασχολιοντουσαν αλλα θα το ανεβαζα και στο youtube για να το βλεπουν ολοι. -
http://www.youtube.com/watch?v=Sx4aF9JIX5g' target='_blank
με κλαρκ σηκωνουν αυτοκινητα -
Γιατί τα βάζουν έτσι?
(πέρα από το γεγονός ότι τα σηκώνουν με κλαρκ, οπότε οι πιθανότητες να προξενήσουν καμιά -ύπουλη- ζημιά από κάτω από το αμάξι είναι αρκετές)Στο βίντεο ακούγεται να λέει κάποιος 'για να έρθει να τα πάρει ο γερανός'...
Επίσης...αυτοί είναι παράνομα παρκαρισμένοι?Φαίνεται να έχουν διαγραμμίσεις κάτω και να έχουν παρκάρει σωστά... -
Πιθανόν να τα μαζεύουν γιατί θα περάσει παρέλαση ή κανένας 'επίσημος' από εκεί.
Για όποιο λόγο και να το κάνουν πάντως είναι μεγάλη ηλιθιότητα. -
Διαφωνώ στο οτι τα σηκώνουν έτσι μη υπολογίζοντας τις ζημιές που προκαλούν,αλλά και η δική μας ανευθυνότητα είναι μεγάλη.Οταν ομως τοποθετούν ταινία στο πεζοδρόμιο μια βδομάδα νωρίτερα και προειδοποιούν και οι οδηγοί τα αφήνουν εκεί χωρίς να τους νοιάζει,τότε καλά να πάθουν.Τα ίδια γίνονται στο απθ κάθε χρόνο αλλά κανείς δεν δίνει σημασία στις προειδόποιήσεις και μετά όταν τους τα σπάνε φωνάζουν.
-
Κάνουν ζημιές όταν τα σηκώνουν έτσι, σε πλαστικά μαρσπιέ, εξάτμιση, άξονα (για πισωκίνητα) κλπ.
Επειδή ο άλλος ξέχασε το αμάξι δεν πρέπει να το καταστρέψουν, ας φέρουν ειδικό γερανό και φορείο κι ας χρεώσουν πολλά λεφτά στους ξεχασιάρηδες για τη μεταφορά.
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Διαφωνώ στο οτι τα σηκώνουν έτσι μη υπολογίζοντας τις ζημιές που προκαλούν ... .Δηλαδή γνωρίσουν ότι υπάρχει πιθανότητα να προξενήσουν ζημιά και δε τους ενδιαφέρει;
-
Aκριβώς!Εχουν μια δουλειά να κάνουν,γι αυτό και δεν ασχολούνται.Είναι δυνατό να μη γνωρίζουν οτι έτσι όλο και κάποιο σημείο του αμαξώματος θα φθαρεί;Αλλωστε έχουν και αυτοί αυτοκίνητα.Απλώς η τακτική είναι ¨ωχ μωρε και τι να κάνουμε,αυτό βρήκαμε,αυτό φέραμε¨.
-
Kαλα ρε γμτ...που ζουμε? Οτι γουσταρουν κανουν οι μπατσοι? Αστα διαλα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Kαλα ρε γμτ...που ζουμε? Οτι γουσταρουν κανουν οι μπατσοι? Αστα διαλα.Πρέπει να δεις πως τραβάνε τα αμάξια όταν κάνουν έργα στο δρόμο για να καταλάβεις ότι το κλαρκ είναι ευγενής μεταχείρηση. Δένουν μια ρόδα του αυτοκινήτου με ιμάντες και το τραβάει η φαγάνα (λες και είναι παιδικό παιχνιδάκι) αφήνοντας μαύρες γραμμές στο δρόμο από τα λάστιχα.
Μερικές φορές τα ανεβάζει πάνω στο πεζοδρόμιο για να ενοχλούν λιγότερο (όταν ανεβαίνουν καλοπερνάνε). -
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=Sx4aF9JIX5g' target='_blank' target='_blank
με κλαρκ σηκωνουν αυτοκινηταΒλέπω κορδέλα αρά οι οδηγοί πρέπει να ήξεραν ότι εκεί απαγορεύεται.
Αλλά :ο κλαρκατζής τι έκανε; Πήρε τα αμάξια που ήταν κάθετα και τα έβαλε οριζόντια πιάνοντας τον 3πλάσιο χώρο;
Εκτός κ αν τα έβαλε έτσι ώστε να τα πάρει με την μία ο γερανός.Πάντως εάν έβλεπα να σηκώνανε έτσι αμάξι μου το λιγότερο είναι ότι θα πλάκωνα τον κλαρκατζη χωρίς πολλά πολλά...αν είναι δυνατόν δηλ!!!!
-
Δε ξέρω αν κολλάει στο θέμα αυτό αλλά το γράφω μήπως και μου λυθούν οι απορίες.
Χθες το πρωί ήμουν με ένα εταιρικό αυτοκίνητο (Seat inca) στο Μαρούσι. Έχω σταματήσει κανονικά σε θέση που επιτρέπεται για να πάρω κάποια πράγματα αλλά μπαίνοντας μέσα για να φύγω με πούλησε και δεν έπαιρνε μπροστά, λόγω μπαταρίας. Κάλεσα με το τηλέφωνο βοήθεια και περίμενα να έρθει για να μου δώσει ρεύμα. Μπροστά μου είχα πεζοδρόμιο και μετά από λίγο ήρθε ένας κύριος με το αυτοκίνητό του και σταμάτησε πάνω στο πεζοδρόμιο (ενώ απέναντι είχε χώρο σε κανονική θέση στάθμευσης αλλά αυτό δεν έχει σημασία). Τον πλησίασα και του είπα ότι περιμένω οδική βοήθεια και δεν θα μπορεί να σταματήσει στο δρόμο γιατί θα τον κλείσουμε και αν θέλει να αφήσει απέναντι το αυτοκίνητό του. Βγήκε από το αυτοκίνητο μου έβαλε τις φωνές, γιατί είχα σταματήσει εμπρός στο μαγαζί του (λες και το ήξερα ότι ήταν δικό του) και ότι και αυτός θέλει να δουλέψει και να φορτώσει κ.λ.π.. Του είπα ότι είμαι εκεί νόμιμα και το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα γι αυτό και δεν έχω φύγει εδώ και ώρα, αλλά αυτός τίποτα. Το άφησε και μπήκε στο μαγαζί του 'ξεφορτώνοντας' μια σακούλα με βάρος που δε πρέπει να ξεπερνούσε τα 2 κιλά.
Χθες πάλι, επιστρέφοντας από τη δουλειά με το 107 και στρίβοντας σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης, χτύπησα κατά λάθος τη κόρνα (Το 107 έχει 'ευαίσθητη' κόρνα, και κάποιες φορές κορνάρουμε κατά λάθος. Είναι πράγματι αστείο να κορνάρεις στον εαυτό σου στο πάρκινγκ). Μια κυρία με ένα Citroen που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα πιθανώς τρόμαξε με το κορνάρισμα και με έβρισε.
Η απορία μου είναι η εξής.
Τόσο έτοιμοι για βρισιές και οτιδήποτε άλλο, είμαστε όλοι μας που το βρισίδι και οι χειρονομίες γίνονται χωρίς δεύτερη σκέψη με το παραμικρό χωρίς καν να ακούσουμε τι μας λέει ο άλλος ή να καταλάβουμε πότε κάτι γίνεται χωρίς να το θέλουμε και πότε εσκεμμένα;
Τι στο καλό αν συνεχίσουμε έτσι σε λίγο αντί για καλημέρα θα ρίχνει ο ένας στον άλλο μπουκέτα. Ναι ο καθένας μας μπορεί να έχει τα προβλήματά του αλλά εδώ πλησιάζουμε την άλλη άκρη ρε γμτ. -
Κανει πολυ ζεστη και ολος ο κοσμος βαραει πυρακια!!!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]