-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτό το... scarface κορεάτικο πλοιάριο ανήκει σε παππού, ο οποίος έχει την τάση να παρκάρει με το αυτί. Επειδή μάλλον δεν ακούει κιόλας, έκανε και ζημιά σε συνφορουμίστη μας στο Λιτόχωρο...
Λοιπόν, αυτή να φανταστείτε είναι η καλή του πλευρά, η άλλη ήταν πολύ πιο χάλια. Ψάχνοντας παραπάνω λεπτομέρειες, ανακαλύψαμε οτι ο τυπάκος είχε τα μπροστά λάστιχα κανονικά και τα ΠΙΣΩ χιονολάστιχα και επιπλέον, οτι το αμάξι ήταν ατρακάριστο, εξ ου και η τέλεια κατάσταση του αερόσακου...
Προσοχή, κυκλοφορούν ανάμεσά μας...
-
Δεν εχω πού αλλου να το βαλω.
Ποιος ειπε οτι οι δαγκανες ειναι απαραβίαστες; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ποιος ειπε οτι οι δαγκανες ειναι απαραβίαστες;Φερτε το πριονιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!
-
Ποιος ειπε οτι οι δαγκανες ειναι απαραβίαστες;[Γι'αυτό λέω γερανό να τα μαζεύει... ]
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί του κολλάς στον προφυλακτήρα με το astra; Για να του πεις 'τόπο στα νιάτα';Μάνο όπως ίσως φαίνεται ήμουν σταματημένος σε φανάρι κάπου στα Καμίνια
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ποιος ειπε οτι οι δαγκανες ειναι απαραβίαστες;[Γι'αυτό λέω γερανό να τα μαζεύει... ]
Βασικά, αυτό που χρειάζεται είναι να μαζέψει η αστυνομία τον 'μάγκα' που την έχει δει υπεράνω του νόμου, να περάσει κανένα μήνα στην φυλακή μπας και έρθει στα ίσια του.
-
Τη δαγκάνα τη θεωρώ μέγιστη βλακεία.
Ο λόγος που απαγορεύεται εκεί το παρκάρισμα είναι προφανώς επειδή εκεί το αυτοκίνητο ενοχλεί. Αν το 'δαγκώσεις' και το ακινητοποιήσεις, δεν αποτρέπεις την όχληση που αυτό προκαλεί.
Κάνει μπαμ δηλαδή οτι είναι καθαρά εισπραχτικό μέτρο και όχι κατασταλτικό. -
Εισπρακτικος καποιο μετρο του ΚΟΚ? Μην ξαναπεις κατι τετοιο, τζιζζζ πιπερι.
-
Παιδιά έχετε δίκιο εν μέρη, αλλά μην παραβλέπετε τον αποτρεπτικό ρόλο που παίζει η τιμωρία και ταλαιπωρία της δαγκάνας για αυτούς που έχουν κάνει το γαϊδουρινό παρκάρισμα σύστημα.
Σε ένα ιδανικό κόσμο, κάθε αυτοκίνητο που ήταν παρατημένο πάνω σε πεζοδρόμιο, πεζόδρομο, μπροστά από ράμπα ΑΜΕΑ κλπ θα το έπαιρνε αμέσως ο γερανός. Σε πόλεις με τρελή κίνηση και στενούς δρόμους όπως οι δικές μας δυστυχώς τέτοια μέτρα είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να εφαρμοστούν.
Οι δαγκάνες όμως είναι εύκολες στην τοποθέτηση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από δημοτικούς αστυνομικούς με μηχανές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πραγματικά εφικτό να δημιουργήσουμε μια κατάσταση στην οποία ο Έλληνας οδηγός (με ότι σημαίνει η λέξη) θα φοβάται πλέον να το παρατήσει όπου και όπως γουστάρει.
-
Ποιος ειπε οτι οι δαγκανες ειναι απαραβίαστες;Ας προσεξουμε και τη μικρη φωτο αριστερα ,εκτος κειμενου.Μας διδασκει εναν επαναστατικο τροπο μεταφορας καροτσιου οικοδομων.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
πράγμα που σημαίνει ότι είναι πραγματικά εφικτό να δημιουργήσουμε μια κατάσταση στην οποία ο Έλληνας οδηγός (με ότι σημαίνει η λέξη) θα φοβάται πλέον να το παρατήσει όπου και όπως γουστάρει.Aυτο στην Ελλαδα δεν παιζει
Αν δεν ειναι απο πανω καποιος αστυνομικος να ριχνει καμπανες ΚΑΘΕ φορα που κανει καποιος μ@λ@κι@, δεν θα αλλαξει τιποτα
Ειμαστε ο λαος της φουστιας
-
Ρε γαμώτο τι γίνεται με τη δημοτική αστυνομία της Αθήνας????Μέσα σε μία εβδομάδα έχω πάρει δύο κλήσεισ για στάθμευση, μία γιατί πάρκαρα σε μέρος με ελεγχόμενη στάθμευση, εκεί που ήταν η ταμπέλα που να τη δω, και το αποκορύφωμα χτεσ όπου ναι μεν ειχα παρκάρει πάνω σε πεζόδρομο αλλά 12 τη νύκτα. Να φάω κλήση στις 12 το βράδυ???? (Συγκεκριμένα 23:54), τι διάολο υπερωρίες κάνουνε??
(Φαντάζομαι ισχύουν κανονικά, έτσι???)
-
Ναι ισχύουν κανονικά.
-
-
Iσχυουν απλα δεν τις πληρωνεις...
-
Γιατί;
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
δεν πειράζει...θα του ρθουν με την εφορία...
-
Ο χρήστης keny έγραψε:
Ρε γαμώτο τι γίνεται με τη δημοτική αστυνομία της Αθήνας????Μέσα σε μία εβδομάδα έχω πάρει δύο κλήσεισ για στάθμευση, μία γιατί πάρκαρα σε μέρος με ελεγχόμενη στάθμευση, εκεί που ήταν η ταμπέλα που να τη δω, και το αποκορύφωμα χτεσ όπου ναι μεν ειχα παρκάρει πάνω σε πεζόδρομο αλλά 12 τη νύκτα. Να φάω κλήση στις 12 το βράδυ???? (Συγκεκριμένα 23:54), τι διάολο υπερωρίες κάνουνε??(Φαντάζομαι ισχύουν κανονικά, έτσι???)
Το ζητημα ειναι μεχρι ποτε δουλευει η Δ.Α. ή αν εχεις κανει τις παραβασεις;
-
Τις παραβασεις τις εκανε, οπως κανουμε εγω και εσυ. Οτι γραφει το γραφει για το γαμωτο.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
δεν πειράζει...θα του ρθουν με την εφορία...
Εμένα μία δεν έχει έρθει εδώ και 5 χρόνια (δεν την πλήρωσα ποτέ εννοείται )
Να περιμένω κιάλλο μπαρμπαστρούμφ???
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]