-
ΑΥΤΟΣ Ο ALONSO ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ. ΚΟΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ. O KIMI ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ. ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ MCLAREN ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΙΜΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΟΛΟ ΧΑΛΑΓΕ. ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΕ Ο ΙΣΠΑΝΑΚΟΣ ΚΑI ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. VOODOO = ALONSO
HAMILTON FOR EVER
TO ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΛΟΤΟΣ!!!!!!!! -
ξυδακι παιδια..καλο χωνευτικο ειναι..εχω βαρεθει να διαβαζω ποστ οπως του απο πανω!!!
-
Και ποιος δεν εχει...
kantoniou Οπως λες μαθητες του ΜΣ, γιαυτο και εγραφα τοσες φορες πως το 'παραδειγμα' του γερμανου θα στοιχιωσει το σπορ για αρκετα χρονια. Βλεπουμε εναν οδηγο να βγαζει δυο φορες καποιον αλλο στην ευθεια στα χορτα (υπο βροχη κιολας) που ειναι ο ορισμος της αντιαθλητικης οδηγησης και λεμε ολα καλα. Μονο που δεν ειναι ολα καλα γιατι αν συνεχιστει αυτο το βιολι καποια στιγμη θα ερθουν και τα χειροτερα.
-
ΟΣΟ Ο SCHUMACHER ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ PITS ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ, H ΦΕΡΑΡΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ. ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΣΑΓΟΝΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΙΜΙ, ΜΑΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Συμφωνώ σε όλα. Όσο για τον Μάσσα, καλό θα ήταν να το βούλωνε και να άφηνε το νταηλίκι, αρκετά ρόμπα είχε γίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή.Ειπαμε και το ξαναλεμε οτι ο Alonso εκανε το νταηλικι, μαλιστα αυτος ζητησε συγνωμη μετα (@@ συγνωμη αλλα τελος παντων), ο Massa εγω δεν ειδα να γινεται ρομπα.
Με τον Χάμιλτον απόρησα κι εγώ προς στιγμήν, αλλά προφανώς δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό στην περίπτωσή του, εν τέλει. Μην ξεχνάμε πως στην ίδια πίστα πριν από μερικά χρόνια είχε μια μικρή έξοδο ο ΜΣ τον οποίο έτρεξε και τον βοήθησε ένας κριτής σπρώχνοντας το μονοθέσιο πίσω στην πίστα.
Ο ms ειχε κολλησει πανω στο κερμπ και η πιο ακινδυνη & γρηγοροτερη λυση μακραν ηταν να τον σπρωξουν χωρις γερανο. Τα περασμενα χρονια ποσες φορες εχουμε δει να κολλαει καποιος στα χαλικια, να σπιναρει τους τροχους ματαια μην μπορωντας να ξεκολλησει, και να τρεχει ο marshall και να του κανει νοημα 'cut'? Υπηρχε κατι το μεμπτο στη δικη τους περιπτωση? Ποια η διαφορα με χθες?
-
Ναί, ναί... όλοι φταίνε, (ακόμη και ο Σούμι), εκτός από τον ίδιο τον Κίμι.
Ποιός γκαντέμης και πράσινα άλογα ρε παιδιά, σιδεροφάγος/ανθρακονηματοφάγος, είναι το παλικάρι... -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Συμφωνώ σε όλα. Όσο για τον Μάσσα, καλό θα ήταν να το βούλωνε και να άφηνε το νταηλίκι, αρκετά ρόμπα είχε γίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Ειπαμε και το ξαναλεμε οτι ο Alonso εκανε το νταηλικι, μαλιστα αυτος ζητησε συγνωμη μετα (@@ συγνωμη αλλα τελος παντων), ο Massa εγω δεν ειδα να γινεται ρομπα.
ΟΚ λάθος μου, νόμιζα πως ο Μάσσα ζητούσε ρέστα επειδή τον πέρασε ο άλλος.
Με τον Χάμιλτον απόρησα κι εγώ προς στιγμήν, αλλά προφανώς δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό στην περίπτωσή του, εν τέλει. Μην ξεχνάμε πως στην ίδια πίστα πριν από μερικά χρόνια είχε μια μικρή έξοδο ο ΜΣ τον οποίο έτρεξε και τον βοήθησε ένας κριτής σπρώχνοντας το μονοθέσιο πίσω στην πίστα.
Ο ms ειχε κολλησει πανω στο κερμπ και η πιο ακινδυνη & γρηγοροτερη λυση μακραν ηταν να τον σπρωξουν χωρις γερανο. Τα περασμενα χρονια ποσες φορες εχουμε δει να κολλαει καποιος στα χαλικια, να σπιναρει τους τροχους ματαια μην μπορωντας να ξεκολλησει, και να τρεχει ο marshall και να του κανει νοημα 'cut'? Υπηρχε κατι το μεμπτο στη δικη τους περιπτωση? Ποια η διαφορα με χθες?
Ε και χτες είχε διακοπεί ο αγώνας εκείνη την ώρα, οπότε από τη στιγμή που δεν του είχε σβήσει ο κινητήρας μάλλον επιτρεπόταν να τον ξαναβάλουν στην πίστα τον Χάμιλτον, ακόμα και με τη βοήθεια γερανού. Ήταν γελοίο το θέαμα βέβαια και αρκετά εγκάθετο, αλλά αν επιτρέπεται από τους κανονισμούς το δεχόμαστε και συνεχίζουμε.
-
Εγω στη φαση Alonso-Massa ημουν 100% σιγουρος οτι θα μιλησει και παλι η κωλοφαρδια του μικρου και μετα τον Κιμη θα τεθουν και οι 2 αλλοι εκτος μαχης ωστε να κρατησει (να αυξησει μαλλον!!!) τη διαφορα. Στο τελος μεχρι και βροχινα σε στεγνο εβαλε η Renault για να παρει αυτος βαθμο. Παλι καλα...
Η σφηνα της McLaren στα pits μου φανηκε ψιλοπαρανομη αλλα τελικα την επνιξαν.
Εκτος απ'το θεϊκο τριπλο αναποδο κατα το aquaplaning δεν σχολιασαμε και την παρατηρητικοτητα & απιστευτη αντιδραση του Felipe οταν απεφυγε το εξαρτημα στη μεση του δρομου. Στο Silverstone καποτε με δυσκολια εβλεπαν ολοκληρο ανθρωπο, στην Κινα ο jpm με τη μιση ταχυτητα πατησε ολοκληρο σωληνα. Η κλαση ενος οδηγου φαινεται και στα δυσκολα. Τωρα αν την ειχε πατησει (κυριολεκτικα...) καποιοι θα μιλαγαν για Γκαστονε...
-
Ειπαμε και το ξαναλεμε οτι ο Alonso εκανε το νταηλικι, μαλιστα αυτος ζητησε συγνωμη μετα (@@ συγνωμη αλλα τελος παντων), ο Massa εγω δεν ειδα να γινεται ρομπα.'Ρόμπα' έγινε και μόνο που αναφέρθηκε στη Βαρκελόνη.
Ο σωστός 'παίχτης', δέχεται την ήττα με αξιοπρέπεια! -
Συμφωνώ σε όλα. Όσο για τον Μάσσα, καλό θα ήταν να το βούλωνε και να άφηνε το νταηλίκι, αρκετά ρόμπα είχε γίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Ειπαμε και το ξαναλεμε οτι ο Alonso εκανε το νταηλικι, μαλιστα αυτος ζητησε συγνωμη μετα (@@ συγνωμη αλλα τελος παντων), ο Massa εγω δεν ειδα να γινεται ρομπα.
ΟΚ λάθος μου, νόμιζα πως ο Μάσσα ζητούσε ρέστα επειδή τον πέρασε ο άλλος.
O Alonso apla eipe to autonoito k fisika den arxise ta brisidia
-
Δεν γνωρίζω τη φάση, δεν είδα καν. Τι είπε;
-
To θέμα ΙΜΟ είναι ότι συνεχώς δημιουργούν θέματα αντί να τα λύνουν.
Ερωτηκξεις ...
Ε και χτες είχε διακοπεί ο αγώνας εκείνη την ώρα, οπότε από τη στιγμή που δεν του είχε σβήσει ο κινητήρας μάλλον επιτρεπόταν να τον ξαναβάλουν στην πίστα τον Χάμιλτον, ακόμα και με τη βοήθεια γερανού. Ήταν γελοίο το θέαμα βέβαια και αρκετά εγκάθετο, αλλά αν επιτρέπεται από τους κανονισμούς το δεχόμαστε και συνεχίζουμε.
- Ποιο είναι το κριτήριο για το ποτέ ένα μονοθεσιο μπορεί να ξαναμπεί στην πίστα ?
...Το ότι ο κινητήρας δεν έσβησε ?
… το ότι το μονοθέσιο δεν είχε σοβαρές ζημιές ?
... το οτι ο αγωνας ειχε διακοπεί ( χρειάζεται διακοπή ή SC ? )Το μονοθέσιο είχε παρκάρει στο τέλος της αμμοπαγίδας. Είναι φανερό πως προς χάρη του θεάματος επέλεξαν (σωστά ως προς αυτό το θέμα ΙΜΟ ) την λογική του 1 παραπάνω μονοθεσίου παρά του 1 λιγότερου.
Όμως …
..εάν το μονοθέσιο σπάσει την μπροστινή αεροτομή του ( πολύ απλά αντικαταστάσιμο εξάρτημα – βοήθημα ) έχει το δικαίωμα αυτής της μεταχείρισης ?
- … ποιος μπορούσε να εγγυηθεί ότι η μπροστινή του Λούης δεν είχε καταπονηθεί τόσο ώστε - χωρίς να είναι ναι μες ορατή αυτή η καταπόνηση – να καταρρεύσει στο επόμενο γρήγορο πέρασμα λόγω των αεροδυναμικών φορτιών που πιέζουν στα 300 Κμ/h ?
Δεν θα ήταν πιο δίκαιο – λογικό – ασφαλές να ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ το μονοθέσιο σε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ pit-stop για να ελεγχθεί από την ομάδα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αναλάβει κάποιος πιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ την ευθύνη για την συμμετοχή ενός ενδεχομένως ΛΑΒΩΜΕΝΟΥ μονοθεσίου ?
-
Δεν γνωρίζω τη φάση, δεν είδα καν. Τι είπε;αφου βγηκε ο αλονσο απο το αμαξι και εδειχνε στην καμερα το σημειο του χτυπηματος βρεθηκαν στην αιθουσα αναμονης και
αποτι καταλαβα ο Αλονσο του ειπε ειρωνικα 'συγνωμη που σε χτυπησα' και ο αλλος τσιμπισε και αρχισε τον τσαμπουκα και μαλλον ειπε και μερικα χοντρα. -
Ε και χτες είχε διακοπεί ο αγώνας εκείνη την ώρα, οπότε από τη στιγμή που δεν του είχε σβήσει ο κινητήρας μάλλον επιτρεπόταν να τον ξαναβάλουν στην πίστα τον Χάμιλτον, ακόμα και με τη βοήθεια γερανού. Ήταν γελοίο το θέαμα βέβαια και αρκετά εγκάθετο, αλλά αν επιτρέπεται από τους κανονισμούς το δεχόμαστε και συνεχίζουμε.Κανεις λαθος δεν ειχε διακοπει. Αυτο συζηταμε αν επιτρεπεται απο τους κανονισμους.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Δεν γνωρίζω τη φάση, δεν είδα καν. Τι είπε;
αφου βγηκε ο αλονσο απο το αμαξι και εδειχνε στην καμερα το σημειο του χτυπηματος βρεθηκαν στην αιθουσα αναμονης και
αποτι καταλαβα ο Αλονσο του ειπε ειρωνικα 'συγνωμη που σε χτυπησα' και ο αλλος τσιμπισε και αρχισε τον τσαμπουκα και μαλλον ειπε και μερικα χοντρα. -
Κανεις λαθος δεν ειχε διακοπει. Αυτο συζηταμε αν επιτρεπεται απο τους κανονισμους.
Μα δεν είχε βγει κόκκινη σημαία ακόμα;
Μπορούμε να βρούμε κάπου κάποιο screen capture από τηλεόραση, την ώρα που μεταφέρει ο γερανός το μονοθέσιο του Hamilton πίσω στην πίστα; Εκεί θα φανεί αν είχε βγει κόκκινη σημαία ή όχι (το πλαίσιο γύρω από την ένδειξη των εναπομείναντων γύρων θα πρέπει να είναι κόκκινο).
-
Προσωπικά δε με ενοχλεί που έβαλαν μέσα πάλι τον Hamilton...και ας έπαιρνε πόντους...γιατί είχε γίνει και με τον Michael. Άρα, λογικά επιτρέπεται για να έγινε πάλι.
-
Μα δεν είχε βγει κόκκινη σημαία ακόμα;Μπορούμε να βρούμε κάπου κάποιο screen capture από τηλεόραση, την ώρα που μεταφέρει ο γερανός το μονοθέσιο του Hamilton πίσω στην πίστα; Εκεί θα φανεί αν είχε βγει κόκκινη σημαία ή όχι (το πλαίσιο γύρω από την ένδειξη των εναπομείναντων γύρων θα πρέπει να είναι κόκκινο).
Cavallino ειχε safety car οχι κοκκινη.
-
O Massa μόλις βγηκε απο το μονοθεσιο εδειχνε να λεει στον Τοντ διαφορα οπως ας πει οτι θελει για το συμβάν(ο Αλόνσο) κλπ κλπ. Φαινεται οτι είχε τη φωλια του λερωμένη.
εαν δεν το εκανε επίτηδες δε θα ασχολούνταν με το θεμα και δε θα εδινε σημασια στον Αλόνσο.παντως η κίνησή του κατι μου θυμίζει
http://www.youtube.com/watch?v=lKOw-RJOIM8
με αυτήν
http://www.youtube.com/watch?v=J9bJzrByirI
ιδιο σκεπτικό (δωστου μία του παλιοπ**** να παει στα χορταρια )ενταξει του Μασσα δεν ηταν τόσο εντονη
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Προσωπικά δε με ενοχλεί που έβαλαν μέσα πάλι τον Hamilton...και ας έπαιρνε πόντους...γιατί είχε γίνει και με τον Michael. Άρα, λογικά επιτρέπεται για να έγινε πάλι...τοτε λογικα... εαν δεν μπορει γερανος ... ας φωναξουμε κανενα ελικόπτερο
Που ειναι ο Βυρων ? Βυυυυρωναααααααα ...
Eπίσημο thread: GP Eυρώπης 2007