-
-
πόσο ρόλο παίζουν τα δέκατα! και η σταθερότητα στο γυρολόγιο
ρίξτε μια ματιά στην κατάταξη : Kubica και Massa30.0+38.3+23.6 =? ο Kubica στην 4η θέση............
30.0+38.1+23.5=??? ο Μassa στην 5η θέση...πεσμένες οι Renault γαμώτο.....
ο γέρο Coulthard ψηλά και δυνατά ...εύγε παλιόγερε -
Ο Massa εκανε λαθος στον γρηγορο γυρο του, ενω ο Alonso δεν προσπαθησε για flying lap... Στα 2 προηγουμενα stints οι ferrari ηταν στα ιδια πανω κατω με τις McLaren (ισως 1 δεκατο πισω οι Massa & Lewis) αλλα ηταν πιο σταθερες και τα stints τους 2-3 γυρους μακρυτερα!!!
-
το κωλολάστιχο....
στούκαρε ο μικρός
τον γλωσσόφαγαν το παιδί!!!! -
εχει χτυπησει στα ποδια του?
-
Πολύ άσχημη έξοδος, υψηλή ταχύτητα και σχεδόν μετωπική πρόσκρουση στα λάστιχα.
Ο καπνός από το εσωτερικό του τροχού ίσως παραπέμπει σε άλλη βλάβη, ανάρτησης/ρουλεμάν, κλπ που οδήγησε στο σκάσιμο.
-
...kai του Κιμι δεξι δεν ηταν πριν απο χρονια ???
-
Kimi στην Pole!!
@νδρέας
-
Για τον Κιμι...
Για τον μικρο...
Κι αλλα λαθη απο τον δις..
-
O Alonso θα έπρεπε να είναι με πάνω από 3-4 δέκατα στην πρώτη θέση, αλλά το λάθος του στο 2ο sector του κόστισε. Αν είναι ελαφρύτερος και δεν καταφέρει να περάσει τον Kimi στην εκκίνηση θα έχει πρόβλημα.
-
Χάρισε ο Fernando την pole στον Kimi. Φοβερός ο ρυθμός του Alonso, ακόμα και με το λάθος του - που του κόστισε κοντά 5 δέκατα - πάλι πιο γρήγορος από Massa. Έχει αρχίσει και βρίσκει τα 'πατήματά' του με τα BS
Καλός ο ρυθμός των McLaren, αν δεν είχαμε και το πρόβλημα με τον Hamilton ίσως έπαιρνε εκείνος την pole.
Ο αγώνας θα είναι πολύ 'κλειστός' μεταξύ McLaren - Ferrari.
-
O Alonso πήγαινε για pole...έκανε λάθος και έκανε qualify 2ος.
Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό του ατύχημα του ΗΑΜ...αλλά φάνηκε πολύ δυνατό.
Δύσκολα τον βλέπω να τρέχει αύριο. Για να δούμε τι θα πει η McLaren.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΜΙΙΙ
-
Τι θα γίνει μ'αυτό το banneraki κάτω από την μετάδοση περί εισιτηρίων για τον Τούρκικο αγώνα...
Εκνευριστικό! -
Για τον LH. Περαστικά και αύριο στο μονοθέσιο.
Για την pole ο FA έκανε ένα λάθος που του στοίχισε χρόνο αλλά δεν είναι δυνατόν κανείς να μιλήσει για το αν το λάθος αυτό θα τον έφερνε ή όχι στην pole.
Τα BMW είναι η 3η δύναμη στην Φ1 και αύριο η εκκίνηση από τη 2η σειρά ίσως να περιπλέξει τα πράγματα αν κάποιος από τα 2 Φερράρι και 1 ΜcLaren βρεθεί πίσω από τα μονοθέσια του Μονάχου.
Κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες για καλοκαίρι. Εδώ 39 και πάμε για 40+....
Ερώτημα: Ο Πουρνάρακης πριν μερικές εβδομάδες δεν έλεγε να μην πάμε Τουρκία??? Τώρα τι άλλαξε δηλαδή που τον αγώνα θα τον αναλάβει ο Bernie???
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Για την pole ο FA έκανε ένα λάθος που του στοίχισε χρόνο αλλά δεν είναι δυνατόν κανείς να μιλήσει για το αν το λάθος αυτό θα τον έφερνε ή όχι στην pole.
Στο πρώτο sector έριχνε 2 δέκατα στον Kimi, ενώ ήταν ταχύτερος και στο τρίτο. Νομίζω είναι προφανές ότι είχε την ταχύτητα για να είναι στην pole.
Αν η ταχύτητα αυτή είναι 'γνήσια', δηλαδή με παραπλήσιο φορτίο καυσίμου, και μπορέσει να την έχει ο FA και αύριο, είναι το πρώτο φαβορί. Αν όμως ήταν ελαφρύτερος(που κατά τη γνώμη μου είναι το πιθανότερο), τότε αύριο θα είναι δύσκολα τα πράγματα γι' αυτόν.
Μια βροχή θα περιπλέξει πολύ τα πράγματα....
Ερώτημα: Ο Πουρνάρακης πριν μερικές εβδομάδες δεν έλεγε να μην πάμε Τουρκία??? Τώρα τι άλλαξε δηλαδή που τον αγώνα θα τον αναλάβει ο Bernie???
Νομίζω το banner από κάτω δεν ήταν του Alpha, αλλά της FOM.
-
Ο Αλόνσο αυριο ξεκινα από την ακάθαρτη πλευρά?
@@ προσπερασμα θα κανει στην εκκινηση.
εδειχνε πολύ ανυπόμονος στο γρηγορο γυρο του, πατησε γκαζι νωριτερα στην τελευταία στροφή
οταν εβγαιναν Μασσα και Χαμιλτον από τα πιτ ο Χαμιλτον εφυγε πολύ βιαστικά για να κολήσει πισω από το Μασσα -
ο Alonso ή είναι ελαφρύτερος ή απλά[πολύ απλά] γρηγορότερος σε αυτή την πίστα. έκανε λαθος τον έφαγε το φιλαντάκι.
άστον αυτόν....
το παιδί της ζούγκλας μάσσα τί στο διάολο έχει;
τον πήρε από κάτω; θα τον πηγαίνει γ@μ@@ντας το φιλαντάκι σαν τον Μοντόγια και τον Κούλθαρντ? -
Εγω πιστευω πως ο Ραικκόνεν ειναι καλύτερος σε αυτες τις πίστες και οταν πάμε Τουρκια και Κινα ο Μασσα θα αναγεννηθεί παλι
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Ο Αλόνσο αυριο ξεκινα από την ακάθαρτη πλευρά?@@ προσπερασμα θα κανει στην εκκινηση.
Ο Kimi έχει βελτιώσει πολύ τις εκκινήσεις του, αλλά από την άλλη και ο Alonso είναι καλός (και κατά την εκτίμηση μου ελαφρύτερος). Θα είναι ενδιαφέρουσα η πρώτη στροφή αύριο!
το παιδί της ζούγκλας μάσσα τί στο διάολο έχει;
τον πήρε από κάτω; θα τον πηγαίνει γ@μ@@ντας το φιλαντάκι σαν τον Μοντόγια και τον Κούλθαρντ?Νομίζω ότι όπως και στο SIlverstone, ο Massa είναι βαρύτερος όλων, οπότε θα δούμε αύριο πως θα εξελιχθεί το πράγμα!
Όσο για το άλλο σχόλιο(που ήταν και λιγάκι 'εμπρηστικό'), ο Kimi είναι ξεκάθαρα καλύτερος, και στους τελευταίους 2-3 αγώνες που προσαρμόζεται καλύτερα έχει φανεί αυτό, και νομίζω θα συνεχίσει να φαίνεται στην πορεία.
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Τι θα γίνει μ'αυτό το banneraki κάτω από την μετάδοση περί εισιτηρίων για τον Τούρκικο αγώνα...
Εκνευριστικό!είναι του Bernie...μιας και το Τουρκικό GP πτώχευσε και ανέλαβε την διοργάνωσή του ο mr. F1...
το είπε και ο ΤΠ...πάντως είναι πολύ εκνευριστικό!
Eπίσημο thread: GP Eυρώπης 2007