-
Ελα σταχτη στα ματια να χαρειτε ειναι... Και γιατι μπραβο του για την αποψη; Επειδη συμφωνει με τη δικη σου;
-
Φέτος θα έχουμε πολλά περίεργα στο πρωτάθλημα.
Όποιος μπορεί να κάνει πρόβλεψη για πρωτάβλημα πιστεύω ότι δεν ξέρει από μπάλα.
Ο Πάο κλασικά με τις μεταγραφούλες δεν τον βλέπω για παραπάνω από δεύτερη θέση.
Περιμένω πολλά από τον Άρη. Θυμηθείτε το αυτό...
Στον Ολυμπιακό λείπει το γρήγορο σέντερ φορ όπου θα αλωνίζει την αντίπαλη άμυνα.
Ο Μπό(ρ)χα κάνει για ξυλοκόπος ή για ''πόρτα'' σε κανά red store και τίποτε παραπάνω.
Άμα βάλω τον παππού μου που είναι 87 μπορεί να κοντρολάρει καλύτερα τη μπάλα.Πόση πίστωση χρόνου θα δώσουμε στα παλτά βρε θείο;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελα σταχτη στα ματια να χαρειτε ειναι... Και γιατι μπραβο του για την αποψη; Επειδη συμφωνει με τη δικη σου;Επειδή μπορεί και σκέφτεται ότι η ομάδα του δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη! Η μπορεί να μην κερδίσει το Πρωτάθλημα!
Οχι επειδή συμφωνεί μαζί μου Πάσχε! Εκτός αν δεν έχεις καταλάβει ότι κάνω πλάκα με δημοσιεύσεις σαν αυτή περί της ΑΕΚ!
-
Φέτος η ΑΕΚ έχει την καλύτερα δεμένη ομάδα στην Ελλάδα. Γι' αυτό θα έρθει άνετα δεύτερη.
-
Σοβαρα μιλαω kouk. Η Μπριζ δεν ειναι ομαδαρα ,αλλα ουτε της πλακας ομαδα.
Η Αεκ την εκανε να μοιαζει με την Μαρκο. Επιθεσεις απο τα πλαγια ,επιθεσεις απο το κεντρο,επιθεσεις απο παντου.Με εντυπωσιασε ο Ραμος,αλλα πιο πολυ ο Ριβαλντο. Ο Φερερ του αλλαξε θεση και του εχει δωσει εντολη να μην μαρκαρει ετσι ωστε οταν η Αεκ παιρνει την μπαλα να εχει δυναμεις να διανυει μετρα ,ειτε μπαινοντας στην περιοχη(ετσι μπηκε το πρωτο γκολ) ,ειτε παιρνοντας την μπαλα για να την ''σπαει'' δεξια,αριστερα και καθετα. Ο Ριβαλντο θα κανει την καλυτερη του χρονια στην Ελλαδα φετος.
Εντοπισα καποια προβληματακια στην αμυνα ,αλλα με τα παιχνιδια θα αποκτησει συνοχη η Αεκ.
Και μην ακουω κοτσανες οτι απο τα φιλικα δεν βγαινουν συμπερασματα. Αν και οι 2 ομαδες παιζουν με τους βασικους παικτες, βγαζεις συμπερασματα.
-
Η Μπριζ δεν είχε μία μέρα πριν το τελικό του Super Cup ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Η Μπριζ δεν είχε μία μέρα πριν το τελικό του Super Cup ;Ακριβως.Ρε ρεντ,μη λεμε ο,τι θεμε.Σε μια μερα η Μπριζ ειχε δυο παιχνιδια και ενα ταξιδι.. Ακου λεει η Αεκ την εκανε να φαινεται σα το Μαρκο..δε σε βρισκω ενημερωμενο.. Επισης,η αμυνα της Αεκ ειναι κατα τη γνωμη μου χειροτερη κι απο αυτη του Παο..
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Και μην ακουω κοτσανες οτι απο τα φιλικα δεν βγαινουν συμπερασματα. Αν και οι 2 ομαδες παιζουν με τους βασικους παικτες, βγαζεις συμπερασματα.Πέρσι ο γαύρος πέταγε στα φιλικά, αλλά μετά στην Ευρώπη τα πήγε μετριότατα, ενώ και στην Ελλάδα ήταν κουρασμένος και πήρε το πρωτάθλημα επειδή οι άλλοι ήταν για τα μπάζα.
-
red_army7....έμεινα άφωνος!!!
Σοβαρά λοιπόν.
Μου άρεσε η ΑΕΚ κι εμένα! Αλλά η Μπρυζ είχε σοβαρότατα προβλήματα!!
Μου άρεσε που έβγαιναν οι μπακ. Ειδικά ο Ράμος είναι βολίδα!
Μου άρεσε ο Αρουαμπα-τέτοιος! Σταθερός!Όμως...
Δεν είμαι βέβαιος οτι η ομάδα αυτή θα παίξει το ίδιο καλά απέναντι σε μια ομάδα που δεν θα είναι στημένη 4-5-1!!!!Αν ζοριστεί στο κέντρο θα εχει πρόβλημα! Συνεχίζει να μην μου αρέσει ο Λυμπερόπουλος! Ο δε πορτιέρο είναι για τροχονόμος!!!
Θα δούμε! Σε κάθε περίπτωση ο Φερέρ είναι μια δικλείδα ασφαλείας. Αυτό που είπες π.χ. για το Ριβάλντο δεν το συνηδειτοποίησα όταν έβλεπα τον αγώνα!
@Pirate: Καλ΄΄ααααα!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και μην ακουω κοτσανες οτι απο τα φιλικα δεν βγαινουν συμπερασματα. Αν και οι 2 ομαδες παιζουν με τους βασικους παικτες, βγαζεις συμπερασματα.
Πέρσι ο γαύρος πέταγε στα φιλικά, αλλά μετά στην Ευρώπη τα πήγε μετριότατα, ενώ και στην Ελλάδα ήταν κουρασμένος και πήρε το πρωτάθλημα επειδή οι άλλοι ήταν για τα μπάζα.
Απ τα φιλικα μπορεις ανετα να βγαλεις μεμονωμενα συμπερασματα για τους παικτες.Οχι για ολο το συνολο και το παιχνιδι που παιζουν.Κανονας Νο1.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Η Μπριζ δεν είχε μία μέρα πριν το τελικό του Super Cup ;Για διακοπούλες και τα φράγκα έσκασαν μύτη οι Βέλγοι..
Αυτό δεν λέει βέβαια τίποτα για την Αεκ,απλά τα σοβαρά φιλικά αργούν(δυστυχώς).
-
kouk εσυ δεν το συνηδειτοποιησες ,αλλα το γερακισιο ματι μου ολα τα βλεπει. Θα μπορουσε να σκοραρει 3-4 μπαλακια σε αυτο το ματς ο Ριβαλντο αν του εδιναν πασα την καταλληλη στιγμη. Παντα σε ολες τις αντεπιθεσεις ,ειτε εκοβε μεσα στην περιοχη ,ειτε ζηταγε μπαλα. Στην αμυνα βεβαια επαιζε παθητικο ρολο (απλα καλυπτε χωρους) ,αλλα μην τα θελετε και ολα.
Υ.Γ Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται. Ασε kouk τον GTI και τον redline να σου λενε μπαρουφες περι κουρασμενων Βελγων και ασοβαρων φιλικων. Ο Παο δεν προκειται να παιξει ''στρωμενη'' μπαλα ουτε σε 100 χρονια. Και φετος το ιδιο σκηνικο. Η μπαλα θα πηγαινει στον Καραγκουνη και αυτος ειτε θα κανει 200ααρες μπαλιες ειτε θα πεφτει κατω ζητωντας φαουλ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
....έμεινα άφωνος!!!Εγώ μία φορά είχα μείνει Κόνωνως και Δαμάρεως....
Αστειεύομαι....
-
Το καλό με την ΑΕΚ ήταν ότι είχε τρόπους να βγάλει μπροστά την μπάλα και να αποσυμφορήσει την άμυνά της αλλά και να παίξει τους αντιπάλους ψηλά.
Αναπτυσσόταν και στον κάθετο άξονα και στον παράλληλο με ευκολία με αποτέλεσμα , ειδικά στη δεύτερη περίπτωση να μπορεί να βγάλει μπάλες στα άκρα. Τα άκρα της τώρα , μπροστά , δεν ξέρω τι ποιότητα θα έχουν.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παει χαλασε και η ΝΕΤ.
Νικησε λεει ο ΠΑΟ 1-0 σε φιλικο. ΟΥΑΟΥΟΥΟΥ Μας δειχνει φασεις γκολ, ολα καλα ολα ωραια. Δυο -τρεις αλλες ειδησεις και τελος το αθλητικο δελτιο.
Μηπως παιζει μια ομαδα σημερα στο Ιντερτοτο; Πως τη λενε μωρε ΟΡΗ, ΟΜΗ... δεν θυμαμαι.Αλλα τί λεω αν δεν τη θυμαμαι εγω σιγα μην τη θυμουνται τα καναλια.
Τομπολα!!
Κριμα
Κριμα βεβαια αλλα δεδομενου οτι ο ΟΦΗ ηταν με ενα επιθετικο η ομαδα τα πηγε πολυ καλα. Αν δε ειχε τοσες απουσιες θα περνουσε στο ρελαντι αλλα...στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχουν 'αλλά'
Μου αρεσαι που η ομαδα προσπαθησε και μο αρεσε το χειροκροτημα του κοσμου στο τελος.
Θα παμε καλυτερα φετος νομιζω. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Θα παμε καλυτερα φετος νομιζω.
χλωμό...με δυνατούς ΠΑΟΚ και Αρη...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ειδικά ο ΠΑΟΚ με την αναγέρωση που έκανε θα είναι πολύ δυνατός (αυτός ο Καψής ακόμα να υπογραψει ρε γμτ...)
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ειδικά ο ΠΑΟΚ με την αναγέρωση που έκανε θα είναι πολύ δυνατός (αυτός ο Καψής ακόμα να υπογραψει ρε γμτ...)
Οποτε συμφωνουμε οτι οι 3 του ΠΟΚ θα τα βρουν πιο σκουρα φετος σε σχεση με περυσι.
-
Χλωμο το κοβω αλλα θα δουμε...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Η Αεκ παιδια κακα τα ψεμματα εχει φτιαξει καλη ομαδα. Την ειδα στο φιλικο με την Μπριζ και ετριβα τα ματακια μου. Ειδικα στις περισσοτερες ελληνικες ομαδες θα ριχνει 4 και 5 μπαλακια. Προβλεπω να παιρνει ανετα το πρωταθλημα και δευτερος να ερχεται ο Ολυμπιακος. Ο Παο αν βγει τριτος θα ειναι επιτυχια. Και φετος η ομαδα του Παο ειναι για γελια.Bagus σταματα να παιζεις!!!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]