-
ginosm
αλλο ενα επιχειρημα για το ποσο ακυρο ειναι αυτο το σκηνικο που περιγραφεις.
Μας λες οτι αυτος που ειχε ΣΤΟΠ, βγηκε επειδη ο δεξιαλωριδα τον αφησε, και αντι να μπει στην δεξια και να επιταχυνει, μπηκε κατ'ευθειαν στην μεσαια (τουλαχιστον) οπου εσκασε πανω του αυτος που προφανεστατα δεν σταματησε. Και οτι δικαστης του εδωσε δικιο ενω μπηκε κατ'ευθειαν στην μεσαια λωριδα. Ε δεν στεκει ρε μαστορα...
-
Δεν ξέρω τα περι διηθήσεων και φιλτραρισμάτων εμένα μου την σπάνε οι μηχανάκηδες που κινούνται πάνω στα πεζοδρόμια και τους πεζόδρομους λές και είναι δρόμοι...Σήμερα ένα τέτοιο μαλακισμένο με κόρναρε πάνω στην Τσιμισκή. Δεν αντέδρασα και συνέχισα με ποιο αργό βήμα. Ξανακορνάρει αυτός και λίγο πιο πέρα ένας τροχονόμος...Στην ερώτηση μου ( με αρκετά οργισμένο ύφος ) αν θέλει να φωνάξω τον τροχονόμο ( δεν φόραγε και κράνος το ζώο ) να το συζητήσουμε κάτι μουρμούρισε και αποφάσισε να πάει με το ρεύμα των πεζών.
Χτές πάντως ένας εξυπνάκιας με μηχανή Transalp στην Περιφειακή πήγε να 'διηθηθεί' μέσα από την λωρίδα επιβράδυνσης κόμβου και παραλίγο να γίνει ένα με τις μπαριέρες ( με κοντομάνικα, κοντό παντελόνι σανδάλι και χωρίς κράνος δεν θέλω να φανταστώ σε τι κατάσταση θα ήταν ) από οδηγό ο οποίος με φλάς πήγε να στρίψει για να μπεί στην λωρίδα...Θα μου πείτε καλά δεν τον είδε? Πώς τον είδε...αλλά με το που άναψε φλάς ο άνθρωπος ο βλάκας ο μηχανάκιας θεώρησε οτι ήταν καλό και αυτός να τον περάσει από δεξιά με αποτέλεσμα να βρεθεί στην νεκρή ζώνη των καθρεφτών του ΙΧ...Στο τσάκ το γλίτωσε το μοιραίο κι αυτό γιατί ξανακοίταξε ο οδηγός του ΙΧ με γυρισμά του κεφαλιού. -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Youtube VideoTαξιδιοτι....
Λοιπον.
Προσφατο.
Ειμαι Μεσογειων και παω γραφειο.
Πριν το στενο που ανεβαινω, εχω μαζευτει στην δεξια, εχω βγαλει φλας και ετοιμαζομαι να στριψω.
Ενα Βλαχαντερο που μηλαγε στο κινητο του.... (!!!!!!!) δεν με παιρνει χαμπαρι τοση ωρα και και πλακωνει τα φρενα τελευταια στιγμη.
Και οπως ηταν λογικο.... Τσακιζεται κατω.
Πηγε να γινει της πουτανας.
Αλλου αυτος, αλλου η μηχανη αλλου το κρανος κ αλλου το κινητο....
Γεινεται ενας τσαμπουκας με πολλα γαλλικα και αρχησε το παλικαρι να ψαχνει το κινητο του, να καλεσει την αστυνομια επιδει τον 'εκλεισα και τραυματιστικε'...
Για καλη του τυχη, το κινητο το χα εγω....
Οποτε μεσα σε 2 λεπτα τα μαζεψε κ εφυγε ο τσογλανος.Κ αλλη μια παρομοια φαση, οπου παλι εβγαλα φλας απο πριν και οταν αρχησα να φρεναρω και να στριβω ειδα μηχανη να περνα απο δεξια....
Κριμα που δεν τον πετυχα.
Θα θελα να δω τι θα λεγε αυτος. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ρε ταξιδιοτι....
Αφου το βαλα στην προηγουμενη σελιδα....έχεις δίκιο, διαγράφτηκε...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κ αλλη μια παρομοια φαση, οπου παλι εβγαλα φλας απο πριν και οταν αρχησα να φρεναρω και να στριβω ειδα μηχανη να περνα απο δεξια....
Θα θελα να δω τι θα λεγε αυτος.πιθανώς να έλεγε ενα ΑΑΑΑΑΟΥΤΣΣΣΣ παράλληλα με ένα μπαμ
Άλλος ένας μελλοθάνατος που του δόθηκε χάρη.... -
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Να ενα ΑΜΕΑΕμενα το μονο που με εντυπωσιασε ειναι οτι ΔΕΝ συναντησε πουθενα ουτε τον Wagner ουτε τον kacey.Ηταν τρομερα φαρδοπρωκτος.
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Κ αλλη μια παρομοια φαση, οπου παλι εβγαλα φλας απο πριν και οταν αρχησα να φρεναρω και να στριβω ειδα μηχανη να περνα απο δεξια....
Θα θελα να δω τι θα λεγε αυτος.πιθανώς να έλεγε ενα ΑΑΑΑΑΟΥΤΣΣΣΣ παράλληλα με ένα μπαμ
Άλλος ένας μελλοθάνατος που του δόθηκε χάρη....Αλλος ενας αυτοχειρας που
δεν εκοψε αρκετα τις φλεβες του
δεν καταπιε αρκετα χαπια
δεν πυροβολησε το οπλο
δεν αντεξε και κοπηκε το σχοινιΛογικο;
Απο την αλλη ο Νass ειπε οτι ειναι σαν να βλεπεις καποιος στο μετρο να προσπαθει να πεσει πριν το συρμο.
Εκει ειναι αλλιως.
Θα τον εχω δει και θα προσπαθησω να τον σωσω, χωρις ομως να πεσω εγω μαζι του στις γραμμες. -
Προς IOANNISTSA:
Θελω να σου πω μερικα πραγματακια, καθαρα με καλο σκοπο, και διχως να τσντιστεις
Σε φανταζομαι σαν τους συνταξιουχους που επιλεγουν αυτοκινητο με βαση ποσους αεροσακους και τι χωρο αποσκευων εχειΜια τελευταια ερωτηση, και οχι δεν ειναι μπηχτη
Ικανοποιεις την γυναικα/κοπελα σου σεξουαλικα, ή φοβασαι μην κολλησεις ψειρες/aids, φοβασαι μην σπασει το προφυλακτικο, μην την αφησεις εγκυο, μην χαλασουν οι ταβλες απο το κρεβατι, μην ξυπνησει ο σκυλος και γαυγιζει κτλ κτλ?
Αυτο που θελω να σου προτεινω, ειναι να να εχεις λιγο πιο πολυ τολμη στην ζωη
Αν δεν ειχε ο ανθρωπος τολμη, και να κανει την τρελα να φτιαξει 2 ξυλινα φτερα και να πηδηξει απο εναν γκρεμο, τωρα δεν θα ειχαν κατασκευαστει τα αεροπλανα
Δεν θα ειχαν ανακαλυφθει πολλα μερη οπως η Αμερικη(αυτο μαλλον κακο ητανε, αχ ρε Κολομβε), και γενικα η ζωη του ανθρωπου μαλλον θα ηταν ακομα μεσα στις σπηλιες με τροφη ωμη, γιατι ως γνωστων η φωτια μπορει να προκαλεσει πυρκαγια
Το οτι καποιος διαλεξε να οδηγησει κατι που για σενα ειναι επικινδυνο, ειναι επιλογη του, ασ'τον να ζησει οπως θελει
Λιγο τολμη λοιπον, και ρισκο
Καλο κανει
Καθαρα φιλικαΠρος τους αγαπητους μου φιλους Kacey & wagner τωρα
Μια συμβουλη καθαρα φιλικη, απο καποιον λιγο μεγαλυτερο σας, που εχει δει και καταλαβει μερικα πραγματα περισσοτεραΣυμφωνω 100% οτι οι περισσοτεροι με μοτο ή αμαξι, ειναι καγκουρες πιτσιρικαδες, και κανουν ολο βλακειες στους δρομους
Πρεπει να τους στυσουμε στον τοιχο για αυτο?Φανταστειτε το παρακατω
Εχετε κανει οικογενεια και παιδια, και ο υιος σας εχει παρει ενα αμαξι ή ενα μηχανακι και ΣΑΝ 18ΧΡΟΝΟΣ κανει βλακειουλες
Δεν χαιρομαι, αλλα πιτσιρικας ειναι διαολε, αν δεν συγχωρεθει αυτος τοτε ποιος?
Αν λοιπον γινει κατι, θα θελατε να μαθετε απο την αστυνομια, οτι το παιδι σας πεθανε?
Ξαναλεω, κλειστε τα ματια και φανταστειτε τοΕιμαι σιγουρος, οτι σε μερικα χρονια, θα βλεπετε αυτο το thread(καντε το save), και θα λετε ''ρε συ δικιο ειχε εκεινος ο κακος αλητης μηχανοβιος τσαντακιας ληστης τραπεζων after''
Oπως θελετε να συγχωρεθει το παιδι σας, ετσι θα πρεπει να συγχωρειτε και το παιδι του αλλου
Αν δεν του δωσουμε την ευκαιρια να μαθει το σωστο οσο ειναι νεος, τοτε ποτε?
Και εγω σαν 18χρονος καγκουρας, δεν φοραγα οπυτε για αστειο κρανος
Τωρα στα 31, δεν υπαρχει περιπτωση να βγω χωρις κρανος/γανια/μπουφαν/μποτες ουτε για 3 χιλιομετρα, και χωρις πληρης εξαρτηση για μακρινες βολτες, γιατι καταλαβα ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝ
Αλλα το καταλαβα γιατι ειχα σωστες επιρροες, και γιατι ανοιξα και λιγο παραπανω τα ματια, οπως μεγαλωνα
Αν ειχα καποιον με βουρδουλα απο πανω, το πιο πιθανο ειναι να οδηγουσα και χωρις σωβρακο τωραΑν τωρα ο αλλος ειναι βλακας και δεν μαθαινει ποτε, τοτε απλα αφηστε τον να φαει τα μουτρα του μονος του, αλλα οχι να τον σπρωξουμε σε αυτο
Δεν αξιζει καν να ασχολιστε, απομακρυνθειτε οσο μπορειτε, οτι κι αν οδηγαειΑυτα τα ολιγα
Καλο δρομο να εχετε -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Να ενα ΑΜΕΑ
Εμενα το μονο που με εντυπωσιασε ειναι οτι ΔΕΝ συναντησε πουθενα ουτε τον Wagner ουτε τον kacey.Ηταν τρομερα φαρδοπρωκτος.
-
ΙΖΝ 4986 Seat ibiza προηγούμενης γενιάς μαύρο.
Αν τύχει και τον δείτε ή βαράτε τον προκαταβολικά γιατί μαλακία θα κάνει σίγουρα ή φύγετε μακρυά του.Μέσα σε 500 μέτρα κόντεψε να με στείλει πάνω στο διάζωμα γιατί ήρθε από τέρμα αριστερά να βγει στη Κηφισίας. Μόλις του γλίτωσα εγώ προσπάθησε να στείλει ένα yaris μιας και βγήκε από το stop μπροστά του κατευθείαν στη μεσαία λωρίδα, στα 20 μέτρα.
Και αφού και το yaris του γλύτωσε ξαναμπήκε στη δεξιά κάνοντας δοκιμή στα φρένα ενός vanete. -
Τωρα για το video, και εγω οταν το ειχα δει σαν πιτσιρικας(ειναι παλιο), ειχα πει ''woowwwww''
Τωρα το βλεπω, και πραγματικα αν ειχα μπροστα μου τον συντακτη θα του βαραγα 2 σφαλιαρες, πρωτα επειδη παραλιγο να πατησει πεζους, αλλες 2 για τις σφηνες που εκανε στις αλλες μοτο, αλλες 2002 για ολα τα υπολοιπα, και αλλες 20000000000002 επειδη το μονο που εκανε ειναι να παροτρυνει τους πιτσιρικαδες να το κανουν και αυτοι
Παιδεια παιδια, Π-Α-Ι-Δ-Ε-Ι-Α
Αν ειχαμε αυτο σε αυτο το #^#%$^ κρατος που ζουμε, πολλα δεν θα ειχανε γινειΠροσοχη στους δρομους
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Να ενα ΑΜΕΑ
Εμενα το μονο που με εντυπωσιασε ειναι οτι ΔΕΝ συναντησε πουθενα ουτε τον Wagner ουτε τον kacey.Ηταν τρομερα φαρδοπρωκτος.
Μα σε παρακαλώ πατέρα πρόσεχε τι γράφεις. Δεν είδες ότι στη γωνία πάνω δεξιά υπάρχει το σήμα του περιοδικού που είχε γεμίσει τον τόπο αφίσες που προέτρεπαν να προσέχουν οι οδηγοί αυτοκινήτων τους οδηγούς μοτοσυκλετών, γιατί αν έχουν ατύχημα την επόμενη μέρα ένα ακόμη αυτοκίνητο θα βρεθεί ανάμεσά μας. Και να τους συναντούσε λοιπόν θα έφταιγαν αυτοί.
-
Μήπως τελικά ο χαρακτηρισμός ΑΜΕΑ είναι επιεικής ?
Με μια παράβαση ανά δευτερόλεπτο μέσο όρο, ούτε στο Video σε Slow Motion δεν μπορούμε να μετρήσουμε τις παραβάσεις που έκανε.
Παρόλα αυτά βέβαια είναι προσεκτικός οδηγός αφού έφτασε αρτιμελής και σωος στον προορισμό του.Αυτούς λοιπόν ονομάζω ΑΜΕΑ με αρκετή δόση Χιούμορ και Επιείκειας.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Προς IOANNISTSA:Θελω να σου πω μερικα πραγματακια, καθαρα με καλο σκοπο, και διχως να τσντιστεις
Σε φανταζομαι σαν τους συνταξιουχους που επιλεγουν αυτοκινητο με βαση ποσους αεροσακους και τι χωρο αποσκευων εχειΜια τελευταια ερωτηση, και οχι δεν ειναι μπηχτη
Ικανοποιεις την γυναικα/κοπελα σου σεξουαλικα, ή φοβασαι μην κολλησεις ψειρες/aids, φοβασαι μην σπασει το προφυλακτικο, μην την αφησεις εγκυο, μην χαλασουν οι ταβλες απο το κρεβατι, μην ξυπνησει ο σκυλος και γαυγιζει κτλ κτλ?
Αν δεν ειχε ο ανθρωπος τολμη, και να κανει την τρελα να φτιαξει 2 ξυλινα φτερα και να πηδηξει απο εναν γκρεμο, τωρα δεν θα ειχαν κατασκευαστει τα αεροπλανα
Δεν θα ειχαν ανακαλυφθει πολλα μερη οπως η Αμερικη(αυτο μαλλον κακο ητανε, αχ ρε Κολομβε), και γενικα η ζωη του ανθρωπου μαλλον θα ηταν ακομα μεσα στις σπηλιες με τροφη ωμη, γιατι ως γνωστων η φωτια μπορει να προκαλεσει πυρκαγια
Το οτι καποιος διαλεξε να οδηγησει κατι που για σενα ειναι επικινδυνο, ειναι επιλογη του, ασ'τον να ζησει οπως θελει
Καλο κανει
Μια συμβουλη καθαρα φιλικη, απο καποιον λιγο μεγαλυτερο σας, που εχει δει και καταλαβει μερικα πραγματα περισσοτεραΣυμφωνω 100% οτι οι περισσοτεροι με μοτο ή αμαξι, ειναι καγκουρες πιτσιρικαδες, και κανουν ολο βλακειες στους δρομους
Εχετε κανει οικογενεια και παιδια, και ο υιος σας εχει παρει ενα αμαξι ή ενα μηχανακι και ΣΑΝ 18ΧΡΟΝΟΣ κανει βλακειουλες
Αν λοιπον γινει κατι, θα θελατε να μαθετε απο την αστυνομια, οτι το παιδι σας πεθανε?
Ξαναλεω, κλειστε τα ματια και φανταστειτε τοΕιμαι σιγουρος, οτι σε μερικα χρονια, θα βλεπετε αυτο το thread(καντε το save), και θα λετε ''ρε συ δικιο ειχε εκεινος ο κακος αλητης μηχανοβιος τσαντακιας ληστης τραπεζων after''
Oπως θελετε να συγχωρεθει το παιδι σας, ετσι θα πρεπει να συγχωρειτε και το παιδι του αλλου
Τωρα στα 31, δεν υπαρχει περιπτωση να βγω χωρις κρανος/γανια/μπουφαν/μποτες ουτε για 3 χιλιομετρα, και χωρις πληρης εξαρτηση για μακρινες βολτες, γιατι καταλαβα ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝ
Αλλα το καταλαβα γιατι ειχα σωστες επιρροες, και γιατι ανοιξα και λιγο παραπανω τα ματια, οπως μεγαλωνα
Αν ειχα καποιον με βουρδουλα απο πανω, το πιο πιθανο ειναι να οδηγουσα και χωρις σωβρακο τωραΑν τωρα ο αλλος ειναι βλακας και δεν μαθαινει ποτε, τοτε απλα αφηστε τον να φαει τα μουτρα του μονος του, αλλα οχι να τον σπρωξουμε σε αυτο
Δεν αξιζει καν να ασχολιστε, απομακρυνθειτε οσο μπορειτε, οτι κι αν οδηγαειΑυτα τα ολιγα
Καλο δρομο να εχετεΜα δεν ειπαμε ποτε οτι θα κλεισουμε καποιον μαλακα που θα παει να χωθει απο κει που δεν χωραει.
Απλα προτιμω να τον λιωσω αναμεσα στο αμαξι και τις μπαριερες απο το να κανω ενα καρρο ελιγμους αποφυγης μαλακα και να θεσω αλλους σε κινδυνο.
Πρωτα εμενα και μετα ολους τους αλλους που ειναι στον ιδιο δρομο....
Σορρυ κιωλας, αλλα ειναι η ζωη του vs ζωη μου
Και οταν αυτος την παιζει κορωνα γραμματα....
Δεν θα φαω το δικο μου κεφαλι οταν του ρθουν γραμματα....
Οσον αφορα το αλλο με την τολμη.
Ωραιος μονολογος, ωραια παραδειγματα αλλα....
Ποιος σου πε οτι ο αλλος δεν ειναι αρκετα τολμηρος;
Εκει περιορηζετε η τολμη;
Στο αν χωρας αναμεσα στο αυτοκινητο και τις μπαριερες εκει που στενευει ο δρομος;
Η στο αν πιδας χωρις προφυλακτικο; -πραγμα που θεωρω ηληθιοτητα και αποπειρα αυτοκτωνιας. Εχω μια μονο ζωη να ζησω, δεν θα την χαραμησω σε μια γκομενα με ΣΜΝ-
Αν καποιος μαλλακας δεν τολμουσε να περασει με το αμαξι του μπροστα απο τραινο, δεν θα μαθαιναμε ποτε οτι χρειαζοντε μπαρες στις διαβασεις.
Καποιος εφαγε το κεφαλι του, μπηκαν μπαρες.
Οποιος δεν καταλαβαινει τον κινδυνο, με συνοπτικες διαδηκασειες 'μαυρη σακουλα' αυτος και οσοι ηταν μεσα στο αμαξι.
Το τραινο στα @@ του... σταματησε...500μετρα πιο κατω.
οταν οι πιθανοτητες να φας το καφαλι σου ειναι 98 στις 100.... Γιατι πιστευεις πως παντα θα τσιμπας τις 2/100;;;Πρωσοπικα, αφου εφτασες τα 30 δεν μου λεει τιποτα.
Εγω εφτασα τα 27 και οι στατιστικες λενε οτι με την ζωη που κανω θα πρεπε να μου κανουν τα 40 πριν απο 10 χρονια. -
Και να το κανω ποιο απλο.
3 ατομα στο σταθμο του μετρο.
Ο ενας στη μια ακρη, ο δευτερος στη μεση και ο τριτος στην αλλη ακρη.
Οι δυο στην ακρη βλεπουν τον μεσαιο να ειναι ετοιμος να πιδηξει στις ραγες.
Τρεχουν να τον αποτρεψουν και τελικα δεν προλαβαινουν.
Επειδη ειδαν οτι θα ρηξουν ο ενας τον αλλο στις ραγες και θα γινουν κιμμας και οι τρεις απεφυγαν ο ενας τον αλλο....
Γιατι να χουν τυψεις που επεσε τελικα ο αλλος κ εγινε κιμμας;
Γιατι να φανε δηκαστηρια και ποινες για φονο;;;
Γιατι να φερουν ευθυνη για την 'αποφαση' καποιου αλλου, την οποια δεν κατεφεραν να αποτρεψουν για τον α η β λογο;;; -
Ο χρήστης After έγραψε:
Προς IOANNISTSA:Θελω να σου πω μερικα πραγματακια, καθαρα με καλο σκοπο, και διχως να τσντιστεις
Καλο κανει
Καλο δρομο να εχετεΝεαρέ After,
Δεν ξέρω αν σε πειράζει ο τρόπος που γράφω ή σκέπτομαι αλλά σε ενημερώνω ότι δεν έχουν καμιά διαφορά.
Δεν τσαντίζομαι εύκολα, είμαι αρκετά προσγειωμένος, και ρεαλιστής και αντιμετωπίζω τις διάφορες καταστάσεις με αρκετή δόση χιούμορ κάτι που συστήνω και σε εσένα.
Δεν με τρομάζουν τα αεροπλάνα όπως μερικούς και κάνω όσα ταξίδια αντέχει η τσέπη μου το χρόνο ταξιδεύοντας και με αεροπλάνα και υδροπλάνα, μαζί με την γυναίκα μου, αλλά με τρομάζουν κάτι τύποι όπως αυτός του Video που βλέπω καθημερινά στο δρόμο.Συνταξιούχος δεν είμαι, αν και θα το ήθελα για να κάνω όλα αυτά τα πράγματα που μου αρέσουν και ή καθημερινότητα δεν με αφήνει, αλλά ίσως σε 25 χρόνια από τώρα αυτό να γίνει πραγματικότητα εάν δεν ανέβουν τα όρια πάνω από τα 65 χρόνια.
Ένα κριτήριο στην αγορά του αυτοκινήτου ήταν οι αερόσακοι όπως και η ασφάλεια ενεργητική-παθητική όπως και το 100-0 κλπ και για να μην οργιάζει η φαντασία σου για το ποιο αμάξι αγόρασα, πήρα ένα RX8 όταν ένας ΑΜΕΑ ταξιτζής παραβίασε προτεραιότητα και κατάστρεψε το προηγούμενο Αμάξι.
Τωρα για
«Ικανοποιεις την γυναικα/κοπελα σου σεξουαλικα, ή φοβασαι μην κολλησεις ψειρες/aids, φοβασαι μην σπασει το προφυλακτικο, μην την αφησεις εγκυο, μην χαλασουν οι ταβλες απο το κρεβατι, μην ξυπνησει ο σκυλος και γαυγιζει κτλ κτλ?»
δεν το σχολιάζω γιατί άμα εσύ ρίχνεις το επίπεδο της συζήτησης μην νομίζεις ότι οι άλλοι θα σε ακολουθήσουν.Έχω αρκετή τόλμη στην ζωή μου και ή μικρή εμπειρία που έχω μέχρι αυτή τη στιγμή μου λέει ότι δεν φτάνει να μαθαίνεις μόνο από τα λάθη σού αλλά μάθαινε και από τα λάθη των Άλλων.
Το τι οδηγοί ο καθένας ποσώς με ενδιαφέρει, αλλά με ενδιαφέρει ΠΩΣ οδηγεί και συμπεριφέρεται στο δρόμο και να μην βάζει σε κίνδυνο τη δική μου Ζωή και των Υπολοίπων. Στο σπίτι του και στο χωράφι του μπορεί να συμπεριφέρεται και να οδηγεί όπως θέλει.
Φανταστειτε το παρακατω
Ξαναλεω, κλειστε τα ματια και φανταστειτε τοΗ φαντασία σου είναι επικίνδυνη.
Τα λάθη που έκανες εσύ περιμένεις να τα κάνει και ο γιο σου και όχι να μάθει από την εμπειρία που λες ότι αποκόμισες από αυτά ?
Συγχωρούμε τα λάθη της Νεότητας αλλά οφείλουμε στους Νέους να δίνουμε συμβουλές με σκοπό να επιλέγουν το σωστό και όχι το λάθος για να μην φτάσουμε από τη φράση που είπεςΔεν χαιρομαι, αλλα πιτσιρικας ειναι διαολε, αν δεν συγχωρεθει αυτος τοτε ποιος?
στη φράση
Ο θεός ας τον συγχωρέση και ας αναπαύσει την ψυχή του
Αν ειχα καποιον με βουρδουλα απο πανω, το πιο πιθανο ειναι να οδηγουσα και χωρις σωβρακο τωραΕπειδή εσύ οδηγούσες χωρίς κράνος κλπ πρέπει και ο γιο σου να οδηγεί χωρίς κράνος ?
Και εντάξει εσύ κάποια στιγμή έμαθες (δεν έπαθες) και άνοιξες τα μάτια σου,
ο γιο σου πρέπει να μάθει με τον ίδιο τρόπο και άμα ανοίξει πρώτα το κεφάλι του πιστεύεις ότι μετά θα ανοίξει και τα μάτια του ?Είσαι ακόμα 31, έχεις πολλά ακόμα να μάθεις (όπως και εγώ) και αφού τα μάθεις τότε κάνε οικογένεια και παιδιά.
Προς το παρόν KEEP LEARNING
-
Πω πω ρε παιδια, αλλα λεω και αλλα καταλαβαινετε, ή δεν θελετε να καταλαβετε
KEEP LEARNING
Αυτο που προσπαθω να μαθω, ειναι να γινω πρωτα καλυτερος ανθρωπος, και μετα ολα τα αλλα
see ya
-
[...]Κατ αρχας +1.000. ... .000
Να συμπληρωσω.
Αν περιμενα το παιδι μου να κανει τις μαλακιες που εκανα εγω για να μαθει αυτα που ξερω.... Ε δεν θα ταν παιδι μου.
Εγω -θα- ειμαι ο πετερας του, εγω ειμαι υποχρεωμενος να του μαθω οτι χωρις προφυλακτικο δεν πιδας, χωρις κρανος δεν καβαλας και χωρις ζωνη δεν οδηγεις. Αν περιμενα να τα μαθει απο μονος του, θα πηγαινα την εξεληξη της ανθρωποτητας ενα βημα πισω!Υ.Γ. Κ εσυ παθον απο ταριφα;;;;
Πρεπει να ανοιξουμε ενα νεο τοπικ με αυτους που επιβιωσαν απο την κιτρινη φυλη.... -
Έχω αρκετή τόλμη στην ζωή μου και ή μικρή εμπειρία που έχω μέχρι αυτή τη στιγμή μου λέει ότι δεν φτάνει να μαθαίνεις μόνο από τα λάθη σού αλλά μάθαινε και από τα λάθη των Άλλων.Σοφότατο... Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι περιμένουμε τα δικά μας λάθη για να μάθουμε, και όταν αποφασίσουμε πως πρέπει να μάθουμε και από τα λάθη των άλλων είμαστε ήδη μεγάλοι για πειραματισμούς ή την έχουμε ήδη πατήσει.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Πω πω ρε παιδια, αλλα λεω και αλλα καταλαβαινετε, ή δεν θελετε να καταλαβετεKEEP LEARNING
Αυτο που προσπαθω να μαθω, ειναι να γινω πρωτα καλυτερος ανθρωπος, και μετα ολα τα αλλα
see ya
Αν συνεχησεις να οδηγεις οπως αυτοι που υπερασπηζεσαι, σορρυ.... Αλλα δεν θα προλαβεις να γινεις καλυτερος ανθρωπος αλλα ενα ακομα νουμερο στην ετησια στατιστικη για τα βαρια η θανατηφορα τροχαια.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]