-
Kλασσικά, στην ανηφόρα πριν το επταπύργιο... Μετά ταχύτητα χαλαρά μεταξύ 70-90...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
R400h?απο δαύτα έχουμε πήξει στις Σέρρες... τι στο καλό, στην αυλή τους φυτρώνουν;
-
Γαλάζιο Tiguan - περιφερειακός Υμηττού
-
-
Πιο απαίσιο suv από δ'αύτο δεν έχω δει! Κυκλοφορεί ένα κοντά στα δικαστήρια.Τολμώ να πω πως είναι εμετικό .
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πιο απαίσιο suv από δ'αύτο δεν έχω δει! Κυκλοφορεί ένα κοντά στα δικαστήρια.Τολμώ να πω πως είναι εμετικό .+10000
-
Το Jianling (ή οπως αυτό λέγεται) πάει πίσω?
-
-
-
Να του καούνε όλα τα αμάξια που έχει για πούλημα του χοντρομαλάκα
-
Άσε, άσε...
-
μαυρο lexus ls 600h στην Αττικη οδο πριν απο λιγο!τερας!!
-
Πριν λίγο Audi S5 στη Συγγρού.
-
Λευκή Μ3 σήμερα στον Βόλο!!!
-
απο τον κιτ την φωτογραφησες τη μαζερατι? τι λαμπακια ειναι τουτα?
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
απο τον κιτ την φωτογραφησες τη μαζερατι? τι λαμπακια ειναι τουτα?Οπτική ένδειξη για το park sensor. Λειτουργεί εν κινήσει, όσα περισσότερα ανάβουν, τόσο περισσότερο πλησιάζεις σε εμπόδιο (ή άλλο αυτοκίνητο). Έχει και στο πίσω μέρος, τα βλέπεις από τον καθρέπτη.
-
Σήμερα στην παραλιακή είδα για πρώτη φορά live το αγαπημένο μου αμάξι ever από τότε που ήμουν παιδί
BMW 850i
Λυπάμαι πολύ που δεν πρόλαβα να το φωτογραφήσω... Είχα μείνει και το χάζευα Δεν ήξερα ότι ήρθε ποτέ αυτό το αμάξι στην Ελλάδα.
-
Το πρώτο που είχα δει ήταν πριν μια δεκαετία πιτσιρικάς στα Χανιά, μαύρο 850csi και κουκλί!
Απογοητεύτικα όμως όταν το είδα στην Εθνική πριν κάνα 2 χρόνια σε χρώμα άκυρο! Ήταν 845 με γερμανικές πινακίδες!
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σήμερα στην παραλιακή είδα για πρώτη φορά live το αγαπημένο μου αμάξι ever από τότε που ήμουν παιδίBMW 850i
...
Λυπάμαι πολύ που δεν πρόλαβα να το φωτογραφήσω... Είχα μείνει και το χάζευα Δεν ήξερα ότι ήρθε ποτέ αυτό το αμάξι στην Ελλάδα.
Στην Κηφισιά, σε δύο διπλανά σπίτια φίλου μου έχει παρκαρισμένες δύο από δαύτες. Η μία μάλιστα ανήκει σε ΤΡΕΛΟ ΦΑΝ της BMW, καθώς έχει αρκετά αυτοκίνητα και είναι ΟΛΑ BMW.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σήμερα στην παραλιακή είδα για πρώτη φορά live το αγαπημένο μου αμάξι ever από τότε που ήμουν παιδί
BMW 850i
...
Στην Κηφισιά, σε δύο διπλανά σπίτια φίλου μου έχει παρκαρισμένες δύο από δαύτες. Η μία μάλιστα ανήκει σε ΤΡΕΛΟ ΦΑΝ της BMW, καθώς έχει αρκετά αυτοκίνητα και είναι ΟΛΑ BMW.
Εννοείς στην Αχαρνών, ανεβαίνοντας προς σταθμό αριστερά λίγα μέτρα μετά
τη ΔΟΥ Κηφισιάς; Τη χαζεύω πάντα όταν βρίσκομαι εκεί... Έχω εντοπίσει
άλλη μία στην Άρεως και Θερμποπυλών, σύνορα Κηφισιάς και Άνω Πεύκης.
Πάντως εγώ προτιμώ τις 635CSi
Carspotting [#3]