-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και εγώ την έχω πατήσει έτσι. Και συνήθως τα βενζινάδικα δεν έχουν άδεια μπιτόνια. Τελευταία φορά που έμεινα από βενζίνη (ω ναι, μου έχει συμβεί πάνω από μια φορά ) ψάχναμε ανοιχτό περίπτερο στην Αράχοβα στις 7 το πρωί για να αγοράσουμε μπουκάλια νερό, να τα αδειάσουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε ως μπιτόνια.
Η Shell σου δανείζει ( με 8 ευρώ που επιστρέφονται εάν επιστρέψεις το μπιτόνι ) μπιτόνι και σου βάζει εκεί βενζίνη.
Εχω την εντύπωση πως δια νόμου απαγορεύεται να βάλεις βενζίνη σε πλαστικό δοχείο (λόγω στατικού ηλεκτρισμού) και άρα πρέπει να έχεις μεταλλικό κάνιστρο όπως αυτά του στρατού.
Δεν είναι πλαστικό.
-
-
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ρεθυμνο ειναι ετσι?
Χανιά!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΟΠΟΥ δεν υπαρχει οριο. Απλο ειναι, αμα ειναι να γραφουμε και τα αυτονοητα...EDIT
Κατσε γιατι τωρα καταλαβα τι ειπες...ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και υπαρχουν Autobahn που δεν εχουν κανενα απολυτως οριο ταχυτητας, και σαφεστατα ΔΕΝ υπαρχουν ορια της ταξης των 250 και αλλες αηδιες. Ο κοφτης στα 250 ειναι απο συμφωνια κυριων μεταξυ των τριων κατασκευαστων (BMW, Merc & Audi) και δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με φανταστικα ορια ταχυτητας που δεν οριζονται με πινακιδες (και για αυτο η Porsche δεν εχει τετοια, γιατι απλα δεν ηθελε), αντιθετα οριζονται με πινακιδες τα σημεια που δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ οριο ταχυτητας, νομιζω η πινακιδα ειναι αυτη εδωΣτις Autobahn υπαρχει συνιστωμενο οριο 130 για λογους οικονομιας αλλα πρακτικα δεν εφαρμοζεται απο κανεναν διοτι δεν μπορει κανεις να το επιβαλλει. Υπαρχουν ορια ταχυτητας εως 140 σε συγκεκριμενα τμηματα ενω αν σε καποιο κομματι υπαρχει καποιο προβλημα (ατυχημα, εργα ή οτιδηποτε αλλο) μπορει να δεις ελαχιστα ή μεγιστα ορια προσωρινα σε ηλεκτρονικες πινακιδες που υπαρχουν για το σκοπο αυτο. Περιορισμος υπαρχει μονο για τα φορτηγα (85) και τα λεωφορεια (100) δηλαδη στον κοφτη...
-
Αρα συμφωνουμε οτι οπου ειναι unrestricted, δεν υπαρχει κανενα οριο?
-
Η Α.Ο. δεν είναι Autobahn. Είναι ένας υπέροχος δρόμος που όμως κατασκευάστηκε με προδιαγραφές για όρια ταχύτητας.
-
Χρήστο, μη νομίζεις οτι η ΑΟ έχει να ζηλέψει ποιοτκά από την Autobahn...
Ίσα-ίσα σε μερικά σημεία ο Γερμανικός αυτοκινητόδρομος δεν κρύβει την ηλικία του. -
H ΑΟ εχει προδιαγραφες καλυτερες απο τις ελευθερες autobahn. Καποιες απο αυτες τις ελευθερες autobahn εχουν μεσαιες στροφες και 2 λωριδες ανα ρευμα, η ΑΟ ειναι κλασεις ανωτερη απο πολλες απο αυτες. Ο Ελληνας ειναι που δεν κανει για δρομους χωρις ορια, για αυτο μιλησα για αδεια ΑΟ, αργα το βραδυ, σε σημεια με απεριοριστη ορατοτητα (οπως η τεραστια κατηφορικη ευθεια λιγο πριν την διχαλα για αεροδρομιο-Κορωπι).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αρα συμφωνουμε οτι οπου ειναι unrestricted, δεν υπαρχει κανενα οριο?Yeap...
Όπου βλέπεις το παραπάνω σήμα, όρμα...Προσοχή μόνο ΠΑΝΤΑ στον καθρέπτη επειδή σου έρχονται από το πουθενά.
Έκανα προσπέραση με 170, κοιτάω πρώτα, βγαίνω και μόλις πάω να μπώ δεξιά βλέπω να μου ανάβουν τρελά φώτα από πίσω και μετά να με περνάει BMW με περισσότερα από 240...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Έκανα προσπέραση με 170, κοιτάω πρώτα, βγαίνω και μόλις πάω να μπώ δεξιά βλέπω να μου ανάβουν τρελά φώτα από πίσω και μετά να με περνάει BMW με περισσότερα από 240...Εγώ τι να πω που στη διαδρομή Νιρμπουργκρινγκ-Φρανκφούρτη είχα βρει ένα Saxo VTS (παίζει να ήταν το μοναδικό στη Γερμανία, το ζευγαράκι που ήταν μέσα είχαν κατουρηθεί από τη χαρά τους! ) και ενώ πηγαίναμε τελικές, μας πέρναγαν μερικοί Γερμαναράδες για πλάκα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αρα συμφωνουμε οτι οπου ειναι unrestricted, δεν υπαρχει κανενα οριο?ΝΑΙ!
-
-
Πριν από λίγο, είδα Ταξί VW Touran.
-
H τάβλα είναι μακρύτερη ΚΑΙ σε μήκος από το Smart!
-
Χθες γυρνώντας από Γλυφάδα σε τρία φανάρια της Βουλιαγμένης είμαι μαζί με 10 - 12 μηχανάκια που μάρσαραν στο κόκκινο 1000db και έκαναν εκκίνηση αλλά ΜΟΤΟ GP!!! ΜΙΛΑΜΕ ΧΑΜΟΣ!!!!!! Εγώ αλυτάρχης
1ο φανάρι ολα ΟΚ
2ο φανάρι ένας ΕΣΒΗΣΕ και έχασε 1 sec (με κίνδυνο να τον πετύχει αμάξι)
3o φανάρι περιμένουν εκκίνηση 3...2..... και όπως είμαι στην μέση σαν αλυτάρχης με περνάει ένας ζητάς από δεξιά και ένας απο αριστερά και ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΥΓΙΟΤελικά οι ζητάδες στρίμωξαν έναν στο επόμενο φανάρι που φαντάζομαι θα πληρώσει για όλους
ΥΓ Καλά οι ζητάδες κάνουν τέτοιες καταδιώξεις με το ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ???
-
Γυρνώντας από Β.Εύβοια πριν 2 ΣΚ, στην Εθνική προς Αθήνα, προσπάθησα να βγάλω φωτογραφία κάτι απίστευτο αλλά δεν τα κατάφερα..
Ο λόγος για ένα Atos που τραβούσε με ιμάντα ένα.. transit και μάλιστα την μεγάλη του έκδοση (που είναι πιο ψηλό και πιο μακρύ).
Το πιο ψηλό και πιο μακρύ αναφέρεται στο Transit, αν και θα μπορουσε να αναφέρεται και στο Atos μετά από εκείνη τη ρυμουλκηση.....Και όλα αυτά στην Εθνική Οδό.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πριν από λίγο, είδα Ταξί VW Touran.Υπαρχει, εχουμε και στη Θεσσαλονικη ενα. Σε ενα περιοδικο επαγγελματικου αυτοκινητου παντως πριν απο καιρο που κοιτουσα τις ταξινομησεις των ταξι ειδα καποια περιεργα (πχ. Stilo) με αποκορυφωμα το ταξι Nissan Terrano!!! Στη Θεσσαλονικη επισης εχουμε και μια S-Class (ΤΑΕ4343 για οποιον ενδιαφερεται...)
-
στην αραχωβα εχει κα τερανο και ραβ 4
και ενα γνωστος εχει με πινακιδες ταξι ενα βολβο 850 αλλα το εχει γισ παρτυ του δεν το χρισιμοποιει γιαν ταξι.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]