-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μα και εσύ δεν άφησες τίποτα απ'έξω! Ζαμπόν και ποπ κορν πώς τη γλίτωσαν;δεν έχω, γι'αυτό
-
Μου βγήκε η πίστη να διώξω τη σκόνη απ' το σπίτι. Τι διάλο, κλειστό ήταν 1 μήνα... Απορώ από που μπαίνει η άτιμη!
-
μόλις γύρισα από ποδηλατάδα...
πεινάω πολύ...
γι' αυτό έφτιαξα τραχανά σπιτικό...!
-
Σήμερα κάπνισα πολύ λίγο (ναι, το ξανάρχισα μετά το 6μηνο, αν και πολύ λιγότερο, ως 7-8 την ημέρα ) προσπαθώντας να το ξανακόψω.
Έτσι έφαγα διάφορα και συνεχίζω να τρώω για να μου περάσει η σκέψη.Ψωμί
Ρύζι με μπέικον, μανιτάρια, πιπεριά, κρεμύδι, καρότο, σκόρδο, τυρί.
Ντομάτα-κρεμύδι-πιπεριά σαλάτα.
Σαγανάκι.
Παξιμάδια.
Μελιτζανοσαλάτα.
Φυστίκια αιγίνης.
Πορτοκάλι.
Μπισκότα.
Γάλα. -
θα σου πρότεινα να πίνεις πολλούς χυμούς, κ μάλιστα φυσικούς χυμούς πορτοκάλι... εν ανάγη να πίνεις χυμούς διάφορους, αυτούς τους life κτλ...
βοηθά πολύ στο να συνηθίσεις στη ζωή χωρίς τσιγάρο. πρέπει να παίζει ρόλο η φρουκτόζη των φρούτων... το κάπνισμα μάλλον αυξάνει τις καύσεις στον οργανισμό, παράγει περισσότερη γλυκόζη κ επομένως ανεβαίνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. με τη διακοπή, αυτό το μικρό ποσοστό γλυκόζης που παραγόταν από το κάπνισμα χάνεται κ ο οργανισμός έτσι ίσως νιώθει σωματικά την στέρηση. λαμβάνοντας φρουκτόζη (γλυκόζη+σουκρόζη) ανεβαίνουν τα αποθέματα γλυκόζης στον οργανισμό. ίσως έτσι να λειτουργεί ο πιθανός μηχανισμός που προσπαθούν οι επιστήμονες να ανακαλύψουν. είναι από μία έρευνα που είχα διαβάσει κάποτε. μη μου ζητήσεις στοιχεία, δεν την έχω εύκαιρη, μιας κ δεν καπνίζω ακόμα κ δεν ενδιαφερόμουν περαιτέρω...
-
Το τσιγάρο είναι αντικαταθλιπτικό.
(αλήθεια)
-
Καλά, κι εγώ όταν είχα κόψει το τσιγάρο, τις πρώτες μέρες πέρασε επιδρομή Ούνων το ψυγείο και τα ντουλάπια
-
Καλημέρες!!!!
-
Το κάπνισμα άν και πολύ βλαβερό στην υγεία
... είναι πραγματικά αντικαταθληπτικό και αντιαγχωτικό -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Καλημέρες!!!!+1
pasxo...καφέέέέέέέέέέέέέέέέ
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
... είναι πραγματικά αντικαταθληπτικό και αντιαγχωτικόΈτσι όπως μας έκαναν με τις απαγορεύσεις, εγώ πιο πολύ άγχος είχα για το πότε και πού θα άναβα τσιγάρο, παρά για κάτι άλλο
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
... είναι πραγματικά αντικαταθληπτικό και αντιαγχωτικόΈτσι όπως μας έκαναν με τις απαγορεύσεις, εγώ πιο πολύ άγχος είχα για το πότε και πού θα άναβα τσιγάρο, παρά για κάτι άλλο
Στην Ελλάδα αποκλειστικά πάνω σε αυτό το θέμα δέν πρέπει να έχουμε και πολλά παράπονα.
Σε Ευρώπη και Αμερική απαγορεύεται και στο σπίτι σου ακόμα να καπνίσεις. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
pasxo...καφέέέέέέέέέέέέέέέέ
+1
Βαρυ ελληνικό εγώ. Σε ένα μάθημα που βγήκε πέρασαν 27/161 οπότε ραντεβού το Σεπτέμβριο και σ αυτό! -
δλδ εμείς που δε καπνίζουμε και τρώμε τι είμαστε?
μαχαίρι λέμε
-
επειδή ακόμη η όρεξη για διάβασμα δεν μου έχει έρθει κάθισα και έβγαλα πόσο κερδίζεις με ένα diesel σε
-
Γνήσιος οδηγός ο ροζούλης, θα πάρει diesel.
-
Αν δεις τον δρόμο που κάνει κάθε μέρα, σε πολλά σημεία θα σου κοπεί η όρεξη για οδήγηση!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γνήσιος οδηγός ο ροζούλης, θα πάρει diesel.εδώ βολοδέρνεις και εσύ;;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν δεις τον δρόμο που κάνει κάθε μέρα, σε πολλά σημεία θα σου κοπεί η όρεξη για οδήγηση!Ειδικά αν οδηγούσα και corolla..
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Γνήσιος οδηγός ο ροζούλης, θα πάρει diesel.
εδώ βολοδέρνεις και εσύ;;
Ναι, ΡΕ.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#15]