-
Γεια σας παιδια
Σε λιγο καιρο(Σεπτεμβρη) ενας ξαδελφος μου θα αγορασει αυτοκινητο
Το budget ειναι περιπου στα 15Κ κ προσανατολιζετε σε ενα μικρο/μικρομεσαιοΟ ξαδελφος ενδιαφερετε για χωρους,αξιοπιστια αλλα κ επιδοσεις.
An εχετε την καλοσυνη ελπιζουμε σε βοηθεια κ στη γνωμη σας σχετικα με τα αυτοκινητα της δημοσκοπησης(μερικα ξεπερνουν το χρηματικο οριο,αλλα αν αξιζουν χαλαλι τα παραπανω χρηματα) αλλα κ αλλες δικες σας προτασεις
Επισης στο παραπνω διαστημα που αναφεραμε μαλλον θα βγουν τα seat leon 1.4 tsi,peugeot 308,fiat bravo.ποια η γνωμη σας??Θα ειναι αραγε πολυ ακριβοτερα??Αξιζει να περιμενουμε??
Ευχαριστουμε
Πανος/Γιαννης -
Γεια σας παιδια
Το budget ειναι περιπου στα 15Κ κ προσανατολιζετε σε ενα μικρο/μικρομεσαιοΟ ξαδελφος ενδιαφερετε για χωρους,αξιοπιστια αλλα κ επιδοσεις.
An εχετε την καλοσυνη ελπιζουμε σε βοηθεια κ στη γνωμη σας σχετικα με τα αυτοκινητα της δημοσκοπησης(μερικα ξεπερνουν το χρηματικο οριο,αλλα αν αξιζουν χαλαλι τα παραπανω χρηματα) αλλα κ αλλες δικες σας προτασεις
Επισης στο παραπνω διαστημα που αναφεραμε μαλλον θα βγουν τα seat leon 1.4 tsi,peugeot 308,fiat bravo.ποια η γνωμη σας??Θα ειναι αραγε πολυ ακριβοτερα??Αξιζει να περιμενουμε??
Ευχαριστουμε
Πανος/Γιαννης -
Γεια σας παιδια
Ευχαριστουμε
Πανος/Γιαννης -
Κοίτα, με το 207 1.6, συμβιώνω κάθε μέρα…
Μπορεί το προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα να μην είχε καμία σχέση αλλά παρόλα αυτά, μπορώ να πω ότι το 207, με έχει βγάλει λεβέντη…
Καλό μοτεράκι που ναι μεν δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά σε ταξίδι που έκανα Αθήνα – Λαμία (και τουμπαλίν) κατά το 90% ήμουν με πέμπτη στο κιβώτιο, ούτε για προσπέραση δεν άλλαζα… (οκ μερικές φορές που ήθελα να την κάνω γρήγορα – γρήγορα έβαλα τετάρτη).
Άνετο (λογικά το 5πορτό και όχι στην έκδοση σπορτ θα είναι πιο μαλακό)
Έχει χώρους για 4 ενήλικες.
Καλούτσικο πορτ-παγκάζ.
Ποιότητα κατασκευής κατά την ταπεινή μου γνώμη η καλύτερη της κατηγορίας.Πήγαινε σε μια peugeot και δες το από κοντά…
-
-
εφοσον μιλαμε για 15κ, αυτοματως θεωρω πως βγαζουμε εξω τα Bravo και 308.... εκτος και αμα τα θελει στην εκδοση με τασακι και επιδοσεις επιπεδου 'ταφος' Αν θα τα 'σκασει', τοτε θα πρεπει να υπολογιζει απο 18κ και πανω... Η επιλογη τους εξαρταται με το αν θελει κατι παραπανω απο ενα μικρης κατηγοριας αμαξι....
-
Ceed, Auris και SX4 δεν θα του χαρισουν επιδοσεις σε καμια περιπτωση. Το C4 παει λιγο καλυτερα ελεω 1,6, και εχει και καλους χωρους και μπορεις να πετυχεις να το βρεις κοντα στα 15k.
-
Clio... πολυ ωραιο, αλλα τι να σου πω...υπαρχει καποιο ζητημα απο οσο διαβαζω κατα καιρους γυρω απο την αξιοπιστια της Renault τελευταια, και κατ επεκταση με την αντιπροσωπεια. Ας μιλησουν οι κατοχοι Renault, μην πω βλακιες.
-
207 + Punto. Θα μεταφερουν 4 ατομα με σχετικη ανεση, εχουν και σχετικα επαρκη χωρο αποσκευων... και θα κινηθουν με περισσια ζωντανια. Το δε 207 εχει ποιο σφιχτο setup και λιγο ποιο παιχνιδιαρικο, απο την αλλη το Punto ειναι ποιο μαλακο βοηθωντας την κατασταση εντος πολεων και βοηθα πολυ ο κινητηρας του με την μεγαλη ροπη. Και τα 2 ειναι καλοκατασκευασμενα με το δε 207 να υπερεχει στην απτη ποιοτητα και το δε Punto να προσφερει 5ετη εγγυηση.
Βασει των δεδομενων λοιπον... θα επελεγα γυρω απο C4-207-Punto, αναλογα ποιο θα μου εκανε κλικ.
-
-
Aν θέλει χώρους, τα super mini τύπου 207-GPunto δεν αρκούν. Αν έχει οικογένεια με παιδί μάλιστα, απορρίπτονται χωρίς πολλή σκέψη.
Έως 15.000 με το κλειδί στο χέρι και αξιόλογο εξοπλισμό παίζουν μόνο 1400άρια μικρομεσαία. Για να έχουν και καλούτσικες επιδόσεις, παίζουν μόνο 2 μοντέλα εκ Κορέας.
Αν από την άλλη δεν υπάρχουν παιδιά, τότε αλλάζουν τα πράγματα υπέρ των supermini που αναφέρεις.
-
Kia Ceed και τα ρεστα πασατεμπο!
-
Κι από μένα δαγκωτό στο Kia Ceed.
-
Περίμενε το Leon 1.4 tsi ή αν βιάζεται (ναι, θα το πω) cee'd 1.4 (το είπα)
-
Θα βγει leon με τον 1,4 tsi; Με πόσα άλογα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα βγει leon με τον 1,4 tsi; Με πόσα άλογα;Κι αν βγει σίγουρα δεν θα είναι μέχρι τα 15κ που συζητάμε. Οπότε δεν χωράει στην συζήτηση μας.
-
ψηφισα leon ΑΝ ΒΓΕΙ σ'αυτα τα λεφτα
αλλιως auris -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Θα βγει leon με τον 1,4 tsi; Με πόσα άλογα;
Κι αν βγει σίγουρα δεν θα είναι μέχρι τα 15κ που συζητάμε. Οπότε δεν χωράει στην συζήτηση μας.
+1
Εγω θα επαιρνα πουντο η 207....μαλλον το δευτερο δλδ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα βγει leon με τον 1,4 tsi; Με πόσα άλογα;Όταν λέμε tsi, εννοούμε tfsi
Έχει ακουστεί ότι θα μπει ο ίδιος κινητήρας που θα μπει και στο Α3, 1.4 turbo, 122 άλογα. -
Μα αυτός θα βασίζεται στον 1,4tsi χωρίς τον κομπρέσσορα, δεν είναι; Τέσπα, μπάχαλο τα χει κάνει το γκρουπ με τις ονομασίες και τα ακρωνύμια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα αυτός θα βασίζεται στον 1,4tsi χωρίς τον κομπρέσσορα, δεν είναι; Τέσπα, μπάχαλο τα χει κάνει το γκρουπ με τις ονομασίες και τα ακρωνύμια.E, ναι, τι σημασία έχουν τα ακρωνύμια τώρα, το θέμα είναι ότι αν το συγκεκριμένο leon τιμάται κοντά στο 16άρι (λέγεται ότι θα καταργηθεί το 1.6) θα είναι εξαιρετική επιλογή.
-
Ευχαριστουμε για τον χρονο σας.
Οντως το leon απο οτι εχω διαβασει 125 ιππους θα βγαζει.1.4 tsi.
Απο κει κ περα ευχης εργο θα ηταν να μην βγουν πολυ ακριβα τα 3 μοντελα που θα βγουν Bravo/leon/308 -
το λεον 1,4 με τα 125αλογα και τα 20κιλα ροπης θα εχει περιπου 16000ε.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το λεον 1,4 με τα 125αλογα και τα 20κιλα ροπης θα εχει περιπου 16000ε.Αν αυτό ισχύει, η επιλογή είναι μονόδρομος
-
Δεν ξέρω τις τιμές στο Bravo αλλά αν βγαίνει στα 15000 στα 1,4 στο μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού με τα 120 είναι άριστη επιλογή.
Εχοντας 2 χρόνια με 60.000 χιλ. το Stilo με το μόνο παράπονο τις τιμές στα Service αν συνεχίσει να δίδεται η εγγύηση των 5 ετών και στο bravo τότε λαμβάνοντας υπόψη την σχεδίαση την εξέλιξη και τον σύχρονο εξοπλισμό πιστεύω ότι είναι εξαιρετική λύση.
Γνωμες για μικρο/μικρομεσαιο μεχρι 15Κ??