-
λεπτομερειες! το σκορ τι θα γραψει, εχει σημασια!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Στα 2 πρωτα γεμισματα εκανα και καποιο μινι ταξιδακι...Εκει φυσικα ειχα καλυτερη καταναλωση..Τεραστια διαφορα με την καταναλωση εντος πολης. Τι να κανω ομως που κινουμαι βασικα στην παραλιακη?και γι αυτο υπαρχει λυση..
κινησου... αξημερωτα!!!
στο γκολφ που ειχα, σε καταστασεις πληρους ακινησιας (λογω κινησης) ειχα δει να βαραει το τριπ 13αρια για πλακα (να καθομαι ακουνητος και αυτο να ανεβαινει)..
καποια στιγμη που πηγαινα λαγονησι, ωρες βραδυνες και γυρνουσα χαλαρα, εβλεπα κι εγω 7,7 ανετα...
μια να πατουσες το γκαζι, ομως, πηγαινες 8,5 για αστειο!! -
το σκορ εγραψε 1-3 (2πλο στο μπερναμπεου θρυλε ολε-ολε)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
λεπτομερειες! το σκορ τι θα γραψει, εχει σημασια!Εγώ το πετυχαίνω πηγαίνοντας στην Κύμη...
-
το καναμε λιγο παμπ το θεμα του φιλου, αλλα να μη σου πω τι καιει το δικο μου τωρα...!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
:ysterical:το σκορ εγραψε 1-3 (2πλο στο μπερναμπεου θρυλε ολε-ολε)
Και το άλλο:
Οέο Οέο Διπλό στο Μπερναμπέο
-
Παιδια τι θα γινει με το αθλιο τιμονι, μπορω να κανω κατι να βελτιωσω λιγο την κατασταση? Μηπως παιζουν ρολο τα λαστιχα, που παρεπιπτοντως τα βρισκω παρα πολυ καλα σε κρατημα στο στεγνο(sport contact 2) ? Bρεγμενο δεν εχω δοκιμασει ακομα..
-
Πιέσεις έχεις ελέγξει?
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Πιέσεις έχεις ελέγξει?Tωρα αν σου πω πως 99% εχεις δικιο, και μαλλον αυτος ειναι ο λογος, τι θα πεις?
-
Δεν θα πω τίποτα.
ΥΓ.την εχω πατήσει και εγώ...
-
Ποσο να βαλω αληθεια? Παει καιρος που ειχα μπροσθιοκινητο αυτοκινητο...
32 μπροστα
30 πισωΝα τ'αφησω τοσο, ειναι καλα?
-
Πρέπει να γράφει τις πιέσεις σε κάθε περίπτωση φόρτωσης είτε στην τάπα της βενζίνης είτε στην κολώνα του οδηγού. Συνήθως εκεί είναι. Εγώ αυτό ακολουθώ.
Δεν έχω παίξει με πιέσεις, αλλά και λίγο παραπάνω μπροστά δεν νομίζω ότι αποτελει πρόβλημα. Αν και εδώ έχει ακουστεί πολλές φορές ότι ενώ ο κατασκευαστής λέει πχ30 εμπρος-πίσω καλό είναι και το 32 μπρος-30 πίσω.Αλήθεια τι πιέσεις έχεις τώρα?
-
Δεν ξερω, αλλα μολις φυγω απο το γραφειο θα περασω απο ενα βενζιναδικο να μετρησω..32 ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εχω παντως..Πιο πολυ για κανα 26-27 με κοβω..
Θα δειξει ποσο μεσα πεφτω σε μερικες ωρες!
Μετα θα πλυνω το GT και θα ανεβασω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φωτος...
-
Τελικα πιστευω οτι το Gt ειναι ενα τιμιο αυτοκινητο στην τιμη που το δινουν ...
-
Tι σε εκανε να αλλαξεις γνωμη φιλε μου? Το οδηγησες?
-
Απλα εκανα μια γενικοτερη παρατηρηση απο αυτα που διαβασα εδω...
-
Ο χρήστης arkon έγραψε:
Απλα εκανα μια γενικοτερη παρατηρηση απο αυτα που διαβασα εδω...Που να το οδηγησεις κιολας...Προσωπικα παντως μετα απο δοκιμη και συγκριση των astra1.6T,GOLF GT,207GT,LEON 1.8TSI.....μπορω να πω πως ειμαι 1000% ευχαριστημενος απο την επιλογη μου.
-
Ακάλυπτε, να βλέπεις τακτικά την ένδειξη κατανάλωσης (αν έχει, τη στιγμιαία), θα καταλάβεις εύκολα πώς θέλει να λειτουργεί ο κινητήρας για τη μέγιστη οικονομία/απόδοση. Φυσικά, στην πόλη δε θα βγάλεις άκρη, αλλά σε ταξίδι είναι καλος τρόπος.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ακάλυπτε, να βλέπεις τακτικά την ένδειξη κατανάλωσης (αν έχει, τη στιγμιαία), θα καταλάβεις εύκολα πώς θέλει να λειτουργεί ο κινητήρας για τη μέγιστη οικονομία/απόδοση. Φυσικά, στην πόλη δε θα βγάλεις άκρη, αλλά σε ταξίδι είναι καλος τρόπος.Αυτο κανω, την στιγμιαια κοιταζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ...αλλα δυστυχως μεσα στην πολη δεν πεφτει με τιποτα. Να φανταστεις ωρες ωρες απλα χαιδευω το γκαζι με 2.200 στροφες και δεν δειχνει κατω απο 11!
Οταν ειμαι σε ανοικτο δρομο βεβαια, με 130 χλμ και 6η δειχνει 6.5-7.0....
Τι να πω, παντως μολις βυθιστει το δεξι πενταλ, βλεπω κατι τρομακτικα νουμερα...χθες ειδα 27 και να φανταστεις πως δεν εχω πατησει πανω απο 4.200-4.300 ακομα...
Ειδωμεν..
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ...το αυτοκινητο στριβει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με οσα χλμ και αν εχω δοκιμασει.Να ειχε και λιγο καλυτερο τιμονι, αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα.
-
akaliptosZR, στα τελειώματα 3ης, στα 135 περίπου κοντεράτα η στιγμίαία κατανάλωση δείχνει 28 λίτρα/100 στο 1400ρι μου κλιό. Το βιντεάκι μάλσιτα το είχα ανεβάσει στο ανάλογο φόρουμ, οπότε τα 27 που μου λες για το ΑΣΤΡΩΤΟ 2λιτρο σου, μου φαίνονται φυσιολογικά.
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]