-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Λιγο carspotting απο τις διακοπες στο Ναυπλιο:
Ασημι ανοιχτη Mustang προηγουμενης γενιας.Που την οδηγουσε γυναικα....
-
Άσπρο S5 στην ευθεία των Λουτρών της Ωραίας Ελένης την Δευτέρα το μεσημεράκι...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
... από την άλλη όμως τι διαφορά έχει αν δεις την πινακίδα του αυτοκινήτου από φωτογραφία στο διαδίκτυο ή από κοντά στον δρόμο? Η πινακίδα δεν είναι κάτι το μυστικό. Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνωΜάλλον δεν θα ήθελες άλλοι να καταλάβουν!
Εσύ καλά κάνεις και 1) σβήνεις τις πινακίδες, 2) δεν καταλαβαίνεις!
Μείνε στο πρώτο και να εύχεσαι να είναι και όλοι οι άλλοι πάντα το ίδιο με σένα στο δεύτερο!Υ.Γ.
Για να μην χαρακτηρισθώ εριστικός συμπληρώνω τα εξής:
Εγώ πού θα ήξερα πχ την προέλευση κάθε αυτοκινήτου αν είχαν διαγραφεί τα στοιχεία της πινακίδας; Αν το έβλεπα live είχε καλώς, αλλά θα το έβλεπα εγώ μόνο. Εδώ όμως το κάθε αυτοκίνητο διαφημίζεται, προβάλλεται, ποστάρεται, και όχι πάντα με την συναίνεση του κατέχοντος! σε πολλά μάτια που υπό άλλες συνθήκες ΔΕΝ θα ήξεραν ότι υπάρχει (πόσο μάλλον που δεν θα το επιθυμούσε και ο κατέχων...)Δεν πιάνουμε καν το θέμα των προσωπικών δεδομένων. Ποιο αμάξι και με ποια πινακίδα ήταν πού...Έτσι ;
-
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
sto idio merosΜ'αρέσει η διαφορετική αεροτομή πίσω....
δεν πρόκαμε να την πάρει και το αμάξι τουμπανοποιήθηκε δεόντως...
Άλλωστε είναι γνωστό πόσο θεληματικά είναι τα Porsche (και δη τα εξοπλισμένα με ναυτίλους) στην αύξηση ιπποδύναμης ... -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
... από την άλλη όμως τι διαφορά έχει αν δεις την πινακίδα του αυτοκινήτου από φωτογραφία στο διαδίκτυο ή από κοντά στον δρόμο? Η πινακίδα δεν είναι κάτι το μυστικό. Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω
Μάλλον δεν θα ήθελες άλλοι να καταλάβουν!
Εσύ καλά κάνεις και 1) σβήνεις τις πινακίδες, 2) δεν καταλαβαίνεις!
Μείνε στο πρώτο και να εύχεσαι να είναι και όλοι οι άλλοι πάντα το ίδιο με σένα στο δεύτερο!Υ.Γ.
Για να μην χαρακτηρισθώ εριστικός συμπληρώνω τα εξής:
Εγώ πού θα ήξερα πχ την προέλευση κάθε αυτοκινήτου αν είχαν διαγραφεί τα στοιχεία της πινακίδας; Αν το έβλεπα live είχε καλώς, αλλά θα το έβλεπα εγώ μόνο. Εδώ όμως το κάθε αυτοκίνητο διαφημίζεται, προβάλλεται, ποστάρεται, και όχι πάντα με την συναίνεση του κατέχοντος! σε πολλά μάτια που υπό άλλες συνθήκες ΔΕΝ θα ήξεραν ότι υπάρχει (πόσο μάλλον που δεν θα το επιθυμούσε και ο κατέχων...)Δεν πιάνουμε καν το θέμα των προσωπικών δεδομένων. Ποιο αμάξι και με ποια πινακίδα ήταν πού...Έτσι ;
Σωστός!
Αν και για να πούμε την αλήθεια, για το θέμα των προσωπικών δεδομένων, οι πιθανότητες να περάσεις απαρατήρητος είναι ελάχιστες με ένα τέτοιο αυτοκίνητο -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σωστός!
Αν και για να πούμε την αλήθεια, για το θέμα των προσωπικών δεδομένων, οι πιθανότητες να περάσεις απαρατήρητος είναι ελάχιστες με ένα τέτοιο αυτοκίνητοΜην τις ενισχύεις λοιπόν, και μάλιστα σ'ένα μη-ελέγξιμο από σένα στο βαθμό πρόσβασης μέσο...
-
Δεν την ενισχύω λέμε, συζήτηση κάνουμε!
-
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
**VW GOLF VS4R ABT **
Πολλοί το έχουμε δει. Τελικά ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό? Ποια έκδοση είναι αυτή η VS4R?Clicky (στα γαλλικά)
-
-
-
Απ όλο αυτό που βλέπεις αυτό σε πείραξε;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απ όλο αυτό που βλέπεις αυτό σε πείραξε;Φυσικά και με πείραξε, είναι 'υπεράνω' ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου ;;;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Φυσικά και με πείραξε, είναι 'υπεράνω' ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου ;;;
Ούτε εγώ έχω πινακίδα μπροστά....
Εντάξει ρε παιδιά, συγγνώμη κιόλας...
Α, ρε κατακαημένη Ελλάδα ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Να το διατυπώσω διαφορετικά.
Απ΄όλη αυτή τη μετατροπή η έλλειψη μπροστινής πινακίδας είναι το πιο ενοχλητικό για εσένα; -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ούτε εγώ έχω πινακίδα μπροστά....Για τον ΚΟΚ/νόμο και συ παράνομος είσαι λοιπόν
Τώρα θα μου πεις ότι δεν ταιριάζει στη μούρη του αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να το διατυπώσω διαφορετικά.
Απ΄όλη αυτή τη μετατροπή η έλλειψη μπροστινής πινακίδας είναι το πιο ενοχλητικό για εσένα;Φυσικά και ΟΧΙ, εξάλλου άλλο το ένα (η -όποια- μετατροπή) και άλλο το άλλο να είσαι παράνομος (όποιος και να 'σαι-ό,τι και να 'χεις κάνει στο αυτοκίνητό σου-αν θέλεις να 'δείχνει' ομορφότερο με ή χωρίς πινακίδες...) απλά κάποιες λεπτομέρειες είναι ουσιαστικές για κάποιους (ασχέτως νομοτυπίας ή όπως άλλως θέλεις να το πεις). OFFTOPIC TEΛΟΣ ...
-
το αυτοκινητο ειναι μια ολοκληρωμενη μετατροπη και ειναι παρα πολυ καλο, δεν ειναι πολυεστερικο ειναι κανονικα φτερα.
4κινητο διλιτρο -
MAΥΡΗ Μ6 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΩΤΗ... ΠΩΡΩΣΗ
Carspotting [#3]