-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν είναι η πρώτη του φορά με μικρή ομάδα, είχε αναλάβει και τον Πάοκ παλιότερα. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Δεν είναι η πρώτη του φορά με μικρή ομάδα, είχε αναλάβει και τον Πάοκ παλιότερα.
O Μπάοκ είναι μεγάλη ομάδα. Έχει το Τούμπλεϋ. Πως λέμε Wembley...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν είναι η πρώτη του φορά με μικρή ομάδα, είχε αναλάβει και τον Πάοκ παλιότερα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν είναι η πρώτη του φορά με μικρή ομάδα, είχε αναλάβει και τον Πάοκ παλιότερα.άπαιχτος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: Είκοσι μία χιλιάδες εξακόσια ευρώ
γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παρασκευάς 'Aντζας: Για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Παρασκευά 'Aντζα: Απαλλάσσεται
-
Εξω οι τσατσοι του ...Κοκκαλη
Στο συμβολαιο του Λεωζινιο υπαρχει οροας να μην παιζει ο παιχτης εναντια στον Ολυμπιακο. Πού το περιεργο; Το συμβολαιο του παιχτη πληρωνεται απο τον Ολυμπιακο.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: Είκοσι μία χιλιάδες εξακόσια ευρώγ) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παρασκευάς 'Aντζας: Για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Παρασκευά 'Aντζα: Απαλλάσσεται
Και λιγα θα πληρωσετε...
Εξω οι τσατσοι του ...Κοκκαλη
Στο συμβολαιο του Λεωζινιο υπαρχει οροας να μην παιζει ο παιχτης εναντια στον Ολυμπιακο. Πού το περιεργο; Το συμβολαιο του παιχτη πληρωνεται απο τον Ολυμπιακο.
Και η Ρεαλ απαγορευει,με σχετικη ρητρα,στους παικτες που φευγουν απ αυτην να παιξουν στο Μπερναμπεου ως αντιπαλοι της Ρεαλ...
-
DO IT LIKE VOULIS
-
Δεν είναι η πρώτη του φορά με μικρή ομάδα, είχε αναλάβει και τον Πάοκ παλιότερα.
Κιντο κανε μια φουσκα ρε...
-
DO IT LIKE VOULIS
o...πρώτος είναι ή ο τελευταίος...;
αλήθεια τι φώναζε όλο το γήπεδο όταν έβγαινε με κόκκινη;
-
Και λιγα εκανε λεμεεε.....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και λιγα εκανε λεμεεε.....εμενα στα τετοια μου τι εκανε και τι δεν εκανε.
Ετσι κι αλλιως δεν περιμενα τιποτε λιγοτερο απο αλλο ενα κ@λοπαιδο που ω τι συμπτωση τυνγχανει να παιζει στον ολυμιπιακο. -
εμενα στα τετοια μου τι εκανε και τι δεν εκανε.
Ετσι κι αλλιως δεν περιμενα τιποτε λιγοτερο απο αλλο ενα κ@λοπαιδο που ω τι συμπτωση τυνγχανει να παιζει στον ολυμιπιακο.καλά πέσε κ κοιμήσου κ ονειρέψου τον άγιο παναθηναικό...
-
Ετσι κι αλλιως δεν περιμενα τιποτε λιγοτερο απο αλλο ενα κ@λοπαιδο που ω τι συμπτωση τυνγχανει να παιζει στον ολυμιπιακο.Κι εμενα στα τετοια μου για το τι ειπανε και τι δεν ειπανε οι οπαδοι.
Οπως κι εγω δεν περιμενα να του φωναζουν τα κ@λοπαιδα οι φιλαθλοι του γηπεδου της Λεωφορου που ω τι συμπτωση ειναι του Βαζελου.. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Ετσι κι αλλιως δεν περιμενα τιποτε λιγοτερο απο αλλο ενα κ@λοπαιδο που ω τι συμπτωση τυνγχανει να παιζει στον ολυμιπιακο.καλά πέσε κ κοιμήσου κ ονειρέψου τον άγιο παναθηναικό...
Αυτο καταλαβες?
Καλα αστο....@pasxos
πασχαλη απο τους φιλαθλους (μεν και δεν) δεν περιμενω και πολλα.
Απο επαγγελματιες ποδοσφαιριστες ομως...
Υποτιθεται οτι και αυτοι πρεπει να βαλουν ενα λιθαρακι μπας και δουμε καμια ασπρη μερα σε αυτη την κ@λ@χωρα οσον αφορα τη βια -
Υποτιθεται οτι και αυτοι πρεπει να βαλουν ενα λιθαρακι μπας και δουμε καμια ασπρη μερα σε αυτη την κ@λ@χωρα οσον αφορα τη βιαΚαλα σε τετοια παιχνιδια,στο συγκεκριμενο χρονικο σημειο και με τετοια ατμοσφαιρα με ολο το γηπεδο να σε βριζει (κι αυτος τι φταιει δλδ; αυτον πηδηξε ο καστιγιο; ) μην περιμενεις ενας ποδοσφαιριστης να αντιδρασει καλυτερα.Το ιδιο θα εκανες κι εσυ κι εγω και οι περισσοτεροι.
-
Ο Καστίγιο του την πήδηξε?
-
Ο ενας ηρθε,ο αλλος εφυγε...οπως εγινε και με τον Ανατολακη...
-
Ετσι κι αλλιως δεν περιμενα τιποτε λιγοτερο απο αλλο ενα κ@λοπαιδο που ω τι συμπτωση τυνγχανει να παιζει στον ολυμιπιακο.Ε όχι και κωλόπαιδο ο Βούλης.Ένας απλός βλακάκος είναι.Κι ως εκ τούτου έχει το ακαταλόγιστο.
ΥΓ:Από μάγο την βρήκε ο Βούλης και όχι από τον γαβρομεξικάνο.
ΥΓ2:Αν είχε μυαλό πάντως ο Βούλης δεν θα έκανε τέτοιες κινήσεις.Καρφώνεται.
Φυσικό είναι η γυναίκα του να προτιμήσει τον μαγικό αυλό του Τζιο από τα δάχτυλα του Άντζα.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]