-
Οι περισσότεροι δε σου δίνουν σε μπιτόνι επειδή:
α. Θα φανεί οτι κλέβουν και
β. Φοβούνται μήπως την πας σε χημείο -
Μάλλον δεν επιτρέπεται να βάζουν βενζίνη σε οποιοδήποτε μπετόνι.
Προσωπικά έχω ένα 25 λίτρο πλαστικό ρεζερβουάρ εξωλέμβιας το οποίο πάντα το γεμίζω βενζίνη χωρίς να έχω τη βάρκα μαζί, χωρίς πρόβλημα από κανένα βενζινάδικο μέχρι τώρα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και εγώ την έχω πατήσει έτσι. Και συνήθως τα βενζινάδικα δεν έχουν άδεια μπιτόνια. Τελευταία φορά που έμεινα από βενζίνη (ω ναι, μου έχει συμβεί πάνω από μια φορά ) ψάχναμε ανοιχτό περίπτερο στην Αράχοβα στις 7 το πρωί για να αγοράσουμε μπουκάλια νερό, να τα αδειάσουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε ως μπιτόνια.Το ιδιο εχω κανει και εγω, αφου υποσχεθηκα στον βενζινα οτι εαν με επιαναν αστυνομικοι με μπουκαλι με βενζινη, δε θα μαρτυρουσα σε ποιο βενζιναδικο γεμισα, αλλα θα ελεγα οτι το πηρα απο αλλο αμαξι
Αλλιως δε μου εδινε.
-
Κι εγώ -επειδή ο χαλασμένος δείκτης βενζίνης στο ΖΧ εχει μια ακρίβεια +-100% - έχω μείνει καναδυο φορές, αλλα κοντά στο σπίτι. Έτσι χρησιμοποίησα και τις δυο το μπιτόνι από το νερό για το σίδερο που χωραει 4 λίτρα.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω, μερικοί δλδ που έχουμε μηχανήματα (πριόνια, κλαδευτήρια κλπ) που δουλεύουν με βενζίνη δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε τα μηχανήματά μας;
Τι μλκες ρε γμτ...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω, μερικοί δλδ που έχουμε μηχανήματα (πριόνια, κλαδευτήρια κλπ) που δουλεύουν με βενζίνη δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε τα μηχανήματά μας;Τι μλκες ρε γμτ...
_
να πας με το πριόνι σου και τη μηχανή του γκαζόν στο βενζινάδικο κύριος!
οτι να'ναι...
-
Ναι, και μετά αντί για εμπρηστή θα σε περάσουν για τον σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι.
-
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω, μερικοί δλδ που έχουμε μηχανήματα (πριόνια, κλαδευτήρια κλπ) που δουλεύουν με βενζίνη δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε τα μηχανήματά μας;
Τι μλκες ρε γμτ...
_
να πας με το πριόνι σου και τη μηχανή του γκαζόν στο βενζινάδικο κύριος!
οτι να'ναι...
Μάλλον θα πηγαίνουμε στο πρατήριο, θα γεμίζουμε το ρεζερβουάρ, θα πηγαίνουμε στο σπίτι/εξοχικό, θα αδειάζουμε το ρεζερβουάρ σε ένα μπετόνι με λάστιχο και τέλος θα γεμίζουμε το μηχάνημα...
Καλό ε;...
_
-
Ο χρήστης liakos24 έγραψε:
Χμ... μήπως να βάλουν οι εταιρείες και το σασμάν στα αναλώσιμα;
Απαράδεκτο το έβο πάντως, 2η μέρα και ήθελε σασμάν...
To evo φταίει ή ο κανιβαλος που το καβαλάει?
Ο ίδιος user που έβαλε τον κάφρο με τα 340 σε δημόσιο δρόμο.
Χμμμμ...κάτι τέτοιοι ηλίθιοι θα μας βάλουν να οδηγούμε SUV με 50 χαω στην Εθνική...
-
Maxmara
αν δεν κανω λαθος εχεις 350Ζ. Δηλαδη μου λες οτι δεν τρεχεις ποτε με 2χ οριο, και οτι αμα ειχες μια Μ6 και μια αδεια ΑΟ αργα το βραδυ, με ελαχιστη εως μηδενικη κινηση, δεν θα παταγες?
-
Υπάρχει πατάω και 'πατάω'
Άλλο πράγμα το ασφαλές και υπέρ-συντηρητικό όριο ταχύτητας, άλλο πράγμα η πραγματική ασφαλής ταχύτητα με καλές συνθήκες, άλλο πράγμα το όριο ασφαλείας μιας Μ6 σε δημόσιο δρόμο, και άλλο να έχεις αφαιρέσει τον κόφτη και να προσπαθείς να την τελικιάσεις στα 340+ ώστε να το γράψεις στο βίντεο για να χαίρονται τα παιδάκια.
Νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις την διαφορά, έτσι δεν είναι;
-
Ναι. Εσυ μπορεις να καταλαβεις την διαφορα οποιουδηποτε δημοσιου δρομου, με την ΑΟ τα ξημερωματα μιας καθημερινης? Την εχεις δει την ΑΟ ξημερωματα καθημερινης, και μαλιστα οχι στο κομματι Κηφισος-Κηφισιας αλλα πιο μακρυα, που ειναι εντελως αδεια και με παρα πολυ μεγαλη ορατοτητα.
ΥΓ Δεν λεω αν ειναι σωστο, ασφαλες, ή οτιδηποτε αλλο. Αυτο που λεω ειναι ας μην τα αφοριζουμε ολα. Αμα ηταν στην Γερμανια, κανεις δεν θα του ελεγε τιποτα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ εχώ πετύχει πουλι 2 φορές!!!!
Η δύναμη της συνήθειας.... φρέναρα και ΕΣΚΥΨΑ!!!Μία φορά καρακάξα ή κάτι τέτοιο πέρασε από κάτω από μία Corolla που οδηγούσα ( πίσω εμφανίστηκε ένα σύννεφο από μαύρα πούπουλα όπως στα comics ) και άλλη μία φορά είδα πουλάκι να περνάει το δρόμο χαμηλά , να χτυπάει στο λάστιχο διερχομένου αυτοκινήτου και να πέφτει κάτω νεκρό.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγώ εχώ πετύχει πουλι 2 φορές!!!!
Η δύναμη της συνήθειας.... φρέναρα και ΕΣΚΥΨΑ!!!Ελπιζω να αναφερεσαι σε πουλι=πτηνο και οχι απο τα αλλα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και εγώ την έχω πατήσει έτσι. Και συνήθως τα βενζινάδικα δεν έχουν άδεια μπιτόνια. Τελευταία φορά που έμεινα από βενζίνη (ω ναι, μου έχει συμβεί πάνω από μια φορά ) ψάχναμε ανοιχτό περίπτερο στην Αράχοβα στις 7 το πρωί για να αγοράσουμε μπουκάλια νερό, να τα αδειάσουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε ως μπιτόνια.Η Shell σου δανείζει ( με 8 ευρώ που επιστρέφονται εάν επιστρέψεις το μπιτόνι ) μπιτόνι και σου βάζει εκεί βενζίνη.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Δεν λεω αν ειναι σωστο, ασφαλες, ή οτιδηποτε αλλο. Αυτο που λεω ειναι ας μην τα αφοριζουμε ολα. Αμα ηταν στην Γερμανια, κανεις δεν θα του ελεγε τιποτα.Στη Γερμανία με 340; Σιδεροδέσμιο θα τον πήγαιναν μέσα. Αντιθέτως με την κοινή πεποίθηση πως στη Γερμανία δεν υπάρχει όριο ταχύτητας σε ορισμένα σημεία στις autobahn, υπάρχει. Εϊναι 250km/h και ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που τα γερμανικά γρήγορα αυτοκίνητα έχουν περιοριστή τελικής σε αυτά τα χιλιόμετρα.
-
ΟΠΟΥ δεν υπαρχει οριο. Απλο ειναι, αμα ειναι να γραφουμε και τα αυτονοητα...
EDIT
Κατσε γιατι τωρα καταλαβα τι ειπες...ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και υπαρχουν Autobahn που δεν εχουν κανενα απολυτως οριο ταχυτητας, και σαφεστατα ΔΕΝ υπαρχουν ορια της ταξης των 250 και αλλες αηδιες. Ο κοφτης στα 250 ειναι απο συμφωνια κυριων μεταξυ των τριων κατασκευαστων (BMW, Merc & Audi) και δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με φανταστικα ορια ταχυτητας που δεν οριζονται με πινακιδες (και για αυτο η Porsche δεν εχει τετοια, γιατι απλα δεν ηθελε), αντιθετα οριζονται με πινακιδες τα σημεια που δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ οριο ταχυτητας, νομιζω η πινακιδα ειναι αυτη εδω -
ΟΚ μαλακία κάναμε.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Και εγώ την έχω πατήσει έτσι. Και συνήθως τα βενζινάδικα δεν έχουν άδεια μπιτόνια. Τελευταία φορά που έμεινα από βενζίνη (ω ναι, μου έχει συμβεί πάνω από μια φορά ) ψάχναμε ανοιχτό περίπτερο στην Αράχοβα στις 7 το πρωί για να αγοράσουμε μπουκάλια νερό, να τα αδειάσουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε ως μπιτόνια.
Η Shell σου δανείζει ( με 8 ευρώ που επιστρέφονται εάν επιστρέψεις το μπιτόνι ) μπιτόνι και σου βάζει εκεί βενζίνη.
Εχω την εντύπωση πως δια νόμου απαγορεύεται να βάλεις βενζίνη σε πλαστικό δοχείο (λόγω στατικού ηλεκτρισμού) και άρα πρέπει να έχεις μεταλλικό κάνιστρο όπως αυτά του στρατού.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]