-
καλοτάξιδο
-
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις ευχες σας!!
drdino:thanks 4 the tip!
krus:κανενα προβλημα καλυτερα ετσι, διοτι και το προηγουμενο τοπικ ειχε σημαντικες πληροφοριες..
Ποτε τελειωνει το στρωσιμο ρε γαμωτο........
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
απολαυσετο και αυτο...η μυρωδια της καινουργιλας απο τον καταλιτη ειναι ολα τα λεφτα!!!!
-
Εδω μυριζει ολο το μοτερ στο γκαραζ μου...ο καταλυτης ειναι το λιγοτερο!!! Παντως το εσωτερικο δεν μυριζει πολυ εντονα την καινουργιλα..Ενα γιαρις που ειχαμε αγορασει μυριζε ετσι για 2-3 μηνες!!!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Εδω μυριζει ολο το μοτερ στο γκαραζ μου...ο καταλυτης ειναι το λιγοτερο!!! Παντως το εσωτερικο δεν μυριζει πολυ εντονα την καινουργιλα..Ενα γιαρις που ειχαμε αγορασει μυριζε ετσι για 2-3 μηνες!!!H κάθε εταιρεία έχει και τη μυρωδιά της... Η αλήθεια είναι ότι τα ρενό μυρίζουν σχετικά λιγότερο από τις περισσότερες άλλες μάρκες. Δυσάρεστα σε αυτό τον τομέα τα ΚΙΑ και τα Χιουντάι ΙΜΗΟ, τουλάχιστον για τη δική μου μύτη (η οποία ξεφεύγει του μέσου όρου βεβαίως ). Όσο για το στρώσιμο... κάνε καμιά χιλιάρα χιλιόμετρα τέρμα γκάζι και είσαι έτοιμος
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
απολαυσετο και αυτο...η μυρωδια της καινουργιλας απο τον καταλιτη ειναι ολα τα λεφτα!!!!
Ψάχνω χρόνια μπας και υπάρχει άρωμα καινουργίλας στην αγορά!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εδω μυριζει ολο το μοτερ στο γκαραζ μου...ο καταλυτης ειναι το λιγοτερο!!! Παντως το εσωτερικο δεν μυριζει πολυ εντονα την καινουργιλα..Ενα γιαρις που ειχαμε αγορασει μυριζε ετσι για 2-3 μηνες!!!
H κάθε εταιρεία έχει και τη μυρωδιά της... Η αλήθεια είναι ότι τα ρενό μυρίζουν σχετικά λιγότερο από τις περισσότερες άλλες μάρκες. Δυσάρεστα σε αυτό τον τομέα τα ΚΙΑ και τα Χιουντάι ΙΜΗΟ, τουλάχιστον για τη δική μου μύτη. Όσο για το στρώσιμο... κάνε καμιά χιλιάρα χιλιόμετρα τέρμα γκάζι και είσαι έτοιμος
ΕΤΣΙ Εχω την αποψη πως, οπως το μαθεις απο μικρο..Μην βγει και μπουλης...Κατσε να κανω σημερα ενα μινι ταξιδακι στο εξοχικο στο Αλεποχωρι, και στον γυρισμο στην εθνικη θα βαρυνει λιγο το δεξι ποδι..
Παντως να επισημανω πως χθες η καταναλωση με εξεπληξε αρνητικα..Δεν γραφω ακομα αριθμους, περισσοτερα μετα την σημερινη μακρινη βολτα..Λογικα οσο ανοιγει το μοτερ, θα πεφτει και η καταναλωση..
υ.γ ειπαμε 2λιτρο τουρμπο, αλλα.....τεσπα...το αξιζει πιστευω!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ψάχνω χρόνια μπας και υπάρχει άρωμα καινουργίλας στην αγορά!!!
Yπάρχει...
Αλλά αν σου φυτρώσει καμιά μύτη στην κοιλιά δεν θα φταίω εγώ...
-
Που υπάρχει ρε?!
-
Όντως και εγώ κάπου το είχα πετύχει αυτό το άρωμα να πωλείται.
-
Eίχα δει στην αμερική κάτι προϊόντα, ελλάδα δεν ξέρω.
-
τον βρηκατε μικρο και τον πειραζετε ρε?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eίχα δει στην αμερική κάτι προϊόντα, ελλάδα δεν ξέρω.Εδώ Ελλάδα το είχα δει. Και μάλιστα το σχολιάζαμε με ένα φίλο και κάναμε πλάκα.
-
σκηνικό: το καλοκαιρι στις διακοπες μου εκει που εκανα μπανιο μετα πηγα να παρω το αμαξι μου απο το παρκινγκ του μαγαζιου διπλα απο το δικο μου ηταν ενα RX8 ολοκαινουριο που μυριζε εντονα απ'εξω καινουργιλα τραβιξα 2-3 τζουρες και εφυγα....τωρα περιμενω να ερθει η στιγμη που θα μυριζει στο γκαραζ μου αυτη η μυρωζια απο το καινουριο μου αυτοκινητο...:D:D:D:D
akalipteZR ακομα ειναι νορις για να μηλας για κατανάλωση υπομονη μεχρι τα 10.000χλμ (συνηθως)
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
σκηνικό: το καλοκαιρι στις διακοπες μου εκει που εκανα μπανιο μετα πηγα να παρω το αμαξι μου απο το παρκινγκ του μαγαζιου διπλα απο το δικο μου ηταν ενα RX8 ολοκαινουριο που μυριζε εντονα απ'εξω καινουργιλα τραβιξα 2-3 τζουρες και εφυγα....τωρα περιμενω να ερθει η στιγμη που θα μυριζει στο γκαραζ μου αυτη η μυρωζια απο το καινουριο μου αυτοκινητο...:D:D:D:DakalipteZR ακομα ειναι νορις για να μηλας για κατανάλωση υπομονη μεχρι τα 10.000χλμ (συνηθως)
Γύρω στα 3.000χλμ και μετά, θα έλεγα πως αρχίζει και σταθεροποιείται η κατανάλωση σε μικρότερα νούμερα. Και το δικό μου στην αρχή είχε μέση 13-14lt και είχα τρομάξει αλλά πλέον έχει μειωθεί στα 10-12lt κατά μέσο όρο.
Η καινουργίλα είναι απίστευτη μυρωδιά...
-
Βασιλη ελπιζω να συμβει το ιδιο και σε μενα..
Οσο για το αρωμα, δεν εχω ανοιξει ακομα παραθυρο και ειμαι μονιμως με τον κλιματισμο..
-
Με γειες και με πολλά και ανέφελα προσεκτικά χιλιόμετρα! Χθες λίγο μετά τις 12 το βράδυ, εθεάθει μαύρο Megane GT του κουτιού στη Βουλιαγμένης στο ύψος του παλιού αεροδρομίου... Μήπως βόλταρες και το βράδυ;
Η κατανάλωση μην σε ανησυχεί, θα πέσει σίγουρα, αν και όπως είπες κι εσύ, μιλάμε για δίλιτρο turbo, δεν γίνονται και θαύματα....(Θαύμα; Γιατί δεν είναι Golf... ).
A, και προσοχή στο δρομο, μέχρι να συνηθίσεις λίγο τα άλογα! -
Εγω ημουν...βολταριζα εκει γυρω..Πηγαινα προς Βιλλα....
Θα πεσει η καταναλωση..θα πεσει....το ποτε ειναι το θεμα!!
Οσο για τα αλογα...το πρωτο αυτοκινητο ηταν 1.800 160αρι...και εχουν περασει αρκετα απο τοτε
-
Καλοτάξιδο και από μένα!! Καλή επιλογή (γενικώς)! Μιας και από Megane GT δεν θα διαβάσουμε και από πολλούς στοιχεία κατανάλωσης, αν έχεις χρόνο και διάθεση, ενημέρωνε πού και πού το spritmonitor.de, για να ξέρεις και ο ίδιος πού 'βαδίζεις'.
-
akaliptosZR πόσο σου καίει δλδ τώρα που 'ναι άστρωτο??
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]