-
As dextoyme loipon oti dokimas8hkan kai oxi mono meleth8hkan sto proforiko h metaksy syzhthsewn metaksy toy Artemh Matsa, toy De La Rosa kai toy tri!@#$%^ poy phre ta sxedia apo ton lhstarxo ntabelh....
Ef oson apodeixthke oti eixan gnwsh mono aytoi oi 4 gia to dossier me tis info kai oi ypoloipoi toy team den gnwrizan, pisteyetai oti mono enas dokimasths kai enas odhgos, mporoyn na paroyn ta stoixeia ayta kai na ta dokimasoyn xwris na doylepsei olo to team panw se ayta?
Ef' oson loipon DEN APODEIXTHKE,oyte anfer8hke oti kaneis apo toys ypoloipoys 160(an den kanw la8os) ths omadas den gnwrizan aytes tis leptomeries, tote den ginetai na dokimastei....
Oso gia to kryfo aerio, as paroyme paradeigma to azwto se sxesh me ton aera.... H diafora einai oti to azwto den diogkwnetai se toso syntomo xroniko diasthma me ton aera, ara etsi apofeygetai se syntomo xroniko diasthma to 'sapoyniasma' toy elastikoy me apotelesma thn kalyterh katanomh toy aerioy se olo to elastiko kai oxi mono sto kentro opws o koinws aeras, kai me 8ermokrasies sxedon idies se olo to pelma. (esw- kentro-eksw). H diafora se ena koino agwnistiko koipon me idies ry8nimiseis,idio odhgo sthn idia pista kai me tis idies syn8hkes einai apeiro elaxisth(dokimasmeno). Ante sthn F1 na einai to poly 1-2 dekata(poly xlwmo) kai oxi 1-2 sec (opws eipe kapoios se prohgoymenes selides) kai opws eipe ka enas filos pio panw,xlomo einai na to xrhshmopoihse h Mc Laren ka8ws h mia omada ekane toys xronoys sthn arxh kai h allh sto telos....
Sorry gia ta greeklish gia allh mia fora ka8ws den exei ellhnika to pc moy kai ama ta egkatasthsw erxonati se symplokh me ta arabika poy exei to pc.....
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αγόρι μου, αποδείχτηκε πως εφαρμόστηκαν; Τι δοκιμές, ψυχοφάρμακα και ομολογίες μου λες; Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή;
1 κι 1 κάνουν 2 (ούτε 0 κάνουν ούτε 4).
Δώστε μου links με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και links που προβλέπουν πως ποινές που επεβλήθηκαν ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ στις αποδείξεις.ΥΓ. 'Αθώος μέχρι ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ του αντιθέτου', σας λέει κάτι ή είναι απλά μια παπαρία οποιουδήποτε σοβαρό συστήματος δικαίου;
Sorry, μεγαλύτερη απόδειξη από τις ομολογίες των ανθρώπων που το έκαναν δεν έχω.
Το μόνο Link που έχω είναι αυτό της αιτιολόγησης που έβγαλε η FIA. Η FIA δεν πρόκειται να βγάλει ΟΛΑ τα στοιχεία που αξιολογήθηκαν στη συνεδρίαση. Αυτά αξιολογήθηκαν στη συνεδρίαση στο Παρίσι. Εσύ ζητάς δικογραφία και τα πλήρη κείμενα. Δεν τα έχουμε.Εμένα αυτά που διάβασα μου αρκούν. Εσένα όχι. Δε νομίζω ότι πάει κάπου αυτή η κουβέντα!
Για την ποινή δε γνωρίζω ακριβώς, αν προλάβω να κοιτάξω κανονισμούς θα επανέλθω. Δεν είναι όλες οι ποινές δεδομένες, πάντως, γι'αυτό άλλωστε και γίνονται τα δικαστήρια. Το σίγουρο είναι ότι στους κανονισμούς αναφέρεται συχνά ότι 'αν υπάρχει παραβίαση κάποιου άρθρου, το συμβούλιο αποφασίζει για ποινή μεταξύ των μπλα μπλα μπλα, ανώτατο όριο χρηματικής ποινής 50.000)
-
Stoys kanonismoys yparxei gia thn xrhmatikh poinh, oti prosarmozetai analoga thn oikonomikh epifaneia ths omadas....
Ayto eipe kseka8ara kai o Mosley (moy fainetai oti htan aytos) stis dhlwseis toy oti an htan allh omada 8a htan mikroterh h xrhmatikh poinh.... Opote paei analoga me to portofoli toy kathgoroymenoy. -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Sorry, μεγαλύτερη απόδειξη από τις ομολογίες των ανθρώπων που το έκαναν δεν έχω.
Το μόνο Link που έχω είναι αυτό της αιτιολόγησης που έβγαλε η FIA. Η FIA δεν πρόκειται να βγάλει ΟΛΑ τα στοιχεία που αξιολογήθηκαν στη συνεδρίαση. Αυτά αξιολογήθηκαν στη συνεδρίαση στο Παρίσι. Εσύ ζητάς δικογραφία και τα πλήρη κείμενα. Δεν τα έχουμε.
Εμένα αυτά που διάβασα μου αρκούν. Εσένα όχι. Δε νομίζω ότι πάει κάπου αυτή η κουβέντα!
Σου έχω ζητήσει επανειλλημένως να μου παραθέσεις αποσπάσματα από την ανακοίνωση της ΦΙΑ για την ποινη, τα οποία ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ χρήση και με τα οποία εσύ συμφωνείς κι επανειλλημένως υπεκφεύγεις χωρίς να παραθέσεις τίποτα. Απλά επαναλαμβάνεις ότι συμφωνείς (γενικώς κι αορίστως) με της ΦΙΑ πως αποδεικνύεται χρήση.
Τώρα προσθέτεις και ότι δεν υπάρχουν στην ανακοίνωση της αιτιολογίας της ποινής τέτοια αποσπάσματα, αλλά υπάρχουν στη δικογραφία και τα πλήρη κείμενα. Μάλιστα.
Δηλαδή, η ΦΙΑ ανακοινώνει με πολυσέλιδη ανακοίνωση την παράβαση και την ποινή και στην αιτιολογία τους δεν συμπεριλαμβάνει τα ΑΠΟΔΕΙΚΤΚΑ στοιχεία. Ωραία!Για την ποινή δε γνωρίζω ακριβώς, αν προλάβω να κοιτάξω κανονισμούς θα επανέλθω. Δεν είναι όλες οι ποινές δεδομένες, πάντως, γι'αυτό άλλωστε και γίνονται τα δικαστήρια. Το σίγουρο είναι ότι στους κανονισμούς αναφέρεται συχνά ότι 'αν υπάρχει παραβίαση κάποιου άρθρου, το συμβούλιο αποφασίζει για ποινή μεταξύ των μπλα μπλα μπλα, ανώτατο όριο χρηματικής ποινής 50.000)
Άρα ότι, όπου, όποτε και σε όποιον μας ταβλώσει... ναι;
-
Χάρη τα περί ηθικής αυτουργίας τα ανέφερα ως παράδειγμα ώστε να δείς από μια αλλη οπτική το όλο ζήτημα,σχετικά με την δυσκολία αποδείξεων στο συγκεκριμένο ζήτημα.Αν παρόσα έχουν ειπωθεί δεν καλύφθηκες ή δεν είδες απλά την άλλη άποψη αυτό δυστυχώς ή ευτυχώς είναι θέμα-πρόβλημα δικό σου.Να σου θυμήσου οτι αρκετοί παραπάνω με επιχειρήματα κατέδειξαν αυτό που εικάζεις.(δυστυχώς βέβαια δεν σου υπέδειξαν ένα αποδεικτικό λίνκ αλλά τι να κάνουμε )
Κ επειδή από τη μεριά μου το κούρασα αφού γνωρίζεις καλύτερα μπορείς να πάς στη ΦΙΑ κ στον Μόσλευ να τους τα πείς ένα χεράκι.Το οτι η ''αθώα άνευ αποδείξεων'' Μακλάρεν δεν έχει φέρει τον κόσμο ανάποδα μετά από την βαρύτατη αυτή απόφαση οδηγεί πρός το συμπέρασμα της ενοχής τους.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
[snip]
Oso gia to kryfo aerio, as paroyme paradeigma to azwto se sxesh me ton aera.... H diafora einai oti to azwto den diogkwnetai se toso syntomo xroniko diasthma me ton aera, ara etsi apofeygetai se syntomo xroniko diasthma to 'sapoyniasma' toy elastikoy me apotelesma thn kalyterh katanomh toy aerioy se olo to elastiko kai oxi mono sto kentro opws o koinws aeras, kai me 8ermokrasies sxedon idies se olo to pelma. (esw- kentro-eksw). H diafora se ena koino agwnistiko koipon me idies ry8nimiseis,idio odhgo sthn idia pista kai me tis idies syn8hkes einai apeiro elaxisth(dokimasmeno). Ante sthn F1 na einai to poly 1-2 dekata(poly xlwmo)Και πολλά λες!
kai oxi 1-2 sec (opws eipe kapoios se prohgoymenes selides) kai opws eipe ka enas filos pio panw,xlomo einai na to xrhshmopoihse h Mc Laren ka8ws h mia omada ekane toys xronoys sthn arxh kai h allh sto telos....
Και συχνά ακόμα και με διαφορετικές γόμες.
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Χάρη τα περί ηθικής αυτουργίας τα ανέφερα ως παράδειγμα ώστε να δείς από μια αλλη οπτική το όλο ζήτημα,σχετικά με την δυσκολία αποδείξεων στο συγκεκριμένο ζήτημα.Αν παρόσα έχουν ειπωθεί δεν καλύφθηκες ή δεν είδες απλά την άλλη άποψη αυτό δυστυχώς ή ευτυχώς είναι θέμα-πρόβλημα δικό σου.Να σου θυμήσου οτι αρκετοί παραπάνω με επιχειρήματα κατέδειξαν αυτό που εικάζεις.(δυστυχώς βέβαια δεν σου υπέδειξαν ένα αποδεικτικό λίνκ αλλά τι να κάνουμε )Κ επειδή από τη μεριά μου το κούρασα αφού γνωρίζεις καλύτερα μπορείς να πάς στη ΦΙΑ κ στον Μόσλευ να τους τα πείς ένα χεράκι.Το οτι η ''αθώα άνευ αποδείξεων'' Μακλάρεν δεν έχει φέρει τον κόσμο ανάποδα μετά από την βαρύτατη αυτή απόφαση οδηγεί πρός το συμπέρασμα της ενοχής τους.
Σε ευχαριστώ για το εμπεριστατωμένοποστ, την άψογη επιχειρηματολογία και κυρίως τις συμβουλές. Links, αποδείξεις και παρόμοια ανούσια κι ευτελή βέβαια δεν είδαμε ούτε από σένα, αλλά δεν πειράζει... θα το ξεπεράσουμε!
-
Αν βγει ο ίδιος ο Dennis κάποια στιγμή και πει 'γράψε λάθος, παρεξήγηση και δεν θα κάνουμε έφεση κλπ' θα δεχτείτε να κλειδωθεί το topic ή όχι;
-
Όταν στη δικογραφία υπάρχουν emails με τους οδηγούς να συζητάνε για πράγματα πoυ είναι πνευματική ιδιοκτησία της Ferrari και να δηλώνουν πως 'θα τα δοκιμάσουν' και ότι η δοκιμή τους είναι 'εύκολη', τι συμπεραίνεις; ΄Οτι δεν τα δοκίμασαν; Ότι κανείς άλλος στην ομάδα εκτός από αυτούς τους 4 δεν έμαθε τελικά τίποτα για το από που προήλθαν όταν τα δοκίμασαν;
-
Ήμαρτον... το έχετε το κείμενο, διαβάστε για ευκολία τα italics γράμματα που είναι αυτούσια λόγια από τις συνομιλίες...
Επίσης, αποκλείεται να πάρουν 160 υπαλλήλους του Woking για ανάκριση, όπως επίσης αποκλείεται οι 160 υπάλληλοι που έκαναν ό,τι τους λέγανε να ξέρουν από πού προέρχονται αυτές οι ιδέες.
Πολύ πρόχειρα κάνω κάποια copy paste. Αν με ξαναρωτήσετε πώς αυτά αποδεικνύουν αν χρησιμοποιήθηκε οτιδήποτε, ομολογώ ότι δεν έχω κάτι να απαντήσω παραπάνω.
“Hi Mike, do you know the Red Car’s Weight Distribution? It would be
important for us to know so that we could try it in the simulator. Thanks in
advance, Pedro.
p.s. I will be in the simulator tomorrow.”“It would be important for us to know so that we could try it in the
simulator”In the same e-mail exchange of 25 March 2007, Mr. de la Rosa states that tests
had been carried out on a flexible rear wing which Mr. de la Rosa says is “a copy
of the system we think Ferrari uses”. The Ferrari car’s precise aero balance at 250
kph is also identified.Mr de la Rosa’s e-mail to Mr. Alonso on 25 March 2007 at 01.43 identified a gas
that Ferrari uses to inflate its tyres to reduce the internal temperature and
blistering. The e-mail concludes with a statement (in relation to the gas) that
“we’ll have to try it, it’s easy!”.Mr Alonso replied at 12.31 that it is “very important” that McLaren test the gas
that Ferrari uses in its tyres as “they have something different from the rest”, and
“not only this year. there is something else and this may be the key; let’s hope
we can test it during this test, and that we can make it a priority!”.On 12 April 2007 at 12.25 Mr. de la Rosa wrote to Mr. Coughlan and asked “ can
you explain me as much as you can, Ferrari’s braking system with the [reference
to detailed technical information]? Are they adjusting from inside the cockpit…?”Ferrari have confirmed that
the description given is an accurate (though incomplete) description of the
principles of its braking system. Coughlan concludes with a statement that “we
are looking at something similar”. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Όταν στη δικογραφία υπάρχουν emails με τους οδηγούς να συζητάνε για πράγματα πoυ είναι πνευματική ιδιοκτησία της Ferrari και να δηλώνουν πως 'θα τα δοκιμάσουν' και ότι η δοκιμή τους είναι 'εύκολη', τι συμπεραίνεις; ΄Οτι δεν τα δοκίμασαν; Ότι κανείς άλλος στην ομάδα εκτός από αυτούς τους 4 δεν έμαθε τελικά τίποτα για το από που προήλθαν όταν τα δοκίμασαν;Συμπεραίνω πως τα δοκίμασαν. So what? Αποδείχτηκε πουθενά πως ακόμα κι αν τα δοκίμασαν τελικά τα χρησιμοποίησαν;
Επίσης, σε παρακάλεσα/προκάλεσα να μου δώσεις το link που παρουσίασες ως προβλεπόμενο από τον κανονισμό σε ότι αφορά την αντιστοιχία αποδείξεων και ποινής. Θα μου το δώσεις ή απλά το έγραψες για να δημιουργήσεις εντυπωσεις;
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ήμαρτον... το έχετε το κείμενο, διαβάστε για ευκολία τα italics γράμματα που είναι αυτούσια λόγια από τις συνομιλίες...Επίσης, αποκλείεται να πάρουν 160 υπαλλήλους του Woking για ανάκριση, όπως επίσης αποκλείεται οι 160 υπάλληλοι που έκαναν ό,τι τους λέγανε να ξέρουν από πού προέρχονται αυτές οι ιδέες.
Πολύ πρόχειρα κάνω κάποια copy paste. Αν με ξαναρωτήσετε πώς αυτά αποδεικνύουν αν χρησιμοποιήθηκε οτιδήποτε, ομολογώ ότι δεν έχω κάτι να απαντήσω παραπάνω.
“Hi Mike, do you know the Red Car’s Weight Distribution? It would be
advance, Pedro.
p.s. I will be in the simulator tomorrow.”“It would be important for us to know so that we could try it in the
simulator”Και όμως θα σε ρωτήσω... ποια γραμμή ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ χρήση; Η δοκιμή που υπονοείται ακόμα κι αν έγινε τελικά, δεν αποδεικνύει πως τα όποιο ευρήματά της χρησιμοποιήθηκαν τελικά.
In the same e-mail exchange of 25 March 2007, Mr. de la Rosa states that tests
had been carried out on a flexible rear wing which Mr. de la Rosa says is “a copy
of the system we think Ferrari uses”. The Ferrari car’s precise aero balance at 250
kph is also identified.Ποια γραμμή αποδεικνύεται χρήση;
Mr de la Rosa’s e-mail to Mr. Alonso on 25 March 2007 at 01.43 identified a gas
that Ferrari uses to inflate its tyres to reduce the internal temperature and
blistering. The e-mail concludes with a statement (in relation to the gas) that
“we’ll have to try it, it’s easy!”.Mr Alonso replied at 12.31 that it is “very important” that McLaren test the gas
that Ferrari uses in its tyres as “they have something different from the rest”, and
“not only this year. there is something else and this may be the key; let’s hope
we can test it during this test, and that we can make it a priority!”.On 12 April 2007 at 12.25 Mr. de la Rosa wrote to Mr. Coughlan and asked “ can
to detailed technical information]? Are they adjusting from inside the cockpit…?”Ferrari have confirmed that
are looking at something similar”.Και για να μη σε κουράζω επαναλαμβάνοντας τα ίδια ερωτήματα σε κάθε απόσπασμα, όλα αυτά όχοι μόνο δεν αποδεικνύουν εφαρμογή αλλά ούτε καν δοκιμή! Δημιουργούν ως λογική απόρροια ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ δοκιμή.
Εφραμογή με τίποτα!
Και καλώς ή κακώς, αρέσει εν αρέσει... η λογική απόρροια ΔΕΝ είναι απόδειξη! -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν βγει ο ίδιος ο Dennis κάποια στιγμή και πει 'γράψε λάθος, παρεξήγηση και δεν θα κάνουμε έφεση κλπ' θα δεχτείτε να κλειδωθεί το topic ή όχι;Αν φιλοδοξείς να γίνεις moderator, μπορείς πολύ απλά να το ζητήσεις
-
Ωραία, θα πάρω και γω δέκα κιλά ηρωίνη να την έχω στο σπίτι μου, τις πλάκες που εκτυπώνουν πεντκοσάευρα, δέκα ρωσίδια ξεβράκωτα στο υπόγειο και 5-6 πυραύλους patriot στην σοφίτα, αλλά άμα δεν κατεβάσω κάνα boing που περνάει από πάνω δεν είμαι παράνομος...
Τι λε ρε MigF1, τα πιστεύεις αυτά που λες?
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Ωραία, θα πάρω και γω δέκα κιλά ηρωίνη να την έχω στο σπίτι μου, τις πλάκες που εκτυπώνουν πεντκοσάευρα, δέκα ρωσίδια ξεβράκωτα στο υπόγειο και 5-6 πυραύλους patriot στην σοφίτα, αλλά άμα δεν κατεβάσω κάνα boing που περνάει από πάνω δεν είμαι παράνομος...Τι λε ρε MigF1, τα πιστεύεις αυτά που λες?
Ποιος είπε πως δεν είσαι παράνομος; Όχι εγώ πάντως!
-
Αφού, λοιπόν, η φράση 'ας το δοκιμάσουμε στο επόμενο test' δεν αρκεί, με αγωνία, λοιπόν, περιμένουμε να βγουν στη δημοσιότητα e-mails που να λένε:
'γειά σου Πέδρο, πώς σου φάνηκε το σύστημα της Ferrari που δοκιμάσαμε ΣΗΜΕΡΑ στο testing?'
Επίσης, αν το θέμα μας δεν είναι αν τελικά υπάρχει παρανομία ή όχι, αλλά το μέγεθος της ποινής, θα πρέπει να ξέρουμε ότι ούτε ο φόνος έχει δεδομένη ποινή στο ποινικό μας σύστημα.
Αν η ενοχή είναι δεδομένη, τότε όποια ποινή αφορά την ομάδα, πρέπει να αφορά και τους οδηγούς. Εγώ απλά το κάνω γαργάρα γιατί δέχομαι να κοροϊδέψω τον εαυτό μου για να δω λίγο καλό racing μεταξύ Lewis-Fernando.
-
Thanks gia to apospasma poy ebales.....
Monos soy apodeiknyeis oti ola ayta poy eles einai anti8eta...
Pame ena ena loipon....
**1)“Hi Mike, do you know the Red Car’s Weight Distribution? It would be
advance, Pedro.
simulator” **Leei ' we could try it in the simulator....' Den deixnei kanena mail oti telika ta dokimasane....
**2)Mr. de la Rosa states that tests
of the system we think Ferrari uses”. **Leei 'we THINK Ferrari uses' kai oxi we KNOW that Ferrari is using....
**3)“we’ll have to try it, it’s easy!”. **
Nomizeis oti den to hkseran pio htan apo thn arxh ths xronias? Leei poy8ena oti otan mia omada xrhshmopoiei ena aerio den mporei na to xrhshmopoihsei mia allh? Sthn telikh moyfa htan... Opws eipe kai o Xarhs nomizw, des toys xronoys....
**4)Mr Alonso replied at 12.31 that it is “very important” that McLaren test the gas
we can test it during this test, and that we can make it a priority!”. **Soy panthsa pio panw gia ayto....
**5)On 12 April 2007 at 12.25 Mr. de la Rosa wrote to Mr. Coughlan and asked “ can
are looking at something similar”. **Pame sto pio juicy part....
Zhtaei plhrofories an to systhma frenwn ths Ferrari ry8mizetai apo mesa apo to cockpit.... Apanthsh den phre pote....
H apanthsh poy phre einai oti nai men exoyn leptomereies, alla einai ateles.... Kai erwtw egw.... Ena dossier me ola ta mystika ths ferrari, kai exei mesa ateles to sxediasmo twn frenwn... Den soy fainetai ligo periergo?
Leei meta oti “we are looking at something similar”. Dld hdh koitagane kati to opoio moiazei se ayto ths ferrari, alla oxi ayto poy xrhshmopoiei h Ferrari, ka8ws opws eipe pio panw einai ateles....Ara..... Poy8ena den leei oti dokimasane, h oti xrhshmopoihsan h...h... h...
Deixnei mono syzhthseis poy exoyn mesa eikasies klp klp....Kai ksanarwtaw....Nomizeis oti oles oi omades den exoyn kataskopoys, kai hdh den antigrafoyn kommatia apo alla mono8esia akoma kai apo fwtografies?
-
κάνεις ότι δεν καταλαβάινεις αυτά που γράφω ή όντως δεν καταλαβαίνεις;
-
Γ*μώτο, το ρώτησες πρώτος
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Ωραία, θα πάρω και γω δέκα κιλά ηρωίνη να την έχω στο σπίτι μου, τις πλάκες που εκτυπώνουν πεντκοσάευρα, δέκα ρωσίδια ξεβράκωτα στο υπόγειο και 5-6 πυραύλους patriot στην σοφίτα, αλλά άμα δεν κατεβάσω κάνα boing που περνάει από πάνω δεν είμαι παράνομος...Τι λε ρε MigF1, τα πιστεύεις αυτά που λες?
Bash nom8esias eisai.....
Pes moy omws poy grafei stoys kanonismoys twn agwnwn poy leei oti opoio antalaktiko xrhshmopoiei mia omada, APAGOREYETAI na to xrhshmopoihsei mia allh.... PX an mia omada xrhshmopoiei BREMBO dagganes, Apagoreyetai mia allh na xrhshmopoihsei kai ayth BREMBO? Astoxo loipon to paradeigma soy.... Kati allo mhpws?
[Διάσπαση] Επίσημο thread: Stepneygate