-
Πρεπει να χετε καλο οδοντιατρο εκει στους Θρακομακεδονες γιατι οταν εφυγε απο μας χρησιμοποιουσε αυτο:
-
Ναι ρε ο οδοντιατρος ειναι special κ του εχει κανει τα δοντια οπως στης 1ης φωτο.....
Τωρα προσελαβε δε και ενα παθολογο που εξειδικευεται στις μεγαλες ηλικιες(geriatrics) και του εφερε ενα ειδικο μηχανημα απο το εξωτερικο το οποιο θα το χρησιμοποιησει και αυτο στο μεταξυ μας ματς:
Απλα ρε Πασχερν πρεπει να κανεις λιιιγη υπομονη...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κι εγω βαριεμαι να γραψω στον Gti_..Ο παππους αρχισε να βγζει προβληματα ε;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εμπειρια σε Ευρωπη. Και μη πεις οτι ο Ολυμπιακος δε μπορει να παει καλα σε Ευρωπη. Σε CL ή UEFA γιατι να μην παιξει με αξιωσεις; Ο ΠΑΟ πως τα ειχε καταφερει στα μεσα της δεκαετιας '90;
Ευρωπαική εμπειρία έχει ο Λεμονής,εξου και το Sir Takis.
Ο γάβρος παίζει στο cl κοντά 10 χρόνια.Μέχρι τώρα βρίσκεται επάξια με τις εμφανίσεις του στο group των κομπάρσων για να μην πω των γελωτοποιών του θεσμού.Εισέρχεται κάθε φθινόπωρο στο cl εξαιτίας της 1ης θέσης στο grεek championship και εξέρχεται 3 μήνες μετά(με μαθηματική ακρίβεια όμως),με την βαρυχειμωνιά να βρίσκει θείο,ανηψιό,γεν.διευθυντή αποδυτήριων-Σάββα,γκαλάκτικος-παίκτες και fans προβληματισμένους για το τις πταίει
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τί άλλαξε φέτος στην ομάδα για να αλλάξουν και τα παραπάνω.
Το uefa,όταν αναφέρεσαι στο ιστορικό σωματείο που ακούει στο όνομα Ολυμπιακός, να μην το αναφέρεις,γιατί πιπέρι στο στόμα.Η τροπαιοθήκη τους είναι φίσκα από τέτοια κύπελλα,δεν υπάρχει χώρος για άλλα..
Εγω παντα ελπιζω. Μπορει να μεινει και να κανει κατι καλο, ή μπορει να αποτυχει παταγωδως. Ο χρονος θα δειξει. Οποτε μην βγαζεις συμπερασματα πριν δεις καποια αποτελεσματα.
Τα αποτελέσματα δεν έχουν καμία σχέση με το αν κάποιος είναι αχυράνθρωπος ή ακατάλληλος.
Αφενός φάνηκε από την προετοιμασία και τον σχεδιασμό της ομάδας το πόσο υπολογίζεται η άποψη του Πεσέιρο
αφετέρου θυμίσου λίγο την περίπτωση Σουμ:
κατέκτησε και πρωτάθλημα και κύπελλο,στο δε τελευταίο έκανε και την πλάκα του στον πρωταθλητή ολυμπιακό
και με την λήξη του πρωταθλήματος έγινε καπνός..
Το ότι ο Σουμ ήταν αχυράνθρωπος του Ζάετς δεν περιμέναμε να βγει 1ος ή 2ος ο Παναθηναικός για να το καταλάβουμε.
Εκτός αν πιστεύεις ότι η όποια δουλειά γίνει φέτος στον Παναθηναικό θα φέρει την σφραγίδα του ΠεσέιροΚαλα ολα αυτα, αλλα τουλαχιστον για Ευρωπη καλο ειναι ο γαυρος να μην μιλαει......ο 'Τζανετακος' της Ευρωπης ειναι.
Ο Παναθηναικος εχει εναν τελικο πρωταθλητων Ευρωπης να επιδειξει, εναν τελικο Διηπειρωτικου, 2 φορες στους 4, και 3 φορες στους 8.........
Απο την αλλη τα επιτευματα του γαυρου ειναι ενα ρεκορ συντριβης (βλεπε 7-0 με Γιουβε) και 0 νικες εκτος εδρας σε 10 χρονια παρουσιας στο CL -
Είναι και αυτοί οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού φαμφαρολόγοι...
Πέρυσι λέγανε: ''Βγάζει μάτια ο Μάκρο Νε στο Ζέεφελντ''
Φέτος πάλι τα ίδια διάβασα...
ΟΤΙΝΑΝΑΙ...
-
ο νε ειναι ενα απο τα νεα φετιχ...
-
Red_line ρωτα την γυναικα του Παπαδοπουλου να σου πει πως πηγατε στο βρωμικο Γουεμπλει. Α ναι αποφασισε μετα απο 36 χρονια να την πληρωσει ο Κοκκαλης για να πει ψεμματα.....
ΕΙΠΑΜΕ. ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. Εχετε πληρωσει και αλλα παιχνιδια παλαιοτερα ,αλλα δεν εχουν βγει στην φορα. Οσον αφορα τα προσφατες ''επιτυχιες'' σας (πριν απο 10 χρονια) εχω να σου πω τουτο. Η Μολντε μπορει και να ηταν 100000000 φορες καλυτερη απο την Λεγκυα των ξυλοκοπων.
Ειπαμε ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ
-
Έλα μωρή Ελλαδάρα...
Με 10 παίχτες και 3-2 τη Γερμανία.
ΤΕΛΙΚΟΟΟΟΣΣΣΣ
Τον Μήτρογλου για πόσα χρόνια τον έχει κλείσει ο Ολυμπιακός;
Γαμώ τα παιχτάκια...Αρκεί να μην αρχίσει τους καφέδες ή τα πηδήματα στην γυναίκα του Άντζα -
γαμωτο ειχαμε διακοπη ρευματος και το ρευμα ηρθε την ωρα που κερδισαμε το κορνερ για το 3ο γκολ
παλι καλα που ειδα 1 γκολλλλλλλλλλλλ -
Μάλλον κάτι άφησε το 2004........
-
Bagus που πηγες;Διακοπες στον Αγιο Δημητριο;
-
Ειχαμε το Χαϊδαρι περσυ,φετος μας εκατσε ο Αγ.Δημητριος......
Αλλα κ εσυ ρε Πασχερν απο μπυραριομαδα της Τσεχιας εχασες,οποτε μη μιλας...
Πλακα πλακα τα φιλικα ειναι για να χαιρονται οι εφημεριδες κ τιποτε αλλο.ΜΕγαλη επιτυχια των μικρων.....Αντε να δουμε στο τελικο τι θα κανουν τα καμαρια μας...
-
Με τα μηδενικα μπατζετ που εχουν οι ομαδες σημερα ειναι ευκαιρια να μην χαθει αυτη η γενια,αφου μπορει να παιζει 90' σε Α Εθνικη
-
Μπραβο στην Ελλαδαρα μας
Απιστευτο υλικο σαν ομαδα. Ας ειναι καλα ο 'Κόκος'
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειχαμε το Χαϊδαρι περσυ,φετος μας εκατσε ο Αγ.Δημητριος......
Αλλα κ εσυ ρε Πασχερν απο μπυραριομαδα της Τσεχιας εχασες,οποτε μη μιλας...
Πλακα πλακα τα φιλικα ειναι για να χαιρονται οι εφημεριδες κ τιποτε αλλο.Εγω επαιξα με 10 στους 11 παγκιτες που σε σενα θα ηταν βασικοι...μη ξεχνας οτι σημερα επαιζε κι ο αυτος-ειναι-Καφες... Τα σκουπιδια μου δλδ τα οποια εσυ μου κανεις τη χαρη και μαζευεις... Τεσπα,οσο για τα υπογραμμισμενα,ασε με να ξερω να βγαζω συμπερασματα απ τα φιλικα...Εχει **αποδειχτει ** οτι εχω δικιο στην περιπτωση του Τουρε...
-
Καλα ολα αυτα, αλλα τουλαχιστον για Ευρωπη καλο ειναι ο γαυρος να μην μιλαει......ο 'Τζανετακος' της Ευρωπης ειναι.
Ο Παναθηναικος εχει εναν τελικο πρωταθλητων Ευρωπης να επιδειξει, εναν τελικο Διηπειρωτικου, 2 φορες στους 4, και 3 φορες στους 8.........Και επειδη εχετε ενα τελικο και μουμπλε μουμπλε διοτι μονο μουμπλε ειναι, τι σημαινει ? Πηρατε κουπα? Πηρε ο Ολυμπιακος κουπα? Η ΑΕΚ? Και επειδη γενικως η ουσια μετραει απο τη δικη μου σκοπια το ιδιο ειναι...Αν εσυ χερεσαι που πηγες ειτε τελικο ή 4 ή 8 ή 150 δικαιωμα σου αλλα θελεις δεν θελέις το αποτελεσμα μετραει στην μπαλα στο τελος
Και απο τη στιγμη που δεν εχεις τιτλους γενικοτερα για να μιλας καλυτερα να μην μιλας καθολου. Καταλαβες amigo?
-
http://www.sport24.gr/html/ent/989/ent.188989.asp
Γιατί παίζετε με τον πόνο μας ρε κοπρίτες;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
http://www.sport24.gr/html/ent/989/ent.188989.aspΓιατί παίζετε με τον πόνο μας ρε κοπρίτες;
Κοίτα να δεις, 500 χιλιάρικα κάνει, όλο και κάπως θα βρεθούν. Δεν είναι απίθανο.
-
Ετσι οπως τον ειδα σημερα τον Νουνιες, νομιζω ηρθε η ωρα να βαλουμε ολοι ενα χερακι να μεταφερουμε την οικοσκευη του Νερι στο Μαντσεστερ
-
Εγω λεω να κρατησουμε και τους δυο για να βαλουν τουλαχιστον 20 γκολ στην παιδικη αμυνα του βαζελου...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#10]