-
Για να ηρεμήσεις επέλεξε στιγμιαία κατανάλωση, βάλε κλιματιστικό και κάνε μια γερή εκκίνηση. Όταν δεις να γράφει 90+λτ/100 (για 1-2 δευτερόλεπτα περίπου) θα καταλάβεις ότι η στιγμιαία κατανάλωση δεν είναι για ανθρώπους με προβλήματα καρδιάς .
-
Σωστός!!!
Εμένα νομίζω δείχνει μόνο μέχρι 56, στην εκκίνηση με 1η και φουλ γκάζι. Μετά επεμβαίνει το σύστημα πρόληψης του ΕΣΥ!
-
Εχω δει να κάνει tilt!! 99,9 και σήκωσα αστραπιάια το πόδι μου από το γκάζι. Ρώτησα γιατρό και μου είπε ότι είναι Μηχανισμός Αυτοσυντήρισης!!!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Παιδια τι θα γινει με το αθλιο τιμονι, μπορω να κανω κατι να βελτιωσω λιγο την κατασταση?Όχι, δεν μπορείς. Το τιμόνι του Megane είναι άθλιο σε αίσθηση, από το απλό 1.4 μέχρι το RS.
-
Στα Ρενώ δείχνει max 29,9λτ/100km, και μόνο μετά τα 30km/h.......
-
H πλακα ειναι πως οσο αθλιο ειναι σε αισθηση, το ακριβως αντιθετο ειναι σε αποδοτικοτητα το στριψιμο του...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παιδια τι θα γινει με το αθλιο τιμονι, μπορω να κανω κατι να βελτιωσω λιγο την κατασταση?
Όχι, δεν μπορείς. Το τιμόνι του Megane είναι άθλιο σε αίσθηση, από το απλό 1.4 μέχρι το RS.
Σίγουρα δεν είναι μποϊκοτάζ των ανταγωνιστών, όπως η 'στημένη' ΣΔΟΚ των 4Τ;
-
ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ, ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ, ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΌχι, δε βοηθάει, έχεις δίκιο. Χωρίς να θέλω να θίξω την επιλογή σου, όμως, θυμάσαι ότι τα περί αναίσθητου τιμονιού τα λέγαμε εξαρχής κάποιοι εδώ μέσα, και ήρθε και η ΣΔΟΚ των 4Τ, που από πολλούς αμφισβητήθηκε (μεταξύ των πολλών κι εσύ), να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μας.
Τεσπά, από μένα κλείνει εδώ το θέμα, και σου εύχομαι για άλλη μια φορά καλοτάξιδο. Έτσι κι αλλιώς, κάθε αυτοκίνητο αποτελεί τη συνισταμένη κάποιων συμβιβασμών, υποθέτω ότι ένας από τους συμβιβασμούς του GT είναι το τιμόνι του, προσαρμόσου λοιπόν σ' αυτό και απόλαυσε τις άλλες αρετές του.
-
Την επιλογη μου δεν την θιγεις ουτε εσυ,αλλα ουτε κανενας αλλος και αντιστροφως. ΑΛΛΑ, το να τσουβαλιαζουμε ενα γεγονος (αν θυμασαι αναφερθηκαμε στο esp εκτενεστατα και οχι στο τιμονι) για να κανουμε ενα εντελως αστοχο σχολιο το θεωρω το λιγοτερο ατοπο.
Η αισθηση τιμονιου αλλωστε ειναι κατι που το γνωριζουν και το αποδεχονται ολοι οι κατοχοι μεγκαν, απο οτι εχω παρατηρησει..
-
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ C4 EXEI MAKRAN KALYTERH SYMPERIFORA STO DROMO
-
Akaliptos καιρό έχεις να μας γράψεις κάτι...
Τι λέει το εργαλείο??
Πως σου φαίνεται?? -
Επιστρεφω λοιπον επειτα απο λαικη απαιτηση
Επειτα απο οδηγηση μεσα στην πολη ως επι το πλειστον, και οχι εκτος, μπορω να πω με βεβαιοτητα πως εκανα μια πολυ καλη επιλογη να κινηθω προς αποκτηση GT και οχι roadster οπως στο παρελθον... Ξεκουραστο, ΥΠΕΡ-ΑΝΕΤΟ, αθορυβο, δυναμη παντου και παντα, και αρκετα οικονομικο για τα μετρα του (2.000cc Τurbo).
Σε στροφες οποτε βρηκα χωρο-γιατι διαθεση παντα υπαρχει- το πατησα και το αυτοκινητο συμπεριφερθηκε σαν ΤΡΕΝΟ..Εχω μεινει εκπληκτος με τα περιθωρια προσφυσης που παρεχει στον οδηγο, βεβαια συνηγορουν σε αυτο και τα πολυ καλα Sportcontact 2.
Μηδαμινους τριγμους στο εσωτερικο ακομα, και φυσικα ΟΛΑ λειτουργουν ρολοι οπως την πρωτη μερα.
100% satisfied!
-
akaliptosZR ποσα χλμ εχεις κανει μεχρι στιγμης ???
Γενικα να ξερεις οτι τα Ρενω εχουν το χαρακτηριστικο οτι ανοιγουν αργα...Δηλαδη μετα τα 30.000 χλμ θα δεις την πραγματικη δυναμη του αυτοκινητου!
-
Bagus δεν θυμαμαι τα χλμ, αλλα εχω λιγα..Παντως σαν 'γκαζι' το περιμενα πιο γρηγορο, σαν δυναμη παντως με εχει εκπληξει και με την αποδοση αλλα και με την ελαστικοτητα..
Το εχω ακουσει και απο αλλου πως τα ρενω ανοιγουν ΑΡΚΕΤΑ μετα τα 30.000 χλμ
Παντως στριβει ΤΡΕΕΕΕΕΝΟ! ! !
-
Γενικά τα αλουμινένια μοτέρ ανοίγουν μετά από πολλά χιλιόμετρα. Αλουμινένιο μοτέρ δεν έχεις;
-
Περίεργο αυτό πάντως...
Ανοίγουν μετά τα 30.000 χλμ??
Όσο ζω μαθαίνω..
-
Παω να του βαλω μεμβρανες αυτες τις μερες, μιας και αφηνω συνεχεια πραγματα χυμα μεσα στο αυτοκινητο, και επειδη μου εχουν σπασει ηδη 2 αυτοκινητα βαζω σε ολα μεμβρανες απο τοτε.
Ελπιζω να μην χαλασει την εντελως εργοστασιακη μορφη που εχει και θελω να διατηρησει φυσικα...
-
εγω μεχρι τωρα εχω μαζεψει 17.000 χλμ περιπου και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, απο καταναλωση ειναι σουπερ, 8,5 λιτρα κατα μεσο ορο, σε αντιθεση βεβαια με τον akalipto εγω ειμαι σχεδον μονο σε ανοιχτο δρομο, ποτέ σε πόλη το αυτοκινητο εχει αυτα τα χιλιομετρα μονο σε αυτοκινητοδρομο, απο λαδι, ουτε σταγονα. απο θορυβους ειχα μερικους τριγμους στην καμπινα (λιγα πραγματα) με καταλληλο σπρει ολα καλα. απο εκει και περα μια μικρη ευαισθησια στους πλαγιους εντονους ανεμους (τιποτα φοβερο), το τιμονι εμενα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου, θα ηθελα λιγο πιο χαμηλα γενικα τη θεση οδηγησης. Αυτα σε γενικες γραμμες. Μακαρι να ακουγοταν και λιγο η τουρμπινουλα ρε γμτ...εχω ενα φιλο με octavia GT και απολαμβανω αυτο το απαλο σφιριγμα που κανει η τουρμπινα του!!!!
αυτα τα ολιγα!!! -
Τι σπρέι είναι αυτό για τους τριγμούς; Κάποιο ειδικό ή κλασικά WD40 όπου υπάρχει υποψία;
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]