-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
- Έχει τυπωθεί ήδη η βιογραφία του που γράφει για το πρωτάθλημα του 2007 το οποίο το κέρδισε στην Ιαπωνία.
????????
http://www.amazon.co.uk/Lewis-Hamilton-Biography-Frank-Worrall/dp/1844545431
Όποιος νυστάζει και βαριέται να περιμένει μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς αλλά βιάζεται να το μάθει, ας κάνει μια παραγγελία.Synopsis
This is the story of the boy who proves fairytales do come true. The boy who grew up on a council estate, who, at the tender age of 22, came through against all the odds to dominate and revolutionise the world of motor racing.Thrown in at the deep end 'on a mighty whim' by F1 team owner Ron Dennis, Lewis Hamilton crowned his 2007 debut season by winning the title in Japan in October - and was in the running for the BBC's Sports Personality of the Year 2007. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ο μικρός θα το πάρει γιατί- Αν ήταν να μην το έπαιρνε θα είχαν τιμωρήσει τη McLaren κατά τα προβλεπόμενα και δε θα κάνανε γαργάρες.
- Έχει τυπωθεί ήδη η βιογραφία του που γράφει για το πρωτάθλημα του 2007 το οποίο το κέρδισε στην Ιαπωνία.
- Γιατί έστω και με το πως έφτασε να έχει το μονοθέσιο που έχει, μέχρι στιγμής οδηγεί καλύτερα και σταθερότερα από τους άλλους και είναι δίκαια πρώτος από καθαρά αγωνιστικής πλευράς.
+1
-
Ψήφισα τον Αλόνσο αλλά κάποιες πιθανότητες θα έδινα και στο Ράικονεν αν δεν το πάρει ο Ισπανός.
-
O μικρος θα το παρει!
-
Cavallino, πλέον δε μπορεί να το εξασφαλίσει στην Ιαπωνία... Μόνο αν μιλάμε για 'πρακτικό κλείδωμα', γιατί μαθηματικά δε βγαίνει.
Προηγείται με 2 βαθμούς.
Προϋποθέτοντας εγκαταλείψεις του αντιπάλου και νίκη του υποψηφίου έχουμε:
2+10(Fuji)=12.
Απομένουν δύο αγώνες, με διαθέσιμους βαθμούς: 2x10(Shanghai+Interlagos)=20.
Θεωρώ πως βάσει εμπειρίας και φόρας ο Alonso πλέον έχει το προβάδισμα.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Cavallino, πλέον δε μπορεί να το εξασφαλίσει στην Ιαπωνία... Μόνο αν μιλάμε για 'πρακτικό κλείδωμα', γιατί μαθηματικά δε βγαίνει.Προηγείται με 2 βαθμούς.
Προϋποθέτοντας εγκαταλείψεις του αντιπάλου και νίκη του υποψηφίου έχουμε:
2+10(Fuji)=12.
Απομένουν δύο αγώνες, με διαθέσιμους βαθμούς: 2x10(Shanghai+Interlagos)=20.
Θεωρώ πως βάσει εμπειρίας και φόρας ο Alonso πλέον έχει το προβάδισμα.
Ναι, γι αυτό και αλλάξανε το κείμενο στη βιογραφία του Hamilton (δες το λινκ πάλι).
-
Χμμμ... ναι, αλλά δεν αναφέρει πλέον με σαφήνεια ότι πήρε το πρωτάθλημα...
Δε μου αρέσει αυτό!
-
θέλω φυσικά την Ferrari (όποιος να ναι δεν με πειράζει)
ψήφισα τον Αλόνθο.θα το πάρει λόγω εμπειρίας.
-
Τίποτα.
Και στους δύο επόμενους αγώνες ο Αλόνσο θα πέσει επάνω στον Χάμιλτον, ωστε να μή πάρει κανείς απο τους δύο, ποτέ το πρωτάθλημα, και θριαμβευτικά ο Κίμι θα πανηγυρίσει τη θέση που του αρμόζει, στην κορυφή του αθλήματος. -
Πιστεύω ότι θα το πάρει ο Hamilton γιατί έχει αποδειχθεί ότι είναι καλύτερος υπό πίεση.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πιστεύω ότι θα το πάρει ο Hamilton γιατί έχει αποδειχθεί ότι είναι καλύτερος υπό πίεση.Αν εξαιρεσεις οτι απο τοτε που τον εχρισαν φαβορι για τον τιτλο ειναι σε ολους τους αγωνες καθαρα πιο αργος απο τον τημ-μεητ του...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Χμμμ... ναι, αλλά δεν αναφέρει πλέον με σαφήνεια ότι πήρε το πρωτάθλημα...Δε μου αρέσει αυτό!
Έτσι και αλλιώς, ήταν βλακώδες να πιστεύουμε ότι ένα βιβλίο θα τυπωνόταν τόσο βιαστικά και τόσο νωρίς. Όχι τίποτε άλλο αλλά δεν υπάρχει και κανένας πρακτικός λόγος για να γίνει αυτό, αν κρίνω από το μικρό μου πέρασμα στα τυπογραφεία. Είπα να κρατηθώ τότε που το είχα διαβάσει αλλά δεν με αφήνετε...
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
...αν κρίνω από το μικρό μου πέρασμα στα τυπογραφεία.Ο μικρός Πατρινός Βασιλάκης Καΐλας και η πικρή του ιστορία, χιχιχι
-
Εγώ δεν πληρωνόμουν, τη δουλειά μου ήθελα να δω αν μου κάνουν σωστά
@νδρέας
-
Πιστευω πως θα το παρει ο ικανος μεν,αλλα ο μοναδικος οδηγος που μου ειναι τοσο αντιπαθης,ο Αλονσο.Ειναι ικανοτατος,αλλα ειναι πολυ τυχερος και ιδιαιτερα αλαζωνικος.Δεν ειναι λογω του οτι υποστηριζω Ferrari,γιατι συμπαθουσα παρα πολυ το Μικα, ηταν κυριος εντος και εκτος πιστας και οδηγαρα.Παντως καμια McLaren δεν εχει εγκαταληψει ουτε σε εναν αγωνα φετος.Εχουν τις ιδιες νικες με τη Ferrari μονο που οι Ferrari ειχαν τις στιγμες τους.Δεν νομιζετε οτι ειναι καιρος να εγκαταληψει καποια McLaren και οχι μονο μια φορα;
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Δεν νομιζετε οτι ειναι καιρος να εγκαταληψει καποια McLaren και οχι μονο μια φορα;Απ το στομα σου και στου Θεου τ αυτι....
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
[snip]
Δεν νομιζετε οτι ειναι καιρος να εγκαταληψει καποια McLaren και οχι μονο μια φορα;Μπααα, νομίζουμε πως είναι καιρός να εγκαταλείψει καμια-δυο φορές ακόμα καμια Ferrari
-
Όντως, ο Raikkonen έχει πολύ καιρό να εγκαταλείψει.
Τι του συμβαίνει άραγε; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όντως, ο Raikkonen έχει πολύ καιρό να εγκαταλείψει.
Τι του συμβαίνει άραγε;Του αντικατέστησαν τον Φινλανδικό αίμα με άλλης εθνικότητας
@νδρέας
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
Δεν νομιζετε οτι ειναι καιρος να εγκαταληψει καποια McLaren και οχι μονο μια φορα;Μπααα, νομίζουμε πως είναι καιρός να εγκαταλείψει καμια-δυο φορές ακόμα καμια Ferrari
Ρε παιδι μου το λεω γιατι μας ειχατε καλομαθει τοσα χρονια ψηνοντας καστανα στην πισω πτερυγα των McLaren με τα καρβουνα του κινητηρα.
Ποιός πιστεύετε οτι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα???