-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Mercedes R: DEPORT
- 3.228.427
Τα κιλά της είναι αυτά?
Οχι τα κιλα μ@λ@κ--ς αυτων που την έχουν
(sorry για το off topic...)
-
Import
μάζντα μίατα μκ2 κλειστό (οκ δεν πουλιέται τώρα ούτε στην Ιαπωνιά)
'λίζες' σε τιμές αγγλίας για τους τυχερούς που χωράνεDeport
Saab 9-7X
Τα άπαντα της σανγιόνγκ και της κίνας (προς το παρόν)
Χαμμεροειδή και λοιπά αμερικάνικα γομαροτζιπ (οκ και το σάαμπ εδώ κανονικά μπαίνει)
Λάντσια μούσα, θέσις άντε και λίμπρα -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Πανεμορφο
+φωνω!!!
Αυτο παλι με τα 201 αλογα βγαινει κ εκει?Δε νομίζω να βγαίνει. Τι να το κάνουν; Μπροστά στο sedan μοιάζει με Golf IV GTI
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Importμάζντα μίατα μκ2 κλειστό (οκ δεν πουλιέται τώρα ούτε στην Ιαπωνιά)
Saab 9-7X
Χαμμεροειδή και λοιπά αμερικάνικα γομαροτζιπ (οκ και το σάαμπ εδώ κανονικά μπαίνει)
Λάντσια μούσα, θέσις άντε και λίμπραΠώς και σου γλίτωσε το...Ypsilon;;
Σε προειδοποιώ, αν βάλεις και το Ypsilon, θα βάλω κι εγώ το Yaris, αμ' πως!
Αμα όμως σου καθήσει στραβά μια μάρκα, δεν ξεκολάει το κεφάλι , το παθαίνω κι εγώ με κάτι εχμμμ Skoda, Seat και ολίγη από Κορέα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Import
μάζντα μίατα μκ2 κλειστό (οκ δεν πουλιέται τώρα ούτε στην Ιαπωνιά)
Saab 9-7X
Λάντσια μούσα, θέσις άντε και λίμπραΠώς και σου γλίτωσε το...Ypsilon;;
Σε προειδοποιώ, αν βάλεις και το Ypsilon, θα βάλω κι εγώ το Yaris, αμ' πως!
Αμα όμως σου καθήσει στραβά μια μάρκα, δεν ξεκολάει το κεφάλι , το παθαίνω κι εγώ με κάτι εχμμμ Skoda, Seat και ολίγη από Κορέα...
Μα την αλήθεια θα το έβαζα αλλά είδα πως αρέσει σε αρκετό κόσμο εδω μέσα οπότε τη γλίτωσε! Άντε και επειδή δεν είναι τόσο αδιάφορο όσο τα υπόλοιπα σουπερμίνι και επειδή μπορεί να υστερεί σε σχέση με την κορυφή αλλά για λίγο και όχι για πολύ όπως τα υπόλοιπα λαντσιοειδή. Τα υπόλοιπα πάντως είναι υπερσπάνια στην ελληνική αγορά (μόνο η λίμπρα λίγο πούλησε σε κάποια φάση, αλλά τώρα πραγματικά απορώ ποιος τα αγοράζει) και αυτό καταδεικνύει την ...επιτυχία τους.
Εντάξει λογικό είναι να έχουμε τα κολλήματα μας, εγώ πάντως προς το παρόν δεν συγχωρώ τη λάντσια των φούλβια, στράτος και των δέλτα άκα έφε και ιντεγράλε που βγάζει παντελώς άνοστα αυτοκίνητα τα οποία τα πασπαλίζει με έναν αέρα πολυτέλειας στο εσωτερικό και τα βγάζει στην αγορά. Ας βγάλουνε τη φούλβια που περιμένει ο λαός πως και πως και τα ξαναλέμε. Η μ@λ@κι@ που έχουν κάνει στο γκρούπο είναι πως έχουν αναθέσει στην Άλφα τα σπορ μοντέλα ξεχνώντας το σπορ παρελθόν της λάντσια...
Άντε με έπεισες. Θα βγάλω την θέσις από την λίστα μιάς και μαζί με το βελ σάτις την αγοράζεις ως την εναλλακτική λιμουζίνα και την είχε και ο πάπας όταν τη λέγανε διάλογος ακόμα. Εγώ βέβαια προσθιοκίνητη λίμο δεν θα αγόραζα με τίποτα. Το υπερτιμολογημένο πάντως Ιντέα και το ...αρχαίο λίμπρα (άσχετο πως έβγαλε η λάντα μοντέλο με το ίδιο όνομα?) δεν βγαίνουν!
Υ.Γ. Το γιάρις είναι ίσως το πιο ξενέρωτο μικρό. Ωστόσο είναι μακράν η πιο λογική λύση για την αθήνα, άμα θες βάλτο. Άμα βάλεις όμως κάνα μιατοS2000MR2ειδές θα σε
-
IMPORT
Αρρώστια...
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
IMPORTΑρρώστια...
Μάλλον η σωστή λέξη είναι κ@υλ@.
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
ΙMPORT
Skyline R34!!!!!!!!
+1!!!
++1000
Eιχα δει ενα GT-S στο Κεφαλαρι και ειχα μεινει μ@λ@κ@ς γιατι νομιζα οτι ηταν GT-R αλλα τελικα δεν ηταν!Πολυ ομορφο και παλι ομως σε κιντρινο:P:P
-
IMPORT
Ολα τα kit-cars, 7clones, τύπου πρωτότυπα (Radical, XTR), και γενικώς όλα τα καθαρόαιμα μηχανήματα οδήγησης (πχ ariel) ώστε να είχαν την ευκαιρία όσοι ήθελαν να πάνε σε κάτι τέτοιο να το κάνουν, χωρίς να είναι σπαζοκεφαλιά ο τρόπος που θα το κυκλοφορούν, το αν θα πάρουν πινακίδες και το πως.
DEPORT
Απο τη στιγμή που θα υπήρχαν τα παραπάνω και όλοι κατά κάποιο τρόπο θα ήταν 'χαρουμενοι και ευτυχισμένοι' δε θα με ενοχλούσε κανένα αυτοκίνητο
'Η εδώ που τα λέμε, ας υπήρχε περιορισμός να ΜΗΝ κυκλοφορεί τίποτε άλλο τα ΣΚ εκτός από τα παραπάνω
-
IMPORT
DEPORT
-
Λέω να αρχίζουμε να μαζεύουμε υπογραφές για εισαγωγή του japan Τype R.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Λέω να αρχίζουμε να μαζεύουμε υπογραφές για εισαγωγή του japan Τype R.μα και να εισαχθεί στην τιμή που θα επωλείτο δώρον άδωρον θα είναι.
Πάλι από τις φωτό θα το κοιτάμε... -
DEPORT...
...με συνοπτικές διαδικασίες.
Υ.Γ. Πολύ 'ευγενική' ήταν η δοκιμή
-
είδα ένα από κοντά...μιλάμε για ΤΟ έκτρωμα!
οι φωτό το κολακεύουν!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μα και να εισαχθεί στην τιμή που θα επωλείτο δώρον άδωρον θα είναι.
Πάλι από τις φωτό θα το κοιτάμε...Ένα 34-35άρι να το βάλουν, δεν θα είναι καθόλου κακή τιμή, από τη στιγμή που μιλάμε για το κορυφαίο -κατά 99,9%- προσθιοκίνητο της αγοράς.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είδα ένα από κοντά...μιλάμε για ΤΟ έκτρωμα!οι φωτό το κολακεύουν!
To είδα κι εγώ. Σκέτο ΣΟΚ!
Το δεύτερο (και μεγαλύτερο) έρχεται με τη σκέψη του Έλληνα μ@@@@ που θα το οδηγεί... -
DEPORT
όλα τα 'Chevrolet'
BMW 1
Dodge Caliber
Jeep Patriot
όλα τα Hyundai πλην των SantaFe-Coupe
όλα τα Hummer
Honda FRV
Fiat Multipla
Lanwind
Kia Rio, Cerato, Sportage
Merc R-classe
Mitsu Lancer 1,3-1,6 με αεροτομή [μπλιαχ]
Νissan Almera-Tiida
Peugeot 1007
Seat Toledo
Skoda Octavia I
Ssangyong Kyron, Actyon
VW Foxάφησα τίποτα;
στα IMPORT καλύφθηκα από τους προηγούμενους.
-
Deport κανενα....για ολα τα αυτοκινητα υπάρχει καποιος που τα θεωρει καλα-ομορφα-τελος παντων αναλογα τις αναγκες του οκ για να τα αγορασει.
Import, θα ήθελα να ερχοτανε το Glanza & to Honda civic TypeR (για τα πριν το 1999 λεω). Τα υπολοιπα skyline Κλπ δεν με νοιαζει μιας και ντεν εχω λεφτα να τα αγοράσω!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μα και να εισαχθεί στην τιμή που θα επωλείτο δώρον άδωρον θα είναι.
Πάλι από τις φωτό θα το κοιτάμε...Δεν μπορεί να πουληθεί Ευρώπη καρδιά μου......
-
Για τα 225 άλογα ο κινητήρας δεν πληροί τις προδιαγραφές.
-
Έχει μόνον 2 αερόσακους οπότε και στα crash test άστα καλύτερα.
-
Πέραν της Ελλάδας το sedan δεν πουλά. Δεν είναι και τόσο ειδικό όσο τα EVO & WRX οπότε.......
-
Λογικά η τιμή θα ήταν μικρότερη του Type S.....
-
-
Dr.christos.dimou
-
Aν ήθελαν έβρισκαν ένα τρόπο να περιορίσουν τις εκπομπές ρύπων, κι ας έχανε 5 ίππους.
-
Αν το πλαίσιο είναι σωστά σχεδιασμένο, δεν βρίσκω τον λόγο να μην αποσπάσει μία καλή βαθμολογία, ακόμα και με 2 αερόσακους
-
Έχω γράψει και στο ανάλογο τόπικ, ότι κατά την άποψή μου, θα πούλαγε ανεξαρτήτως αμαξώματος, ακριβώς γιατί στην πραγματικότητα είναι τόσο ειδικό όσα τα Scooby-Evo. Ίσως και πιο 'ειδικό' από τα νορμάλ WRX, με την έννοια ότι είναι ένα απολύτα στημένο προσθιοκίνητο με ελεγχόμενο διαφορικό, που θα απαιτεί -πιθανότατα- κάποιες γνώσεις για να πάει -πολύ- γρήγορα.
-
Δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε να κοστολογηθεί στην Ελλάδα, αλλά, προσωπικά, 35Κ για αυτό το αυτοκίνητο, τα έδινα -αν τα είχα- άνετα και χωρίς δεύτερη σκέψη.
-
IMPORTS-DEPORTS