-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Ωραία, θα πάρω και γω δέκα κιλά ηρωίνη να την έχω στο σπίτι μου, τις πλάκες που εκτυπώνουν πεντκοσάευρα, δέκα ρωσίδια ξεβράκωτα στο υπόγειο και 5-6 πυραύλους patriot στην σοφίτα, αλλά άμα δεν κατεβάσω κάνα boing που περνάει από πάνω δεν είμαι παράνομος...Τι λε ρε MigF1, τα πιστεύεις αυτά που λες?
ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!
Άντε κλειδώστε το τοπικ...έληξε το θέμα...οι McLarenikoi τώρα το παίζουν καλύτεροι από τους πιο ακριβοπληρωμένους δικηγόρους της McLaren!!!
Μου φαίνεται τρομερά αφελής η άποψη μερικών ότι η McLaren δε χρησιμοποίησε τα στοιχεία που τους έδινε ο Stepney->Coughlan->Lowe!
Έχετε πολύ πλάκα...
-
Τεσπα,νομιζω πρεπει να κλειδωθει κι αυτο γιατι αργα η γρηγορα θα ξεφυγουμε.. >
μήπως ξεφύγαμε ήδη?
-
Έχετε πολύ πλάκα...
Εσυ να δεις...και οχι μονο σε αυτο το τοπικ!
-
Το θέμα θα κλειδωθεί μόνο αν παρεκτραπούμε. Μέχρι στιγμής πιστεύω ότι όλα πάνε καλά, και σίγουρα δεν έχουν εξαντληθεί τα προς συζήτηση θέματα.
-
Σας προειδοποιώ ότι, αν συνεχίσετε τις αντεγκλήσεις επί προσωπικού, θα κλειδωθεί!!!
-
Παντως αν ειναι να κλειδωθει ας γινει τωρα ειναι η γνωμη μου!
Αλλιως θα συνεχιστει το βημα προπαγανδας των φεραριστι! -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αλλιως θα συνεχιστει το βημα προπαγανδας των φεραριστι!
Ναι, μπορεί να κερδίσουν και τις εκλογές με τόση διαφήμιση.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Mc Laren is guilty. case closed.
Ευχαριστουμε για την ενημέρωση.
no prob
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αλλιως θα συνεχιστει το βημα προπαγανδας των φεραριστι!
Ναι, μπορεί να κερδίσουν και τις εκλογές με τόση διαφήμιση.
Ο κακός Δον Πέδρο πάει κοινοβούλιο?
-
Αν δε συνεχιστούν οι αντεγκλήσεις, το τόπικ μπορεί να μείνει μια χαρά ανοιχτό.
Όπως είπαμε παραπάνω, καλά πάμε γενικά μέχρι τώρα, δεδομένου και του πόσο ευαίσθητο είναι το θέμα
-
Νομίζω ότι οι απαντήσεις που έδωσε ο Πουρναράκης κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν επαρκείς για να αποδείξουν το φόνο.
Στοιχεία απόδοσης των μονοθεσίων (καθώς μιλάμε για το ποιός είναι πιο γρήγορος).
Ferrari - McLaren
Races: 7-7 (και 4-3 για κάθε έναν οδηγό με τους ακριβοπληρωμένους FA και KR να είναι εμπρός)
Poles: 8 - 6 (5 για FM, 3 για KR, 4 για LH και 2 για FA)
FL: 10 - 4 !!! (AUS - KR, MAL - LH, BAH - FM, SPA - FM, MON - FA, CAN - FA, USA - KR, FRA - FM, GBR - KR, EUR - FM, HUN - KR, TUR - KR, ITA - FA, BEL - FM)
Αν μία ομάδα που είναι εμπρός στις 2 από τις 3 στατιστικές και έχει τις ίδιες νίκες είναι πιο αργή από μία άλλη τότε ....
HEIL MEIN FUHRER
Μην ασχολείστε πια με trolls !!!!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
HEIL MEIN FUHRER
Μην ασχολείστε πια με trolls !!!!
τι σε κάνει να θεωρείς τον εαυτό σου μη τρολ;
-
τι σε κάνει να θεωρείς τον εαυτό σου μη τρολ
Το οτι μπορει να προκαλει χωρις κυρωσεις!
-
Μπορούμε να συνεχίσουμε να συζητάμε χωρίς προσωπικές αντεγκλήσεις;
-
Εσείς δεν τρώγεστε με τίποτα!
Τα μετράτε όλα όποτε και όπως σας βολεύει. Βγαίνετε μετά από νίκες σας να πανηγυρίσετε νίκες, fastet laps και poles. Προτείνω να κάνουμε ένα πρωτάθλημα F1 το οποίο θα κρίνεται από το ποιος έχει τα περισσότερα laps lead, μιας και οι βαθμοί με τους οποίους κρίνεται η Φ1 χρόνια τώρα δεν σας βολέυουν φέτος και δεν τους αναφέρετε καν.
Ο δε Δήμου ανακάλυψε δικαίωση στη TV (λόγια του Πουρναράκη να υποθέσω; ειπώθηκε κάτι που δεν ξέραμε ήδη; ρωτάω γιατί δεν είδα) λες και εμφανίστηκε τώρα στο τόπικ ο Δήμου.
Βγαίνετε ο ένας μετά τον άλλον και παρουσιάζετε ως δεδομένα πράγματα που όταν σας ζητέιται να τα στηρίξετε με links και παραθέσεις το παίζετε Κινέζοι και μας βρίζετε (μπουρδολόγοι, ανόητοι, μωρές παρθένες, γκεμπελιστές, άδεια κεφάλια, κολλημένους. trolls και διάφορα τέτοια όμορφα) και θέλετε να βγείτε κι από πάνω κιόλας.
Ας είναι, δεν τους μάθαμε τώρα τους τιφόζι, του ξέρουμε από (πολύυυυ) παλιά.
-
Μπορούμε να συνεχίσουμε να συζητάμε χωρίς προσωπικές αντεγκλήσεις;
Εχω αδικο?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μπορούμε να συνεχίσουμε να συζητάμε χωρίς προσωπικές αντεγκλήσεις;Οταν κάποιος παρουσιάζει πολύ καλά και δομημένα τα ποστς του δίνοντας και την κατάλληλη επιχειρηματολογία και οι άλλοι μέσα στον χαβαλέ και την νιρβάνα που ζουν τον αποκαλούν τρολ ε με συγχωρείς αλλά θεωρώ την παρέμβαση σου (είσαι κ μοντ από όσο βλέπω) εντελώς άκυρη ....!
-
Οταν κάποιος παρουσιάζει πολύ καλά και δομημένα τα ποστς του δίνοντας και την κατάλληλη επιχειρηματολογία και οι άλλοι μέσα στον χαβαλέ και την νιρβάνα που ζουν τον αποκαλούν τρολ ε με συγχωρείς αλλά θεωρώ την παρέμβαση σου (είσαι κ μοντ από όσο βλέπω) εντελώς άκυρη ....!
+1
-
Ας με ενημερώσει κάποιος τι ειπωθηκε στη TV σχετικά με το Stepneygate παρακαλώ. Βγήκε καμιά ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι η ΜακΛάρεν έκανε χρήση ή βγήκε καμια είδηση για ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ποινές σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ για την οποία κρίθηκε ένοχη η ΜακΛάρεν ή απλά αναπαρήχθη η καραμέλα η ΜακΛάρεν κρίθηκε ένοχη για χρήση (με εικασίες) και τιμωρήθηκε για χρήση;
-
Τα περί αντεγκλήσεων φυσικά και αναφέρονται προς όλους!
Και προς όσους καλούν τους άλλους trolls, και προς όσους ανταπαντουν σε ίδιο τόνο.
Από εδώ και μπρος θα γίνεται edit σε οποιοδήποτε ποστ περιέχει στοιχεία προσωπικής αντιπαράθεσης, και αν συνεχιστεί θα το κλειδώσω.
[Διάσπαση] Επίσημο thread: Stepneygate