-
Εν μέσω καύσωνα και πυρκαγιών το Διοικητικό Συμβούλιο και τα παλιά έμπειρα μέλη του ΑΟΠ ετοιμάζουν όπως υποστηριζουν εναν ανανεωμένο ασφαλή και οδηγικά ευχάριστο αγώνα .
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ -
Εν μέσω καύσωνα και πυρκαγιών το Διοικητικό Συμβούλιο και τα παλιά έμπειρα μέλη του ΑΟΠ ετοιμάζουν όπως υποστηριζουν εναν ανανεωμένο ασφαλή και οδηγικά ευχάριστο αγώνα .
Πιον οδηγικα ευχαριστο αγωνα χωρης την φτερη αφηστετο μαπα θα ειναι το καρπουζι
-
Ναί. Όταν την ανέβαινες ήταν καταπληκτική.
Οδηγικά ευχάριστος αγώνας. Τι μου θύμισες τώρα...... -
παιδια η φτερη εχει καει?
-
Μείνετε στο θέμα και αφήστε τα υπονοούμενα και τις σπόντες για οπουδήποτε αλλού. Ολες οι άσχετες δημοσιεύσεις θα διαγράφονται!
-
Δηστηχος ναι
-
απόσο ειμαι σε θεση να γνωριζω η φωτια περασε απο το χωριο πυργακι, εκει που εχει τις ταβερνες στη δεξια κατηφορικη,ελιες και αμπελια καηκαν σε ολο το μηκος της διαδρομης εως το Σελινουντα στον τερματισμο.
Θα πρπει να ειναι κολαση πλεον το τοπιο -
σαν να εσκασε ατομικη βομβα ειναι η φτερη, αλλα και το ανω διακοπτο ιδιο σκηνηκο.
-
αν και με στενοχωρει ολο αυτο το σκηνικο,εγω ακομα και ετσι την αγαπω τη φτερη και θα τη τρεξω(για οσα χρονια και αν γινεται), οπως επισης πιστευω οτι το παρων θα το δωσουν εστω και αυτοι οι λιγοι θεατες που ακολουθουν τους αγωνες ετσι ρε γαμωτο για να ζωντανεψει λιγο το πραμα.
-
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ¨ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ¨ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ?
-
Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ¨ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ¨ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ?ΞΕΡΟΥΜΕ-ΞΕΡΟΥΜΕ.
Δέν μας αφήνη όμως η μαμά ΕΘΕΑ να τό πούμε.
Υπομονή
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
παιδια η φτερη εχει καει?Oλοκληρη...
-
Ο χρήστης galiandra έγραψε:
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ¨ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ¨ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ?
ΞΕΡΟΥΜΕ-ΞΕΡΟΥΜΕ.
Δέν μας αφήνη όμως η μαμά ΕΘΕΑ να τό πούμε.
Υπομονή
Άν είσαι φίλος όμως, τις μαθαίνεις
-
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΜΠΩΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΩ ΛΟΙΠΟΝ?
-
οι ειδικεs ειναι κοντα στην πατρα και δεν υπαρχει φτερη.δεν ηταν στο προγραμα και πριν καει.
-
Και εγω νομιζα οτι η εθεα εδωσε λεφτα στο χοντρο για να φερει το ρωσικο και να σβησει τη φτερη για τον αγωνα .παω να κανω καμια βουτια να συνελθω.
-
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ site ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ
-
στα π@π@ρια τουs.
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ