-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Κορυφαίο κινητήρα,
Κορυφαίο πλαίσιοΜα φιλε andykar δε λυπασαι τα κοκκαλακια των πεθαμενων; Ολα εχουν κι ενα οριο...
-
Μα φίλε μου @pasxo δέν γράφω τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απο αυτά
που λένε τα επίσημα reviews, .......ότι βλέπω, λέω.
Γιατι δέν στέλνεις ένα e-mail με τα παραπονά σου σε αυτούς που τα γράφουν? -
νταξει andykar μπορει και να μην ειναι 'κορυφαια' σιγουρα ομως ειναι πολυ καλα.
ολα τα αλλα ειναι κοληματα , εγω τους εχω βαρεθει. -
Για να συνοψίσω λοιπόν η τιμή του είναι αρκετά τίμια για την κατηγορία του και
για αυτά που σου δίνει, δηλαδή:Αξιοπιστία,
Κορυφαίο κινητήρα,
Κορυφαίο πλαίσιο,
Κορυφαίο Εξοπλισμό,
Πολύ καλή εγγύηση (5 χρόνια)Αυτά τα κορυφαία ακριβώς από πάνω μόνο ως αστεία μπορώ να τα εκλάβω.
Φίλε μου δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ στο τιμόνι ακουμπάω τη ζωή μου. Ε λοιπόν τη ζωή μου δεν την ακουμπάω σε ένα τιμόνι μάρκας χιουντάι που έχει extra εξοπλισμό αξίας -
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
Για να συνοψίσω λοιπόν η τιμή του είναι αρκετά τίμια για την κατηγορία του και
για αυτά που σου δίνει, δηλαδή:Αξιοπιστία,
Κορυφαίο κινητήρα,
Κορυφαίο πλαίσιο,
Κορυφαίο Εξοπλισμό,
Πολύ καλή εγγύηση (5 χρόνια)Αυτά τα κορυφαία ακριβώς από πάνω μόνο ως αστεία μπορώ να τα εκλάβω.
Φίλε μου δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ στο τιμόνι ακουμπάω τη ζωή μου. Ε λοιπόν τη ζωή μου δεν την ακουμπάω σε ένα τιμόνι μάρκας χιουντάι που έχει extra εξοπλισμό αξίας -
Karmakoma εγραψες!
εισαι το λιγοτερο ελειπως ενημερομενος και το περισσοτερο κοροϊδο , ο χαρακτηρισμος αυτος ξερω ειναι προκλητικος αλλα εγω αυτο το συμπερασμα βγαζω απο την οικονομικη σου 'αναλυση' . -
οχι φιλε travelman κανενας δε πλακωνεται απλα πρεπει καποιοι να την πουν τη %$@%@κια τους , δε μπορουν να συγκρατηθουν
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Karmakoma εγραψες!
εισαι το λιγοτερο ελειπως ενημερομενος και το περισσοτερο κοροϊδο , ο χαρακτηρισμος αυτος ξερω ειναι προκλητικος αλλα εγω αυτο το συμπερασμα βγαζω απο την οικονομικη σου 'αναλυση' .Φίλε μου συγγνώμη αν σου έθιξα την καραφλίτσα και το μουστακάκι.
Ζητώ συγγνώμη που είπα τη γνώμη μου η οποία είναι διαμετρικά αντίθετη από τη δική σου και σε ευχαριστώ για την ευγενική σου προσφώνηση.
Εφεξής κάθε φορά που θα ποστάρω τη γνώμη μου (%$@%@κια κατ' εσέ τον ειδικό) θα προσέχω μήπως αυτή διαφέρει από τη δική σου και ξαναπιαστώ κορόιδο... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πωπωωωωω.... ολα κορυφη ειναι βλεπω....
κριμα... και μου αρεσε το i30, αλλα δεν θελω τοσο κορυφαιο αμαξι μωρε. Θα το λυπαμαι να το βγαλω απο το σαλονι.
Οχι δεν είναι όλα κορυφαία!
Για εντελώς κορυφή κατάσταση, παρε Cee'd!
Συνοψίζω:
Αξιοπιστία,
Κορυφαίο κινητήρα,
Κορυφαίο πλαίσιο,
Κορυφαίο Εξοπλισμό,
ΚΑΙ
Κορυφαία εγγύηση (7 χρόνια)+10554565854
-
Karmakoma εγραψες!
εισαι το λιγοτερο ελειπως ενημερομενος και το περισσοτερο κοροϊδο , ο χαρακτηρισμος αυτος ξερω ειναι προκλητικος αλλα εγω αυτο το συμπερασμα βγαζω απο την οικονομικη σου 'αναλυση' .Φίλε μου συγγνώμη αν σου έθιξα την καραφλίτσα και το μουστακάκι.
Ζητώ συγγνώμη που είπα τη γνώμη μου η οποία είναι διαμετρικά αντίθετη από τη δική σου και σε ευχαριστώ για την ευγενική σου προσφώνηση.
Εφεξής κάθε φορά που θα ποστάρω τη γνώμη μου (%$@%@κια κατ' εσέ τον ειδικό) θα προσέχω μήπως αυτή διαφέρει από τη δική σου και ξαναπιαστώ κορόιδο...ας προσεχες να μην εδινες δικαιωματα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΝΩΜΗΣ!
το δευτερο ποστ δεν αναφερονταν σε σενα.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ας προσεχες να μην εδινες δικαιωματα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΝΩΜΗΣ!
Την επόμενη φορά θα γράψω παρόντος του κηδεμόνα μου.
Είδες τι γίνεται όταν λανσάρεται ένα αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνος???
Δημιουργούνται αντικατοπτρισμοί... -
andykar
μπαίνεις όμως στον πειρασμό των 189 αλόγων του άψογα στημένου Leon 1,8 στα 19.900...μια στο τόσο παίρνεις αμάξι...
μιλάς για 3.5 χιλίαρικα παραπάνω και φυσικά δέν είναι μόνο αυτά,
πιο μεγάλο ασφάλιστρο:rtfm:
πιο πολλά τέλη κυκλοφορίας:rtfm:
ρουφάει περισσότερο:rtfm:
και δέν νομίζω στα 20.000 το σέατ να δίνει ότι το i30 στα 16.600.μιλάω όμως και για +80 άλογα σε άψογο πλαίσιο με ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά, τι λες είναι πολλά τα +3,5 χιλιάρικα;
πιο μεγάλο ασφάλιστρο; οκ, αν αγοράζεις βάσει αυτού τότε το Hyundai είναι αυτό που ζητάς!
Τέλη ίδια...άγνοια διακρίνω!
Ναι με το χωνάκι του παγωτού...κατα τα άλλα γενικά LOL.
Ηyundai έχεις;
-
- Στην πόλη ίσως, στην Εθνική οδό αμφιβάλλω.
i30 1,4 109hp -> Εκτός πόλης 5,2 / Αστική 7,6
Leon 1,8 160hp -> Eκτός πόλης 5,9 / Αστική 10,1
μια χαρά μου φαίνονται για αυτά που αποδίδει το καθένα.
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο αποτρεπτικό....το κόστος συντήρησης.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- Στην πόλη ίσως, στην Εθνική οδό αμφιβάλλω.
i30 1,4 109hp -> Εκτός πόλης 5,2 / Αστική 7,6
Leon 1,8 160hp -> Eκτός πόλης 5,9 / Αστική 10,1
μια χαρά μου φαίνονται για αυτά που αποδίδει το καθένα.
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο αποτρεπτικό....το κόστος συντήρησης.
Εκτός πόλης και ιδίως στους Ελληνικούς δρόμους (νταλίκες, γέροι κλπ) επιμένω πως δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι ο λέοντας θα καίει περισσότερο. Εκεί που θα πηγαίνεις να περάσεις σανίδα με τον 1.4, με τον 1.8 θα πηγαίνεις με το 1/3 του γκαζιού. Έχω 1.4 και ξέρω πόσο καίει όταν δοκιμάζω να κινηθώ γρήγορα (πάντα δηλαδή)...
Βέβαια τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο βαρύ είναι το πόδι σου. -
Σαββα το leon που κολαει? δηλαδη να μπαινω και εγω σε καθε thread να προτινω ενα καλυτερο αμαξι?
Karmakoma τοσο καιρο δεν ειχα μπει στη συζητηση και το i30 δεν με εχει εντυπωσιασει καθολου , ομως ο andykar αν και υπερβαλει λιγο δεν απεχει πολυ απο τη πραγματικοτητα.και στο κατω κατω απαντησε ειλικρινεστατα μερικα ποστ πιο πανω οτι αυτα στα περιοδικα τα διαβαζει
τους αντικατοπρισμους τους εχεις εσυ γιατι απο τη μια λες οτι ειναι για να σε μεταφερει απο το Α στο Β , hello για χατσμπακ συζηταμε ουτε για F50 ουτε για EVO αρα αυτο ειναι αυτονοητο και προφανως δε συζηταμε για αυτα τα 'παραπανω' που λες.και απο την αλλη οτι δεν ανεχεσαι να πιασεις το τιμονι hyundai .μαγκια σου αλλα αυτο δε λεει τιποτα για το αυτοκινητο.
να μη πω και για τα ευρω...Τελος και εμενα δε μου αρεσει το ταδε αμαξι αλλα δε μπαινω στο φορουμ του να κανω φασαρια και ειρωνικα σχολια χωρις κανενα νοημα.
-
Φίλε patro μάλλον δεν διάβασες καλά τα γραφόμενά μου και βγάζεις λάθος συμπεράσματα ή τα ερμηνεύεις κατά το δοκούν. Εν τέλει φασαρία εγώ προσωπικά δεν έκανα ούτε ειρωνεύτηκα κανέναν. Η τιμή αυτή μάλλον ανήκει σε σένα.
Πάντως για να μην κουράζουμε τους υπόλοιπους, εάν θες να διασταυρώσουμε τα διαλεκτικά μας ξίφη πολιτισμένα, πολύ ευχαρίστως μέσω p.m. -
[quote='Karmakoma']Αυτά τα κορυφαία ακριβώς από πάνω μόνο ως αστεία μπορώ να τα εκλάβω.
δεν εχω ξιφος να διασταυρωσω , οσα γραψαμε εκει ειναι και ο καθενας κρινει.
-
patro
εξέφρασα μια σκέψη μου για ένα μοντέλο...και το συνέκρινα.
Είναι λογικό να το συγκρίνουμε με τους ανταγωνιστές του.Δεν έχω Leon...ούτε είμαι οπαδός κάποιας 'φυλής'.
Αλήθεια, εσύ εάν ήσουν στο δίλημμα...i30 @16.600 ή Leon ή Golf TSi ή Αstra 1,6T για λίγα παραπάνω ευρώ...τι θα έκανες;
Για αυτό η αναφορά μου.
Δεν έχω πρόβλημα με τα Hyundai...απλά ως καταναλωτής βλέπω και τον ανταγωνισμό και κρίνω.
-
οκ , το ξερω , αλλα παρομοιο θεμα τιθεται για καθε ΜΗ τουρμπο της κατηγοριας.
αν ομως ημουν εκει και ουτε αλογα ηθελα ουτε ειχα παραπανω λεφτα θα ηταν μεσα στα φαβορι. νταξ C4 θα επερνα αλλα λεμε τωρα .
Hyundai i30