-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
mustang βλεπω...οπλα ακουω...σε λαθος χωρα γεννηθηκες....
Δεν εχω κανει συλλογη.
Κανω μια δουλεια και μου εχουν δοσει ενα εργαλειο που με προστατευει.
Δεν ειναι ουτε για χαβαλε, ουτε για νταηλικι σε νυχτερινα κεντρα, ουτε για να το δειχνω στη γκομενα.
Ειναι για να με προστατεψει σε περιπτωση που κατι παει στραβα.
Υπαρχει αδεια, περασα απο επιτροπη που εκρινε οτι μπορω να το κουβαλαω και οποτε δεν ειναι απαραιτητο, μενει σε χρηματοκυβωτιο στο γραφειο η στο Τμημα Ασφαλειας της Αγ.Παρασκευης.
Οπως φωραω την ζωνη ασφαλειας μεσα στο αμαξι, ετσι εχω και αυτο να με προστατευει.
ΤΕΛΟΣΕυχομαι μονο να μην πεσεις σε κατι καλοπαιδα αλλοδαπα που κυκλοφορουν στην γειτονια μου στο Βαρδαρη τα οποια δεν καταλαβαινουν απειλες και σε γαζωσουν κανονικα,οπως εκαναν πριν κανα μηνα εναν μπραβο ενος καμπαρε
99,9% δεν θα το χω πανω μου...
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Απλά, αμαλάχει ψαρωνεις και κανέναν Αλ-Μπανο στον δρόμο. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ΤΕΛΟΣΤι τέλος; Κάτσε να σε τηλε-δικάσουμε!
-
Επειδη ειναι ελλαδα σου δωσαν οπλο.
Αν ηξεραν αυτα που γραφεις ελπιζω δε θα σου εδιναν.
-
ακυρο ποστ
-
Δεν εχω κανει συλλογη.
Δεν ειναι ουτε για χαβαλε, ουτε για νταηλικι σε νυχτερινα κεντρα, ουτε για να το δειχνω στη γκομενα.
Υπαρχει αδεια, περασα απο επιτροπη που εκρινε οτι μπορω να το κουβαλαω και οποτε δεν ειναι απαραιτητο, μενει σε χρηματοκυβωτιο στο γραφειο η στο Τμημα Ασφαλειας της Αγ.Παρασκευης.
Οπως φωραω την ζωνη ασφαλειας μεσα στο αμαξι, ετσι εχω και αυτο να με προστατευει.
ΤΕΛΟΣποιος ειπε για συλλογη? απλα πολυ Αμερικα φαση..
ασχετο,αλλα. αν η νομοθεσια λεει οτι πρεπει να το εχεις αδειο στο ντουλαπακι και τον γεμιστηρα στο πορτ μπαγκαζ...πως ακριβως θα σε βοηθησει αν σου την πεσουν στον δρομο για ληστεια?θα πεις μισο λεπτο να κατεβω,να ανοιξω το πορτ μπαγκαζ και να βαλω τον γεμιστηρα?
ασε που δεν θεωρω οτι οποιοδηποτε χρηματικο ποσο,ποσο μαλλον της εταιρειας,δεν αξιζει τη ζωη σου σε περιπτωση που ο αλλος ειναι πιο αποφασισμενος ή εξοικειωμενος.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Δεν εχω κανει συλλογη.
ΤΕΛΟΣποιος ειπε για συλλογη? απλα πολυ Αμερικα φαση..
Δεν τρελαινωμαι για Αμερικα, απλα μου αρεσουν τα αυτοκινητα τους...
Τρεχα γυρευε.ασχετο,αλλα. αν η νομοθεσια λεει οτι πρεπει να το εχεις αδειο στο ντουλαπακι και τον γεμιστηρα στο πορτ μπαγκαζ...πως ακριβως θα σε βοηθησει αν σου την πεσουν στον δρομο για ληστεια?θα πεις μισο λεπτο να κατεβω,να ανοιξω το πορτ μπαγκαζ και να βαλω τον γεμιστηρα?
Ελαμ ντε.....
Απλα ευχομαι να μη χρειαστει να μαθω.....
Εχω και εναν με κροτου κατω απο το καθησμα....
Οποτε λογικα θα προλαβω να την κανω....ασε που δεν θεωρω οτι οποιοδηποτε χρηματικο ποσο,ποσο μαλλον της εταιρειας,δεν αξιζει τη ζωη σου σε περιπτωση που ο αλλος ειναι πιο αποφασισμενος ή εξοικειωμενος.
Δεν μιλαμε για μετρητα μονο.
Μιλαμε για τραπεζικες εγγυιτικες επιστολες απο 1εκ. ευ. και πανω
Οι οδηγιες της αστυνομιας λενε να περασεις την ενεδρα και οχι να εμπλακεις αμεσα.
Εμενα μ ενδιαφερει απο το σημειο Α, να πανε τα πραγματα στο σημειο Β και να παω σπιτι μου -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Επειδη ειναι ελλαδα σου δωσαν οπλο.Αν ηξεραν αυτα που γραφεις ελπιζω δε θα σου εδιναν.
Δεν ειχαν τι να κανουν και ενα ωραιο πρωι μου το δωσαν....
Πας καλα ρε φιλε;;;
Καραμελες ειναι και τα μοιραζουν ετσι;;;;
Ποιο επικινδυνο ειναι το αυτοκινητο στα χερια μου. -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Δεν εχω κανει συλλογη.
ΤΕΛΟΣΕυχομαι μονο να μην πεσεις σε κατι καλοπαιδα αλλοδαπα που κυκλοφορουν στην γειτονια μου στο Βαρδαρη τα οποια δεν καταλαβαινουν απειλες και σε γαζωσουν κανονικα,οπως εκαναν πριν κανα μηνα εναν μπραβο ενος καμπαρε
Απο το να τους πεταω αγιασμο οπως υποθετω θα κανεις εσυ οταν σου την πεσουν επειδη τους εβρισες επειδη περασαν με κοκκινο και παραλιγο να σε σκοτωσουν, καλυτερα το οπλο. Τελος...
τι μας λες μωρε, οποιος εχει λεφτα/κοννε στην ελλαδα μπορει να βγαλει αδεια, δεν θα βγαλω εγω που ανα πασα στιγμη καθε μερα μπορει να μου την πεσουν λογω δουλειας? Ε απο κει και περα οταν θα ερθει ο καριολης με την παρεα του, με τον ψευτοτσαμπουκα που του προσφερει το οτι ειμαι ενας και αυτοι 5 και ετσι γαμουν και δερνουν, θα το δουν να γυαλιζει και μετα βλεπουμε.
Δεν εχετε καταλαβει οτι ζουμε σε ζουγκλα μου φαινεται, και στην ζουγκλα ή προσαρμοζεσαι, ή φυλαγεσαι, ή τελοςςςςς.
-
Φιλε, μπαινεις εδω μεσα καθε μερα και μας λες οτι εχεις πλακωθει με τη μιση Ελλαδα,
Εχεις βριστει με ΟΛΗ την Ελλαδα, εχεις τρακαρει οτι αυτοκινητο κυκλοφορει,
Καθε σου βολτα με το αμαξι μοιαζει με επελαση του λησταρχου Νταβελη και μιλας για καραμελες?Πας καλα ρε φιλε???? Προφανως και δεν επρεπε να δωσουν οπλο σε ατομο με τα νευρα σου
@Οπλοφορους
Τι δουλεια κανετε δε μας ειπατε.
-
Δεν εχει να κανει με το τι δουλεια κανουμε*. Εγω πχ τσιγαρα πουλαω. Αλλα επισης κουβαλαω πολλααααα λεφτα καθε μερα στην τραπεζα. Για αυτο το χρειαζομαι, για αυτο μου το εδωσαν, ΝΟΜΙΜΑ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν εχει να κανει με το τι δουλεια κανουμε*. Εγω πχ τσιγαρα πουλαω. Αλλα επισης κουβαλαω πολλααααα λεφτα καθε μερα στην τραπεζα. Για αυτο το χρειαζομαι, για αυτο μου το εδωσαν, ΝΟΜΙΜΑ.K εγω τσιγαρα πουλαω.....
Σε μεγαλυτερες ποσοτητες....
Κ αν παθουν κατι.... -
Επειδη ειναι ελλαδα σου δωσαν οπλο.
Αν ηξεραν αυτα που γραφεις ελπιζω δε θα σου εδιναν.
Δεν ειχαν τι να κανουν και ενα ωραιο πρωι μου το δωσαν....
Πας καλα ρε φιλε;;;
Καραμελες ειναι και τα μοιραζουν ετσι;;;;
Ποιο επικινδυνο ειναι το αυτοκινητο στα χερια μου.ετσι απο περιεργεια, ηθελε ΚΑΙ μεσον για να το παρεις?
-
Τα φιλαρακια του στη δεξια....
Χωρεσα στην αριστερη εγω κ 3-4 αυτοκινητα που ηταν πισω μου.
**Αναστροφη **στη ΧΑΤ και τον **προλαβαινω **στο παραδρομο της παραλιακης.
Ειμαι με το παραθυρο ανοιχτο και τον **ακουω να λεει κατι γαλλικα **για μενα....
Πηγαινα που πηγαινα να του γ...σω οτι εχει και δεν εχει....Ουτε σου ειπε κανεις 'σκοτωνω', αλλα οταν ο αλλος **ερχεται να σε δειρει **ενω εχει κανει μλκια (ή ακομα χειροτερα οταν του κανεις την χαρη να μην τον πατησεις οταν ΕΚΕΙΝΟΣ εκανε λαθος), τοτε εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να τον τρομαξω λιγο. Και αφου ερχεται να με δειρει (ειδικα αμα ερχεται και αυτος και η παρεα του), τοτε θα προστατευσω τον εαυτο μου με οποιο εργαλειο προστασιας κουβαλαω πανω μου.
Το βρισίδι ισούται με σωματική επίθεση, που δικαιολογεί την αυτοάμυνα και τη χειροδικία;
Α, κάτι ακόμα: όταν κάποιος κάνει λάθος, δεν του κάνω χάρη όταν δεν τον πατάω. Είναι υποχρέωσή μου να προστατεύσω τη ζωή του.
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Φιλε, μπαινεις εδω μεσα καθε μερα και μας λες οτι εχεις πλακωθει με τη μιση Ελλαδα,
Εχεις βριστει με ΟΛΗ την Ελλαδα, εχεις τρακαρει οτι αυτοκινητο κυκλοφορει,
Καθε σου βολτα με το αμαξι μοιαζει με επελαση του λησταρχου Νταβελη και μιλας για καραμελες?Πας καλα ρε φιλε???? Προφανως και δεν επρεπε να δωσουν οπλο σε ατομο με τα νευρα σου
@Οπλοφορους
Τι δουλεια κανετε δε μας ειπατε.
Μ ειδες να γραφω οτι απειλεισα καποιον;
Οτι πυροβολησα καποιον;
Αυτο με την μιση Ελλαδα.... Που το ακουσες;;;
Εγω σημερα εγραψα πρωτη φορα οτι βγηκα και σαπισα πεζο στο ξυλο.
Προσφατα τρακαρα με φορτιγο, επιδει εφταιγε το φορτηγο.... Και επιδει βρηζω, συμαινει οτι ειμαι επικινδυνος η οτι εγω φταιω για τα ζωα που κυκλοφορουν εξω;;;;Πως το πηρα και γιατι το πηρα δεν σ αφορα.
Αφορα εμενα και αυτους που υπεγραψαν για να το παρω.
Αν κ οταν γινει μαλακια, θα περασουν απο ΕΔΕ πρωτα αυτοι και μετα εγω απο ποινικο.Παρε κ εσυ, ευκαιρεια ειναι....
Τα δινουν ετσι! -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τα φιλαρακια του στη δεξια....
Χωρεσα στην αριστερη εγω κ 3-4 αυτοκινητα που ηταν πισω μου.
**Αναστροφη **στη ΧΑΤ και τον **προλαβαινω **στο παραδρομο της παραλιακης.
Ειμαι με το παραθυρο ανοιχτο και τον **ακουω να λεει κατι γαλλικα **για μενα....
Πηγαινα που πηγαινα να του γ...σω οτι εχει και δεν εχει....Ουτε σου ειπε κανεις 'σκοτωνω', αλλα οταν ο αλλος **ερχεται να σε δειρει **ενω εχει κανει μλκια (ή ακομα χειροτερα οταν του κανεις την χαρη να μην τον πατησεις οταν ΕΚΕΙΝΟΣ εκανε λαθος), τοτε εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να τον τρομαξω λιγο. Και αφου ερχεται να με δειρει (ειδικα αμα ερχεται και αυτος και η παρεα του), τοτε θα προστατευσω τον εαυτο μου με οποιο εργαλειο προστασιας κουβαλαω πανω μου.
Το βρισίδι ισούται με σωματική επίθεση, που δικαιολογεί την αυτοάμυνα και τη χειροδικία;
Α, κάτι ακόμα: όταν κάποιος κάνει λάθος, δεν του κάνω χάρη όταν δεν τον πατάω. Είναι υποχρέωσή μου να προστατεύσω τη ζωή του.
Βασικα εγω πηγαινα να δω μια φιλη που ηταν για καφε.
Απλα τον πετυχα και τον ακουσα να βρηζει....
Δεν φτανει που κοντεψε να με στιλει στην φυλακη, θα βρηζει κιωλας;;;
Απλα τα Γαλλικα που ηξερα ηταν απο την Νοτια Γαλλια και αυτος ηταν απο την Βορεια και δεν καταλαβαινε τι του ελεγα.
Οτι δεν περναμε το δρομο οπως να ναι
Οτι τσεκαρουμε το φαναρι τι χρωμα ειναι
Οτι κοιταμε αν ερχεται καποιος......
Αυτος ελεγε κατι για ανατροφη μου, κατι για την μανα μου και εκει.....
Αναγκαστικα.... να ριξω μερικες φαπες-δεν ειπα οτι βρισιδι δικαιολογει την χειροδικια. Ειπα οτι το κανα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν εχω κανει συλλογη.
Απο το να τους πεταω αγιασμο οπως υποθετω θα κανεις εσυ οταν σου την πεσουν επειδη τους εβρισες επειδη περασαν με κοκκινο και παραλιγο να σε σκοτωσουν, καλυτερα το οπλο. Τελος...
τι μας λες μωρε, οποιος εχει λεφτα/κοννε στην ελλαδα μπορει να βγαλει αδεια, δεν θα βγαλω εγω που ανα πασα στιγμη καθε μερα μπορει να μου την πεσουν λογω δουλειας? Ε απο κει και περα οταν θα ερθει ο καριολης με την παρεα του, με τον ψευτοτσαμπουκα που του προσφερει το οτι ειμαι ενας και αυτοι 5 και ετσι γαμουν και δερνουν, θα το δουν να γυαλιζει και μετα βλεπουμε.
Δεν εχετε καταλαβει οτι ζουμε σε ζουγκλα μου φαινεται, και στην ζουγκλα ή προσαρμοζεσαι, ή φυλαγεσαι, ή τελοςςςςς.
Προς τον Kacey
Ναι πεταω αγιασμο οταν αρχισουν κι με απειλουν,δεν ειμαι τοσο μαγκας να τους ξαπλωσω κατω,ουτε κουβαλαω οπλο,
Δεν θα βαλω εγω μυαλο σε μαφιοζους και εμπορους ναρκωτικων ,ουτε στον καθε αλητη που θα με βρισει
Αλλου ειναι η μαγκια στη ζωη και οχι στο ποσους φοβεριζω -
Εμενα μ ενδιαφερει απο το σημειο Α, να πανε τα πραγματα στο σημειο Β και να παω σπιτι μου[/b]Wagneer the Transporter
Μην αγχώνεστε με τον Αλέξανδρο. Πιο πολύ τα γράφει εδώ μέσα για να ξεθυμάνει. Είναι σπάνιο να εμπλακεί σε χειροδικία κτλπ
Δεν είπε ότι τον απείλησε ή ότι το έστρεψε κατά πάνω του. Απλά είπε για πλάκα ότι τσέκαρε πως είναι άδειο.
-
@WAGNER ΠΡΟΣΕΧΕ σε ποιον θα βγαλεις το οπλο σου γιατι υπαρχουν πολλα παιδια που οταν τους το δειξεις ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗ 1!!!!
και δεν εχουνε και αδεια οπλοφοριας....
ΧΑΛΑΡΩΣΕ και απολαυσε την κινηση και τα ζωα Η παρε μηχανη!!!!
και μην τσαμπουκαλευεσαι συνεχεια θα σε πλακωση κανενας πιο μαγκας-ΖΩΟ και μετα τι θα λες???? -
Ποτέ δε λες ότι έχεις όπλο και ποτέ δε το βγάζεις απ'τη πρώτη στιγμή κινδύνου, τον πρώτο λόγο έχουν η επιχειρηματολογία και αφού αποτύχει ο λόγος αναλαμβάνει η πράξη
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]