-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
και κατι αλλο ...Ισως η ερωτηση να ειναι καθαρα ακαδημαικη ( σε καμοια περιπτωση δεν προσπαθω να οδηγησω σε καταστασεις που ενδεχωμενως να σας βγαλουν απο την σειρα σας αφου ....ειναι σχεδον αδυνατο να συμμετασχω )
Για ποιον λογω υπαρχουν συγκεκριμενες ρυθμισεις βοηθειων στο πρωταθιλημα σας ? Γιατι δεν επιτρεπετε στον καθενα να οδηγει με οτι βοηθειες θελει ( και σε οποιον βαθμο θελει ) ανοικτες ?
Αφου καθε βοηθεια εχει το κοστος της στην επιτευξη ενος χρονου ? Γιατι προτειματε να εχετε λιγες συμμετοχες με τις 'σκληρες' συνθηκες που εχετε ( χωρις βοηθειες ) και δεν επιλεγετε να τρεχει ο καθενας οπως θελει αναλαμβανοντας το κοστος των επιλογων του ?
Μηπως ενα Ηigh στο TC δεν κοβει οσο πρεπει τον χρονο ?
Τα γραφω αυτα επιρεασμενος απο το gp3-4 οπου η χρησιμοποιηση πχ του TC ναι μεν κανει το μονοθεσιο στεθεροτερο αλλα στην καλυτερη περιπτωση εισαι 2-3 sec πιο αργος ?
Σωστή παρατήρηση, οι περισσότερες βοήθειες κόβουν χρόνο σε έναν έμπειρο simmer (οκ, με κάποιες εξαιρέσεις όπως π.χ. το TC).
Για τα setups, δεν το πολυθυμάμαι απ' έξω αλλά μέσα στο κεντρικό φάκελο του rF πρέπει να υπάρχει ένας φάκελος User Data. Κάπου εκεί μέσα υπάρχιε ένας υποφάκελος με νέους υποφακέλους όπου ο καθένας έχει το όνομα των πιστών που έχεις εγκατεστημένες. Ρίχνεις το setup σου στο φάκελο της κατάλληλης πίστας και μετά μέσα από το παιχνίδι το φορτώνεις (προσοχή, δεν αρκεί μόνο να το διαλέξεις το σέταπ, πρέπει να πατήσεις ΚΑΙ το κουμπί Load)
Ελπίζω να τα θυμήθηκα σωστά
-
Σωστά θυμήθηκες Χάρη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση για αυτό τον αγώνα πηγαίνεις εδώ:
C:\Program Files\rFactor\UserData\Nick-K\Settings\Emg_HungaryΚαι εκεί μέσα ρίχνεις το setup. Τα υπόλοιπα είναι όπως τα γράφεις.
Τώρα για τις ερωτήσεις του St.Devote. Από την αρχή επιλέξαμε να τρέχουμε με τις βοήθειες κλειστές. Το μόνο που αφήσαμε ανοιχτό είναι το inverability (κάπως έτσι λέγεται) που είναι για να μή χαλάει το αυτοκίνητο. Traction Control στο OFF και ABS στο low. Με το να βάλουμε TC on πιστεύω πως θα γινόταν πολύ εύκολο το παιχνίδι. Προσωπικά με TC ανοιχτό νομίζω πως κάνω καλύτερο χρόνο στο γύρο. Τουλάχιστον απ' ότι θυμάμαι με Formula1. Βέβαια η Formula έχει και 750 άλογα και το TC βοηθάει πάρα πολύ ενώ στα Toyota Atlantics που τρέχουμε, τα 115 άλογα (νομίζω..) είναι πάρα πολύ λίγα για να βοηθήσει το TC.
Οι υπόλοιπες βοήθειες δεν νομίζω να έχουν κάποιο 'κόστος' στους χρόνους. Άντε το Stability Control να βοηθήσει κάπως την κατάσταση προς το καλύτερο και όχι προς το χειρότερο. Δεν το συζητώ για βοήθεια Auto break που έχει.. Εκεί φρενάρει μόνο του πολύ πριν τη στροφή και φυσικά δεν μπορείς να κάνεις καλό χρόνο.
Αλλά ποια η ουσία να τρέχεις με τις βοήθειες ανοιχτές.. Εσύ τρέχεις η το pc.. Γνώμη μου πάντα.St.Devote με τιμονιέρα παίζεις η τώρα έπαιξες το rFactor με πληκτρολόγιο?? Γιατί με πληκτρολόγιο και TC OFF και ABS Low είναι σίγουρο πως δεν μπορείς να τρέξεις. Με τιμονιέρα και βοήθεις off είναι ποιό εύκολα τα πράγματα σε σχέση με το πληκτρολόγιο.
-
το πιο πολυ που μπορω να εχω ειναι ενα joypad .....
υγ ...thnx για τις βοηθειες ...
-
Δοκίμασε κάποια στιγμή όμως με τιμονιέρα και με βοήθειες off και πες μου εντυπώσεις.
-
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν το 1.14.008 με BMW Sauber F1 2007 στην Interlagos GP v1.3 με μόνη βοήθεια το TC στο low και default setup είναι καλός χρόνος;
ΥΓ. Που στην ευχή υπάρχει hotlap chart για το rfactor ώστε να μπορέσουμε να συγκρίνουμε τους χρόνους μας; Το rFactor Rank Info δεν περιλαμβάνει την BMW Sauber F1.
-
St Devote ο χρονος σου ειναι πολυ καλος.
περι βοηθειων πιστευω πως εχουμε βρει τη χρυση τομη.
το ABS βοηθα πολυ αλλα στο low και θελει 'τεχνη' και δεν το κανει παλουκι. μια μεση κατασταση δηλαδη. το traction επισης στην αρχη που παιζαμε με πιο δυσκολα μονοθεσια το ειχαμε στο medium , τωρα το βαλαμε στο low και ελαχιστοι κανουν τετακε απο υπερστροφη ισχυος αλλα μπορεις να driftαρεις με το γκαζι.τα αλογα πρεπει να ειναι καπου 250? .
το κιβωτιο που ειναι on καποιοι το εχουν off.
παρασκευη τρεχουμε ε? -
Ο χρήστης patro έγραψε:
παρασκευη τρεχουμε ε?Οκ απο μενα.
Μια διευκρινιση για τα κοψιματα για να μην εχουμε φασαριες: Κοψιμο ειναι οταν εστω και μικρο μερος του τροχου δεν ακουμπαει στο δρομο (δρομος θεωρειται και το ριγε κερμπ). Αυτο ισχυει και για το s και για τα run-off. Αν καποιος κοβει επανειλημμενα θα τιμωρηθει.
Εγω μαλλον ειμαι καλα απο χρονους, αν λετε αληθεια βεβαια οποτε θα παω για συντηρητικο setup, παντως ανεξαρτητως setup η πιστα εχει 2-3 επικινδυνα σημεια (τις 2 γρηγορες στροφες και το εσακι).
-
Εμένα θα μου απαντήσει κανεις;
Τι χρόνους κάνετε στο Interlagos GP v1.3 με BMW Suber F1 2007, με μόνη βοήθεια το TC στο low;
ΥΓ. Το RaceCast (racecast.rfactor.net) πέθανε;
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
St Devote ο χρονος σου ειναι πολυ καλος.
το traction επισης στην αρχη που παιζαμε με πιο δυσκολα μονοθεσια το ειχαμε στο medium , τωρα το βαλαμε στο low και ελαχιστοι κανουν τετακε απο υπερστροφη ισχυος αλλα μπορεις να driftαρεις με το γκαζι.Το traction στο off δεν το έχουμε η κάνω λάθος??
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Το RaceCast (racecast.rfactor.net) πέθανε;
Απ' ότι βλέπω έχει πρόβλημα η σελίδα αλλά ανοίγει κανονικά.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εμένα θα μου απαντήσει κανεις;Θα πρεπει να περιμενεις και εσυ ( οπως ο shark ) για το hotlaps.de
Mεσα εκει υπαρχει και RF Hotlaps ( αν και μου φαινεται εξερετικα δυσκολο πως ειναι δυνοατον με τοσα mods...και τοσες λιγες default πιστες να μπορει να γινει hotlap clasification ...οκ ξερεις απο gp3 οποτε καταλαβαινεις τι εννοω )
Το φ1bmw mod ειναι (νομιζω default) αρα εχεις καποιες ελπιδες
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Εμένα θα μου απαντήσει κανεις;
Θα πρεπει να περιμενεις και εσυ ( οπως ο shark ) για το hotlaps.de
Mεσα εκει υπαρχει και RF Hotlaps ( αν και μου φαινεται εξερετικα δυσκολο πως ειναι δυνοατον με τοσα mods...και τοσες λιγες default πιστες να μπορει να γινει hotlap clasification ...οκ ξερεις απο gp3 οποτε καταλαβαινεις τι εννοω )
Το φ1bmw mod ειναι (νομιζω default) αρα εχεις καποιες ελπιδες
Υπάρχει το rF Rank (http://rfactor.gplrank.info/), αλλά δεν έχει καταχωρήσεις στο συγκεκριμένο combo (μόνο τη δική μου). Για αυτό ρώτησα μήπως το έχετε τρέξει εσείς, που είστε rfactor-άδες
Btw η BMW Sauber F1 2007 είναι mod (αν κι από την ISI). Η default BMW Sauber F1 είναι του 2006.
-
Να ρωτήσω, πως και δεν τρέχετε με F1 το champ σας; Η F1 είναι με διαφορά το δυνατό σημείο του rfactor.
ΥΓ1. Τελικά Νίκο ανέβηκε το RaceCast, και δουλεύει κιόλας... αλλά δεν έχει ούτε την BMW F1.07 ούτε το Interlagos 1.3. Γενικώς πλησίασε και δεν ακούμπησε συγκριτικά με το LFSWorld.
Τελικά είναι πολύ μεγάλη υπόθεση ένα πλήρες & λειτουργικό online database! -
-
Πω πω, έχω πολλή δουλειά στο rfactor
-
Παντως με το τογιοτα δεν χρειαζεσαι traction control ειδικα αμα μακρυνεις λιγο την δευτερα και να θες δεν ξεκολαει κωλος.Τελικα με λιγο λιωσιμο καταφερα να ριξω τον χρονο λιγο κατω απο 1,38 3-4 φορες κα μια εκανα 1,37,58κατι!
-
Εγώ μόλις τώρα θυμήθηκα πως τρέχουμε σήμερα!! Τελείως απροπόνητος θα τρέξω..
-
το traction μαλλον ειναι στο off τελικα , λαθος εκανα παραπανω...
-
Ανοιξε ο server!
-
επεισοδιακος αγωνας!
ο pini πηρε τη νικη δικαιως αφου ηταν ΠΟΛΥ πιο γρηγορος απο τους υπολοιπους.αφου μολις ειδα το χρονο του στα quali σταματησα και αρκεστικα στη δευτερη θεση.
μερικα ενδιαφεροντα σημεια:
pini εσκασα πανω σου στον πρωτο γυρο γιατι εσυ μπηκες σε εκεινη τη στροφη με 163 και εγω με 193 οποτε επεσα πανω σου. ηταν η διαφορα downforce που λεγαμε.
ξενερωσα οταν roman και nick συγκρουστηκαν και τους περασα γιατι ηθελα να σας περασω κανονικα , απο κει και περα ξεκινησα τις μαλακιες γιατι ο pini ηταν ποολλλλλλυυυυυ μακρια.
o roman με απιστευτο σλαλομ και τσιτωμενα νευρα περνα αναμεσα στους σταματημενους μεσα στη πιστα nick και patro(εγω ημουν και στη διαρκεια σβουρας για να γυρισω στη σωστη κατευθυνση) με 200χλμ
στον 10γυρο εβγαλα ενα πολυ ωραιο προσπερασμα στον nick στα φρενα για το s.
για καποιο λογο ημουν ενα γυρο πισω πως εγινε αυτο? εφαγα ποινη γυρου? . ο τελευταιος γυρος ηταν ο 11ος ή ο 12ος? εμενα ελεγε 11. τελικα μετραει ο τελευταιος?
rFactor Round 11 Hungaroring