-
Α καλα νταξ παιζει και αυτο δεν ξερω ρε, απλα μου ελεγε ο φιλος για τον ξαδερφο του, γιατι τον πετυχαμε μια φορα στο δρομο τυχαια με το αμαξι, και μου ειπε την ιστορια, δεν καθομαι να κουτσομπολέψω ασχετα άτομα!
-
Λες ψέματα. Αλλιώς δεν θα γελούσες!
-
Γελάω γιατι περιμενα τους γνωστούς εγκάθετους να μου πουνε οτι δεν κουτσομπολεύω αγνωστα άτομα αλλα κουτσομπολεύω γνωστά!
-
οι επιχειρησεις αναγνωριζουν , μελετουν και ερεθιζουν τα κινητρα που ωοθουν την δημιουργια της 'αναγκης' και εν'συνεχεια η αναγκη κανει τον ανθρωπο να δρασει ωστε να ικανοποιησει την συγκεκριμενη αναγκη. η τηλεοραση ειναι το μεσο που εχει ο επιχειρηματιας για να επικοινωνησει με την αγορα στοχο. καλα το ειπα;
το θεμα ειναι να δουμε τι χρειαζομαστε πραγματικα και τι απλα θελουμε. δεν χρειαζετε να ειμαστε 'δουλοι' του συστηματος. -
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
οι επιχειρησεις αναγνωριζουν , μελετουν και ερεθιζουν τα κινητρα που ωοθουν την δημιουργια της 'αναγκης' και εν'συνεχεια η αναγκη κανει τον ανθρωπο να δρασει ωστε να ικανοποιησει την συγκεκριμενη αναγκη. η τηλεοραση ειναι το μεσο που εχει ο επιχειρηματιας για να επικοινωνησει με την αγορα στοχο. καλα το ειπα;
το θεμα ειναι να δουμε τι χρειαζομαστε πραγματικα και τι απλα θελουμε. δεν χρειαζετε να ειμαστε 'δουλοι' του συστηματος.Γενικά αυτό ισχύει ή θα πρέπει να ισχύει....
Μόνο που σε κάθε άτομο οι αντοχές στα μηνύματα που δέχεται και οι προτεραιότητες στις ανάγκες που έχει ποικίλουν....
Σε αυτό το σημείο βρίσκουν γόνιμο έδαφος τα Mass Media και χτυπάνε ανελέητα...με απώτερο σκοπό να αλλάξουν τα δεδομένα προς όφελος τους. -
Επειδή διαβάζω άπειρα παραδείγματα γι αυτό το έρμο το MX5 και γενικότερα για μουράτα αμάξια θα κάνω μια επισήμανση. Την επόμενη φορά που θα βγείτε σε μέρος με πολύ κόσμο ρίξτε μια ματιά γύρω σας... Ακόμα και έξω από club όταν φεύγει κόσμος.
Θα δείτε απίστευτα μωρά να μπαίνουν σε κάθε λογής 'μέτρια' (=low profile) αμάξια.
Υπάρχουν γκόμενες που ψαρώνουν με το θέμα αμάξι αλλά και γκόμενες που δεν ψαρώνουν. Υπάρχουν και αυτές που ένα ΜΧ5 θα τις ξενέρωνε γιατί μπορεί να κολλάει στον ιδιοκτήτη την ταμπέλα της μάρκας μαλάκα τύπου 'έχω και cabrio, πάμε μια βόλτα'.
Το θέμα είναι τι διαθέτει ο καθένας στην κοπέλα του. Λεφτά (δωράκια, ταξιδάκια κλπ), βαρβατίλα, sex, στυλ ό,τι τελως πάντως γουστάρει κάθε κοπέλα.
Το να έχει κάποιος Ζ4 αλλά να μην έχει τη δυνατότητα να πηγαίνει την κοπέλα του πρώτο τραπέζι και να μην την αφήνει ποτέ να πληρώνει μπορεί να του γυρίσει και boomerang. Η γκόμενα δεν πρόκειται να ανάψει με το ...valvetronic. Απλά μια Ζ4 είναι πολύ πιθανό να προϋποθέτει ότι ο κατοχός της τα έχει και τα διαθέτει...
Αν απλά έχει μια Ζ4 και με το ζόρι βάζει 20-30 ευρώ την εβδομάδα βενζίνη (συνηθισμένο) τότε δεν μετράει μια σε μια γκόμενα.
Αν από την άλλη έχει Opel Astra αλλά την έχει στα όπα όπα (από άποψη παροχών) πολύ που χέστηκε η γκόμενα αν 2 μέτρα μπροστά της υπάρχει προπέλα, κεραυνός, φίδι ή αστέρι... -
Για τα 2 ατομα που εγραψα μιλαγαμε για 5-6 χρόνια πριν ποτ το ΜΧ5 όπως και να κάνεις 'μέτραγε', νταξ οτι οι γκομενες πολλες φορες δεν κοιτάζουν το αμαξι εινα ιγνωστό, ειχα μια φιλη που της άρεσε το ΑΤΟS
Σε αθλιο βαθμο της είχε παρει ο πατερας της ενα σειτσέντο, και του τα εσπασε τοσο τα @@ που της το πουλησε και της πήρε ATOS!
Αντε να βγάλεις ακρη με αυτα τα όντα!
-
Μεγάλη κουβέντα!
Γι αυτό το λόγο θεωρώ μαλακία να παίρνεις αμάξι έχοντας 100% στο μυαλό σου το θέμα 'γκομενοπαγίδα'. Έχω ακούσει γκόμενα να έχει κόλημα με τα VW (επειδή ο μπαμπάς είχε Passat) η οποία όταν άκουγε Alfa Romeo είχε σίγουρο ότι θα μου μένει 1-2 φορές την εβδομάδα (μπαμπάς είπαμε) και έβρισκε τη Ζ4 άθλιο αμάξι.
Γι αυτό παίρνεις αυτό που εσύ κατά βάθος γουστάρεις και από εκεί και πέρα...Για να μη φεύγουμε και τελείως εκτός θέματος:
Οι απανταχού εταιρείες ακολουθώντας τας ταγάς της παγκοσμιοποίησης έχουν πέσει σαν τα κοράκια με τα πιο δολοφονικά τους επικοινωνιακά όπλα πάνω στις μικρές ηλικίες. Από 12-14 τα παιδάκια είναι fashion victims. Θυμάμαι όταν ήμουν 15 που κυκλοφορούσα σαν το λέτσο με μια φόρμα και πήγαινα για basket. Αυτό έκαναν όμως και όλα τα παιδιά στην ηλικία μου. Τώρα το 14χρονο αν δεν ντυθεί κολλεγιόπαιδο είναι OFF.
Τι σημαίνει αυτό;
-Για τις εταιρείες μεγένθυνση της αγοράς και κατ' επέκταση των πωλησεών τους
-Για τους γονείς οικονομική καταστροφή
-Για τα παιδάκια καταδίκη σε αποχαύνωσηΚαι δεν είναι μόνο το ντύσιμο. Είναι (πιο πολύ) η διασκέδαση. Από τη στιγμή που η βόλτα στο μουσείο αντικαταστάθηκε στο Λύκειο από έξοδο στα μπουζούκια η μπάλα χάθηκε. Ανέκαθεν θεωρούσα τα μπουζούκια μέρος για πιο 'ώριμες' καταστάσεις. Εγώ είχα την εικόνα από κάτι 40ρηδες να κάνουν ζημιά στις πίστες. Τώρα αν έχεις τελειώσει Λύκειο και δεν έχεις γυρίσει από 2 φορές κάθε πίστα είσαι λίγο ξενέρωτος.
Αποτέλεσμα:
Διασκέδαση τέλος - Ξοδεύουμε όχι για να περνάμε καλά αλλά για να επιβιώσουμε επικοινωνιακά - Φτάνουμε στα 30 και (πάνω στην πιο δυνατή ηλικία μας) δεν ξέρουμε τι άλλο υπάρχει να κάνουμε αφού τα κάναμε όλα (σάτρα πάτρα) από τα 15 μας. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μεγάλη κουβέντα!
Γι αυτό το λόγο θεωρώ μαλακία να παίρνεις αμάξι έχοντας 100% στο μυαλό σου το θέμα 'γκομενοπαγίδα'. Έχω ακούσει γκόμενα να έχει κόλημα με τα VW (επειδή ο μπαμπάς είχε Passat) η οποία όταν άκουγε Alfa Romeo είχε σίγουρο ότι θα μου μένει 1-2 φορές την εβδομάδα (μπαμπάς είπαμε) και έβρισκε τη Ζ4 άθλιο αμάξι.
Γι αυτό παίρνεις αυτό που εσύ κατά βάθος γουστάρεις και από εκεί και πέρα...Για να μη φεύγουμε και τελείως εκτός θέματος:
Οι απανταχού εταιρείες ακολουθώντας τας ταγάς της παγκοσμιοποίησης έχουν πέσει σαν τα κοράκια με τα πιο δολοφονικά τους επικοινωνιακά όπλα πάνω στις μικρές ηλικίες. Από 12-14 τα παιδάκια είναι fashion victims. Θυμάμαι όταν ήμουν 15 που κυκλοφορούσα σαν το λέτσο με μια φόρμα και πήγαινα για basket. Αυτό έκαναν όμως και όλα τα παιδιά στην ηλικία μου. Τώρα το 14χρονο αν δεν ντυθεί κολλεγιόπαιδο είναι OFF.
Τι σημαίνει αυτό;
-Για τις εταιρείες μεγένθυνση της αγοράς και κατ' επέκταση των πωλησεών τους
-Για τους γονείς οικονομική καταστροφή
-Για τα παιδάκια καταδίκη σε αποχαύνωσηΚαι δεν είναι μόνο το ντύσιμο. Είναι (πιο πολύ) η διασκέδαση. Από τη στιγμή που η βόλτα στο μουσείο αντικαταστάθηκε στο Λύκειο από έξοδο στα μπουζούκια η μπάλα χάθηκε. Ανέκαθεν θεωρούσα τα μπουζούκια μέρος για πιο 'ώριμες' καταστάσεις. Εγώ είχα την εικόνα από κάτι 40ρηδες να κάνουν ζημιά στις πίστες. Τώρα αν έχεις τελειώσει Λύκειο και δεν έχεις γυρίσει από 2 φορές κάθε πίστα είσαι λίγο ξενέρωτος.
Αποτέλεσμα:Διασκέδαση τέλος - Ξοδεύουμε όχι για να περνάμε καλά αλλά για να επιβιώσουμε επικοινωνιακά - Φτάνουμε στα 30 και (πάνω στην πιο δυνατή ηλικία μας) δεν ξέρουμε τι άλλο υπάρχει να κάνουμε αφού τα κάναμε όλα (σάτρα πάτρα) από τα 15 μας.
συμφωνω απολυτα σε ολα
βεβαια και εμεις ειχαμε τις φασιον μαλακιες μας, απλα ηταν διαφορετικες..
δλδ φορουσαμε κατι φλαι μπουφαν, μαρτινς, βερμαχτ, σκισμενα κ ξεβαμμενα τζιν κ.α...
αλλα ισχυει οτι κατεβαιναμε σα λετσοι για μπαλα ενω σημερα υπαρχουν ακομα κ καφετεριες που τρως πορτα αν φορας φορμα -
συναδελφος στο γραφειο, καμια 65αρια, προξενευει μια γνωστη του '¨ειναι πολυ καλη κοπελα εχει και τριωροφο στη γλυφαδα'
γνωριζω για κυριουλα που παει και ψωνιζει στα μαρκς & σπενσερ και αμα τη δεις δεν παιρνεις πολυ χαμπαρι, περιουσια = δισ δολ
τα αφεντικα μου αμα τα δεις σε παρεα η στο δρομο επισης.
συνηθως ειναι οι νεοπλουτοι που παθαινουν την παρακρουση.
η κοινωνιες με καστες, οπως οι Ανδριωτες
'Παρα πολυ πλουσια' ανδριωτισα λεει σε 'πολυ πλουσια' ανδριωτισα φιλη της 'τουλαχιστον φτωχουλα μου εσυ εχεις την υγεια σου'.....
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
συναδελφος στο γραφειο, καμια 65αρια, προξενευει μια γνωστη του '¨ειναι πολυ καλη κοπελα εχει και τριωροφο στη γλυφαδα'γνωριζω για κυριουλα που παει και ψωνιζει στα μαρκς & σπενσερ και αμα τη δεις δεν παιρνεις πολυ χαμπαρι, περιουσια = δισ δολ
τα αφεντικα μου αμα τα δεις σε παρεα η στο δρομο επισης.
συνηθως ειναι οι νεοπλουτοι που παθαινουν την παρακρουση.
η κοινωνιες με καστες, οπως οι Ανδριωτες
'Παρα πολυ πλουσια' ανδριωτισα λεει σε 'πολυ πλουσια' ανδριωτισα φιλη της 'τουλαχιστον φτωχουλα μου εσυ εχεις την υγεια σου'.....
Μπορεις να δώσεις το τηλέφωνο μου!
Ειμαι 187 100 κιλα 28 ετων και ειμαι υγιέστατος!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
χοληστερινη,ακα μια μπηξια τη μερα κ αυτη μιση.
Καλα ειναι ο Στελιος ρε Νασο,δε μπισταει πολυ βεβαια τελευταια και εχει αγχος..
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
οχι κ υγιεστατος ρε φιλαακι..
1.87 πρεπει νασαι βια 87 κιλα.οποτε εχεις
χοληστερινη,ακα μια μπηξια τη μερα κ αυτη μιση.Δεν σου έχουν πει οτι τα καλα εργαλεια θέλουν μεγαλο υποστεγο?
-
Άντρας χωρίς κοιλιά σπίτι χωρίς μπαλκόνι
Λέμε και καμιά μλκ να περνά η ώρα
-
Επισης γυναικα χωρις βυζι αντρας χωρις πουλι!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Επισης γυναικα χωρις βυζι αντρας χωρις πουλι!Πωω ελεος,αυτα τα λεγαμε 1η δημοτικου..
-
Ναι στην πρωτη δημοτικου δεν ηταν που μαμαουσες απο το 2ρο ραντεβου?
-
Οχι στη δευτερα.
-
το γ@μησατε +ψοφησε... ( )
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
βεβαια και εμεις ειχαμε τις φασιον μαλακιες μας, απλα ηταν διαφορετικες..
δλδ φορουσαμε κατι φλαι μπουφαν, μαρτινς, βερμαχτ, σκισμενα κ ξεβαμμενα τζιν κ.α...τι μου θυμιζεις... (γερασαμε! )
αλλα ισχυει οτι κατεβαιναμε σα λετσοι για μπαλα ενω σημερα υπαρχουν ακομα κ καφετεριες που τρως πορτα αν φορας φορμα
+1!
Περί ψωνισμένων και φαντασμένων, το ανάγνωσμα