-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Είμαι στον Πειραιά πριν κανένα μισάωρο και φεύγω απ' τη δουλειά με το μηχανάκι. Περιμένω (μαζί με ένα άλλο παιδί με μηχανή) στο STOP της Φίλωνος για να στρίψω δεξιά στη Β. Γεωργίου. Ο δρόμος κυριολεκτικά ΟΛΟΑΔΕΙΟΣ!! Ενώ έχω στρίψει, έχω πιάσει την αριστερή της Γεωργίου και ετοιμάζομαι να στρίψω αριστερά στον πρώτο δρόμο (στη Νοταρά), βλέπω μια μαύρη δίτροχη φιγούρα να πλησιάζει με 1000 πίσω μου. Πριν προλάβω να τρομάξω, με προσπερνάει μια μαύρη Multistrada (μάλλον) με καμμιά 60αριά χιλιόμετρα, από ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ, γιατί, πολύ απλά, έτσι όπως ερχόταν (πρέπει να 'χε χτυπήσει πιο πριν 100άρα , ούτε που φαινόταν στον ορίζοντα) δεν προλάβαινε να κόψει κι άλλο με τίποτε... Ο (κλασσικός) τυπάς δε, έβριζε ακατάσχετα κοιτώντας πίσω του, φόραγε βερμουδίτσα και ...έφερε κράνος (στον αγκώνα).
ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΡΕ ΣΚ@ΤΟΦΛΩΡΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΕΙΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ! ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (με το χάρο, με την καφετέρια, ποσώς μ' ενδιαφέρει), ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ, ΑΣΧΕΤΕ !!
ποπο!!πηγαινε με ολοκληρα 60κμ?????ποποοοο,πολα χιλιομετρα ρε φιλαρακο...καλα πως μπορεσε να ελενξει το μηχανακι με τοσα κμ....πρπει να ηταν πιλοτος το παλικαρι..
ρε μα ςκοροιδευεται?κρυβετε την δικη σας αγνοια να αντιλαμβανεστε τι γινεται γυρω σας οπω ςπροβλεπεται για να μην φατε τα μουτρα σας,πισω απο την 'υπερβολικη'ταχυτητα του αλλου γιατι ετσι σας βολευει?...διάβασε καλύτερα το κείμενο και ΙΣΩΣ κατανοήσεις πως ΑΦΟΥ ΕΚΟΨΕ με πέρασε με 60. Πιο πριν, μόνο αυτός ξέρει με πόσα πήγαινε...
Υ.Γ.: i) άγνοια εγκληματική έχει όποιος βλέπει ελεύθερο δρόμο μπροστά του μέσα στην πόλη και πηγαίνει όπως να ΄ναι. Ας υπεραμυνθούμε και αυτών που πάνε με 60άρες στα στενά !!
ii) το δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο του κοροϊδεύω γράφεται με Ε ...απο το να βιαζω συστηματικα την ελληνικη γλωσσα γραφοντας με γκρεικλις προτιμοτερο κανα 2 ορθογραφικα λαθη...
εξαλλου στην κεκτημενη ταχυτητα γραφης,μποριε να γινει ανετα ορθογραφικο λαθος αθελα μου...
νομιζω ομως οτι τονιστηκε για παραπλανηση παρα για την ουσια του θεματος...
δηλαδη θεωρεις οτι 60 κμ ειναι πολλα??ο πειραιας δνε εχει δρομους ταχειας κυκλοφορειας? -
Είπε ότι πήγαινε με πάνω από 100...φρενάρισε και τον πέρασε με 60...γιατί επιμένεις?
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
απο το να βιαζω συστηματικα την ελληνικη γλωσσα γραφοντας με γκρεικλις προτιμοτερο κανα 2 ορθογραφικα λαθη...
εξαλλου στην κεκτημενη ταχυτητα γραφης,μποριε να γινει ανετα ορθογραφικο λαθος αθελα μου...
δηλαδη θεωρεις οτι 60 κμ ειναι πολλα??ο πειραιας δνε εχει δρομους ταχειας κυκλοφορειας?Για ποια παραπλάνηση μου μιλάς, εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις τις πέντε αράδες που έγραψα στην αρχή !!
Πριν προλάβω να τρομάξω, με προσπερνάει μια μαύρη Multistrada (μάλλον) με καμμιά 60αριά χιλιόμετρα, από ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ, γιατί, πολύ απλά, έτσι όπως ερχόταν (πρέπει να 'χε χτυπήσει πιο πριν 100άρα , ούτε που φαινόταν στον ορίζοντα) δεν προλάβαινε να κόψει κι άλλο με τίποτε...
Τα 60 χιλιόμετρα (που δεν είναι αυτό το θέμα μας, αλλά μάλλον δεν θέλεις να το καταλάβεις...) μου φαίνονται πολλά ή λίγα ανάλογα με τις συνθήκες. Αυτό που ξέρω ΘΕΤΙΚΑ και αφορά την περίπτωσή μας, είναι πως η Β. Γεωργίου σε καμμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας. Παρ' όλα αυτά, ενημέρωσέ μας αν θες για τους αυτοκινητόδρομους του Πειραιά, για να ξέρουμε να φυλαγόμαστε στο μέλλον...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
απο το να βιαζω συστηματικα την ελληνικη γλωσσα γραφοντας με γκρεικλις προτιμοτερο κανα 2 ορθογραφικα λαθη...
δηλαδη θεωρεις οτι 60 κμ ειναι πολλα??ο πειραιας δνε εχει δρομους ταχειας κυκλοφορειας?Για ποια παραπλάνηση μου μιλάς, εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις τις πέντε αράδες που έγραψα στην αρχή !!
Πριν προλάβω να τρομάξω, με προσπερνάει μια μαύρη Multistrada (μάλλον) με καμμιά 60αριά χιλιόμετρα, από ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ, γιατί, πολύ απλά, έτσι όπως ερχόταν (πρέπει να 'χε χτυπήσει πιο πριν 100άρα , ούτε που φαινόταν στον ορίζοντα) δεν προλάβαινε να κόψει κι άλλο με τίποτε...
Τα 60 χιλιόμετρα (που δεν είναι αυτό το θέμα μας, αλλά μάλλον δεν θέλεις να το καταλάβεις...) μου φαίνονται πολλά ή λίγα ανάλογα με τις συνθήκες. Αυτό που ξέρω ΘΕΤΙΚΑ και αφορά την περίπτωσή μας, είναι πως η Β. Γεωργίου σε καμμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας. Παρ' όλα αυτά, ενημέρωσέ μας αν θες για τους αυτοκινητόδρομους του Πειραιά, για να ξέρουμε να φυλαγόμαστε στο μέλλον...
κατσε κατσε,ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΟ ΡΕΥΜΑ??αυτο τωρα το ειδα...πως το εκανε αυτο??δεν μπορω να το φανταστω?
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Είμαι στον Πειραιά πριν κανένα μισάωρο και φεύγω απ' τη δουλειά με το μηχανάκι. Περιμένω (μαζί με ένα άλλο παιδί με μηχανή) στο STOP της Φίλωνος για να στρίψω δεξιά στη Β. Γεωργίου. Ο δρόμος κυριολεκτικά ΟΛΟΑΔΕΙΟΣ!! Ενώ έχω στρίψει, έχω πιάσει την αριστερή της Γεωργίου και ετοιμάζομαι να στρίψω αριστερά στον πρώτο δρόμο (στη Νοταρά), βλέπω μια μαύρη δίτροχη φιγούρα να πλησιάζει με 1000 πίσω μου.Με το συμπάθειο δηλαδή, αλλά στο σημείο που λες (Φίλωνος & Β. Γεωργίου) έχεις τρομερά μεγάλη ορατότητα για να δεις τι συμβαίνει πριν βγεις. Δεν πρόσεχες;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Είμαι στον Πειραιά πριν κανένα μισάωρο και φεύγω απ' τη δουλειά με το μηχανάκι. Περιμένω (μαζί με ένα άλλο παιδί με μηχανή) στο STOP της Φίλωνος για να στρίψω δεξιά στη Β. Γεωργίου. Ο δρόμος κυριολεκτικά ΟΛΟΑΔΕΙΟΣ!! Ενώ έχω στρίψει, έχω πιάσει την αριστερή της Γεωργίου και ετοιμάζομαι να στρίψω αριστερά στον πρώτο δρόμο (στη Νοταρά), βλέπω μια μαύρη δίτροχη φιγούρα να πλησιάζει με 1000 πίσω μου.
Με το συμπάθειο δηλαδή, αλλά στο σημείο που λες (Φίλωνος & Β. Γεωργίου) έχεις τρομερά μεγάλη ορατότητα για να δεις τι συμβαίνει πριν βγεις. Δεν πρόσεχες;
Να επαναλάβω, πως περιμέναμε ΔΥΟ άνθρωποι στο STOP και ξεκινήσαμε κανονικά. Προσέχω σαν κερατάς στο συγκεκριμένο σημείο, πέντε χρόνια τώρα δουλεύω εκεί και επιπλέον προσέχω για να μην πάρω κανέναν ΛΟΓΙΚΟ άνθρωπο στο λαιμό μου, αλλά και για να πάω ασφαλής σπίτι μου. Αν τώρα κάποιος έρχεται με ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙ από το σταθμό του ηλεκτρικού, για να προλάβει κανένα πορτοκαλί φανάρι (ή για πάει πιο γρήγορα στο επόμενο κόκκινο) τότε εγώ δεν οφείλω να συμπεριφερθώ σα να βγαίνω από τα πιτς πίστας !!
Υ.Γ.: εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι αναρωτιούνται άραγε για τί ;
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Koutsan αν δεν κάνω λάθος ο Krus έγραψε ότι έγραψε λίγη ώρα μετά το συμβάν, τη στιγμή που λίγους μήνες πριν είχε αναφέρει πάλι αντίστοιχο περιστατικό πάλι με θύμα το αυτοκίνητό του. Οποιοσδήποτε να ήταν στη θέση του από τη στιγμή που βλέπεις τέτοια ζώα και να επαναλαμβάνουν την ίδια ηλίθια ενέργεια ξανά και ξανά και να σου απάντανε και ειρωνικά από πάνω, είναι φυσικό να εξοργιστείς!
Μην κοιτάς τώρα που το συζητάμε ήσυχα και ωραία. Τη στιγμή που είσαι εκνευρισμένος-θυμωμένος μπορεί να πεις και 2 κουβέντες παραπάνω, αλλά δεν σημαίνει ότι θα σκοτώσεις τον άλλον. Είναι ο θυμός της στιγμής που σε κάνει να αντιδράς έτσι. Εσένα δεν σου έχει τύχει ποτέ να εκνευριστείς πολύ σε αυτοκινητιστικό θέμα ή κάτι που να αφορά το αυτοκίνητό σου? Η αντίδρασή σου είναι πάντα ήπια? Δεν έχεις βγει ποτέ εκτός εαυτού και να πεις μια κουβέντα παραπάνω?
Δεν είναι καθόλου ήπιες οι αντιδράσεις μου, είμαι εξαιρετικά επιθετικός φραστικά και βίαιος θα γίνω μόνο αν με ακουμπήσεις ή πας να με ακουμπήσεις...
Όμως α) τώρα γράφουμε σε πλήρη ηρεμία και β) η απόσταση του γίνομαι εκτός εαυτού με το κάτωθι είναι μεγάλη...Αν ξανακουμπήσει αυτοκίνητο με το ρημάδι του, θα τον θάψω
Αυτή η δήλωση για μια ζημιά λαμαρίνας και πλαστικών σε μια ήρεμη κουβέντα και όχι στο δρόμο είναι too much για μένα...Ο Krus δλ μας είπε ότι θα τον δείρει αν τον τσακώσει να γδέρνει άλλο αμάξι στο παρκάρισμα ...Αν αυτό γίνει και πράξη με τη μορφή βίας για 500, 1000, 3000 ευρώ τότε πλέον μιλάμε για τον τιμωρό των δρόμων : εξ ' ου και η σύγκριση με το Wagner και kacey που ρέπουν προς το είδος 'επιβολή της τάξης και δικαιοσύνης όπου ΕΜΕΙΣ κρίνουμε ότι απαιτείται και με τα μέσα που ΕΜΕΙΣ θέλουμε'
Οχι μαστορα, εγω θα δειρω αυτον που ενω εχει κανει λαθος (ειτε πραγματικα ειλικρινες λαθος, ειτε καταφανεστατη μλκια εσκεμμενα και σκεπτομενα), θα με βρισει και θα μου ζητησει τα ρεστα (ή ακομα χειροτερα μου πουλησει τσαμπουκα) αντι να πει ενα απλο 'συγνωμη εκανα λαθος'. Ποτε πια θα το καταλαβετε αυτο? Δεν με πειραζει το ειλικρινες ΛΑΘΟΣ, ακομα και την εσκεμμενη μλκια θα συγχωρησω, αρκει ο αλλος να παραδεχτει οτι εχει λαθος και να ζητησει ενα συγνωμη.
-
Εχμ... πόσες φορές πρέπει να το πω; Και μένα ένα συγνώμη θα μου ήταν αρκετό. Τη γλώσσα που βγάζει αυτός που έχει κάνει τη μαλακία, αυτό είναι που δεν ανέχομαι.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Γιατί έχουν υποχρεώσει να εγκαταλείψουν την αριστερή ?
Γιατι το λεει ο ΚΟΚ
Η αριστερη ειναι μονο για προσπερασεις
Εκτος κ αν προσπερνουν, αρα ο ποιο γρηγορος περιμενει να ολοκληρωσουν την προσπεραση τους.Τσ τσ τσ...
Τιποτα δεν εχεις μαθει?' Ο οδηγος μπορει να παραμεινει στην αριστερη και να συνεχισει την προσπεραση του, ΜΟΝΟ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΥΣΧΕΡΕΙΑ ΣΕ ΤΑΧΥΤΕΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ'
Παντως εκπλησσομαι με τις αποψει μερικων εδω μεσα. Ακου εκει 'πρεπει να κανει ακρη αν τον πλησιαζει πιο γρηγορος, ακομα και αν η ταχυτητα του ειναι παρανομη'. Εχετε αρχισει να συμφωνειτε με εμενα και αυτο με ανησυχει, νομιζα οτι μονο εγω ειμαι ο τρελος εδω μεσα...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Να επαναλάβω, πως περιμέναμε ΔΥΟ άνθρωποι στο STOP και ξεκινήσαμε κανονικά.Οταν λέμε πως ξεκινάμε από STOP κανονικά, δεν σημαίνει ότι ελέγχουμε πως δεν θα παρεμποδίσουμε κανέναν; Λέει πουθενά ο ΚΟΚ ή η λογική πως δεν πρέπει να παρεμποδίζουμε μόνο αυτούς που πάνε με το εκάστοτε όριο;
Προσέχω σαν κερατάς στο συγκεκριμένο σημείο, πέντε χρόνια τώρα δουλεύω εκεί και επιπλέον προσέχω για να μην πάρω κανέναν ΛΟΓΙΚΟ άνθρωπο στο λαιμό μου, αλλά και για να πάω ασφαλής σπίτι μου.
Τους παράλογους ή τους κατά την κρίση σου παράλογους, τους έχεις γραμμένους δηλαδή; Ακόμα και αν υπάρχει κίνδυνος να τους σκοτώσεις ή να σε σκοτώσουν; Αυτό πως ισχύει τατόχρονα με το ότι θέλεις να πάς 'ασφαλής σπίτι σου';
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Εχω να γράψω καιρό εδώ,γιατί δεν είχα πέσει σε ζώα για πολύ καιρό...όμως μέσα σε 2 μέρες τα είδα όλα μαζεμένα.Αρχίζουμε λοιπόν...
1)Χθές το πρωί κατευθύνομαι προς Γλυφαδα ,μέσω παραλιακής.
Στο ύψος της Βούλας (εκεί που είναι τα 2 φανάρια που απέχουν 30 ~40 μέτρα μεταξύ τους.
Ειμαι αριστερή με περίπου 70 μόνος μου όμως χωρίς κανένα άλλο αμάξι κοντά μου ή πίσω μου.Στο πρώτο φανάρι περνάω με πράσινο σε αλλαγή για πορτοκαλί ,και το επόμενο με βρίσκει κόκκινο .Σταματάω και κοιτώντας τον καθρέφτη βλέπω ένα πράσινο 207 να έρχεται αφρενάριστο κατά πάνω μου....
Βάζω πρώτη ίσα να κάνω κανά μέτρο μπας και γλυτώσουμε το TypeR... τελικα αυτά τα λίγα μέτρα μας έσωσαν .....2)Πεζός στην Βουλιαγμένη ,παρατηρώ σε στενό ένα μεγαλό φωτιζόμενο STOP...'κυρία' παραβιάζει το STOP κατέβαινε άλλη ψιλό αέρα ....στο τσάκ σταμάτησε ...
3)Τον τελευταίο καιρό στο δρόμο μπροστά από το σπίτι μου(χωράει ένα αμάξι και μια σειρά από παρκαρισμένα)περνάνε κάτι ασυνείδητοι με JEEP με καμια 100 άρα και βάλε...
Η μία έχει ένα μαύρο Cherokee με μαύρα τζάμια και περνάει αέρα απο το στενό και παραλίγο να πατήσει τον σκύλο και τον πατέρα μου ....
Ο άλλος έχει ένα Grand cherokee χθές ένω **με έβλεπε που περπάταγα **έρχονταν καταπάνω μου τελευταία στιγμή πρόλαβα και χώθηκα ανάμεσα απο το αμάξι μου και ένα άλλο,αλλιώς θα σας έγραφα από τον Αγ.Πέτρο...Οι 2 παραπάνω είμαι σίγουρος ότι θα προκαλέσουν μπαμ στο στενό που τρέχουνε σαν τους παλαβούς,και ελπίζω να μην είναι με τα δικά μας αμάξια γιατί τότε θα έχουμε άγρια ξεμπερδέματα..
Ειναι προφανες οτι ειναι και οι δυο (Jeepουρες) για σφαλιαρες, αλλα πες μου κατι. Παραλιγο να σε πατησει επειδη πηγαινε αυτος στο πεζοδρομιο, ή περπαταγες εσυ στον δρομο?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Δειτε αυτο το βιντεακιΓια 1000000000η φορα θα πω
Σχιστε τα διπλωματα απο ορισμενους
Στην συνεχεια προσεξτε την ασχετοσυνη των διερχομενων, που αντι να βαλουν καποια ταξη στον χαμο, αρχιζουν τα ζικ ζακ
Μετα απο αυτο και την περιφημη αναστροφη στην ΑΟ, θα τολμησω να πω οτι τα εχω δει ολα...Ειναι δυνατον ρε πστ μου να εχει γινει ατυχημα, να εχει πεσει μηχανη κατω, και απλα να την προσπερνας? Εγω θα εβαζα το καρο απο πισω με αλαρμ και δεμενο χειροφρενο+ταχυτητα.
nasos
υπαρχει περιπτωση οδηγου που εχει δικαιωθει ενω περασε ΣΤΟΠ, επειδη ο αλλος πηγαινε τοσο γρηγορα ωστε ενω αυτος που περασε το ΣΤΟΠ ελεγξε, δεν τον ειδε γιατι δεν υπηρχε εκει. Και μεχρι να περασει, ειχε εμφανιστει και ειχε σκασει πανω του. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι μαστορα, εγω θα δειρω αυτον που ενω εχει κανει λαθος (ειτε πραγματικα ειλικρινες λαθος, ειτε καταφανεστατη μλκια εσκεμμενα και σκεπτομενα), θα με βρισει και θα μου ζητησει τα ρεστα (ή ακομα χειροτερα μου πουλησει τσαμπουκα) αντι να πει ενα απλο 'συγνωμη εκανα λαθος'. Ποτε πια θα το καταλαβετε αυτο? Δεν με πειραζει το ειλικρινες ΛΑΘΟΣ, ακομα και την εσκεμμενη μλκια θα συγχωρησω, αρκει ο αλλος να παραδεχτει οτι εχει λαθος και να ζητησει ενα συγνωμη.
Άκου μάστορα, μπορείς να δέρνεις όσο και όποιον θέλεις κάθε μέρα...Επίσης μπορείς να δέρνεις για όποιον λόγο εσύ επιθυμείς, ΠΑΝΤΑ θα έχεις κάτι να επικαλεστείς που σε ενοχλεί και θα είναι αποκλειστικά δική σου η απόφαση...Αν δέρνεις γιατί δεν σου ζητάνε συγγνώμη ή γιατί σου κάναν τον έξυπνο ποσώς με ενδιαφέρει κάντο και επάγγελμα...
Να είσαι βέβαιος ότι αυτό δεν θα επηρεάσει στο παραμικρό τη ζωή μου αλλά είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει τη δική σου : κατά συνέπεια οι λόγοι που δέρνεις ή που συγχωρείς μόνο τη δική σου ζωή αφορούν, τη δική μου όχι... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
υπαρχει περιπτωση οδηγου που εχει δικαιωθει ενω περασε ΣΤΟΠ, επειδη ο αλλος πηγαινε τοσο γρηγορα ωστε ενω αυτος που περασε το ΣΤΟΠ ελεγξε, δεν τον ειδε γιατι δεν υπηρχε εκει. Και μεχρι να περασει, ειχε εμφανιστει και ειχε σκασει πανω του.Δικαιώθηκε ο οδηγός ή οι κληρονόμοι;
Common sense.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Οταν λέμε πως ξεκινάμε από STOP κανονικά, δεν σημαίνει ότι ελέγχουμε πως δεν θα παρεμποδίσουμε κανέναν; Λέει πουθενά ο ΚΟΚ ή η λογική πως δεν πρέπει να παρεμποδίζουμε μόνο αυτούς που πάνε με το εκάστοτε όριο;
Τους παράλογους ή τους κατά την κρίση σου παράλογους, τους έχεις γραμμένους δηλαδή; Ακόμα και αν υπάρχει κίνδυνος να τους σκοτώσεις ή να σε σκοτώσουν; Αυτό πως ισχύει τατόχρονα με το ότι θέλεις να πάς 'ασφαλής σπίτι σου';Μια γενική ερώτηση (γιατί απ' ό,τι βλέπω σου προκάλεσα ζαλάδα...) : έχουμε ένα πεδίο ορατότητας 80 άντε 100m σε ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (κι όχι σε κάποιον κάμπο ή σε κάποια επαρχιακή διασταύρωση). Κάποιος που κινείται, κατά τη γνώμη σου σωστά, με καμμιά 80άρα χλμ. σε δρόμο με προτεραιότητα επιταχυνόμενος, πόσο γρήγορα πιστεύεις ότι θα ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ (όχι θα πέσει πάνω σ' αυτούς που περιμένουν) στο τέλος των 80-100 μέτρων, αλλά να 'χει γίνει και αντιληπτός ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ;
Γραμμένο δεν έχω κανέναν. Οδηγώ 16 χρόνια στην Αθήνα και στην επαρχία, έχουν δει τα μάτια μου πολλά, αλλά (χτυπάω ξύλο) σοβαρή 'στραβή' δεν μου 'χει κάτσει. Το θράσος πολλών, ειδικά τα τελευταία χρόνια, όμως περισσεύει δεν απορώ καθόλου πώς εξακολουθούμε να σκοτωνόμαστε κατά χιλιάδες κάθε χρόνο. Ο κάθε πικραμένος καβαλάει μια ροπάτη ΚΑΙ δυνατή μηχανή, δίχως κράνος και δίχως εκπαίδευση και νομίζει ότι μπορεί να την ανοίγει παντού και πάντα και να βρίσκει και οπαδούς κι εδώ μέσα ... Τί να πω, λυπάμαι πραγματικά...Υ.Γ.: αρχίζω ν' αναρωτιέμαι, μήπως έχουμε κανένα 'κολλητάρι' με Multistrada, εξ' ου και η τόση προστατευτική ζέση...
-
Μαστορα, εσυ καλα κανεις και δεν σε νοιαζουν οι λογοι μου, αλλα αφου μιλας για το τι κανω ΕΓΩ, καλο θα ηταν να τα λες σωστα αυτα που λεω.
nasos
Ο οδηγος. Και ειναι λογικο. Σταματας σε ΣΤΟΠ, ελεγχεις μεχρι οσο μπορεις να δεις (και δεν μιλαω για παρκαρισμενο που σε εμποδιζει, αλλα πχ για δρομο που λιγο πριν εχει στροφη) και δεν ερχεται κανεις. Ξεκινας και μεχρι να διασχισεις τον δρομο τον οποιο ελεγξες και ειδες ελευθερο, οχι μονο εχει εμφανιστει καποιος αλλα παει τοσο γρηγορα που σε προλαβαινει στην μεση του δρομου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μαστορα, εσυ καλα κανεις και δεν σε νοιαζουν οι λογοι μου, αλλα αφου μιλας για το τι κανω ΕΓΩ, καλο θα ηταν να τα λες σωστα αυτα που λεω.Έγραψα όπως εσύ σημείωσες με Bold
εξ ' ου και η σύγκριση με το Wagner και kacey που ρέπουν προς το είδος 'επιβολή της τάξης και δικαιοσύνης όπου ΕΜΕΙΣ κρίνουμε ότι απαιτείται και με τα μέσα που ΕΜΕΙΣ θέλουμε'
Έχεις καμία αμφιβολία ότι αυτή η φράση είναι σωστή και αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα?
ΕΣΥ αποφασίζεις ποιόν, πότε και αν θα δείρεις για όποιο λόγο σου γουστάρει...Η φράση λοιπόν περιγράφει με ακρίβεια αυτό που κάνεις :
απλά και όμορφα, όλα τα άλλα είναι λόγια... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σταματας σε ΣΤΟΠ, ελεγχεις μεχρι οσο μπορεις να δεις (και δεν μιλαω για παρκαρισμενο που σε εμποδιζει, αλλα πχ για δρομο που λιγο πριν εχει στροφη) και δεν ερχεται κανεις.Μιλάμε για το συγκεκριμένο σημείο, όπου βλέπεις από τη Φίλωνος μέχρι την πλατεία Καραϊσκάκη (περισσότερο από 300 μέτρα δηλαδή) και ειδικά σε μέρα που δεν έχει κίνηση.
Κάποιος που κινείται, κατά τη γνώμη σου σωστά, με καμμιά 80άρα χλμ. σε δρόμο με προτεραιότητα επιταχυνόμενος, πόσο γρήγορα πιστεύεις ότι θα ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ (όχι θα πέσει πάνω σ' αυτούς που περιμένουν) στο τέλος των 80-100 μέτρων, αλλά να 'χει γίνει και αντιληπτός ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ;
Επαναλαμβάνω πως στο σημείο αυτό είχες τουλάχιστον 300 μέτρα ορατότητα, και γνωρίζοντας πως δεν θα κάτσεις δεξιά και θα επιταχύνεις αλλά αριστερά και θα σταματήσεις για να στρίψεις στην Νοταρά, ΕΠΡΕΠΕ να προσέξεις πολύ περισσότερο και κατά τη γνώμη μου καλά έκανε και σε στόλισε ο τύπος.
Υ.Γ.: αρχίζω ν' αναρωτιέμαι, μήπως έχουμε κανένα 'κολλητάρι' με Multistrada, εξ' ου και η τόση προστατευτική ζέση...
Οχι, αλλά αν σε μια αντίστοιχη περίπτωση σπάσει κανένα Super Tenere τον καθρέφτη του πάνω στο Liberty, στείλε μου ένα πμ γιατί θα είμαι μάλλον εγώ.
-
Λοιπών, ταξιδεύω προς αγίους Θεοδώρους, στην Α.Ο πριν το βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο, βλέπω από τον αριστερό καθρέφτη του ταπεινού μου vitara δύο Xenon φώτα, τα οποία ήταν χαμηλότερα σε ύψος από αυτά που έχουν τα συνηθισμένα αυτοκίνητα που βλέπουμε καθημερινά, λέω 'ή κανένας κάγκουρας ή θα είμαι πιο τυχερός' τελικά ήμουν τυχερός, μια πανέμορφη μαύρη F430 με προσπέρναγε απο την μεσαία αργά και νωχελικά με +4 Χιλιόμετρα / ώρα (τέρμα δεξιά εγώ με 80) ξαφνικά ενώ κοίταξα το αυτοκίνητο με θαυμασμό, ο τυπάς που το οδηγούσε σκάει μία ξερογκαζιά και εκτινάχθηκε στα περίπου 50 μέτρα μπροστά μου, διατηρώντας αυτή τη φορά την δική μου ταχύτητα (80). Η ταχύτητά του έπεφτε σιγά σιγά, και εγώ μη θέλοντας να κόψω την ταχύτητα μου, και αφού έτσι και αλλιώς μόνοι μας είμασταν στο δρόμο (23:30 Σάββατο) βγήκα μεσαία με φλας, τότε ο τυπάς πατάει γκάζι και αρχίζει να επιταχύνει, και ενώ ερχόντουσαν από πίσω στη μεσαία και αριστερή άλλα αυτοκίνητα, είπα να ξανακάνω δεξιά, ο βλάκας με την 430 όμως μόλις με είδε έκοψε πάλι πλησιάζοντας πάλι τον κώλο του στην μούρη μου, τελικά κράτησε μια σταθερή απόσταση, αλλά επειδή κατάλαβα τι ρόλο βαρούσε ο κάγκουρας του ανάβω τα μεγάλα, μέχρι που έγινα ενοχλητικός και επιτάχυνε βγαίνοντας στην έξοδο του Ασπροπύργου, κρίμα το αμάξι, ΑΝ ειναι δικό του.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Κάποιος που κινείται, κατά τη γνώμη σου σωστά, με καμμιά 80άρα χλμ. σε δρόμο με προτεραιότητα επιταχυνόμενος, πόσο γρήγορα πιστεύεις ότι θα ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ (όχι θα πέσει πάνω σ' αυτούς που περιμένουν) στο τέλος των 80-100 μέτρων, αλλά να 'χει γίνει και αντιληπτός ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ;
Επαναλαμβάνω πως στο σημείο αυτό είχες τουλάχιστον 300 μέτρα ορατότητα, και γνωρίζοντας πως δεν θα κάτσεις δεξιά και θα επιταχύνεις αλλά αριστερά και θα σταματήσεις για να στρίψεις στην Νοταρά, ΕΠΡΕΠΕ να προσέξεις πολύ περισσότερο και κατά τη γνώμη μου καλά έκανε και σε στόλισε ο τύπος.
Δηλαδή, μου λες πως έπρεπε να ελέγξω το δρόμο ΜΕΤΑ και από το φανάρι (διασταύρωση με τη ακτή Μιαούλη); Κι αν ο τύπος απλά έστριψε από την ακτή Μιαούλη δεξιά για Γεωργίου; Μήπως άλλη φορά να ελέγχω τη νοητή ευθεία μέχρι τον Άγιο Διονύση, μπας κι έρθει κανένα UFO ;;;!!!
Έλεος ρε γαμώτο, για αστικούς δρόμους μιλάμε, μπορεί στη θέση μου απλά να πέρναγε μια μαμά με το μωρό της στο καρότσι από τις δύο διαβάσεις πεζών που μεσολαβούν (τότε να δω τι θα ΄κανε το 'παλλουκάρι' και τι θα λέγαμε εδώ μέσα ) ...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]