-
Καλά, για να μην με αποπάρει και ο μαρκβαγκ, δεν είμαι σε γραφείο. Αλλά πρέπει να συνεχίσω το διάβασμα (που το ξεκίνησα στις 9 και σταμάτησα στις 11 γιατί δεν μπορούσα άλλο)...
-
....... και αν είσαι σε γραφείο μόνος, λείπουν όλοι, δεν έχεις και δουλειά να κάνεις, και περιμένεις ένα γ@@ωτηλέφωνο ΤΙ κάνεις?
-
Προφανώς είσαι στο φόρουμ και σουλατσάρεις...
-
... και να ΄μουν μόνο σε ένα.............
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προφανώς είσαι στο φόρουμ και σουλατσάρεις...Που το κατάλαβες;;;;;;
Έχεις κληρονομικό χάρισμα;;;;
-
Ζαχαρώνω αυτό το t-shirt εδώ και ώρα...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ζαχαρώνω αυτό το t-shirt εδώ και ώρα...Λίγο νεράκι, σαπουνάκι και τρίψιμο με το σφουγγάρι, γιατί ο λεκές χτυπάει άσχημα και θα μείνει αν δεν κάνεις κάτι τώρα που το ζαχάρωμα είναι φρέσκο!
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Youtube VideoΟύτε γιουτούμπη μπορώ να δω
'your organization's internet policy'...
-
δουλεια ειναι αυτη?
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ούτε γιουτούμπη μπορώ να δω
'your organization's internet policy'...
IP tunnel μπορεί και να πιάσει
-
Up!!!!!!
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Oχι λεμε... Χτες δεν ειχε και κινηση αλλα ψαρωσα ενα leon 20vt που το παιζε μαγκακος..
μαρεσει που αφησα ενα μπραβο 15 κολωνες πισω...
Τωρα στο γυρισμο κοντα στην Κορινθο εγινε 'μεκελειο'... Πολλα λεον κυκλοφορουν.. Τι νομιζουν;Οτι πηραν αμαξι;Σκετη κηδεια ειναι το καημενο...
Δε μου φτασαν οι διακοπες..λεω να ξαναφυγω.
-
τι μεκελειο ρε...
-
Μακελειο ρε,πως το λενε...Καταστροφη... Ρε συ,τι κουβαδες ειναι αυτοι; Ο αλλος ερχοταν διπλα μου να ακουσει λιγο και ο αλλος κοιταζε τις ζαντες αντι εμενα.. Ηταν και βόιδια δλδ.. Τεσπα,πεταμενα λεφτα δωσαν οι ανθρωποι,κατι πρεπει να κανουμε για τους καημενους..Λεω να αρχισουμε ερανο...
-
εσύ ήσουν που είχες γεμίσει τα διόδια Ισθμού με λάδια??
-
Oχι εγω πρωτη φορα δεν αφησα λαδια γιατι το δουλευα πανω απο 1,4... Ενα Ιμπιθα αφηνε τα κερατα του παντως.. Ο Ισθμος ειναι ελευθερος..στην αττικη οδο δεν ξερω...
-
Ευτυχώς να λες που κοίταγε τις ζάντες και όχι εσένα,γιατί αλλιώς μάλλον φούλης θα ήταν!
-
Και στις δυο περιπτωσεις το παιδι θα ειχε γουστο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και στις δυο περιπτωσεις το παιδι θα ειχε άθλιο γουστο.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μακελειο ρε,πως το λενε...Καταστροφη... Ρε συ,τι κουβαδες ειναι αυτοι; Ο αλλος ερχοταν διπλα μου να ακουσει λιγο και ο αλλος κοιταζε τις ζαντες αντι εμενα.. Ηταν και βόιδια δλδ.. Τεσπα,πεταμενα λεφτα δωσαν οι ανθρωποι,κατι πρεπει να κανουμε για τους καημενους..Λεω να αρχισουμε ερανο...Μπορεί να σε τσιγκλούσαν για να δώσεις γκαζιές, να αδειάσει το ντεπόζιτο σε χρόνο dt και να σε περάσουν σαν σταματημένο στη συνέχεια της διαδρομής...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]