-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ας μην αρχίσουμε πάλι με τα δικά μου. Αρκετό πρήξιμο έχω προκαλέσει...
Προς το παρόν, ερευνώ και κάνω ερωτήσεις...άσχετο αλλά κοίταξες το λεον 1,2??
Το είχα κοιτάξει παλιότερα δύο φορές (2006 και 2009).
Απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες δύο φορές. -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Συμφωνα με ξενα sites το i30 facelift εχει αρχισει να παραγεται στην Τσεχια απο Ιουνιο 2010. Σε σχετικη μου ερωτηση σε εκθεση της Hyundai μου είπαν οτι i30 στην εκδοση style υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα και εχουν εισαχθει Αυγουστο του 2010 χωρις ομως ναι ειναι facelift... **Μηπως ο Δαβαρης φροντιζει να ξεφορτωθει κανενα μεγαλο στοκ και μας πουλαει ψεματακια; **Για να θυμηθουμε και αυτη τη περιπτωση: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=36897Εννοείται ότι έχει μεγάλο στοκ. Άλλωστε για αυτό φημίζεται ο Δάβαρης. Πάντα είχε παράδοση στις 15 μέρες.
Και θα συνεχίσει να φέρνει i30 που δεν είναι facelift, γιατί δουλεύει με συμφωνίες μεγάλων ποσοτήτων. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...Πλακίτσα κάνω,...Ευτυχώς που κάνεις πλάκα... γιατί προς την στιγμήν νόμιζα ότι μιλούσες σοβαρά για το 207...
Για το 207 τα έχουμε ξαναπεί δεκάδες φορές, οπότε ας ασχοληθούμε εδώ με το i30 και τα Κορεάτικα... -
Πως γινεται να συνεχισει να εισαγει μη facelift i30; Οταν στο εργαστασιο αρχιζει η πραγωγη του facelift μοντελου δεν σταματα η παραγωγη του παλιου; Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.
-
Πως γινεται να συνεχισει να εισαγει μη facelift i30; Οταν στο εργαστασιο αρχιζει η πραγωγη του facelift μοντελου δεν σταματα η παραγωγη του παλιου; Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.Αν υπαρχει στοκ τι θα κοιταξουν να διωξουν πρωτα;
-
Συμπερασμα: Υποψηφιοι αγοραστες i30. To νου σας τι θα σας πουλησουν. Ελέγχουμε το ετος κατασκευης του αυτοκινητου που παμε να κλεισουμε απαιτωντας απ' τον πωλητη να μας δωσει το VIN του οχηματος (στο VIN αναφερεται και τος ετος κατασκευης). Αλλιως μπορει να φορτωθουμε ενα 'ωραιο' ηλιοκαμμενο αυτοκινητο απ΄τα χωραφια-parking της Μανδρας Αττικης...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Πλακίτσα κάνω,...
Ευτυχώς που κάνεις πλάκα... γιατί προς την στιγμήν νόμιζα ότι μιλούσες σοβαρά για το 207...
Για το 207 τα έχουμε ξαναπεί δεκάδες φορές, οπότε ας ασχοληθούμε εδώ με το i30 και τα Κορεάτικα...Μα ρε συ Νίκο, όχι πως είναι καμιά αυτοκινητάρα τρελή το 207, αλλά στην έκδοσή την δική σου ειδικά, είναι από τα κοφυφαία στην κατηγορία του. Το i30 φιλότιμο είναι, αλλά δεν έχει κάτι ζηλευτό πάνω του. Ξαναλέω, αν το πρόβλημά σου είναι το USB, λύσεις υπάρχουν!
Εδώ φαίνεται πως βρέθηκε λύση για οθόνη 2-DIN στην 1-series και μου φαίνεται πως θα καταλήξω εκεί!
(Πάλι θα ξηλωθώ δηλαδή, αλλά για κινεζιά, τα καλά θέλουν 2Κ και ΔΕΝ τα δίνω, άσε που θα έχω και το φόβο της κλοπής...).
Σόρυ για το , αλλά ενώ όταν πήρες το 207 δεν πολυενθουσιάστηκα, γιατί κατάλαβα πως δεν θα σου πουν και πολλά τα άλογα και το γαλλικό κράτημα, απλώς γιατί είσαι διαφορετικός οδηγός, αυτή τη φορά μου φαίνεται πως θα κάνεις μεγαλύτερο λάθος αγοράζοντας το i30 ή το αδελφάκι Cee'd!
Στην θέση σου θα έκανα υπομονή κάνα χρόνο, μέχρι να βγουν τα καινούρια SUVλάκια από Κορέα που θα είναι εξαιρετικά και λογικά θα χωράνε και στο γκαράζ σου. Αλλιώς, θα περίμενα την επόμενη γενιά των κορεάτικων μικρομεσαίων. Τα σημερινά, ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι καλύτερα από αυτό που έχεις.
Φιλικά.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μα ρε συ Νίκο,...
Φιλικά.Φίλε Γρηγόρη, στην αρχή έγραψα αρκετά πράγματα για όλα αυτά που αναφέρεις, μετά όμως τα έσβησα όλα.
Θα άρχιζαν, οι 'γνωστοί-άγνωστοι' την ειρωνεία και το δούλεμα οπότε καλύτερα να 'μασώ παρά να μιλώ'...
Θα αρκεστώ μόνο σε αυτό:... Είσαι τυχερός που βρήκες λύση για το ηχοσύστημα της Γερμανίδας σου ...
... Περιμένουμε εντυπώσεις όταν το τοποθετήσεις ... ! ...υ.γ. εκτός από τα Κορεάτικα (Chevy/Hyundai/Kia) ψάχνω και για κανένα (φρεσκο)μεταχειρισμένο (μοντέλο 2008 και μετά) που να έχει θέση 1din ηχοσυστήματος ώστε να μπαίνει επάνω οποιαδήποτε πηγή του εμπορίου. Αλλά δεν έχω βρει και πολλά πράγματα...
-
Δηλαδή Νίκο θες να πάρεις ένα σαφώς χειρότερο αυτοκίνητο γιατί δεν υπάρχει πηγή που να σου δείχνει την οπτική υποβοήθηση παρκαρίσματος;
-
DrDino είχα γράψει πολλά περί του 207. Τα έσβησα. Θα ήμουν offtopic.
Στο psclub υπάρχουν δεκάδες σελίδες συζήτησης με τα θέματα του 207 και τα τερτίπια του. -
Μετα απο διημερη συμβιωση με ενα i30 1.4 (βασικη εκδοση) που μου το αφησε ενας φιλος (με 12.000 χλμ). Καποιες ερωτησεις:
- Ποιοτητα κύλισης. Πολυς θορυβος στο εσωτερικο του και δε μιλαω για θορυβο απο τη μηχανη αλλα απο το δρομο, στην εθνικη οδο δε ταξιδευει ησυχα θα ελεγα. Μηπως φταινε τα λαστιχα Hankook που φοραει; Οσοι εχετε αλλαξει λαστιχα εχετε δει διαφορά ή κατι αλλο φερνει ενα διαρκες 'βουητο' στο εσωτερικο του ακομη και μικρες ταχυτητες;
- Νυχτερινος μπλε φωτισμος. Πιστευω πως κουραζει στα νυχτερινα ταξιδια. Ακομη και με την επιλογη dark για την κεντρικη κονσολα τα οργανα φωτιζουν πολυ εντονα. Βελτιωνεται αυτο με το ροοστατη που εχουν οι ακριβοτερες εκδοσεις;
- Τα ηχεια του 'μπουκωνουν' μολις αυξηθει λιγο το μπασο... Μηπως ειναι λιγο αδυναμα ή ιδεα μου;
Κατα τ'αλλα το αμαξι ειναι σταθεροοοοοτατο στις ευθειες ακομη και στα 150-160 Km/h και με αρκετο αερα μαλιστα, βεντουζα στο δρομο στις στροφες και ανετο για ταξιδια αλλα ο θορυβος κυλισης κουραζει... Απο οδικη συμπεριφορα οτι καλυτερο εχει βγαλει η Hyundai με απιστευτο value for money.
Αυτα...
-
- Και εγω το παρατήρησα αυτό και νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου.
2)Οι φτηνές εκδόσεις δεν έχουν ροοστάτη? Το δικό μου έχει και το έχω τέρμα χαμηλά και δε με ενοχλεί ο φωτισμός.
3)Λογικά η βασική έκδοση έχει 4 ηχεία και πιο φτηνό radio/cd. Στο luxury που έχω εγώ που έχει 6 ηχεία δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
- Και εγω το παρατήρησα αυτό και νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου.
-
Συμφωνα με ξενα sites το i30 facelift εχει αρχισει να παραγεται στην Τσεχια απο Ιουνιο 2010. Σε σχετικη μου ερωτηση σε εκθεση της Hyundai μου είπαν οτι i30 στην εκδοση style υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα και εχουν εισαχθει Αυγουστο του 2010 χωρις ομως ναι ειναι facelift... Μηπως ο Δαβαρης φροντιζει να ξεφορτωθει κανενα μεγαλο στοκ και μας πουλαει ψεματακια; Για να θυμηθουμε και αυτη τη περιπτωση: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=36897Παρατηρώ και εγώ ότι έχει βγει facelift από τον προηγούμενο Ιούνιο. Κυκλοφορεί από τότε αλλά στην Ελλάδα δεν το έχουν φέρει ακόμη. Και είναι και ιδιαίτερα όμορφο.
Γιατί άραγε δεν το φέρνει ο Δάβαρης; Θα πάρω τηλέφωνο αύριο... στα κεντρικά.
-
Από ότι φαίνεται οι Γερμανοί εκτιμούν περισσότερο την Hyundai:
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=638
i30 Sport 1.6 για την Γερμανική αγορά και για άλλες αγορές.
Η Ελλάδα στο κλάσιμο...
-
Μετά από ένα χρόνο και 16.000 χιλιόμετρα να πω και εγώ την γνώμη μου για την συμβίωση με το i30. Το αυτοκίνητο μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα(λογικό). Τα μόνα προβλήματα είναι τα άθλια λάστιχα(hankook), και τελευταία έχω παρατηρήσει από το πίσω μέρος(εκεί που ενώνεται η οροφή με το πορτ μπαγκάζ) κάποιους τριγμούς ειδικά σε χαμηλές ταχύτητες. Τι μπορεί να είναι αυτό; ορισμένες φορές καταντάει κουραστικό γιατί ο θόρυβος είναι εκνευριστικός. Πάντως στις μεγάλες ταχύτητες δεν εμφανίζει τέτοιο θόρυβο.
-
Ο θόρυβος είναι εσωτερικός ή εξωτερικός;
Αν είναι εσωτερικός κοίτα μήπως είναι από τις πίσω ζώνες ασφαλείας εκεί που κρύβονται στο σασί ή μήπως δεν κουμπώνει καλά το πίσω κάθισμα και ακούς μεταλλικό ήχο.Ρίξε μία ματιά και στο πίσω πόρτα μήπως ο θόρυβος είναι από την κλειδαριά (ίσως και εκεί να μην κουμπώνει καλά) και τέλος κοίτα τα κλιπάκια στα πλαστικά στην οροφή.
Ο θόρυβος είναι μεταλλικός ή ακούγεται σαν να προέρχεται από πλαστικό;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο θόρυβος είναι εσωτερικός ή εξωτερικός;
Αν είναι εσωτερικός κοίτα μήπως είναι από τις πίσω ζώνες ασφαλείας εκεί που κρύβονται στο σασί ή μήπως δεν κουμπώνει καλά το πίσω κάθισμα και ακούς μεταλλικό ήχο.Ρίξε μία ματιά και στο πίσω πόρτα μήπως ο θόρυβος είναι από την κλειδαριά (ίσως και εκεί να μην κουμπώνει καλά) και τέλος κοίτα τα κλιπάκια στα πλαστικά στην οροφή.
Ο θόρυβος είναι μεταλλικός ή ακούγεται σαν να προέρχεται από πλαστικό;
Ο θόρυβος είναι εσωτερικός. Πιο πολύ αντιληπτός γίνεται αν κάθεσαι στα πίσω καθίσματα. Ο θόρυβος είναι πλαστικός. Ακούγεται σαν να τρίβονται πλαστικά, σαν να τρίζει.
-
Μια παρένθεση .300.000 hyundai από το εργοστάσιο της τσεχίας.Το μοντέλο με τον αριθμό 300.000 είναι ένα i30 f/l cw 1.6 με 6άρι καινούριο μηχανικό κιβώτιο.Τίποτα απ΄όλα αυτά δεν έρχεται στην Ελλάδα.ΑΚΟΥΕΙ κανείς?
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Ο θόρυβος είναι εσωτερικός. Πιο πολύ αντιληπτός γίνεται αν κάθεσαι στα πίσω καθίσματα. Ο θόρυβος είναι πλαστικός. Ακούγεται σαν να τρίβονται πλαστικά, σαν να τρίζει.Αφού ο θόρυβος είναι εσωτερικός τότε τα πράγματα είναι σχετικά απλά.
Θα κάνεις το κόλπο που κάνω και εγώ. Βάζω κάποιον στο πίσω κάθισμα και του λέω την ώρα που εγώ οδηγώ να ψηλαφίσει και να αφουγκραστεί, να βρει που είναι ο θόρυβος.
Αν βρει την πηγή τότε ο θόρυβος θα σταματήσει... Το ποιο πιθανό είναι να ακούγεται από κάποιο κλιπάκι ή από ζώνη ασφαλείας...Αν κάνεις το τεστάκι πες τα αποτελέσματα και σε εμάς!!!!
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Μια παρένθεση .300.000 hyundai από το εργοστάσιο της τσεχίας.Το μοντέλο με τον αριθμό 300.000 είναι ένα i30 f/l cw 1.6 με 6άρι καινούριο μηχανικό κιβώτιο.Τίποτα απ΄όλα αυτά δεν έρχεται στην Ελλάδα.ΑΚΟΥΕΙ κανείς?Ακούω εγώ αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι...
Hyundai i30