-
Κάτι τέτοιους πάντως πρέπει να τους δίνουμε, γιατί αν -χτύπα ξύλο- τους δούμε το βράδυ στις ειδήσεις να έχουν πάρει στο λαιμό τους αθώους μάλλον θα αισθανόμαστε τύψεις που δεν κάναμε τίποτα όταν μπορούσαμε.
-
Κακώς,έπρεπε να τον δώσεις στεγνά,λεωφορείο οδηγούσε σε δρόμο,δεν έτρεχε σε αγώνα φορτηγών σε πίστα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κάτι τέτοιους πάντως πρέπει να τους δίνουμε, γιατί αν -χτύπα ξύλο- τους δούμε το βράδυ στις ειδήσεις να έχουν πάρει στο λαιμό τους αθώους μάλλον θα αισθανόμαστε τύψεις που δεν κάναμε τίποτα όταν μπορούσαμε.Να τον δουμε στις ειδησεις, παει στο διαλο.... Να τον δουμε να μας ερχεται....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ετσι κι αλλιως για να τελειωνει αυτο το θεμα, το οπλο ειναι παντα στο μαγαζι εκτος απο οταν μεταφερονται χρηματα στην τραπεζα. ικανοποιημενοι?
Δεν είναι το θέμα να είναι ικανοποιημένοι 5 - 10 συνομιλητές σου στο οποιοδήποτε φόρουμ. Αν το έχεις για να κάνεις τη δουλειά σου πολύ καλά κάνεις και ειδικά αφού το κατέχεις νόμιμα τότε δέκα φορές καλά κάνεις.
Η διαφωνία, των περισσοτέρων, ξεκίνησε από την περιγραφή του wagner ότι έβγαλε το πιστόλι να το 'ελέγξει' αν είναι άδειο μετά από κάποια οδηγική μαλακία κάποιου. Μια οδηγική μαλακία από τις δεκάδες που μας γίνονται καθημερινά.Ρωτώ λοιπόν. Αν ο άλλος δεν ήταν ένα απλός μαλάκας που κάνει απλά τροχαίες ηλιθιότητες αλλά ένας κουμπουροφόρος από τους δεκάδες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας (όποιος πει ότι τους ξεχωρίζει κερδίζει κέρασμα) και βλέποντας το πιστόλι έβγαζε κι αυτός κανένα πιστόλι (αλλά γεμάτο) τον έκανε τον Wagner όλο κουμπότρυπες;
Θα είχαμε απλά άλλο ένα θέμα στις ειδήσεις.Γι αυτό πιστεύω είναι διαφορετικό το
Αλλα να λετε τοσο ευκολα 'αμα το βγαλεις, να ριξεις κιολας' και μετα να μου δινετε και συμβουλες ή να μου λετε να μην το παιζω αγριος...
... από το
Αν δεν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις μη το εμφανίσεις.
Μα δεν αντεξα...
Κλασσικη Αλ-Μπανο-φατσα που πηγε να κανει μαλακια, δεν του βγηκε.... και μιλαει κ απο πανω και γελαει....
Ε.... Θυμηθικα οτι μου χαν πει πως σε περιπτωση συγκρουσης, υπαρχει κινδυνος να εκπυρσοκροτησει.....
Ε μη παρω κανενα στο λαιμο μου..... -
Δεν τον 'δινεις' τον συγκεκριμενο με μαθηματικη ακριβεια μελλοντικο φονια! Κουβαλαει 20-30-40 ψυχες μεσα + ποσες αλλες εκτος του κτελ μπορει να παρει μαζι του. Στεγνα τηλεφωνο στο 100, δεν ξερω αν θα κανουν τπτ αλλα εσυ το χρεος σου θα το εχεις κανει.
Ενας μηχανοβιος με εκανε και χεστηκα πανω μου!
Παω Νοτια προαστια ανεβαινω για περιφερειακο καρεα, περναο την εισοδο της ΑΟ και συνεχιζω, ειμαι στην δεξια λωριδα και πηγαινω με 70 περιπου χλμ, στο σημειο που οι 2 λωριδες γινονται 4 (εισοδος της ΑΟ -Π.Υμητου-) με περναει απο δεξια ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΑΞΙ μια μηχανη στυλ V-storm, transalp κατι τετοιο με εναν τυπο (φορουσε κρανος) εκεινη την στιγμη ομως ερχοτανε απο ΑΟ να μπει κατεχακη ενα αμαξι πηγαινοντας με +30-40 χλμ απο εμενα καρφι για την λωριδα μου........νταξ λεω τον καναμε σαντουιτς κανω αριστερα γιατι δεν ερχοτανε αμαξι γκαζωνει ο μηχανοβιος δεν μπαινει στην λωριδα μου το αμαξι (αν αφηνα απλα γκαζι και δνε ηταν η μηχανη εμπαινε σε εκεινο το σημειο) και ολα καλα..........στα καλα καθουμενα ρε γμτ, καθημερινα βλέπεις ποσο ευκολα 3πλασιαζεις τους σφυγμους σου, και ποση ωρα σου παιρνει να τους ριξεις!
-
Αυτοί που μισοσταματούν στον κόκκινο σηματοδότη ψευτοκοιτούν και περνούν, τι νοιώθουν άραγε και τι σκέφτονται εκείνη την ώρα;
Πάντως σίγουρα τίποτα απ΄αυτά που νοιώθει και που σκέφτεται αυτός που έρχεται από τον κάθετο δρόμο και αρχίζει να κάνει μαγικά για να μη σκοτωθεί. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τα συγχαρητηρια μου στον οδηγο του κτελ λαρισας με αριθμο ατε-8697 που εκτελουσε δρομολογιο αθηνα λαρισα σημερα κατα τις 5 το απογευμα...τον πετυχα στο μαλιακο που εκεινη την ωρα ειχε τρελη κινηση! η πρωτη επαφη ηταν στα καμμενα βουρλα οπου στο φαναρι φροντισε να προσπερασει ολη την ουρα, τον προσερασα στον περιφερειακο σβελτα αλλα μετα 3 χλμ και ενω προσπαθουσαμε κανα 3-4 ιχ να δουμε πως θα περασουμε μια νταλικα που εκλεινε το δρομο, ο κτελατζης επαιξε τα φωτα βγηκε στο αντιθετο και περασε ολους εμας και μια νταλικα ακομα...
φυσικα χωρος δεν υπηρχε και τον δημιουργησε στο αντιθετο με ολους τους διερχομενους να βγαινουν στα χωραφια...
Τα ίδια είχα και εγώ 2 φορές στον γυρισμό από Αθήνα, στα ίδια σημεία με τις ίδιες μαλακίες. Ο ένας ήταν ΚΤΕΛ Έβρου (το είχα γράψει και εδώ) και ο άλλος νομίζω Κοζάνης.
Τι τους πιάνει στον Μαλιακό και δεν μπορούν να οδηγήσουν οι καραγκιόζηδες; Αισθάνομαι βαθύτατα ευτυχισμένος που δεν χρειάζεται να βάζω τη ζωή μου στα χέρια τους, και μάλιστα με εισητήριο...
-
Εμ, αφου δεν βρισκεται ΕΝΑΣ απο τους επιβατες να του την πει, αυτοι τους αξιζουν, αυτους εχουν. Sorry αλλα τελικα στην Ελλαδα κανεις δεν μιλαει για τιποτα ακομα και αν εχει δικιο, και μετα κλαιγομαστε για τους ταριφες, τους μπατσους, τους λεωφορειατζηδες, τους σερβιτορους και παει λεγοντας.
Δεν μπορει να βρεθει ενας επιβατης και να του πει 'μεγαλε εχω τις μαλακιες σου και την φατσα σου σε βιντεο, αμα συνεχισεις ετσι το δινω στους μπατσους και θα φροντισω να χασεις την δουλεια σου', να τον ισιωσει λιγο?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εμ, αφου δεν βρισκεται ΕΝΑΣ απο τους επιβατες να του την πει, αυτοι τους αξιζουν, αυτους εχουν. Sorry αλλα τελικα στην Ελλαδα κανεις δεν μιλαει για τιποτα ακομα και αν εχει δικιο, και μετα κλαιγομαστε για τους ταριφες, τους μπατσους, τους λεωφορειατζηδες, τους σερβιτορους και παει λεγοντας.Δεν μπορει να βρεθει ενας επιβατης και να του πει 'μεγαλε εχω τις μαλακιες σου και την φατσα σου σε βιντεο, αμα συνεχισεις ετσι το δινω στους μπατσους και θα φροντισω να χασεις την δουλεια σου', να τον ισιωσει λιγο?
Εχεις καιρο να μπεις σε λεοφωρειο, οπως ειχα και εγω
Σιγα μην μιλησει κανεις απο τους πλεον επιβατες
Ο οποιοσδηποτε πλεον μπορει να αγορασει ενα φτηνο αμαξι ή ενα μηχανακι για να μετακινειται
Ή θα δεις παιδια, ή γερους, πλεον σε λεοφωρειο
Ποιος θα μιλησει? -
Πολλοί φοιτητές μετακινούνται με κτελ, αυτοί δλδ δεν μπορούν να πουν κάτι; Εγώ την έχω πει σε αστικατζή που οδηγούσε σαν τον σουμαχερ-τερμα γκαζι τερμα φρενο στις στασεις. Μετά ήθελε να με κατεβάσει από το λεωφορείο γιατί του φώναξα, αλλά ήρθε ένας ελεγκτής και του είπε να σταματήσει γιατί κορνάρουν οι από πίσω.
-
Τις προηγούμενες ημέρες ΙΧ στη μισ πρεριπτωση και αστικο λεοφωρίο την άλλη, εσφαξαν καραμπινάτο κόκκινο, αφου εγω την ίδια στιγμή είχα πράσινο... ο παπάρας ΙΧ σηκωσε το χέρι απολογιτηκά, ο δε εγκεφαλικά νεκρός λεωφοριατζής δε νομίζω να κατάλαβε τι έκανε, ήταν και γεμάτος...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Εχεις καιρο να μπεις σε λεοφωρειο, οπως ειχα και εγωΣιγα μην μιλησει κανεις απο τους πλεον επιβατες
Ο οποιοσδηποτε πλεον μπορει να αγορασει ενα φτηνο αμαξι ή ενα μηχανακι για να μετακινειται
Ή θα δεις παιδια, ή γερους, πλεον σε λεοφωρειο
Ποιος θα μιλησει?Ως φοιτητής έχω κάνει τη διαδρομή Πάτρα-Αθήνα-Πάτρα κοντά στις 200 φορές σε διάστημα 5 ετών, τις 150 από αυτές δε με ΚΤΕΛ.
Λίγες ήταν οι φορές που είδα κτελατζή να κάνει χοντρές μαλακίες, υπήρξε όμως φορά που τρόμαξα τόσο πολύ που φόρεσα ζώνη, κάτι που περιέργως δεν κάνω ποτέ στο ΚΤΕΛ, ενώ σε αυτοκίνητο δεν ξεκινάω αν δεν έχω κουμπώσει τη ζώνη. Θυμάμαι ότι είχαμε κάνει με διώροφο ΚΤΕΛ Πάτρα-Αθήνα σε 2 ώρες και 10 λεπτά και πραγματικά τα είχα δει όλα. Τότε ήμουν 18 χρονών και δεν τόλμησα να μιλήσω, τώρα μπορεί και να είχα μιλήσει
Το αποκορύφωμα ήταν προσπέραση πάνω σε στροφή 2 νταλικών, μιας και περνώντας μια άλλη πριν τη στροφή δε βρήκε κενό να χωθεί, οπότε συνέχισε ακάθεκτος. Αν προσπέρναγε και απ' την άλλη κάποιος... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
................... Αν προσπέρναγε και απ' την άλλη κάποιος...Τότε ίσως να μην ήσουν μέλος του φόρουμ και να μην έγραφες αυτό.
Στους επαγγελματίες δόσιμο χωρίς δεύτερη σκέψη. Να ξεκαθαρίσει και λίγο ο τόπος.
-
Πάμε γερά λοιπόν:
1)Ήμουνα πεζός στο φανάρι του Φλοίσβου και μλκισμένο ΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ οδηγός τραμ έσφαξε το κόκκινο αργά και χαλαρά εμποδίζοντας τα λεωφορεία και τα αυτοκίνητα που είχαν πράσινο να περάσουν στην παραλιακή.Ο οδηγός του λεωφορείου τα πήρε τόσο πολύ που κατέβηκε μπας και τον προλάβει στην στάση Φλοίσβος αλλά δεν τα κατάφερε.ο οδηγός του τραμ ήταν ένα μλκισμένο, νεαρός με space μαλλλί και χαμογελούσε πονηρά! Δεν το άφησα όμως έτσι.Επειδή λόγω δουλειάς παραδίδω αρκετά συχνά διάφορα υλικά στο αμαξοστάσιο των τραμ στο Ελληνικό (DEPOT), πήγα ειδικά εκεί , βρήκα τον υπεύθυνο των οδηγών και τον έδωσα στεγνά τον αλήτη!
Έχω ακούσει παρόμοια σκηνικά με τραμ που τρέχουν σαν χάρος για να προλάβουν το κόκκινο στην Αμφιθέας...Τα ζώα μεταφέρουν την καγκούρικη συμπεριφορά που έχουν όταν οδηγούν το ΙΧ τους και στο τραμ! ΕΛΕΟΣ!2)Χθές κατεβαίνοντας την Κολοκοτρώνη στο Περισσό (μικρός κεντρικός με 1 λωρίδα/ρεύμα) βλέπω λεωφορείο να έρχεται απο απεναντι.Την ώρα που πέρναγα απο δίπλα του, αυτό σταματάει σε στάση και ξαφνικά πετάγεται πίσω απο το λεωφορέιο με κοφτή ΤΥΦΛΗ τιμονιά ενά smart καταπάνω μου! Πλακώνομαι στα φρένα και το smart για να με αποφύγει στουκαρε σε παρακείμενο παρκαρισμένο Οδηγός κοπελιά όχι πάνω απο 20.Έπειτα κατέβηκε και ο ιδιοκτήτης του παρκαρισμένου και ακολουθησαν σκηνικά αμίμητου κάλλους αφού αυτή του έλεγε ότι εξαιτίας μου έπεσε πάνω του!!! Πέθανα στο γέλιο και την έκανα χαλαρά...
-
Τι δρόμος αυτή η Κολοκοτρώνη... Μια χαρά θα μπορούσε να είναι, αλλά ως συνήθως κάνει ο καθένας του κεφαλιού του! Τουλάχιστον έδωσες τα στοιχεία σου στον ιδιοκτήτη του παρκαρισμένου ή του έκανε επι τόπου δήλωση η νεαρά;
Καλή ήταν; -
Δεν φτανει που προκαλεσες τρακαρισμα εφυγες κιολας!
-
Εγω λογο καταρευσης MBR στο PC και απολεια ολων των δεδομενων στο σκληρο δισκο, αραξα χθες μεσα -απο την τριτη το παλευα, απλα χθες το φτιαξα και το εστινα- και δεν μου τυχε τιποτα περιεργο.....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω λογο καταρευσης MBR στο PC και απολεια ολων των δεδομενων στο σκληρο δισκο, αραξα χθες μεσα -απο την τριτη το παλευα, απλα χθες το φτιαξα και το εστινα- και δεν μου τυχε τιποτα περιεργο.....Αυτό πρέπει να το γράψεις στα 'Απίθανα', όχι εδώ!
-
Απιθανο θα ητνα να βγει και να μην εχει να γραψει τπτ!
-
E.O Ηρακλειου - Ρεθυμνου σημερα το πρωι.
Εγω παω προς Ρεθυμνο. Περναω πανω απο τη γεφυρα στο Παλιοκαστρο. Απο πανω κατεβαινουν περιπου 10 αμαξια το ενα πισω απο το αλλο και ξαφνικα αντιλαμβανομαι οτι ενας Ταρζαν επιχειρει να τους προσπερασει ολους πανω στη γεφυρα. Εκανα το αμαξι οσο πιο δεξια μπορουσα, ο δεξιος καθρεφτης θα πρεπει να περασε απο το καγκελο της γεφυρας λιγους ποντους. Ο αλλος χωρις να καταλαβαινει τιποτα τους προσπερασε ολους πανω στη γεφυρα μεν, αλλα καθως περνουσε απο διπλα ειμαι σιγουρος οτι με ειδε που του εκανα την κλασικη κινηση της χουφτας που ανεβοκατεβαινει.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]