-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
υπερζώο με μαύρο οκτάβια 5 tfsi και αυτοκολλητάκια ρεβο, κονι και μια αγελάδα στο πίσω μέρος . Ξεκινάμε από τη παραλία της νέα μάκρης για να βγούμε στη μαραθώνος, στα πλαστικά σαμαράκια σταμάταγε τελείως-μα τελείως- μη χαλάσει το υπεραυτοκίνητο και όταν βγήκα να τον προσπεράσω στο τελευταίο έσκασε την πρώτη για να με κλείσει! Πάλι πίσω του κορνάρω και σταματάει, πάω δίπλα του και μου λέει βιάζεσαι; Όχι πολύ του λέω, καλά είσαι σοβαρός σε προσπερνάω και με κλείνεις; Δε το συνέχισα γιατί είχε και ένα ξέκωλο δίπλα και εγώ τη φίλη μου. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ήταν στην ηλικία μου και ίσως μικρότερος οπότε ανατρέπεται η θεωρία μου ότι η νέα γενιά ανατρέπει τη ζωωσύνη που μας δέρνει
Μου χάλασε και την καλή εικόνα που είχα μέχρι τώρα για τους οδηγούς αυτων των σκόντα, γυρνώντας (; ) σε αυτή που είχα από παλιά περί νεόπλουτων των ίππων και απορώ που βρίσκουν αυτοί οι γύφτοι τα λεφτά και κανιβαλίζουν τέτοια αξιοπρεποί αμαξάκια στη τελική! (30000ευρώ+τα αυτοκόλλητα )Χμμμμ.. πάντως έτσι που φαντάζομαι την φάση και εσύ για το κλασσικό νευρικό οδηγό του Σαββατοκύριακου μου φαίνεσαι.. Τα σαμαράκια στην παραλία της Νέας Μάκρης είναι όλα και όλα 3 και το μόνο που προκαλείς όταν κανεις προσπέραση εκεί είναι να ενοχλείς τους απέναντι οδηγούς και να βάζεις σε κίνδυνο τους πεζούς που βρίσκονται παντού στο δρόμο. (και το μόνο που κερδίζεις είναι μια θέση παραπάνω στην pole του φαναριου της λεωφόρου... )
-
Ο χρήστης pkst έγραψε:
υπερζώο με μαύρο οκτάβια 5 tfsi και αυτοκολλητάκια ρεβο, κονι και μια αγελάδα στο πίσω μέρος . Ξεκινάμε από τη παραλία της νέα μάκρης για να βγούμε στη μαραθώνος, στα πλαστικά σαμαράκια σταμάταγε τελείως-μα τελείως- μη χαλάσει το υπεραυτοκίνητο και όταν βγήκα να τον προσπεράσω στο τελευταίο έσκασε την πρώτη για να με κλείσει! Πάλι πίσω του κορνάρω και σταματάει, πάω δίπλα του και μου λέει βιάζεσαι; Όχι πολύ του λέω, καλά είσαι σοβαρός σε προσπερνάω και με κλείνεις; Δε το συνέχισα γιατί είχε και ένα ξέκωλο δίπλα και εγώ τη φίλη μου. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ήταν στην ηλικία μου και ίσως μικρότερος οπότε ανατρέπεται η θεωρία μου ότι η νέα γενιά ανατρέπει τη ζωωσύνη που μας δέρνει
Μου χάλασε και την καλή εικόνα που είχα μέχρι τώρα για τους οδηγούς αυτων των σκόντα, γυρνώντας (; ) σε αυτή που είχα από παλιά περί νεόπλουτων των ίππων και απορώ που βρίσκουν αυτοί οι γύφτοι τα λεφτά και κανιβαλίζουν τέτοια αξιοπρεποί αμαξάκια στη τελική! (30000ευρώ+τα αυτοκόλλητα )Χμμμμ.. πάντως έτσι που φαντάζομαι την φάση και εσύ για το κλασσικό νευρικό οδηγό του Σαββατοκύριακου μου φαίνεσαι.. Τα σαμαράκια στην παραλία της Νέας Μάκρης είναι όλα και όλα 3 και το μόνο που προκαλείς όταν κανεις προσπέραση εκεί είναι να ενοχλείς τους απέναντι οδηγούς και να βάζεις σε κίνδυνο τους πεζούς που βρίσκονται παντού στο δρόμο. (και το μόνο που κερδίζεις είναι μια θέση παραπάνω στην pole του φαναριου της λεωφόρου... )
Δεν το ήξερα ότι έχει μόνο τρία! Στο τρίτο πήγα να τον περάσω γιατί υπέθεσα πως θα έχει και άλλα και θα νυχτώσουμε. Πάντως φαντάσου πως μιλάμε για προσπέραση που το ζώο ήταν με μηδέν χιλιόμετρα ώστε να περάσουν οι πίσω ρόδες του σουπερκαρ και εγώ με 15 .
Ούτε του κόλλησα, ούτε κόρναρα και φαντάσου ότι από την άλλη δεν ερχόταν ψυχή αφού σταμάτησα κιόλλας δίπλα του με αλαρμ μετά για να δω τί σκατά έχει στο κεφάλι του. Άλλωστε δεν το συζητάω πως αν ερχόταν άλλος από απέναντι θα του έσπαγα το κεφάλι για το κλείσιμο που μου έκανε -
chemic οχι επρεπε να κατσεις απο πισω του να σε πηγαινει καροτσακι!
Ρε δεν παμε καλα!
-
φυσικα και απαγορευεται να προσπερασεις καποιον που εχει πιο γρηγορο αυτοκινητο και ειναι εν δυναμει πιο γρηγορος απο σενα,
ασχετα αν εκεινος σερνεται.
σημασια εχει οτι αν δεν σερνοταν θα σε παταγε απο πανω.
αρα, μενουμε πισω του και ακολουθουμε το ρυθμο του 'αρχοντα'! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για να σκεφτεί κάποιος κάτι πρέπει να έχει μέσα στο κρανίο.
Τουλάχιστον ας έχει μάτια. Ζητάω πολλά;
Απ΄ότι φαίνεται στη χώρα μας μάλλον είναι πολύ αυτό που ζητάς - άμε από ορισμένους.
-
Για να της τα πετάξεις εξω θες να εχει ματια?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν ΔΕΝ υπηρχε ΣΤΟΠ, παλι προτεραιοτητα απο δεξια δεν ισχυει;;;;;;
Ναι, υπέρ εκείνης γιατί ο πάνω δρόμος του 'Τ' έχει κατεύθυνση από δεξιά προς τα αριστερά.
Αλλά το στοπ είναι τόσο εμφανές που το βλέπουν και το αναγνωρίζουν και αυτοί που κινούνται στον κάθετο δρόμο, όπως εγώ.
Ζώο δεν είναι όποιος παραβιάζει κατά λάθος ένα στοπ. Όλοι κάποτε το έχουμε κάνει. Ζώο είναι αυτός που δεν συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα του παραπτώματός του και τη λέει κι όλας με θράσος σε κάποιον που θα του κάνει την παρατήρηση. Κλασσική συμπεριφορά κακομαθημένου 'γόνου' δηλαδή.
Ωραια. Διασταυρωση τυπου Τ με το οριζοντιο κομματι να κινειται απο αριστερα προς τα δεξια, ουτος ωστε ο καθετος να ειναι ΠΑΝΤΑ απο δεξια.
Στοπ δεν υπαρχει, αρα ισχυει προταιρεοτητα απο δεξια.
Η κανω λαθος;;;;
Περναω καθε μερα απο τετοια διασταυρωση -50 μετρα απο το σπιτι μου- και ποτε κανενας...ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει σεβαστει την απο δεξια προτεραιοτητα.... ΚΑΝΕΝΑΣ-Στο θεμα με τα σφαγμενα ΣΤΟΠ.
Επειδη μου χει τυχει να σφαξω μερικες φορες, εγω το παθαινω απο αφηριμαδα.
Αφηριμαδα πισω απο το τιμονη ειναι ζοωδης συμπεριφορα.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ωραια. Διασταυρωση τυπου Τ με το οριζοντιο κομματι να κινειται απο αριστερα προς τα δεξια, ουτος ωστε ο καθετος να ειναι ΠΑΝΤΑ απο δεξια.
Η κανω λαθος;;;;
Περναω καθε μερα απο τετοια διασταυρωση -50 μετρα απο το σπιτι μου- και ποτε κανενας...ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει σεβαστει την απο δεξια προτεραιοτητα.... ΚΑΝΕΝΑΣ
....Σωστά, οι περισσότεροι 'νιώθουν' την προτεραιότητα σαν συνώνυμη της ευθείας πορείας. Αν δε δουν ΣΤΟΠ ή αλλαγή στη γεωμετρία του δρόμου, πιστεύουν ότι έχουν προτεραιότητα καθ'ολη τη διαδρομή που κινούνται ευθεία.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν ΔΕΝ υπηρχε ΣΤΟΠ, παλι προτεραιοτητα απο δεξια δεν ισχυει;;;;;;
Ναι, υπέρ εκείνης γιατί ο πάνω δρόμος του 'Τ' έχει κατεύθυνση από δεξιά προς τα αριστερά.
Αλλά το στοπ είναι τόσο εμφανές που το βλέπουν και το αναγνωρίζουν και αυτοί που κινούνται στον κάθετο δρόμο, όπως εγώ.
Ζώο δεν είναι όποιος παραβιάζει κατά λάθος ένα στοπ. Όλοι κάποτε το έχουμε κάνει. Ζώο είναι αυτός που δεν συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα του παραπτώματός του και τη λέει κι όλας με θράσος σε κάποιον που θα του κάνει την παρατήρηση. Κλασσική συμπεριφορά κακομαθημένου 'γόνου' δηλαδή.
Η κανω λαθος;;;;
Περναω καθε μερα απο τετοια διασταυρωση -50 μετρα απο το σπιτι μου- και ποτε κανενας...ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει σεβαστει την απο δεξια προτεραιοτητα.... ΚΑΝΕΝΑΣ-Στο θεμα με τα σφαγμενα ΣΤΟΠ.
Επειδη μου χει τυχει να σφαξω μερικες φορες, εγω το παθαινω απο αφηριμαδα.
Αφηριμαδα πισω απο το τιμονη ειναι ζοωδης συμπεριφορα....Λάθη κάνουμε όλοι και σίγουρα εκείνη την ώρα είμαστε υπαίτιοι για ότι γίνει. Αλλά έχει και σημασία το πως αντιδρούμε. Άλλο να ζητήσουμε τα ρέστα από τον άλλο και άλλο να αυτοβριστούμε.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
μετα απο ενα ακομα οδικο ταξιδι (μεχρι λευκαδα) αισθανομαι πολυ τυχερος που γυρισα σπιτι...
εκτος απο ασχετοι οδηγοι ειμαστε αψυχολογητοι και ανεγκεφαλοι.
υπαρχει σοβαρο προβλημα αντιληψης εκει εξω περα απο ασχετοσυνη γυρω απο την οδηγηση.
αν κατσω να γραψω ολα τα περιστατικα θα παρει σελιδες και θα ξανανευριασω.
αυτη η τροχαια που ειναι?μονο πισω απο πικροδαφνες σε ερημικες ευθειες?
καλο αστειο ε?η μονη λυση ειναι να τους σταματας και να τους σπας το κεφαλι?τσαρλς μπρονσον φαση?
καλα ταξιδια και καλη επιστροφη σε ολους!Διαβασε στο μπατσολογικη που γραφω τωρα...
-
Οδηγωντας μερικα χλμ στον αυτοκινητοδρομο με βανακι που μαλιστα το εστρωνα καταλαβα ποσο ενοχλητικοι ειναι αυτοι που πανε αργα στην μεσαια λωριδα (ενω βεβαια η δεξια ειναι αδεια). Σε διαδρομη 150 χλμ μου τυχαν τουλαχιστον 6-7 περιπτωσεις απο ΙΧ μεχρι νταλικες
-
Χθες πηγαινα προς Βαρκηζα το βραδυ και πηγα να περασω πανω απο τρεις πεζους.
Αντι να περασουν το δρομο μπροστα στο Island που ειχε φωτισμο, αποφασησαν να περασουν απεναντι στο σημειο οπου απο τα παρκαρισμενα μενει μονο μια λωριδα και δεν υπαρχει φωτισμος....
Το δεν απιστευτο ειναι οτι η παρεα αποτελειτο απο 4 ζωα.
Τα τρια οταν με ειδαν να πλησιαζω -δεξια στροφη, δεν τους φωτηζα ακομα- περασαν στη ψυχρα και το τεταρτο εμεινε κοντα στα παρκαρισμενα κλεινοντας ουσιαστικα ολο το δρομο με τα σωματα τους.
Κορνα, παναγιες και τα σχετικα.
Ποιο κατω, νωριτερα, στην ευθεια της Βαρκηζας, ειχε μπλοκο με ρανταρ.
3 φαρδιες λωριδες ανα κατευθυνση, εθνικη οδος αθηνων σουνιου, εκτος κατοικιμενης περιοχης... και οριο 50....Και μετα θα φταιγα εγω ο αλυτης κοντρακιας που κατεβαινει λιμανακια και σκωτονει αθωους πεζους γ..ω την ^&$&($^&(&)%^&*#^ τους, γ...μω !:rant:
Που να μη μπορουν να κανουν παιδια τα ζωα!
Να γλειτωσει η ανθρωποτητα απο τα γονιδια τους! -
Με πόσα πήγαινες;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Δεν το ήξερα ότι έχει μόνο τρία! Στο τρίτο πήγα να τον περάσω γιατί υπέθεσα πως θα έχει και άλλα και θα νυχτώσουμε. Πάντως φαντάσου πως μιλάμε για προσπέραση που το ζώο ήταν με μηδέν χιλιόμετρα ώστε να περάσουν οι πίσω ρόδες του σουπερκαρ και εγώ με 15 .
Ούτε του κόλλησα, ούτε κόρναρα και φαντάσου ότι από την άλλη δεν ερχόταν ψυχή αφού σταμάτησα κιόλλας δίπλα του με αλαρμ μετά για να δω τί σκατά έχει στο κεφάλι του. Άλλωστε δεν το συζητάω πως αν ερχόταν άλλος από απέναντι θα του έσπαγα το κεφάλι για το κλείσιμο που μου έκανεΠάντως γενικά σε μέρη που υπάρχουν σαμαράκια κόβω και εγώ πολύ. Το κλείσιμο γενικά είναι απαράδεκτο ως κίνηση αλλά και η δική σου προσπέραση εξίσου. Εκεί οι πεζοί νομίζουν ότι ο δρόμος είναι μεταξύ μαρίνας και Στύρων.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με πόσα πήγαινες;Ειχα κοψει γιατι ειναι γνωστο οτι στο σημειο η αναλλογια ζοων ανα τετραγωνικο μετρο τινει στο απειρο.
Λιγο πολυ ξερω οτι ειναι σημειο για πολυνεκρο... Ειτε επειδη καποιος παπαρας θα πεταχτει απο το μαγαζιγια για να κοψει και τα δυο ρευματα, ειτε επιδει καποιος ταριφας θα αποβηβαζει πανω στο δρομο, ειτε, ειτε, ειτε...
Αλλα καθε φορα ανακαλυπτω ενα καινουριο 'ειτε'...
Εχει οριο 50, βαση Gps πηγαινα με ~50ΧΑΩ. -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Πάντως γενικά σε μέρη που υπάρχουν σαμαράκια κόβω και εγώ πολύ. Το κλείσιμο γενικά είναι απαράδεκτο ως κίνηση αλλά και η δική σου προσπέραση εξίσου. Εκεί οι πεζοί νομίζουν ότι ο δρόμος είναι μεταξύ μαρίνας και Στύρων.
Κ εγω κοβω, αλλα οταν παει καποιος να προσπερασει, δεν τον κλεινω.
Βαση ΚΟΚ οταν το προπορευωμενο οχημα σερνεται, επιτρεπεται η προσπεραση οπου υπο αλλες συνθηκες απαγορευεται.
Απο την στιγμη που δεν ερχοταν καποιος απο απεναντι, δεν καταλαβαινω γιατι την λεμε στον ανθρωπο.
Το διευκρινησε.
Σερνοταν ο μπροστινος.
Δεν ερχοταν αλλος στο αντιθετο
Πεζος δεν υπηρχε
Μικρη ταχυτηταΑρα ΟΚ
-
Άλεξ ήμουν από την Παρασκευή στη Ν. Μάκρη. Κόσμος εκεί υπάρχει σχεδόν πάντα. Του την είπα μόνο και μόνο για τους πεζούς όχι για κάποιον άλλον λόγο. Εάν έπεσε στην περίπτωση που οι πεζοί ήταν σπίτια τους όλοι , πάσο.
Προς Θεού , το κλείσιμο είναι έγκλημα.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Άλεξ ήμουν από την Παρασκευή στη Ν. Μάκρη. Κόσμος εκεί υπάρχει σχεδόν πάντα. Του την είπα μόνο και μόνο για τους πεζούς όχι για κάποιον άλλον λόγο. Εάν έπεσε στην περίπτωση που οι πεζοί ήταν σπίτια τους όλοι , πάσο.Προς Θεού , το κλείσιμο είναι έγκλημα.
Πασο.
Απλα ανεφερε οτι δεν υπηρχε ψυχη και φανηκε σαν να μη το διαβασε κανενας. -
Θεωρώ πως το ότι δεν υπήρχε ψυχή το λέει για διερχόμενα οχήματα.
-
Προφανώς ρε παίδες δεν θα είχε και πεζούς... Ηλίθος λέτε να είναι ο άνθρωπος;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]