-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Από πότε έχεις να με κερδίσεις είπαμε?
Eχει σημασια? Εδω και 90 χρονια σε διασυρω. Εχω 70 νικες και εχεις 42. Αυτο και μονο τα λεει ολα. ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ. ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΛΟΥΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ντοΜΑΤΟΣ και παρε ασπιρινη
Αααααααααα Τη βρηκες τη φαση ρε θηριο ρεντ; Μην ασχολεισαι ρε με τυπακια που εχουν το 1/5,4 απ το μπατζετ σου.Αστους να κλαινει τα κακομοιρα για την καταντια της ομαδας τους.
-
Με 3 ψωροεκατομμυρια για τον Κοκκαλη ο μουρινιο ερχεται...
-
**Υπήρξαν πολλά e-mail που λάβαμε, σχετικά με το ματς του Ολυμπιακού με την Λάτσιο. Και πραγματικά, οφείλουμε να αναφερθούμε σε ένα, του φίλου Σπύρου, που δίνει και μία άλλη διάσταση. «ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ,ΟΤΑΝ ΦΕΡΝΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Η Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ;», αναφέρει χαρακτηριστικά. **
Δεν θέλω να πιστεύω περί «στημένων» συναδέλφων. Αλλά δεν έχετε κι άδικο όσον αφορά στην αντιμετώπιση. Αν ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί 1-4 από τη Σεβίλλη, δεν ξέρω πραγματικά τι θα είχε γίνει. Είναι και πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας βέβαια. Εκτίμηση και άποψή μου, όμως, είναι ότι γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, έχει τις διαφορές του ως ομάδα από τις υπόλοιπες. Είναι το… DNA του τέτοιο βλέπετε, έχει τους εκατομμύρια οπαδούς του και τους… εχθρούς του, που πανηγυρίζουν ακόμη και για τις ήττες του στα φιλικά. Πόσο μάλιστα, στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου είναι και ο μοναδικός εκπρόσωπος.
Παρτε κι αυτο.ΕΠιτελους να παψει η καραμελα αυτη της Αεκ και του Βαζελιακου οτι ειναι ισαξιοι με τον ΟΣΦΠειραιως.Αν ειναι δυνατον δλδ...
-
+pasxos!
-
Εντός έδρας ξεφτύλες έχεις φάει κι εσύ(μια πρόχειρη που θυμάμαι από Ρόζενμποργκ,η οποία μάλιστα δεν έχει καμία σχέση με την Σεβίλη ).
Η διαφορά σου με την ΑΕΚ είναι ότι οι οπαδοί της έχουν συναίσθηση της δυναμικής της ομάδας και προτίμησαν να το πάρουν στην πλάκα.Επομένως οι δημοσιογράφοι δεν έχουν να σχολιάσουν τίποτα παραπάνω.
Αντίθετα με την περίπτωση σου και των δισεκατομύρια συντρόφων σου στον γαλαξία μας,που είστε εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας χρόνια τώρα,
οι δημοσιογράφοι βρίσκουν ευκαιρία να σπάσουν λίγη πλακίτσα.Απλά είναι τα πράγματα pasxos.
-
PASXOS FOR PRESIDENT!!!!!!!!!!!!
By the way ας πει καποιος του φιλου Σπυρου οτι ειναι ηλιθιος μαλλον....
-
2005-2006
ΒΙΣΛΑ-ΠΑΟ 3-1
ΠΑΟ-ΒΙΣΛΑ 4-1ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΠΑΟ 3-0
ΠΑΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ 2-1
ΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΑ 0-0
ΜΠΑΡΤΣΑ-ΠΑΟ 5-0
ΠΑΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1-2
ΒΕΡΝΤΕΡ-ΠΑΟ 5-1ΣΥΝΟΛΟ 20 ΓΚΟΛ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ......ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΚΟΡ??
ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εντός έδρας ξεφτύλες έχεις φάει κι εσύ(μια πρόχειρη που θυμάμαι από Ρόζενμποργκ,η οποία μάλιστα δεν έχει καμία σχέση με την Σεβίλη ).
Η διαφορά σου με την ΑΕΚ είναι ότι οι οπαδοί της έχουν συναίσθηση της δυναμικής της ομάδας και προτίμησαν να το πάρουν στην πλάκα.Επομένως οι δημοσιογράφοι δεν έχουν να σχολιάσουν τίποτα παραπάνω.
Αντίθετα με την περίπτωση σου και των δισεκατομύρια συντρόφων σου στον γαλαξία μας,που είστε εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας χρόνια τώρα,
οι δημοσιογράφοι βρίσκουν ευκαιρία να σπάσουν λίγη πλακίτσα.Απλά είναι τα πράγματα pasxos.
Αυτό που αναφέρει είναι ότι όχι μόνο δεν είπα τίποτα για τον διασυρμό αλλά το θεώρησαν και τιμή της ΑΕΚ. Όταν ο Ολυμπιακός είχε χάσει από την Λυών τότε είχε διαλυθεί το σύμπαν.
-
Τα έχετε μπλέξει λίγο μου φαίνεται.
Μετά το προχθεσινό ματς ποιος διέλυσε το σύμπαν;Αν εξαιρέσω τον Ηλία τον τεχνικό διευθυντή σας ο οποίος άφησε αιχμές για τον sir takis δεν ξέρω αν ασχολήθηκε κανένας άλλος με την πάρτη σας.Μόνοι σας βγάζετε τα ματάκια σας και δίνετε τροφή στους δημοσιογράφους.
Την καζούρα πάλι μην την μετράς.Αυτή είναι δεδομένη και απόλυτα δικαιολογημένη.
Γάβρος και ευρώπη δεν κολλάνε,πώς να το κάνουμε;Με το ζόρι;
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
2005-2006ΒΙΣΛΑ-ΠΑΟ 3-1
ΠΑΟ-ΒΙΣΛΑ 4-1ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΠΑΟ 3-0
ΠΑΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ 2-1
ΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΑ 0-0
ΜΠΑΡΤΣΑ-ΠΑΟ 5-0
ΠΑΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1-2
ΒΕΡΝΤΕΡ-ΠΑΟ 5-1ΣΥΝΟΛΟ 20 ΓΚΟΛ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ......ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΚΟΡ??
ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ...
μπλα μπλα μπλα
8/10/1995 PORTO FC - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1
3/4/1996 AFC AJAX - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1
8/8/2001 SLAVIA PRAHA - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2
11/9/2001 SCHALKE FC-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2
19/2/2002 SRARTA PRAHA - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2
9/12/2003 GLASGOW RFC - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-3Eκει που εχω ταξιδεψει εγω......
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Facts:
α) Έχεις να με κερδίσεις ΠΟΛΥ καιρό.
β) Η χειρότερη μου χρονιά στην Ευρώπη, είναι 3ος στους ομίλους, εσένα μάλλον η καλύτερη σου χρονιά είναι 3ος στους ομίλους. (υπάρχει πάντα και το στατιστικό λάθος )
γ) Φέτος, έχω ήδη μαζέψει περισσότερους βαθμούς από σένα + προβλέπεται να μαζέψω ακόμα περισσότερους.
δ) Ο Πανιώνιος έκανε εκτός έδρας νίκη, εσύ πότε?a) Εχω 30 νικες παραπανω απο εσενα
β)Εχεις βγει αρκετες φορες 4ος και ο Ολυμπιακος εχει περασει στους 8 και εχει βγει 2 φορες 3ος
γ)Παιζεις στο Ουεφα με την Αρτμιντια κα παιζω στο cl με την Λατσιο
δ)Στο ουεφα ο Ολυμπιακος εχει νικες με Γιουβεντους,Σοσο κ.τ.λΚαλυτερα να δεις την γενικη βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ, που εισαι και που ειναι ο ΠΑΟ........
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Facts:
α) Έχεις να με κερδίσεις ΠΟΛΥ καιρό.
β) Η χειρότερη μου χρονιά στην Ευρώπη, είναι 3ος στους ομίλους, εσένα μάλλον η καλύτερη σου χρονιά είναι 3ος στους ομίλους. (υπάρχει πάντα και το στατιστικό λάθος )
γ) Φέτος, έχω ήδη μαζέψει περισσότερους βαθμούς από σένα + προβλέπεται να μαζέψω ακόμα περισσότερους.
δ) Ο Πανιώνιος έκανε εκτός έδρας νίκη, εσύ πότε?Μικρέ σταμάτα να κάνεις προκλητικές δημοσιεύσεις και να λες και ψεματάκια...
Κάνε με warn.
Επίσης, ξέρεις ότι το αλατοπίπερο της μπάλας είναι το δούλεμα.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]