-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
... μετα απο 10χρονια ...Γενικά δεν υπάρχουν παλιές Porsche, μόνο νέοι ιδιοκτήτες!
(κλασσικό κλόπη ράιτ... )
-
άμα ήταν για 997 να έλεγα ναι αλλά απο την Cayman καλύτερα 335, και δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι BMW.
για SLK άλλη περίπτωση ΙΜΗΟ -
Βασικά σε αυτά τα λεφτά παίζουν πολλά και καλά. Προικισμένες σύζυγοι ( 335 με μπλοκέ ) και απίστευτες ερωμένες ( Cayman, Boxster, SLK 350 ) το θέμα είναι να αποφασίσεις πώς θές την ερωτική σου ζωή από δώ και πέρα....Το βέλτιστο σενάριο θα ήταν να έχεις και τα 2 αλλά αφού πρέπει να διαλέξεις και επειδή μια ζωή την έχουμε....εγώ θα μου αγόραζα μια ερωμένη. Είναι κρίμα που τελικά μπορείς να αγγίξεις την πιο συζυγική από όλες δλδ την SLK αλλά νομίζω οτι είναι καλύτερη επιλογή από την Z...εκτός αν αρχίσουμε να κοιτάμε για γκέισα που το όνομα της αρχίζει απο Ζ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
...την πιο συζυγική από όλες δλδ την SLK...Πιο συζυγική από την 335; Γρήγορη η BMW αλλά απ' ότι διαβάζω: ΣΥΖΥΓΟΣ - με αυτόματο σαζμάν μια χαρά θα είναι - και το extra cruise control (stop n go?) για το μποτιλιάρισμα είναι πρώτο. Αν βγαίνει σε λογικά λεφτά με την έκπτωση...
-
Ρε παιδια ο άνθρωπος λέει θα κρατηση το αμαξι αρκετα χρόνια....θα μπορουσατε δλδ εσεις για 10 χρονια να τα εχετια με την Χ ερωμενη? Ε μαλλον όχι, εκτος αν ειχατε παραλληλα και συζηγο!
Παρε ότι τραβαει η καρδια σου, συναρτηση του οτι θα τη φας κα ιθα σε φαει στη μαπα πολλα χρονια οπως ειπες.....για εμενα μετα τα κυβικα και τις παντες κλπ αυτο παιζει μεγαλο ρολο!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...την πιο συζυγική από όλες δλδ την SLK...
Πιο συζυγική από την 335; Γρήγορη η BMW αλλά απ' ότι διαβάζω: ΣΥΖΥΓΟΣ - με αυτόματο σαζμάν μια χαρά θα είναι - και το extra cruise control (stop n go?) για το μποτιλιάρισμα είναι πρώτο. Αν βγαίνει σε λογικά λεφτά με την έκπτωση...
Αποκλείω την περίπτωση να πάει για αυτόματο ο Coyot.
Μία χειροκίνητη 335i με μπλοκέ είναι το μελλοντικό του αυτοκίνητο, το οποίο θα άρει κάθε διαζευκτικό, ως η απόλυτη ερωμένη που δεν έχεις άλλο περιθώριο από το να την παντρευτείς.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδια ο άνθρωπος λέει θα κρατηση το αμαξι αρκετα χρόνια....θα μπορουσατε δλδ εσεις για 10 χρονια να τα εχετια με την Χ ερωμενη?Όχι, αλλά με την ΧΧΧ ερωμένη, άνετα!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...την πιο συζυγική από όλες δλδ την SLK...
Πιο συζυγική από την 335; Γρήγορη η BMW αλλά απ' ότι διαβάζω: ΣΥΖΥΓΟΣ - με αυτόματο σαζμάν μια χαρά θα είναι - και το extra cruise control (stop n go?) για το μποτιλιάρισμα είναι πρώτο. Αν βγαίνει σε λογικά λεφτά με την έκπτωση...
Πιο συζυγική απο τις ερωμένες
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αποκλείω την περίπτωση να πάει για αυτόματο ο Coyot.Μία χειροκίνητη 335i με μπλοκέ είναι το μελλοντικό του αυτοκίνητο, το οποίο θα άρει κάθε διαζευκτικό, ως η απόλυτη ερωμένη που δεν έχεις άλλο περιθώριο από το να την παντρευτείς.
Με τόση ροπή από χαμηλά γιατί να μη προτιμήσει κάποιος το αυτόματο;
-
Για τη χαρά των αλλαγών με συμπλέκτη, προφανώς.
-
κολλημένοι με τους συμπλέκτες - επειδή οι άσχετοι αγοράζουν αυτόματα κιβώτια, πρέπει να τα αποφεύγουν αυτοί που θέλουν να οδηγούν γρήγορα.
Αν το συγκεκριμένο κιβώτιο το φοράνε και οι μεγάλοι V8, θα το παιρνα με κλειστά μάτια (αν δεν το φοράνε θέλει προσοχή - μπορεί να μη σηκώνει 'αναβαθμίσεις' κινητήρα).
-
Δεν υπάρχει 'πρέπει-δεν πρέπει'. Γούστα είναι.
Θα μας πει κι ο ίδιος ο Coyot, βέβαια, αλλά δεν τον έχω ικανό να κάνει το έγκλημα και να την παραγγείλει αυτόματη...
-
Tώρα με μπερδέψατε τελείως...
Ναι ρε πούστηδες, Πόρσε θα ήθελα, αλλά, όπως ο περισσότερος κόσμος, δεν έχω τους παράδες, τι να κάνω;:lol:
H απλή Cayman μου θυμίζει λίγο το 'πρήμιουμ' σύνδρομο BMW 316, Γκολφ 1,4 κλπΕνδιαφέρουσα η άποψη περί ευρέσεως νύφης με χρηστικό-οικογενειακό αμάξι. Αν υποθέσουμε, εξ ίσου αυθαιρέτως, ότι θα έχει και σπίτι, περιττεύει η περαιτέρω αποταμίευση από μένα, και δίνω όλο μου το βιος για Carrera S, να τελειώνουμε.
Πέραν πάντως της πλάκας, οι 4 ή 2+2 θέσεις δεν είναι μόνο για οικογένεια. Ένα φιλικό ζεύγος να με επισκεφθεί στο εξωτερικό (οι κουμπάροι μου ας πούμε) ή η αδελφή μου με καμιά φίλη της , στην περίπτωση που έχω διθέσιο, θα χρειαστούμε ταξί.
Στην Carrera θα χωρούσαν προχείρως!:ysterical: -
Δεν υπάρχει 'πρέπει-δεν πρέπει'. Γούστα είναι.Θα μας πει κι ο ίδιος ο Coyot, βέβαια, αλλά δεν τον έχω ικανό να κάνει το έγκλημα και να την παραγγείλει αυτόματη...
Σε γνήσιο σειριακό SMG ή στο της καινούργιας Μ3, όπως διάολο θα λέγεται, θα έλεγα ναι. Αλλά σε 335 ή Πορσικό, νομίζω ότι το χειροκίνητο είναι μονόδρομος.
-
Πιστονοκέφαλε, εδώ είσαι:
Συμφωνώ απολύτως για το +2.
Όμως, αν τύχει να οδηγήσεις Cayman δεν πρόκειται να ξανακάνεις ανόσιες συγκρίσεις με 316 και Φάου-Βιι. Δεν πάει βήμα βέβαια, οπότε από αυτή την άποψη έχεις ένα δίκιο...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Tώρα με μπερδέψατε τελείως...
Ναι ρε πούστηδες, Πόρσε θα ήθελα, αλλά, όπως ο περισσότερος κόσμος, δεν έχω τους παράδες, τι να κάνω;:lol:
H απλή Cayman μου θυμίζει λίγο το 'πρήμιουμ' σύνδρομο BMW 316, Γκολφ 1,4 κλπΚαμία σχέση, Νικόλα! Σε καμία περίπτωση δε θα νιώθεις ο φτωχός συγγενής. 'Eχεις 100% τη σωστή αίσθηση, δεν είναι φλοιός...θεωρείται entry level βέβαια, αλλά δεν είναι το αντίστοιχο του 'δεν έχω φράγκα και ίσα ίσα τα βόλεψα να πάρω αυτό'. Μην ξεχνάς οτι πολλοί τελικά επιλέγουν τις πιο αδύναμες εκδόσεις πολύ απλά γιατί δεν μπορούν να κουμαντάρουν τις δυνατές (τουλαχιστον στο παρελθόν που ηταν ζόρικα τα πράγματα με τα Porsche).
Στην Carrera θα χωρούσαν προχείρως!:ysterical:
Ταξάκι ή φιατ πούντο AVIS... θέμα συνήθειας είναι! Για τα προσωπικά σου, μια χαρά πορτ μπαγκάζ έχει η cayman!
-
Εδώ είμαι...
Θα κοιτάξω να πάρω τεστ ντράιβ κανένα Πορσικό εδώ στο Βελιγράδι, όταν γυρίσω, τον Αύγουστο (έρχομαι Ελλάδα το Σάββατο για 2 εβοδομάδες, συν Θεώ).
Έως τότε, άστε τα λόγια, και βοηθείστε να πάει η Τσέχα σε καλά χέρια και σύντομα. -
.θέλεις να ειναι κ@υλιάρα
.θελεις να σου βγάζει γουστα μέσα
έξω
διαγωνιως και
πλαγίως.θελεις να μη ρυτιδιάσει
.τη θελεις ξεσκιστρα στο σπίτι και
κυρία εκτός.θελεις τα κοσμήματα που θα της αγοράσεις να μη μετατραπούν σε
faux bijouxκαι σκέφτεσαι οτιδήποτε αλλο πέρα απο το Στουντγαρδάλογο???
αν πιστεύεις οτι σε 1 χρόνο θα εισαι σε θεση να αγορασεις την S (οποιαδήποτε S!), μην κανεις το λαθος και βιαστείς.
το καλο πράμα αργει να γινει, από αρχαιοτατων χρόνων το γνωριζαν αυτό! -
Πιστονοκέφαλε, εδώ είσαι:
http://www.asphalte.ch/Auto/335iC/335i side 600.jpgΜην τον ακούς... εδώ είμαστε:
vs -
Θα με φέρετε στην κατάσταση του Κόκκορα του Αρκά, που δεν ήξερε ποια από τις δύο να πρωτοφαντασιωθεί αυνανιζόμενος...
(αναποφάσιστος και στη μαλακία)
Χωρίζοντας από μία Τσέχα