-
Τι πιλοτοι ειναι αυτοι που αντιλαμβανονται τοσο αισθητα την διαφορα των 0.5';;;;;;;;
-
Εν το πολλώ το ευ. Το μόνο πρόβλημα κατ΄εμε θα είναι ότι θα φαίνονται μετά οι δισκόπλακες σαν πιατάκια του καφέ.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τι πιλοτοι ειναι αυτοι που αντιλαμβανονται τοσο αισθητα την διαφορα των 0.5';;;;;;;;Το αστείο που ακριβώς είναι;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι πιλοτοι ειναι αυτοι που αντιλαμβανονται τοσο αισθητα την διαφορα των 0.5';;;;;;;;
Το αστείο που ακριβώς είναι;
Ειδες αμα εισαι πιλοτος;;;;ολα τα βρισκεις οκ......
-
-
Με τέτοιες ζάντες θα κοπανάει (οπότε πάει η άνεση) και θα καίει. Επίσης θα δείχνει πιο sport αλλά δε θα πηγαίνει βήμα γιατί θα το κόψουνε! Επίσης θα καταπονούνται τα αμορτισέρ, το σασί, θα αρχίσουν να τρίζουν τα πλαστικά ...
-
Κατ΄ αρχήν είμαι και εγώ κατά των μεγάλων ζαντών, ειδικά εαν συνοδεύονται και με παλιά-φθαρμένα ελαστικά γιατί το κόστος αλλαγής τους είναι πλέον πολύ μεγάλο, αλλά απο την άλλη εαν έβγαινε και με 17΄ απο το εργοστάσιο γιατί να μην τα βάλει?
Το 2000 πήρα ένα Peugeot 106 rallye φόραγε 14΄το ίδιο και τα Punto gt. Σήμερα ακόμη και τα χιλιάρια έχουν 15΄. Δηλαδή η Nissan στο Qashqai που φοράει μέχρι και 19΄σε μία έκδοση του με τι λογική τις έβαλε? -
Με την λογικη του καγκουρα που θελει μεγαλη ζαντα για να 'μετραει' το εργαλειο με τα 100 μουλαρια!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Κατ΄ αρχήν είμαι και εγώ κατά των μεγάλων ζαντών, ειδικά εαν συνοδεύονται και με παλιά-φθαρμένα ελαστικά γιατί το κόστος αλλαγής τους είναι πλέον πολύ μεγάλο, αλλά απο την άλλη εαν έβγαινε και με 17΄ απο το εργοστάσιο γιατί να μην τα βάλει?
Το 2000 πήρα ένα Peugeot 106 rallye φόραγε 14΄το ίδιο και τα Punto gt. Σήμερα ακόμη και τα χιλιάρια έχουν 15΄. Δηλαδή η Nissan στο Qashqai που φοράει μέχρι και 19΄σε μία έκδοση του με τι λογική τις έβαλε?Το μαρκετινγκ κανει το παιχνιδι του και εμεις,οι υποψηφιοι αγοραστες βαζουμε φιλτρα στα θελω και στα πρεπει μας......
-
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Κατ΄ αρχήν είμαι και εγώ κατά των μεγάλων ζαντών, ειδικά εαν συνοδεύονται και με παλιά-φθαρμένα ελαστικά γιατί το κόστος αλλαγής τους είναι πλέον πολύ μεγάλο, αλλά απο την άλλη εαν έβγαινε και με 17΄ απο το εργοστάσιο γιατί να μην τα βάλει?Από το εργοστάσιο βγαίνει και το off-road crosspolo με 17άρες ζάντες και ελαστικά 215/40... Το οποίο μόνο γέλιο προκαλεί...
Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο για τα χαμηλοπρόφιλα λάστιχα (215/40) στις όμορφες 17άρες αλουμινένιες ζάντες: Απαιτούν προσοχή και χρειάζεται να μένουν μακριά από πέτρες, χώρια που πλήττουν και την άνεση.
http://www.drive.gr/test-drives/dokimes ... olo-12-tsi
Αν μπορούσαν, για να πουλήσουν κανά κομμάτι παραπάνω, θα έβαζαν και καμιά γκόμενα στο πορτμπαγκάζ για να είναι ακόμη ποιο 'μουράτο'...
-
2015 facelift
2015 i30 1,6 turbo
-
O 1.6 θα ειναι ο diesel ? Το πήρε αποφαση ο Δάβαρης?
Κατά τα άλλα δεν βλέπω συγκλονιστικές διαφορές στη φωτογραφία. Έχει αλλάξει τίποτε στα μηχανικά μέρη?
-
Βενζίνης είναι, 184 άλογα.
-
... θα ειναι 1.6 diesel με 110 και 136 αλογα και ο βενζινης που ανέφερε ο Realzeus. Αν το τιμολογησουν μπορεί να παρει μερίδιο απο την πιτα της αγοράς. Ομορφο είναι καλο σε χωρους και ποιοτητα μεσα... για hot οικογενειακο μια χαρα. Να δουμε βεβαια και τις καταναλώσεις.... Απο την άλλη θα αναγκαστούν οι ...διάνοιες του Δαβαρη να φέρουν το 1.6 σε ντιζελ. Ποτέμου δεν κατάλαβα γιατί δεν το έκαναν μεχρι τωρα ....
-
καλησπερα,εχω μια απορια..το i30 πρωτης γενιας 07-11,εβγαλε εκδοση βενζινοκινητηρα με 90 αλογα..?ενδιαφερομαι για αγορα.
-
Οχι,ηταν με 109hp.......η ΚΙΑ ειχε βγαλει με 90 το ceed
Τωρα το εχει με 100hp.... -
κ μενα μου εκανε εντυπωση γι αυτο ρωτησα..αλλα εχω βρει αρκετες αγγελιες με i30 90 αλογα..http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5238954/
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Οχι,ηταν με 109hp.......η ΚΙΑ ειχε βγαλει με 90 το ceed
Τωρα το εχει με 100hp....Αν δεν απατώμαι, νομίζω ότι και το Ceed δεν είχε μόνο την έκδοση με τα 90 άλογα. Στην αρχή το είχανε με παραπάνω (110hp) αλλά μετά σταδιακά η ιπποδύναμη μειώθηκε.
Ποια ήταν η αιτία δεν γνωρίζω, αν μπορεί κάποιος ας εξηγήσει και ας επιβεβαιώσει τα παραπάνω. -
Αν θυμάμαι καλά 'πνίξανε' τους κινητήρες για να πληρούν προϋποθέσεις Euro5.
Όπως είχαν κάνει και παλιότερα από Euro3 σε Euro4...Και διαρκώς τα αλόγατα πέφτουν...
-
Ναι αλλα την ιδια περιοδο το i30 ηταν με 109hp και το ceed με 90hp.....
Δεν θυμαμαι ποτε το i30 με 90hp
Hyundai i30