-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Απάντηση του ΜΑΛΑΚΑ: 'Ε και; Εσύ δεν ακουμπάς ποτέ προφυλακτήρες?'
Έμεινα παγωτό. Μα ΠΟΣΗ γαϊδουριά ρε πούστη μου; ΠΟΣΗ πια; Ένα συγνώμη να ζητούσε, θα τελείωνε εκεί το θέμα.
Το ίδιο και σε μένα, χτύπησε η τηλεειδοποίηση του συναγερμού και κατέβηκα να δω. Είχε γρατζουνίσει λίγο το προφυλακτήρα (έμεινε λίγο από το χρώμα του στη γωνία). Μου λέει θρασύτατα 'έλα μωρέ, πως κάνεις έτσι, δεν είναι τίποτε' για συγνώμη ούτε λόγος - κλείδωσε και έφυγε χωρίς να πει τίποτε άλλο. Ένας κοντός κουτσός με τσαλακωμένο huyndai.
Εμ εσείς φταίτε που τους χαρίζεστε...
Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν κάθεσαι να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου. Τηλ. στο 100, τους καλείς για καταγραφή συμβάντος (ζημιά από άλλο όχημα - φθορά ξένης περιουσίας). Επίσης βγάζεις και μερικές φωτογραφίες να φαίνονται καθαρά τα οχήματα και ότι τυχόν σημάδια σου έχει κάνει. Το δηλώνεις στην ασφαλιστική σου και άστον να τρέχει (τον πστ! ) μετά...
Θα το πληρώσει μια-δυο φορές, μετά θα το σκεφτεί πολύ να ξανακουμπήσει ξένο όχημα...
Και εγώ δεν θα του την χάριζα. Κάνε ό,τι θες με το αμάξι σου αλλά όχι με το δικό μου αμάξι.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Απάντηση του ΜΑΛΑΚΑ: 'Ε και; Εσύ δεν ακουμπάς ποτέ προφυλακτήρες?'
Έμεινα παγωτό. Μα ΠΟΣΗ γαϊδουριά ρε πούστη μου; ΠΟΣΗ πια; Ένα συγνώμη να ζητούσε, θα τελείωνε εκεί το θέμα.
Το ίδιο και σε μένα, χτύπησε η τηλεειδοποίηση του συναγερμού και κατέβηκα να δω. Είχε γρατζουνίσει λίγο το προφυλακτήρα (έμεινε λίγο από το χρώμα του στη γωνία). Μου λέει θρασύτατα 'έλα μωρέ, πως κάνεις έτσι, δεν είναι τίποτε' για συγνώμη ούτε λόγος - κλείδωσε και έφυγε χωρίς να πει τίποτε άλλο. Ένας κοντός κουτσός με τσαλακωμένο huyndai.
Εμ εσείς φταίτε που τους χαρίζεστε...
Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν κάθεσαι να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου. Τηλ. στο 100, τους καλείς για καταγραφή συμβάντος (ζημιά από άλλο όχημα - φθορά ξένης περιουσίας). Επίσης βγάζεις και μερικές φωτογραφίες να φαίνονται καθαρά τα οχήματα και ότι τυχόν σημάδια σου έχει κάνει. Το δηλώνεις στην ασφαλιστική σου και άστον να τρέχει (τον πστ! ) μετά...
Θα το πληρώσει μια-δυο φορές, μετά θα το σκεφτεί πολύ να ξανακουμπήσει ξένο όχημα...
Το θέμα είναι ότι, ο δικός μου μαλάκας τουλάχιστον, δεν έκανε ζημιά. Να φωνάξω 100 να πω τι; Του την έχω στημένη και το ξέρει πάντως, γιατί ο άνθρωπος φαίνεται να το έχει σύστημα να παρκάρει με το αυτί. Αν ξανακουμπήσει αυτοκίνητο με το ρημάδι του, θα τον θάψω
νταξ
αμάξια είναι στην τελική και θα ακουμπήσουν και θα ξυθουν κλπ κλπ
η περίπτωση που ο άλλος το κάνει επίτηδες (πχ στην περίπτωση του kruzz) τη σηκώνει τη χριστοπαναγίακατα τ´αλλα αν νομίζεται οτι είναι τοσο πολυτημα βάλτε τα σε κλειστά γκαραζ
Ξύσε το δικό σου σε τοίχο ή σε κολώνα ή σε ότι άλλο θες και άσε με εμένα να ξύσω το δικό μου. Όχι να μου το ξύσεις και μετά να μου πεις δεν έγινε τίποτε.Το αυτοκίνητό μου , για τα δεδομένα μου είναι πολύτιμο γιατί δεν μπορώ να το έχω συνέχεια σε φαναρτζή και με εκνευρίζει να βλέπω βαθουλώματα που δεν τα έχω κάνει εγώ. Πριν φύγω για διακοπές , ένας/μία μαλάκας/κω έγδαρε και βούλιαξε το Astra στην πίσω δεξιά κολώνα πάνω από το φτερό. Για σημείωμα ούτε λόγος. Γιατί πρέπει εγώ να δώσω 150
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
χθες το μεσημερι σε μια μικρη παραλια πριν τα Λεγραινα,ξεκινησε φωτια πολυ διπλα στον δρομο.το πιο πιθανον:καποιος θεριακλης πεταξε το τσιγαρο του εξω απο το παραθυρο του αυτοκινητου του και η συνεχεια γνωστη.
ενα μεγαλο μπραβο!Πόσους τέτοιους είδα στην Χαλκιδική. Κυρίως από Θεσσαλονικείς ή γενικά με αυτοκίνητα με πινακίδες από εκείνη τη μεριά. Τόση ασέβεια πια ;
-
Αυτό δεν είναι τίποτα. Πρόκειται μάλλον για επισκέπτες που τα έχουν γραμμένα αφου δεν είναι το σπίτι τους κάπου εκει...
Που να δείτε στην Κύμη που οι ταξιτζήδες πετάνε τα τσιγάρα τους όπως ανεβαίνουν τον δρόμο από την παραλία!!!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τι παει να πει ρε πιωμενε ξεκαθαρη προφαση που λες πιο πανω?
Οτι ειχαμε ενα αυτοκινητο αναμεσα μας, ειχα φλας και περιμενα να χω ανοιγμα στο αντιθετο.
Βρηκα ανοιγμα, περασα το ενα αμαξι και ο καριολης ξεκινησε προσπεραση χωρις καν να κοιταξει και μ εκλεισε.
Επιασα το ερισμα στο αντιθετο για να μη τον στειλω στις μπαριερες.....Πιωμενος εισαι και φαινεσαι!
Πρόφαση όπως λέμε πρόθεση ;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να το βάλω στα απίθανα, να το βάλω στα ζώα..?Γύριζα τώρα το βράδυ από Αγ. Κων/νο από διακοπές Σκιάθο με άλλα 3 φιλαράκια. Γεμάτο το αμάξι, οπότε δεν πήγαινα γυρεύοντας, σταθερά 140-150. Κάποια στιγμή στην Υλίκη φτάνω ένα μικρό κομβόι αργότερων το οποίο περνάω. Μεταξύ αυτών και ένας τυπάς με ένα ραλί.
Μετά από λίγο σε μια ευθεία ξαναπερνάει και κόβει πριν από μια καμπή, όπου τον περνάω, καθώς πήγαινα με σταθερή ταχύτητα. Και τι βλέπω???Ο ΤΥΠΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ!!!
Και τα δακτυλάκια να ανεμίζουν ανέμελα στον αέρα!!!
Έναν με Golf στις στροφές από Ιερυσσό προς Πολύγυρο και ακόμη έναν στην έξοδο της Θεσσαλονίκης προς Βέροια ( στην ΕΟ ). Το αριστερό πόδι και χέρι κρεμόσαντε από το παράθυρο.
Έναν ακόμη με Corolla που σνιφάριζε στην ΕΟ από Κατερίνη προς Θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Εκνευρισμό δημιουργούν και οι γρήγοροι της αριστερής λωρίδας όπου θέλουν όλα τα προπορευόμενα οχήματα να κάνουν δεξιά για να περάσουν με τη αντίστοιχη φράση 'είμαι γρήγορος άρα τους προσπερνάω όλους ή να κάνουν στη άκρη για να περάσω'.
Και οι γρήγοροι ξεχωρίζουν και κατασκηνώνουν στην αριστερή λωρίδα με το σκεπτικό ότι βρίσκονται σε συνεχομένη προσπέραση ή θεωρούν ότι τους έβαλε το υπουργείο μεταφορών για να υποχρεώσουν τους υπόλοιπους να εγκαταλείψουν την αριστερή λωρίδα.
Επικίνδυνος είναι αυτός όπου η συμπεριφορά του εγκυμονεί κινδύνους για τους υπόλοιπους.Η αυθόρμητη αυτή δήλωση εξηγεί το μυστήριο γιατί μερικοί συμπολίτες μας δεν αλλάζουν λωρίδα προς τα δεξιά για να τους προσπεράσει ένα όχημα που πηγαίνει λίγο ή πολύ πιο γρήγορα από αυτούς.
Γιατί νομίζουν ότι ο κακόμοιρος που θέλει να προσπεράσει 'το παίζει γρήγορος' και θεωρούν υποταγή ή υποτέλεια την αλλαγή λωρίδας.
Θεέ και κύριε, ο κομπλεξικός Ελληνάρας σε όλο του το μεγαλείο! Αυτό πρέπει να διδάσκεται στις σχολές οδηγών!!!
Γιατί, ο κακόμοιρος όπως τον ονομάζεις που είναι λίγο ή πολύ γρήγορος, θέλει όλοι οι προπορευόμενοι να κάνουν δεξιά για να περάσει ?
Άμα δεν «το παίζει γρήγορος» γιατί δεν ακολουθεί την ροή της κυκλοφορίας, να κινείται με την ταχύτητα που κινούνται και οι υπόλοιποι στην αριστερή, όποια και να είναι αυτή, 120-130-140 κλπ, αλλά θέλει σώνει και καλά τα 10-20 κλπ προπορευόμενα αυτοκίνητα να κάνουν δεξιά για να περάσει ?Γιατί μπορεί να γεννάει η γυναίκα του , να πεθαίνει το παιδί του κτλ. Έχεις την υποχρέωση όμως να αφήνεις την αριστερή ελεύθερη ειδικά δε εάν κάποιος άλλος κινείται ταχύτερα άρα νομίζω πως η συζήτηση δεν έχει νόημα.
-
Ο χρήστης Destinator έγραψε:
Άμα δεν «το παίζει γρήγορος» γιατί δεν ακολουθεί την ροή της κυκλοφορίας, να κινείται με την ταχύτητα που κινούνται και οι υπόλοιποι στην αριστερή, όποια και να είναι αυτή, 120-130-140 κλπ, αλλά θέλει σώνει και καλά τα 10-20 κλπ προπορευόμενα αυτοκίνητα να κάνουν δεξιά για να περάσει ?
Γιατί παρεμπιπτόντως με την ίδια ταχύτητα μπορούν αυτοί που κινούνται στην αριστερή να κινηθούν στην μεσαία έτσι ώστε να γίνει ομαλότερη η κυκλοφορία.
Αν κάποιος σε πλησιάζει πολύ για να καταλάβεις ότι θέλει να κάνεις δεξιά έχει υπολογίσει τις συνθήκες ροής και επιθυμεί να κινηθεί πιο γρήγορα από εσένα χωρίς να ανακόψει την ταχύτητα σου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ.
Αν θέλει να κινηθεί κάποιος με 140 πρέπει να πιάνει μεσαία και κατά περιόδους αριστερή για να προσπερνάει αργότερους, όχι μονίμως αριστερή. Γιατί κάποιος στον ίδιο δρόμο και με τις ίδιες συνθήκες ασφάλειας θέλει να κινηθεί με 180 και 200.
Πάντως εγώ τα 2.000+χλμ που έκανα κατά βάσιν σε ΕΟ με 120χάω ( cruise control ) τα έκανα κυρίως στην δεξιά με μεσαία για προσπεράσεις ή στην μεσαία με αριστερή για προσπέραση. Δεν έκατσα πάνω από 10 λεπτά συνεχόμενα πάντως στην μεσαία ενώ στην δεξιά πήγα από Κατερίνη Θεσσαλονίκη ( ένα βράδυ γύρω στις 22:00 ) με μία ή δύο αλλαγές όλες και όλες.
-
Άμα δεν «το παίζει γρήγορος» γιατί δεν ακολουθεί την ροή της κυκλοφορίας, να κινείται με την ταχύτητα που κινούνται και οι υπόλοιποι στην αριστερή, όποια και να είναι αυτή, 120-130-140 κλπ, αλλά θέλει σώνει και καλά τα 10-20 κλπ προπορευόμενα αυτοκίνητα να κάνουν δεξιά για να περάσει ?
Γιατί παρεμπιπτόντως με την ίδια ταχύτητα μπορούν αυτοί που κινούνται στην αριστερή να κινηθούν στην μεσαία έτσι ώστε να γίνει ομαλότερη η κυκλοφορία.
Αν κάποιος σε πλησιάζει πολύ για να καταλάβεις ότι θέλει να κάνεις δεξιά έχει υπολογίσει τις συνθήκες ροής και επιθυμεί να κινηθεί πιο γρήγορα από εσένα χωρίς να ανακόψει την ταχύτητα σου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ.
Αν θέλει να κινηθεί κάποιος με 140 πρέπει να πιάνει μεσαία και κατά περιόδους αριστερή για να προσπερνάει αργότερους, όχι μονίμως αριστερή. Γιατί κάποιος στον ίδιο δρόμο και με τις ίδιες συνθήκες ασφάλειας θέλει να κινηθεί με 180 και 200.
Είναι εντελώς παράλογο να θέλει 10-20 αμάξια που κινούνται στην αριστερή με 140 πχ χλμ να πάνε στην μεσαία η οποία συνήθως έχει πάνω από 30-40 χλμ διαφορά, επειδή αυτός θέλει να πηγαίνει με 160 ή 180.
Πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος στην αριστερή από τους άλλους αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να «συμμορφωθούν» 20 και οχήματα στην απαίτηση του ενός και όχι ο ένας στην ταχύτητα των υπολοίπων.
Δεν μιλάμε για κάνα δυο αμάξια στην αριστερή που πηγαίνουν με την ταχύτητα της μεσαίας, αλλά για πάνω από δέκα αμάξια όπου έχουν ταχύτητα πάνω από 30-40 χλμ σε σχέση με την μεσαία και έχει την απαίτηση να πάνε όλα δεξιά για να περάσει.Γιατί και τα 20-30-100 αυτοκίνητα που είναι στην αριστερή δεν έπρεπε να είναι εκεί και γιατί και το 20-30-100 αυτοκίνητα έχουν υποχρέωση να φύγουν από την αριστερή ειδικά εφ' όσον τους πλησιάζει κάποιος ταχύτερος ( ακόμη και εάν είναι παράνομη η ταχύτητά του ).
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κοίτα, όταν η κίνηση σε ένα δρόμο πλησιάζει τη χωρητικότητά του τα αυτοκίνητα κατανέμονται ανάλογα με την ταχύτητα κίνησής τους. Κατά κανόνα αυτοί που κινούνται στη μεσαία πάνε γύρω στο όριο ταχύτητας και αυτοί που κινούνται στην αριστερή πάνε από λίγο ως αρκετά παραπάνω από το όριο. Ταυτόχρονα υπάρχει συνεχής ροή σε όλες τις λωρίδες. Μπορείς κάλλιστα να πεις ότι οι κινούμενοι στην αριστερή προσπερνούν μονίμως την αργότερη ροή στη μεσαία.
Αν στο παραμικρό ανθυποκενό στη μεσαία κάποιος που κινείται στην αριστερή πρέπει να κάνει δεξιά για να ξανακάνει αριστερά μετά από λίγα δευτερόλεπτα η κατάσταση γίνεται κουραστική, επιρρεπής σε σφάλμα από τον οδηγό που αλλάζει συνέχεια λωρίδα και τελικά επικίνδυνη.
Ένας σωστός οδηγός πρέπει να έχει την εμπειρία να ξεχωρίσει πότε 'αξίζει' να μετακινηθεί στη μεσαία λωρίδα όταν έχει προσπεράσει μια ομάδα από αργότερα αυτοκίνητα. Αυτό εξαρτάται από τη δική του ταχύτητα, από το μήκος του κενού στη μεσαία, από την ταχύτητα των επόμενων αυτοκινήτων στη μεσαία (άρα το πόσο γρήγορα θα κλείσει το κενό) και από το πόσα αυτοκίνητα έχει πίσω του. Αν έχει πίσω του μια μεγάλη ακολουθία από αυτοκίνητα που κινούνται με παρόμοια ταχύτητα με αυτόν γιατί να τους παραχωρήσει τη θέση του χάνοντας έτσι συνέχεια χρόνο όποτε θα μπαίνει στη μεσαία;
Καλοί οι ισοπεδωτικοί αφορισμοί αλλά ας έχουμε και λίγη κοινή λογική.
Σωστός είσαι εδώ αλλά αυτή είναι κατάσταση σχεδόν μποτιλιαρίσματος. Στις μεγάλες επιστροφές των Αθηναίων αυτό γίνεται σχεδόν πάντα. Με κουράζει να αυξομειώνω συνέχεια την ταχύτητά μου για να ικανοποιώ τους όρους κίνησης στην αριστερή δεδομένου ότι στην μεσαία πάνε σχεδόν όλοι με χαμηλή ταχύτητα και στην δεξιά έχει πολλά φορτηγά ή ακόμη περισσότερους που κινούνται με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Προτιμώ την μεσαία τότε ( έστω και με κάτω από 80 ) από το να πηγαίνω συνεχώς με ταχύτητες από 130 έως 160 γιατί θα έρθει κάποιος πολύ γρήγορος.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νομίζω ο Destinator εννοεί ότι απλά πλησιάζει, όχι κολάει από πίσω.
Και για μένα είναι ο ασφαλέστερος τρόπος αφού τα φώτα όπως και να το κάνουμε ενοχλούν. Πάντως, χωρίς φώτα και απλά δείχνοντας ότι 'βιάζομαι' δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα στο να κάνουν δεξιά.Και εγώ βρίσκω τα φώτα ενοχλητικά για τον οδηγό που έχω μπροστά και πολύ σπάνια ( άν όχι ποτέ ) θα κάνω σινιάλο ( όταν υπάρχει έκτακτη ανάγκη πχ ). Πάω στα 60 - 70 μέτρα πίσω του και μειώνω την απόσταση διακριτικά ( πάντα σε όρια ασφαλείας όμως ). Πάντα οι προπορευόμενοι πιάνουν το υποννοούμενο.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Είναι εντελώς παράλογο να θέλει 10-20 αμάξια που κινούνται στην αριστερή με 140 πχ χλμ να πάνε στην μεσαία η οποία συνήθως έχει πάνω από 30-40 χλμ διαφορά, επειδή αυτός θέλει να πηγαίνει με 160 ή 180.
Πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος στην αριστερή από τους άλλους αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να «συμμορφωθούν» 20 και οχήματα στην απαίτηση του ενός και όχι ο ένας στην ταχύτητα των υπολοίπων.
Δεν μιλάμε για κάνα δυο αμάξια στην αριστερή που πηγαίνουν με την ταχύτητα της μεσαίας, αλλά για πάνω από δέκα αμάξια όπου έχουν ταχύτητα πάνω από 30-40 χλμ σε σχέση με την μεσαία και έχει την απαίτηση να πάνε όλα δεξιά για να περάσει.Γιατί και τα 20-30-100 αυτοκίνητα που είναι στην αριστερή δεν έπρεπε να είναι εκεί και γιατί και το **20-30-100 αυτοκίνητα έχουν υποχρέωση να φύγουν από την αριστερή **ειδικά εφ' όσον τους πλησιάζει κάποιος ταχύτερος ( ακόμη και εάν είναι παράνομη η ταχύτητά του ).
Γιατί έχουν υποχρεώσει να εγκαταλείψουν την αριστερή ?
-
Δεν μιλάμε για κάνα δυο αμάξια στην αριστερή που πηγαίνουν με την ταχύτητα της μεσαίας, αλλά για πάνω από δέκα αμάξια όπου έχουν ταχύτητα πάνω από 30-40 χλμ σε σχέση με την μεσαία και έχει την απαίτηση να πάνε όλα δεξιά για να περάσει.Γιατί και τα 20-30-100 αυτοκίνητα που είναι στην αριστερή δεν έπρεπε να είναι εκεί και γιατί και το **20-30-100 αυτοκίνητα έχουν υποχρέωση να φύγουν από την αριστερή **ειδικά εφ' όσον τους πλησιάζει κάποιος ταχύτερος ( ακόμη και εάν είναι παράνομη η ταχύτητά του ).
Γιατί έχουν υποχρεώσει να εγκαταλείψουν την αριστερή ?
Γιατι το λεει ο ΚΟΚ
Η αριστερη ειναι μονο για προσπερασεις
Εκτος κ αν προσπερνουν, αρα ο ποιο γρηγορος περιμενει να ολοκληρωσουν την προσπεραση τους. -
Τα τελευταια βραδια,ξημερωματα, περναει απο το στενακι που μενω ενα αμαξι με τερμα την μουσικη σταματαει για λιγα λεπτα και φευγει.Δεν τον ειχα προλαβει να τον δω,μονο τον ακουγα αφου με ξυπναγε.Χθες το βραδυ ομως ειχα αυπνιες και εβλεπα τηλεοραση.Κατα τις 1:30 νατος ο παικτης!Βγαινω στο μπαλκονι και βλεπω μια σελικα ασημι να εχει σταματησει ,τερμα η μουσικη βεβαιως,και ο οδηγος να χαριεντίζεται με μια πιτσιρικα.Οπως ειμαι ετοιμος να του φωναξω να σκασει βλεπω τον κουβα του σφουγγαρισματος οποτε τον αδειαζω διπλα του! .Οχι πανω του ή στο αμαξι του αλλα διπλα ,πιτσιλίστηκε βεβαια και σηκωσε τα ματια του να δει απο του ηρθε!Τοτε του λεω οτι δεν αστοχησα αλλα την επομενη φορα εκτος απο το νερο θα του πεταξω και τον κουβα και την σφουγγαριστρα αλλα και την γλαστρα .Κατι πηγε να πει και αυτος και η γκομενα αλλα εγω μπηκα μεσα.Περιμενω αποτελεσματα σημερα!!
-
Έριξες βρωμερό νερό από σφουγγάρισμα;
Θα σε βρίζει συνέχεια αλλά δεν θα ξανάρθει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα τελευταια βραδια,ξημερωματα, περναει απο το στενακι που μενω ενα αμαξι με τερμα την μουσικη σταματαει για λιγα λεπτα και φευγει.Δεν τον ειχα προλαβει να τον δω,μονο τον ακουγα αφου με ξυπναγε.Χθες το βραδυ ομως ειχα αυπνιες και εβλεπα τηλεοραση.Κατα τις 1:30 νατος ο παικτης!Βγαινω στο μπαλκονι και βλεπω μια σελικα ασημι να εχει σταματησει ,τερμα η μουσικη βεβαιως,και ο οδηγος να χαριεντίζεται με μια πιτσιρικα.Οπως ειμαι ετοιμος να του φωναξω να σκασει βλεπω τον κουβα του σφουγγαρισματος οποτε τον αδειαζω διπλα του! .Οχι πανω του ή στο αμαξι του αλλα διπλα ,πιτσιλίστηκε βεβαια και σηκωσε τα ματια του να δει απο του ηρθε!Τοτε του λεω οτι δεν αστοχησα αλλα την επομενη φορα εκτος απο το νερο θα του πεταξω και τον κουβα και την σφουγγαριστρα αλλα και την γλαστρα .Κατι πηγε να πει και αυτος και η γκομενα αλλα εγω μπηκα μεσα.Περιμενω αποτελεσματα σημερα!!Ετσι...ετσι....ετσι.....
-
δεν ξερω ποιανου φαεινη ιδεα ηταν,αλλα, αυτος που αποφασισε να κανουν μπλοκο οι Ζηταδες μεσα στα σκοταδια και να σταματανε μηχανακια,τα οποια και σβηναν τα φωτα τους, χθες στο βραδυ στην Αμφιθεας λιγο πριν την Συγγρου,ειναι μεγαλος εγκεφαλος.
αφου δεν τους πηραν σβαρνα τυχεροι ειναι.
ουτε με τα xenon δεν φανηκαν απο ασφαλη αποσταση... -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
δεν ξερω ποιανου φαεινη ιδεα ηταν,αλλα, αυτος που αποφασισε να κανουν μπλοκο οι Ζηταδες μεσα στα σκοταδια και να σταματανε μηχανακια,τα οποια και σβηναν τα φωτα τους, χθες στο βραδυ στην Αμφιθεας λιγο πριν την Συγγρου,ειναι μεγαλος εγκεφαλος.
αφου δεν τους πηραν σβαρνα τυχεροι ειναι.
ουτε με τα xenon δεν φανηκαν απο ασφαλη αποσταση...Πας καλα;;;;
Και που επρεπε να το κανουν;;;;
Σε σημειο που φαινοντε;;; -
Έλα ντε. Τι στο καλό μαθαίνουν τόσα χρόνια κάλυψη απόκρυψη.
-
Και ξαφνικα μπαινει ενας εδω και γραφει
ενω ημουν με το τσελικα και εχωνε η γουφερατζα παω αφηνω το μωρο μου σπιτι του και καποιο ζωο ριχνει νερα και μου πιτσιλαει το αστραφτερο ζαντονι.
Ζηλευουνε αμα δεν εχουνε φνο μωρο αμαξαρα και 8000 βατ στο δεξι τους χερι
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]