-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
O μακαρίτης-ζώον καλά να πάθει. Η γυναίκα του και το παιδί του τι φταίγανε?
Ευτυχώς που το ζώο δεν πήρε στο λαιμό του και τους παντελώς αθώους σταθμευμένους.
Ζώον-ξεζώον κρίμα... Αν δεν υπήρχε τρίγωνο πάντως, έχω την εντύπωση πως θα μπορούσε να καταλογιστεί συνυπευθυνότητα.
+1 MHN KΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ζώον ο οδηγός wrangler με after market xenon που τύφλωνε όλους τους απέναντί του. Έλεος πια ! Δεν καταλαβαίνουν ότι ενοχλούν?Αμα δεν ειναι σωστα ρυθμισμενα ακομα και οι κλασικες λαμπες αλογονου σε τυφλωνουν..
Με τα xenon ακομα χειροτερα..
-
Κλασική περίπτωση κουρασμένου και νυσταγμένου οδηγού.
Ευτυχώς δεν πήρε και άλλους μαζί του.
Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές τους.
Τώρα ποιος φταίει, κατά σειρά
Ο οδηγός
Ο συνοδηγός
Ίσως να φταίει και ο σταματημένος αν δεν είχε βάλει τρίγωνο ή είχε αλλά σε λάθος απόσταση αλλά το μερίδιο ευθύνης είναι πολύ μικρό, αλλά εδώ δεν είδαν ολόκληρο αμάξι το τρίγωνο θα έβλεπαν.Αυτός που πήγε τελείος άδικα και χωρίς να φταίει είναι το πεντάχρονο αγοράκι τους όπου στην ερώτηση Γιατί συνέβη αυτό καμιά απάντηση δεν είναι αρκετή.
-
Τελικά όλοι κρύβουμε ένα Ευαγγελάτο μέσα μας.
Δικάζουμε και βγάζουμε και αποφάσεις-συμπεράσματα από το πουθενά κάνοντας απλώς υποθέσεις…
Από μένα απλά Συλλυπητήρια στους συγγενείς που αυτή την ώρα θρηνούν 3 συνανθρώπους μας
-
Κριμα....
Κ εγω εχω την εντυπωση οτι πηγαν απο υπνηλια του οδηγου.... -
Παίδες η ζωή είναι πολύ απλή... ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ, ΑΥΡΙΟ ΕΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΧΨ ΛΟΓΟΥΣ.............
Μετά τα δάκρυα των συγγενών όταν σταματήσουν .... θα ανοίξουν οι πόρτες των δικαστηρίων και θα αρχίσει η μάχη για το ΧΡΗΜΑ!!!!
Θα δείτε παρελάσεις δικηγόρων, εμπειρογνωμόνων, ασφαλιστών που θα μάχονται για το ποιός θα πάρει το 1 εκατ. euro!!!!!
O μακαρίτης από την ΛΕΑ θα βγεί φταίκτης με μια συνυπαιτιότητα του άλλου (αν ποτέ αποδειχθεί ότι δεν είχε τρίγωνο)Τις προσεχείς Κυριακές όλοι θα βρίζουμε όσους μας προσπερνούν από την ΛΕΑ... και όταν γίνει το μοιραίο κάποιοι θα τους συγχωρήσουν!
Η πολυδιαφημισμένη Τροχαία Εθνικών Οδών δεν είναι σε θέση να αστυνομεύσει τις ΛΕΑ. Δεν θα έπρεπε να ντρέπονται??? Εγώ αν ήμουν Αστυνομικός Δντης θα ντρεπόμουν αν δεν υπήρχε ήθος και ευγένεια από τους οδηγούς στο κομμάτι του δρόμου που αστυνομεύω!!!! Πρέπει να είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ αν δεν έχεις πιάσει Κυριακή έναν σε ΛΕΑ. Βγάλε ένα ζευγάρι τροχαίους με μηχανές!!!! Πάρε 10 σετ πινακίδες... επικοινωνήσε σωστά τις προθέσεις σου και μέτρα τα αποτελέσματα!!!! Αφου δεν θέλετε έτσι την δουλειά σας.................,τρέχετε για καραμπόλες και στούκες σε ΛΕΑ .... γράφετε συμβάντα όλοι την ώρα, τρέχετε σε νοσοκομεία για καταθέσεις κλπ, κλπ, και ΚΑΝΕΤΕ την δουλειά σας πιο δύσκολη!!!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αγ. Παρασκευη παω να μπω σε πλατεια κοντα στο Deeree.
Με το που μπαινω, κοντευω να πεσω πανω σε ταριφα ο οποιος ηταν ηδη στην πλατεια και ειχε μπει απο την προηγουμενη εισοδο.
Στο τσακ γλειτωσαμε το μπαμ...
Τον κοιταω.... Πας καλα;;;;
Αρχηζει τα Αλαμπουρνεζικα του στυλ επαγγελματιας ανθρωπος, θα μας σκωτοσεις, θα μας αφησεις χωρις μισθο και τα σχετικα...
-Εγω τι κανω ρε φιλε εδω;;; Γυρηζω απο τα μπουζουκια;;;; Ξυνω τα αρ...δια μου;;; Στην δουλεια μου παω! Και κοντεψες να μ εμβολησεις καραγκιοζι! Σε πλατεια εισαι και εισαι υποχρεωμενος να μ αφησεις να μπω!
-Εχεις ΣΤΟΠ!
-Μαλακα.... ανοιξε τα ματια σου.... Ο καθετος στην οδο που κινουμε εχει ΣΤΟΠ!Ξεκιναω και φευγω.
Ελα που ειχε μαζευτει κινηση πριν τη πλατεια και οπως παω για την εξοδο μου, μηχανη που απο το δεξι κενω αναμεσα στα αυτοκινητα και κρασπεδο μπαινει στη πλατεια και αντι να κανει δεξια και να κανει τον γυρο της πλατειας.... κοβει αριστερα και παει κατα πανω μου.....
Kοιταω να δω τι θα κανει.
Φρενα αυτος, φρενα κ εγω.
Πεφτει κατω το BMWσταματαω στο τσακ.
Φωνες αυτος!
-Δεν με ειδες; θα με σκωτοσεις! Δολοφωνε! Κ αν ειχα χτυπησει!
-Θα βαζα οπισθεν....
-Καγκελο ο τυπος.
-Παει να με πιασει να με βγαλει απο το αμαξι, κλεινω παραθυρο και καλω αστυνομια.
Βγαινω απο το αμαξι ενημερωνω οτι ερχοντε οι μπατσοι, μ αρπαζει απο το πουκαμισο και του κανω ....Και επιθεση..... Ωραια.... Θελει βαψημο ο πισω προφυλακτηρας και δεν πηγα διακοπες ακομα.... Μ αφηνει.... Παω στο δρομο απο τον οποιο ηρθε.
Οπως κοιτας ευθεια, σημα για υποχρεωτικη κυκλικη πορεια που υπαρχει σ ολες τις στρογυλες πλατειες. Στο τελος του δρομου απαγορευτικο για αριστερη στροφη....
Και κοιταω κ αυτον.... Ο οποιος εχει σκασει πλεον....
Τι απ ολα δεν ειδες;;;;Ερχεται η αστυνομια.
2 ζηταδες....
Την γα...σε λεω απο μεσα μου....
Ο μηχανακιας παιρνει το κλαψιαρικο υφος παλι... 'Ρε φιλε.... πηγε να με σκοτωσει και τελευταια στιγμη τον απεφυγα και μου πεσε η μηχανη και παλι καλα που φοραγα κρανος και δεν χτυπησα' και τα σχετικα.
Τον κοιταει ο μπατσος.... ναι με την βερμουδιτσα, το αμανικο και το παντοφλακι, παλι καλα που δεν χτυπησες...
Τι εγινε εδω θα μας πει κανενας;;;;
Το και το... πηγαινα απο εκει, εκει και ο κυριος μπηκε αναπωδα στην πλατεια. Τελευταια στιγμη τον ειδα. Μ απειλουσε μετα, οταν βγηκα απο το αμαξι μου επιτεθικε....Μπηκα στυην πλετεια, λεει αυτος, μου σβησε η μηχανι ( ) την ξαναβαλα και οπως ξεκινησα ηρθε αυτος και πηγε να πεσει πανω μου. Επεσε και η μηχανη κατω κ εχω ζημιες....
Κοιταει αυτον ο μπατσος... κοιταει το φρεσκο φρεναρισμα που υπαρχει και γυρηζει και του κανει....
Μας εχεις για μαλακες;;;
Πηγες να κοψεις δρομο και δεν σου κατσε, θες να σου φτιαξουν και την μηχανη;;;;
Λοιπον, εσεις με το Οπελ, θα καταθεσετε μυνηση;;;;
Ξερω γω.... Δεν εχω παει διακοπες φετος..... Καγκελο ο μπατσος.... Μη τραβιεμαι με τμηματα και ασφαλιστικες καλοκαιριατικα....
Και την κανω....
Πολυ το φχαριστηθικα!τραβηξα τα 2 σηματα που υπαρχουν στην πλατεια Υδρας στην Αγ.Παρασκευη, αλλα για καποιο λογο αυτο που υπηρχε και εδειχνε υποχρεωτικη κυκλικη πορεια, εδω και λιγες μερες εχει εξαφανιστει.....
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Τελικά όλοι κρύβουμε ένα Ευαγγελάτο μέσα μας.Δικάζουμε και βγάζουμε και αποφάσεις-συμπεράσματα από το πουθενά κάνοντας απλώς υποθέσεις…
Από μένα απλά Συλλυπητήρια στους συγγενείς που αυτή την ώρα θρηνούν 3 συνανθρώπους μας
Δηλαδη τι υποθεσεις κανουμε ρε συ. Οδηγουσε στην ΛΕΑ? Ε ας προσεχε. Θες να το παρουμε οτι δεν οδηγουσε στην ΛΕΑ και τον πηρε ο υπνος και κατεληξε εκει? Ε παλι ας προσεχε. Τι να κανουμε δηλαδη. Επεσε σε αυτοκινητο σταματημενο στην ΛΕΑ. Δεν επρεπε να βρισκεται εκει. Τοσο απλα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δηλαδη τι υποθεσεις κανουμε ρε συ. Οδηγουσε στην ΛΕΑ? Ε ας προσεχε. Θες να το παρουμε οτι δεν οδηγουσε στην ΛΕΑ και τον πηρε ο υπνος? Ε παλι ας προσεχε. Τι να κανουμε δηλαδη. Επεσε σε αυτοκινητο σταματημενο στην ΛΕΑ. Δεν επρεπε να βρισκεται εκει. Τοσο απλα.Οδηγούσε στη ΛΕΑ. ΟΚ απαράδεκτο. Τώρα είσαι σίγουρος ότι τον πήρε ο ύπνος ή είχε… υπνηλία και αυτός ήταν ο λόγος του δυστυχήματος? Ήσουν παρόν ή έκανες έλεγχο να δείς αν το όχημα έπαθε κάποια βλάβη ή αν ο οδηγός έμφραγμα, λιποθυμία κλπ. Αν ναι τότε ζητώ συγνώμη… Ας πρόσεχε…
-
Οχι. Εγω δεν ειπα οτι τον πηρε ο υπνος. Αντιθετα εγω πιστευω οτι ΔΕΝ τον πηρε ο υπνος, απλα οτι οδηγουσε στην ΛΕΑ και εσκασε πανω στον σταματημενο επειδη δεν προλαβε να αντιδρασει κλπ κλπ. Το αρθρο λεει 'οδηγουσε στην ΛΕΑ και επεσε πανω σε σταματημενο'.
-
Πως μερικοι μερικοι εχετε την ταση να παιρνετε την θεση του φταιχτη/ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ, μονο και μονο επειδη εκεινος ηταν που χτυπησε...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι. Εγω δεν ειπα οτι τον πηρε ο υπνος. Αντιθετα εγω πιστευω οτι ΔΕΝ τον πηρε ο υπνος, απλα οτι οδηγουσε στην ΛΕΑ και εσκασε πανω στον σταματημενο επειδη δεν προλαβε να αντιδρασει κλπ κλπ. Το αρθρο λεει 'οδηγουσε στην ΛΕΑ και επεσε πανω σε σταματημενο'.Αυτό ακριβώς. Το πώς και γιατί είναι υποθέσεις.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι. Εγω δεν ειπα οτι τον πηρε ο υπνος. Αντιθετα εγω πιστευω οτι ΔΕΝ τον πηρε ο υπνος, απλα οτι οδηγουσε στην ΛΕΑ και εσκασε πανω στον σταματημενο επειδη δεν προλαβε να αντιδρασει κλπ κλπ. Το αρθρο λεει 'οδηγουσε στην ΛΕΑ και επεσε πανω σε σταματημενο'.Τα άρθρα λένε και πολλές φορές για 'υπερβολική ταχύτητα', τα οποία πολλάκις εδώ μέσα έχουμε καταδικάσει σαν 'παπαριές' γιατί πέρα από το ότι η ταχύτητα από μόνη της δεν σκοτώνει, υπερβολική θεωρείται και η ταχύτητα 140 έναντι 100 στη Μαλακάσα.
-
Το βρηκα στο ΝΕΤ....
*Top 10 Ways to Prevent an Accident
-
Carefully look both ways — twice — before entering an intersection. It's easy to miss an oncoming car at first glance because it's hidden by your car's windshield frame. A second look only takes a second and it might avoid a serious collision.
-
Don't accelerate into an intersection the instant the light turns green. This is a good way to get rammed by someone running the red light who's coming from the other direction.
-
Look right before pulling out. After waiting for traffic from the left to clear before you make your right-hand turn, don't forget to look to the right again just before you proceed. Pedestrians or cars may have suddenly materialized in your path while you were waiting to turn.
-
Anticipate unexpected changes in traffic. For example, if you're in a fast-moving lane with empty road ahead and the next lane over is backed up, be prepared for impatient motorists to dart into the lane in front of you.
-
Know your blind spots. Find out where your blind spots are when checking the road behind you in your mirrors. You might have to turn to look directly into the lanes beside you to avoid missing something left undetected by your mirrors. This is particularly important when changing lanes — don't just rely on your mirrors.
-
Watch other drivers' blind spots. Practice extra caution when passing large vehicles, such as semi trucks, which have less maneuverability and even larger blind spots. If you can't see a truck's mirrors, chances are its driver can't see you.
-
Watch for children and pets. Pay special attention to posted speed limits around schools and in residential areas; children and pets may unexpectedly dart into the street.
-
Don't tailgate. Leave enough space between yourself and the car ahead of you, when traveling and when stopped. On the highway, this may save you from a fender bender. Remember to leave even more room if the roads are slick. If you stop on a hill behind a car with a manual transmission, the extra room may save you from being rammed if the car slides back. Leaving yourself extra room can also help you make a quick exit if you're approached by a carjacker in a dubious neighborhood.
-
Keep your car operating safely. Don't procrastinate about performing safety maintenance and repairs on your car. Check tire tread depth and pressure regularly. Have your brakes checked and wheels aligned as soon as they need it.
-
Go back to school. Go to a high-performance driving school to learn accident avoidance maneuvers and how to control skids. Understanding how to make your car do what you want it to do in emergency situations could save your life.*
-
-
θέλω να περπατήσω απ'το πεζοδρόμιο και δε μπορώ.
- δέντρα μες στη μέση
- λακούβες γύρω απ'τα δέντρα
- κάδοι σκουπιδιών του δήμου
- δέντρα που είναι χαμηλά τα φύλλα/κλαριά τους και ενοχλούν
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Οχι. Εγω δεν ειπα οτι τον πηρε ο υπνος. Αντιθετα εγω πιστευω οτι ΔΕΝ τον πηρε ο υπνος, απλα οτι οδηγουσε στην ΛΕΑ και εσκασε πανω στον σταματημενο επειδη δεν προλαβε να αντιδρασει κλπ κλπ. Το αρθρο λεει 'οδηγουσε στην ΛΕΑ και επεσε πανω σε σταματημενο'.
Αυτό ακριβώς. Το πώς και γιατί είναι υποθέσεις.
Το οτι οδηγουσε στην ΛΕΑ μου αρκει. Αν τον πηρε ο υπνος και παρεκλινε προς την ΛΕΑ, παλι μου αρκει για να του τα χωσω. Αν επαθε βλαβη και **κατεληξε **εκει, ε τοτε προφανως δεν του τα χωνουμε. Αλλα οταν μου λενε 'οδηγουσε στην ΛΕΑ', ε τοτε πιθανολογω οτι οδηγουσε στην ΛΕΑ οπως ολοι οι υπολοιποι καφροι.
Nasos
Δεν σκοτωνει η ταχυτητα, αυτο που σκοτωνει ειναι το αποτομο σταματημα οταν σκας πανω σε κατι ακινητο
Και μια που λεγαμε για ζωα με μηχανες. Παπακιας - που δεν εχει καθρεπτες φυσικα - σταματαει στην ακρη του κεντρικου δρομου να δει κατι στο μηχανακι. Μετα απο 5 δευτερολεπτα ξεκιναει. Ετσι απλα, χωρις να κοιταξει τι γινεται πισω του. Το αυτοκινητο που ερχοταν τον παιρνει μαζι του, και ο παπακιας αρχιζει αγριαδες του τυπου 'γιατι δεν σταματησες οταν ξεκινησα, δεν βλεπεις μπροστα σου οτι ξεκινησα?' (οπως σιγουρα θεωρει οτι εχουμε ολοι την υποχρεωση να κανουμε ακρη ή να σταματαμε οταν ξεκιναει εκεινος). Ακουσε τις παναγιες του απο ολους και εφυγε.
Μολις εγινε, εδω απ'εξω. Εγω τωρα αμα ημουν οδηγος του αυτοκινητου θα επρεπε να νοιαστω για τον καραγκιοζη? Καλα, τραγουδατε...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πως μερικοι μερικοι εχετε την ταση να παιρνετε την θεση του φταιχτη/ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ, μονο και μονο επειδη εκεινος ηταν που χτυπησε...Δεν χτυπησε απλα.... Πηρε και αλλους 2 στο λαιμο του.
-
Φευγω απο το γραφειο χθες.
Φτανω σε διπλο με μια λωριδα ανα κατευθυνση και σταματαω σε κοκκινο φαναρι.
Πισω μου κανενας.
Στο αντιθετο 5 αυτοκινητα ακινητοποιημενα κ αλλο ενα που πλησειαζει τον κομβο. Λιγο πριν αναψει πρασσινο....
Το 6-ο αυτοκινητο βγαινει αντιθετο με οσα ερχοταν
Αναβει το πρασσινο
Ξεκιναω και τα παιζω γιατι ερχεται κατα πανω μου....
Σταματαω.
Και σταματανε οσοι ηταν στο αντιθετο ρευμα....Και κλεινουμε ουσιαστικα το κενο απο το οποιο θα χωνοταν ο γρηγορος....
Καβαλαω την κορνα....
Σταματαει και αρχηζει τα γαλλικα σε μενα επειδη τον εκλεισα (!!!!)........Κοιταω αυτον...κοιταω την διπλη διαχωριστικη....
Δεν ξεκιναει κανενας και κοιτανε τι θα γινει....
Κατεβαζει αυτος.... Θεους και δαιμονες....
Οποτε του κανω... Κατσε εκει μεχρι την δευτερα παρουσεια καριολη, πηγες να μας σκοτωσεις και μιλας...
Βγαινει εξω.... βγαινω κ εγω
Αρχηζει τα 'θα σου γα..σω' και τα σχετικα....
κλειδονο το Οπελ, καθομαι στο καπο και τον κοιταω.
Το ιδιο γινεται και με το πρωτο αυτοκινητο στο αντιθετο ρευμα.
Και αρχηζουν απο το αντιθετο να βγαινουν ο ενας μετα τον αλλον και να πηγαινουν κατα πανω του.....
Οποτε μπαινει στο 323, και μπαινει αναποδα σε μονοδρομο, κανοντας την κλασσικη κινηση με τα χερια.....
Γελασαμε με τους αλλους και πηγαμε σπιτια μας.... -
Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν παντελή έλλειψη επικοινωνίας με το περιβαλλον!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:xΤέτοιες συμπεριφορές δείχνουν παντελή έλλειψη επικοινωνίας με το περιβαλλον!!!
Aν σου πω οτι σκεφτομουν πως επρεπε να τον αφησω να μ ακουμπησει οσο ημουν μεσα στ αμαξι....
Τον εκανα λιπασμα μετα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]