-
Τραγικη αποδοση η Σεβιλλη στο β ημιχρονο...μονο ενα γκολ.. Που εισαι redline να μας πεις τι επιασες στο στοιχημα;
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Mε καθε συμπαθεια στην ελληνικη ομαδα (αεκακι), αφου εχει αποκλειστει ΗΔΗ, να παιξουν οι σεβιγιανοι και στο δευτερο και να μην κατσουν στο σκορ. Οχι τιποτα αλλο, απλα για να μαθαινουν ΟΛΟΙ πως στην Ευρωπη λιγο ατυχος να εισαι και να θελει και η αλλη ομαδα τρως πολλα γκολ..
Εδω ο βαζελος ειχε μαζεψει τα περισσοτερα γκολ σε ευρωπαικη συμμετοχη προπερσι αν δεν κανω λαθος, συμπεριλαμβανομενου και του προκριματικου φυσικα!Και μην με κανει κανενας 'ευστοχος' προφητης να ανατρεξω τα σκορ, διοτι ειναι περισσοτερα ακομα και απο τις 4αρες του ΟΣΦΠ...
ΕΥΡΩΠΕΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ!!!!!!
ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
Και τελευταιο στην Ευρωπη.......
SIGOURA OMOS EISAI PISW APO EMENA...PARE KAI TO TETARTO TWRA! GIA NA MHN AYTHADIAZEIS!
Και εσενε σε διεσυρε η Γιουβεντους.......
-
Οταν τρωει 4 ο Ολυμπιακος ειναι η @#$%^ της Ευρωπης.
Οταν (τη λυπουνται μετα το 50' και) τρωει 4 η ΑΕΚ, ειναι μια κλαση πανω το ισπανικο ποδοσφαιρο (μονο οταν παιζει με την ΑΕΚ συμβαινει αυτο), κραταμε τις καλες στιγμες (τις ποιες; ), κερδιζει εμπειριες (ομαδα με μ.ο. ηλικιας πανω απο 30), παρακολουθει σεμιναρια για να παρει πτυχιο κλπ.Αβυσσος η ψυχη των Ελληνων σπορτκαστερ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οταν (τη λυπουνται μετα το 50' και) τρωει 4 η ΑΕΚ, ειναι μια κλαση πανω το ισπανικο ποδοσφαιρο (μονο οταν παιζει με την ΑΕΚ συμβαινει αυτο), κραταμε τις καλες στιγμες (τις ποιες; ), κερδιζει εμπειριες (ομαδα με μ.ο. ηλικιας πανω απο 30), παρακολουθει σεμιναρια για να παρει πτυχιο κλπ.Αβυσσος η ψυχη των Ελληνων σπορτκαστερ
Μεσα στο μυαλο μου εισαι μου φαινεται...με γλυτωσες απ το γραψιμο παλι..
-
Το θεμα ειναι οτι σε λιγο καιρο αν οι ομαδες μας δεν παρουν βαθμους τοτε και ο πρωταθλητης θα παιζει προκριματικα.....
Αρα ειμαστε για κλαματα............ -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
PESA TA RE FILE EPITELOUS...SXOLIAZANE LES KAI HTAN KALYTEROS O DIASYRMOS EPEIDH APOKOMISE EMPEIRIES O PAYLHS....
AN TO DEIS APTH MERIA TOYS, TO PHRE TO X TO AEKAKI..........................................................................................................STO DEYTERO HMIXRONO!!!
6-1 KAI APOKLEISMOS.....(PWPW GINAME BAZELOI APOPSE....EGO VEVEA EXO KAI 2KASKOL THS SEVILLHS STO DOMATIO MOY, LOGO TOU OTI EIXA PAEI STO SEVILLH-OSFP PRIN ARKETA XRONIA)
-
Eγω ξερω οτι αν τελειωνε το πρωταθλημα τωρα ο ΟΦΗ ηταν πρωταθλητης.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι σε λιγο καιρο αν οι ομαδες μας δεν παρουν βαθμους τοτε και ο πρωταθλητης θα παιζει προκριματικα.....
Αρα ειμαστε για κλαματα............Προσωπικα δε με χαλαει. Παιρνουμε αυτο που αξιζουμε. Απο το να βλεπεις ενα οικτρο θεαμα σαν το σημερινο, αλλα και οσα παρουσιασαν η ομαδα μου και ο βαζελος κατα καιρους, καλυτερα να παιζεις προκριματικα με ομαδες του επιπεδου σου, να γινονται ενδιαφεροντα ματσακια κι οποιος καταφερει κι ανεβει επιπεδο, να προκρινεται στους ομιλους με το σπαθι του.
Να παμε κατευθειαν στον ομιλο ή στον γ' προκριματικο και να γινομαστε σακος του μποξ ή να στελνουμε 4 στο UEFA που ουσιαστικα ελπιζουν μονο στα εισιτηρια του ενος εντος εδρας πριν αποκλειστουν, δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. Τι να λεμε τωρα, ο ΟΦΗ στο Ιντερτοτο αποκλειστηκε απο ομαδα του Καζακσταν, αν θυμαμαι καλα
Να μαθουμε ν' απλωνουμε τα ποδια μας ως εκει που φτανει το παπλωμα για να μη γινομαστε ρεζιλι. -
Αναμενόμενο το αποτέλεσμα....
Η ΑΕΚ, όσο κι αν φαίνεται άσχετο, έπαιξε καλά. Απέναντι στην Σεβίλη έκανε ότι μπορούσε καλύτερο.
Αποκάλυψη ο Παυλής. Αποκάλυψη (αρνητική) ο Ριβάλντο. Δεν μπορεί πιά να παίξει ο Ρίμπο..
Όπως και να'χει...πάμε γι' άλλα...Σάλτσμπουργκ!! Και, θυμηθείτε το, θα φέρουμε Χ έξω και θα κερδίσουμε εδω!
Στην προηγούμενη προβλεψή μου για την Σεβίλη έπεσα διάνα!
Οι εγκάθετοι (δύο είναι) που κόλλησαν χαρτάκι με την λέξη 'ΜΩΒ' στο αυτοκίνητό μου ήδη ανακρίνονται! Θα επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
[Η ΑΕΚ σημερα θα νικησει 2-1 ]
Αν εξαιρέσω την παραπάνω άτυχή σου στιγμή
σε ό,τι άλλο έχεις γράψει για τον χθεσινό αγώνα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
Και για να εξηγούμαι
Αλλο ματς βλεπαμε. Ο Παναθηναικος ηταν που προσπαθησε να παιξει με την μπαλα κατω, αλλα επειδη δεδν το ειχε δεν μπορεσε να κανει φαση. Ο Ολυμπιακος απιελουσε μονο με γιομες, στημενα και το λαθος του Ενκαραριρε στο δοκαρι. Καμια οργανωμενη προσπαθεια απο τον Ολυμπιακο. Ο ΠΑΟ τουλαχιστον προσπα8ουσε αλλα αποτυγχανε.
Εδω με απογοητευεις. Σκεψου μονο το 2ο ημιχρονο. Ουτε ενα κατευασμα τις μπαλας. Το κεντρο η μπαλα το περνουσε μονο στον αερα μετα απο γιομα. Αν ειναι αυτες οι απαιτησεις σου τοτε...
Τουλαχιστον εμεις σας αφηναμε να κανετε κ καμια τριπλα. Εσεις μολις πηγαινε καποιος να κανει κατι καλο...παρ'τον κατω.
Ό,τι πιο εύστοχο και περιεκτικό έχει γραφτεί γι'αυτόν τον ρημαδο-αγώνα.
Μ' αρεσει που κανετε σχεδια μονοι σας χωρις να σας νοιαζει ο αντιπαλος
Ντάξει κι εσύ μην ασχολείσαι,
σεμνά και ταπεινά.
Διαλογισμοί επιπέδου red cafe είναι.Μόνοι τους τα λένε,μόνοι τους τα πιστεύουν:lol:
-
Τώρα σώθηκαν. Ας έπαιρναν 2-3 ταλέντα με τα λεφτά αυτά κι ας έκαναν προπονητή τον Τουρσουνίδη.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οι εγκάθετοι (δύο είναι) που κόλλησαν χαρτάκι με την λέξη 'ΜΩΒ' στο αυτοκίνητό μου ήδη ανακρίνονται! Θα επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις! -
Πιστευω πως ειναι λαθος κινηση.
Ο Παρασχος ειναι καλος προπονητης και νοικοκυρης, την Χαλκηδονα την πηρε απο Γ' Εθνικη και την εκανε ομαδα μεσαιου μεγεθους στην Α'.
Και πανω απο ολα ηταν ΠΑΟΚτζης......λαθος λαθος, απορω πως την πατησε ετσι ο ΖαγορακηςO Παρασχος ειναι λιγος σαν προπονητης και το απεδειξε πολλες φορες!
Είναι πολύ απλό...Όταν δεν μπορείς να βάλεις λεφτά σε μια ομάδα λόγω έλλειψης επενδυτών, είσαι και λίγο γάτα, έχεις βρει τους υποανάπτυκτους και για να μην αρχίσουν να γκρινιάζουν για διοίκηση και Ζαγοράκη, διώχνεις έναν καλό προπονητή που έχει δώσει εξετάσεις με επιτυχία στο παρελθόν.
Ξεφυγες λιγο τσακαλακι...
Το καλος προπονητης το εδειξε με την χαλκηδονα?η με τον παοκ που δεν ειχε καμια εξελιξη η ομαδα?
Για πες γιατι ολοι γιναμε γνωστες των παντων! -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Οι εγκάθετοι (δύο είναι) που κόλλησαν χαρτάκι με την λέξη 'ΜΩΒ' στο αυτοκίνητό μου ήδη ανακρίνονται! Θα επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις!
Με παρασυρανε κυρ'αστυνομε......Ειμαι ΑΘΩΟΣ....
Στα του παιχνιδιου,μεγαλη η διαφορα κλασης μεταξυ των 2 ομαδων.....Οποτε δεν μπορουμε να πουμε κ πολλα...
Μεχρι το 30 του πρωτου η ΑΕΚ επαιξε τη Σεβιλη εξαιρετικα....Μετα κλαψτε μανουλες.....Το αστειο ειναι οτι τα-γνωστα γαυρακια χαιρονται και εχουν ξεσαλωσει,ενω η ομαδουλα τους θα ετρωγε αλλα τοσα(μιας κ εχει αποκτησει με το καιρο μεγαλη εμπειρια στο θεμα)
Περαστικα σας κ αφηστε τις αστειες προβλεψεις,γιατι θα εκτεθειτε..... -
1-4 (1-6), καλα τα πηγαμε!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
PESA TA RE FILE EPITELOUS...SXOLIAZANE LES KAI HTAN KALYTEROS O DIASYRMOS EPEIDH APOKOMISE EMPEIRIES O PAYLHS....
AN TO DEIS APTH MERIA TOYS, TO PHRE TO X TO AEKAKI..........................................................................................................STO DEYTERO HMIXRONO!!!
6-1 KAI APOKLEISMOS.....(PWPW GINAME BAZELOI APOPSE....EGO VEVEA EXO KAI 2KASKOL THS SEVILLHS STO DOMATIO MOY, LOGO TOU OTI EIXA PAEI STO SEVILLH-OSFP PRIN ARKETA XRONIA)
Τα γραφεις εσυ αλλα ο Bagus (μετα απο σενα) χαμπαρι δεν παιρνει..Αν επαιζε ο Ολυμπιακος (εστω και ο βαζελος) θα μιλαγαν για διασυρμο...εδω τωρα σου λεει οτι αν παιζαμε σημερα με τη Σεβιλη θα τρωγαμε τα διπλα=8 αν με βοηθανε τα μαθηματικα μου...
Κοιτα να δεις παντως που βγαζουν γλωσσα και οι της Αεκ... Τι να πει κανεις.. Που πας ρε καραμητρο με μπουρμπο,ανυπαρκτο ζηκο,ριβαλντο-λυμπε που κουτουλανε χειροτερα απ τον ματτος και μορετο που για βολε σημαδευει την πλατη του παπασταθοπουλου για να τη στειλει τελικα πλαγιο... Τεσπα,αει να δουμε ποσα θα σας ριξουμε να ησυχασουμε...Όπως και να'χει...πάμε γι' άλλα...Σάλτσμπουργκ!! Και, θυμηθείτε το, θα φέρουμε Χ έξω και θα κερδίσουμε εδω!
Ναι μονο που η Σαλτσμπουργκ εχει ξοδεψει σε μεταγραφες φετος 6 φορες περισσοτερα απο το ολικο μπατζετ της Αεκ...Αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και φερεις καμια ισοπαλια καλα θα εισαι..
Το αστειο με σας της Αεκ ειναι το εξης:Ολοι λετε οτι η Αεκ επαιξε καλα στην αρχη...(και οχι οτι η Σεβιλλη δεν ειχε γυρισει ουτε καν τη μιζα...) με βαση τους παικτες που εχει και οχι με το αποτελεσμα που επρεπε να παρει οντας 2η στο πρωταθλημα.Αντιθετα ο Ολυμπιακος λεμε οτι παιζει καλα εχοντας στο μυαλο μας τη δυναμικη της ομαδας που παιρνει στο ρελαντι τα πρωταθληματα και ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ απο τον κοσμο να κερδιζει παντα.Γι αυτο και ειστε 2οι...τεσπα,δε βαριεσαι,ποιος ασχολειται με τους στερημενους απο πρωταθλημα..; -
Οι δημοσιογραφοι (αθλητικογραφοι) εχουν καταστραψει τη μπαλα σε αυτη τη χωρα ναουμ...(και τους φιλαθλους -μερικους οχι ολους- οι οποιοι πραγματικα δεν βλεπουν στο χαρτη).
Eτσι ειναι κυριοι οι πορειες κανουν τις ομαδες και οχι οι τιτλοι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
για κατσε μαστορα διοτι εδω θα διαφωνησουμε.Αλλο ειναι να τρως 4 απο αυτη τη σεβιλη που ολοι ειδαμε τι ομαδα ειναι,και αλλο να σου κλεινουν το σπιτι οι ξυλοκοποι της ροζεμποργκ.Μην βαζουμε στην ιδια ζυγαρια σεβιλλη και ροζεμποργκ ε?Ιεροσυλια
-
Περιμενα καλυτερο αποτελεσμα για την ΑΕΚ, δεν περιμενα ομως οτι θα επαιζε τοσο καλα και θα ετρωγε 4.
Τελικα το Ελληνικο ποδοσφαιρο θελει πολυ δρομο ακομα για να γινει ανταγωνιστικο. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Σωτηρακόπουλος έδωσε ρεσιτάλ. Ας έκανε αυτά που έκανε ο Ρίμπο όταν ήταν στον Ολυμπιακό και θα σου έλεγα. Χθες έλεγε συνεχώς ότι τρέχει ο Ριβάλντο και προσπαθεί κτλ.
Έλεος.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]