-
Σε κανένα μήνα πάει να παραγγείλει αυτοκίνητο κοπέλα, που μόλις έβγαλε το δίπλωμα.. Μέχρι περίπου 15.000 και θέλει κάτι ευκολοοδήγητο μέσα και έξω από την πόλη (αυτόματο?)..
Μέχρι τώρα ήταν κολλημένη με το Citroen C3 αλλά παρατήρησε ότι κυκλοφορεί πολύ καιρό και αργά ή γρήγορα θα αλλάξει οπότε σκέφτηκε να πάρει κάτι άλλο.. Τι όμως?Είδε επίσης εκτός αυτού το Nissan Micra C+C και το Lancia Y. Τι λέτε μεταξύ αυτών? Δεν πειράζει και μικρή διαφορά στην τιμή αρκεί να την ικανοποιεί..
Άλλες προτάσεις.. με αυτό το περίεργο κριτήριο της ομορφιάς στη μέση.. πχ το Ibiza ή C2 απορρίπτεται.. -
Σε κανένα μήνα πάει να παραγγείλει αυτοκίνητο κοπέλα, που μόλις έβγαλε το δίπλωμα.. Μέχρι περίπου 15.000 και θέλει κάτι ευκολοοδήγητο μέσα και έξω από την πόλη (αυτόματο?)..
Μέχρι τώρα ήταν κολλημένη με το Citroen C3 αλλά παρατήρησε ότι κυκλοφορεί πολύ καιρό και αργά ή γρήγορα θα αλλάξει οπότε σκέφτηκε να πάρει κάτι άλλο.. Τι όμως?Είδε επίσης εκτός αυτού το Nissan Micra C+C και το Lancia Y. Τι λέτε μεταξύ αυτών? Δεν πειράζει και μικρή διαφορά στην τιμή αρκεί να την ικανοποιεί..
Άλλες προτάσεις.. με αυτό το περίεργο κριτήριο της ομορφιάς στη μέση.. πχ το Ibiza ή C2 απορρίπτεται.. -
Κοπέλα ε? Ντάξει ότι και να πάρει δεν θα καταλάβει διαφορές...
-
Y με κλειστά μάτια.
-
Εγώ της πρότεινα και το Grande Punto... Τι λέει ειδικά με τον καινούριο κινητήρα?
Σε ημι αυτόματα ποια βγαίνουν?Το Υ δεν είναι παλιό και αυτό με ότι συνεπάγεται?
-
yaris 1.300
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Y με κλειστά μάτια.Υ αλλα να οδηγα με ανοιχτα τα ματια..οχι σαν τον κιντ..
-
@popol@ros
Της το έχω προτείνει αλλά δεν της αρέσει καθόλου, αν και σε αυτό έμαθε να οδηγάει..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Y με κλειστά μάτια.
Υ αλλα να οδηγα με ανοιχτα τα ματια..οχι σαν τον κιντ..
Υ και τα μυαλα (και τα ματια) στα πλατανια..
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@popol@rosΤης το έχω προτείνει αλλά δεν της αρέσει καθόλου, αν και σε αυτό έμαθε να οδηγάει..
δεν θα βρει καλυτερο πεστην.
-
Colt CZ3
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Colt CZ3για κοπελα? με τι λογικη?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
@popol@ros
Της το έχω προτείνει αλλά δεν της αρέσει καθόλου, αν και σε αυτό έμαθε να οδηγάει..
Μα υπαρχει το Υ... λεμε...
-
Ε ντάξει θα το πώ και εγώ
Υ αυτόματο -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
@popol@ros
Μα υπαρχει το Υ... λεμε...
γιατι ειναι καλυτερο λεμε?
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Εγώ της πρότεινα και το Grande Punto... Τι λέει ειδικά με τον καινούριο κινητήρα?
Σε ημι αυτόματα ποια βγαίνουν?Το Υ δεν είναι παλιό και αυτό με ότι συνεπάγεται?
Είδες δεν θέλει πολυετή εμπειρία στη νάσα για να καταλάβει κανείς πως το Υ είναι ένα παλιό μοντέλο το οποίο όταν βγήκε βασιζόταν στα μηχανικά ενός ήδη παλιού μοντέλου. Παρόλα αυτά αγαπημένο χόμπι του φόρουμ είναι να προτείνει το Υ για οδηγούς του αντίθετου φύλου ασχέτως ηλικίας και οδηγικών ικανοτήτων. Δικαιολογία? Είναι όμορφο! (κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω τυφλός...) . Περι μη ύπαρξης 5πορτου, 4αστεριών στα κρας τέστ και του αντιεργονομικού ταμπλώ κουβέντα! Όσο για την ημιαυτόματη έκδοση του οι 4Τ έχουν επανειλλημένα (σωστά το γραψα?) θάψει το κιβώτιο του σε διαφορές τοποθετήσεις του σε μοντέλα του γρούπο.
Καλύτερη λύση είναι για μένα το 207 για κοπέλα αλλά το δε χειροκίνητο κιβώτιο είναι ημιάθλιο ενώ δεν ξέρω αν βγαίνει με αυτόματο. Άλλο όχι ακριβώς μειονέκτημα είναι ότι όλοι οι γνωστοί μου με το προηγούμενο 206 τους βλέπαν στο συνεργείο και ετοίμαζαν κατευθείαν καφεδάκι, γλυκάκια και κεκάκια. Αν είναι πάντως σχετικά αξιόπιστο πιστεύω ότι αξίζει χάρη στους χώρους του, το σχεδιασμό του μέσα έξω, την καλή του οδική συμπεριφορά και την εξαιρετική του ασφάλεια.
Το γιάρις είναι μάλλον η καλύτερη λύση αλλά ποιός αντέχει να το βλέπει. Πόσο μάλλον κοπέλα. Πάντως με είχε πάει μία βόλτα φίλη που αγόρασε πρόσφατα και δήλωνε κατευχαριστημένη. Μικρό αλλά με καλούς χώρους και το οικονομικότερο όλων. Βγαίνει και με κιβώτιο αυτόματο που ενδεικύεται για οικονομία καυσίμου!
Τα κόρσα/πούντο που μοιράζονται το ίδιο σασί δεν είναι άσχημη ιδέα επίσης με προσωπική προτίμηση το κόρσα.
Αν θέλει να δώσει κάτι λιγότερο καλή λύση είναι και το σούιφτ το οποίο όμως υστερεί σε αρκετούς τομείς όπως οι χώροι και η ασφάλεια. Στα συν ότι έχει τετρακίνητη έκδοση άμα γουστάρει...
-
το nissan πόσο βγαίνει τελική τιμή?
μέχρι 16κ αυτό θα της πρότεινα. -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Είδες δεν θέλει πολυετή εμπειρία στη νάσα για να καταλάβει κανείς πως το Υ είναι ένα παλιό μοντέλο το οποίο όταν βγήκε βασιζόταν στα μηχανικά ενός ήδη παλιού μοντέλου. Παρόλα αυτά αγαπημένο χόμπι του φόρουμ είναι να προτείνει το Υ για οδηγούς του αντίθετου φύλου ασχέτως ηλικίας και οδηγικών ικανοτήτων. Δικαιολογία? Είναι όμορφο! (κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω τυφλός...) . Περι μη ύπαρξης 5πορτου, 4αστεριών στα κρας τέστ και του αντιεργονομικού ταμπλώ κουβέντα! Όσο για την ημιαυτόματη έκδοση του οι 4Τ έχουν επανειλλημένα (σωστά το γραψα?) θάψει το κιβώτιο του σε διαφορές τοποθετήσεις του σε μοντέλα του γρούπο.
Οταν βγηκε, βασιζοταν σε ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ και ΣΑΣΙ αμαξιου το οποιο ηταν στην αγορα και ηταν ανταγωνιστικο. Παει αυτο...
Δεν ειναι ομορφο... ειναι πανεμορφο και πολυτελες...
Δεν εχει 5πορτο, και αν δεν κανει σε καποιον απλα δεν το παιρνει. Δεν αποτελει ομως μειονεκτημα. Απλα ετσι σχεδιαστηκε.
4 αστερια στα crash test... πολυ καλη βαθμολογια... δεν νομιζω πως αφηνει την παραμικρη υποννοια περι ανασφαλειας του μοντελου ενα τετοιο αποτελεσμα.
Αντιεργονομικο το ταμπλο?
Σχετικα με το αυτοματο κιβωτιο, αλλα εχω ακουσει απο κατοχους... τελος παντων...
- το αν ενα αμαξι σημερα παταει σε προηγουμενης γενιας σασι... δεν λεει και τιποτα. Ειδικα στο Y, ολα ειναι τελευταιας κοπης. Απο κινητηρες, υλικα, ηλεκτρονικα... u name it...
-
Το αυτόματο κιβώτιο είναι μια χαρά...Οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου αρνούνται να τα οδηγήσουν σωστά γι αυτό τα θάβουν.
Από εκεί και πέρα το yaris δεν μου αρέσει και το Υ θα έπαιζε δυνατά στις επιλογές μου ( για μένα για μένα ) στην κατηγορία. Όποιος το βρίσκει γυναικείο δικαίωμα του εμένα μου αρέσει που είναι επίσης δικαίωμα μου
Αυτοκίνητο για κοπέλα