-
Να και ποιοι βοηθάνε. Μπράβο τους, τους ευχαριστούμε.
http://news.yahoo.com/s/ap/greece_fires ... pmjL6ve8UF
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εστω και συμβολικά, maxmara, το Κρόνιο Δάσος δεν έπρεπε να καεί.
Βεβαίως, μπροστά στην καταστροφή που έχει γίνει ίσως να είναι το λιγότερο. Αλλά δεν παύει να δείχνει το μέγεθος της ασυντονισίας και της ανικανότητας!!!Δεν είναι το λιγότερο. Και επειδή ανέκαθεν υπήρχαν εμπρηστές και μαλάκες συμφεροντολόγοι , τα δάση ήταν αφιερωμένα σε Θεούς για να προστατεύονται ( με το φόβο του Θεού ) από τους ανθρώπους. Αλλά τότε οι άνθρωποι είχαν τον Θεό τους.
Για να καταλαβαινόμαστε, ερωτώ γιατί πρέπει να στεναχωριόμαστε για 10 δένδρα, όταν έχουν καεί χιλιάδες αλλού?
Μήπως επειδή σε μερικούς μήνες ΌΛΟΣ ο κόσμος θα βλέπει την Ολυμπία;
Μετά τα νέα των πυρκαγιών απάντηση φίλου μου:
'Sometimes I think you live in a third world country.' -
καλα το θεμα δεν ειναι οτι ολος ο κοσμος θα τη βλεπει κ θα γινουμε ρεζιλι κ πω πω πω,αυτο ειναι το λιγοτεροκτλπ
το θεμα ειναι οτι χαθηκε κατι πολυ σημαντικο,ενα παγκοσμιο μνημειο (αυτο δεν αναιρει ομως οτι οι ζωες κ τα υπολοιπα δαση που καηκαν εχουν μεγαλυτερη σημασια)απλα δε μπρορεις να πεις κιολας ¨'α καηκε κ η ολυμπια?ε σιγα ' -
Πάντως με την εκτενέστατη κάλυψη που έχουν τα κανάλια για τις πυρκαγιές...μας μετατρέπουν σε σύγχρονους Νέρωνες...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πάντως με την εκτενέστατη κάλυψη που έχουν τα κανάλια για τις πυρκαγιές...μας μετατρέπουν σε σύγχρονους Νέρωνες...σούρχεται και σένα να τους βάλεις ένα σπίρτο να γίνουνε μπουρλότο ??? (στα κανάλια φυσικά)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μήπως επειδή σε μερικούς μήνες ΌΛΟΣ ο κόσμος θα βλέπει την Ολυμπία;Μετά τα νέα των πυρκαγιών απάντηση φίλου μου:
'Sometimes I think you live in a third world country.'Συγγνώμη αλλά μετά από ότι έχει συμβεί, πραγματικά χ@στηκα και λίγη σημασία έχει για μένα το τι θα πουν οι ξένοι για μας.
-
O Eπικούρειος Απόλλων,για κάποιον που ρώτησε δεν κινδυνεύει,τουλάχιστον μέχρι τώρα.Κινδυνεύουν όμως μερικά χωριά που βρίσκονται κοντά του,Αμπελιώνα,Σκληρού,Νέδα και μερικά ακόμη.Την Ανδρίτσαινα την έσωσαν από την καταστροφή,κάηκαν όμως τα περισσότερα από τα χωριά που απαρτίζουν τον καποδιστριακό δήμο Ανδρίτσαινας.
-
Η Γαστούνη δεν είναι μέσα στα όρια των περιοχών που καίγονται.Δεν ξέρω ίσως έχει γίνει κάποια βλάβη στο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή.
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
καλα το θεμα δεν ειναι οτι ολος ο κοσμος θα τη βλεπει κ θα γινουμε ρεζιλι κ πω πω πω,αυτο ειναι το λιγοτεροκτλπ
το θεμα ειναι οτι χαθηκε κατι πολυ σημαντικο,ενα παγκοσμιο μνημειο (αυτο δεν αναιρει ομως οτι οι ζωες κ τα υπολοιπα δαση που καηκαν εχουν μεγαλυτερη σημασια)απλα δε μπρορεις να πεις κιολας ¨'α καηκε κ η ολυμπια?ε σιγα 'Αφου ημαστε ανικανοι να προστατευσουμε την Αρχαια Ολυμπια, τοτε μην σας φαινεται παραξενο που οι Αγγλοι δεν μας γυριζουν πισω τα μαρμαρα απο την Ακροπολη.
-
ΟΚ καλή η κριτική και η άποψη και να λέγεται... Αλλά αντί να κατηγορείτε δημοσιογράφους/παπάδες/πολιτικούς/διαόλους...
Μπορείτε να μου πείτε τι έχει κάνει ο καθένας σας προσωπικά για να βοηθήσει αυτή την κατάσταση;
-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
ΟΚ καλή η κριτική και η άποψη και να λέγεται... Αλλά αντί να κατηγορείτε δημοσιογράφους/παπάδες/πολιτικούς/διαόλους...Μπορείτε να μου πείτε τι έχει κάνει ο καθένας σας προσωπικά για να βοηθήσει αυτή την κατάσταση;
τουλαχιστον δεν εχει κανει κατι που να την κανει χειροτερη?
-
Ναι, σίγουρα.
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Πάντως με την εκτενέστατη κάλυψη που έχουν τα κανάλια για τις πυρκαγιές...μας μετατρέπουν σε σύγχρονους Νέρωνες...
σούρχεται και σένα να τους βάλεις ένα σπίρτο να γίνουνε μπουρλότο ??? (στα κανάλια φυσικά)
Όχι τόσο πολύ...αλλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Οι κάμερες είναι πιο κοντά στις φλόγες παρά οι πυροσβέστες...πρώτα φτάνουν οι κάμερες...και μετά οι πυροσβέστες για πιο λόγο? Για να τραβήξουν τα πλάνα να τα...δείξουν στον κόσμο!!!
Αν δεν είναι αυτό σύγχρονος 'Νερωνισμός'...τότε τι άλλο μπορεί να είναι...
-
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΣ.. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΝΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΞΙΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ
-
Ο χρήστης panos jimny έγραψε:
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΣ.. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΝΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΞΙΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙΜπορείς. Αν απευθυνθείς στην Πυροσβεστική και δηλώσεις εθελοντής.
Σε κάθε περίπτωση, μην πάς μόνος σου εκει. Θα δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα.Καλώς όρισες στο 4ΤΦ
-
Προσοχή !!!! Ενεργοποιείται ο κρατικός μηχανισμός !!!! Κάντε στην άκρη !!!!!
-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
ΟΚ καλή η κριτική και η άποψη και να λέγεται... Αλλά αντί να κατηγορείτε δημοσιογράφους/παπάδες/πολιτικούς/διαόλους...Μπορείτε να μου πείτε τι έχει κάνει ο καθένας σας προσωπικά για να βοηθήσει αυτή την κατάσταση;
τουλαχιστον δεν εχει κανει κατι που να την κανει χειροτερη?
Πέστα ρε φίλε, οι καραγκιόζηδες ίσα που κλαίνε αν ΔΕΝ καίγονται άνθρωποι και σπίτια...
Και δίνουν και συμβουλές από τα studio οι αλήτες..._
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Προσοχή !!!! Ενεργοποιείται ο κρατικός μηχανισμός !!!! Κάντε στην άκρη !!!!!Είσαι σίγουρος Γιώργο, γιατί δε το είπαν τα 'κανάλια'.
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Προσοχή !!!! Ενεργοποιείται ο κρατικός μηχανισμός !!!! Κάντε στην άκρη !!!!!πολυ καλο σλογκαν
μου επιτρεπεις να το τυπωσω σε μπλουζακι ? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γράφει ο καθηγητής Παναγιώτης Λιανός - 27/08/2007
http://www.skai.gr/master_story.php?id=57898
Ως λαός πρέπει να εγκαταλείψουμε πια τα συμπλέγματά μας. Αλλά δεν το κάνουμε εύκολα γιατί ορισμένοι τρώνε απ' αυτά.Mάνο, είμαι σχετικά μικρός για να έχω συμπλέγματα του είδους που εννοείς, αλλά περιπολίες του Στρατού στα δάση σε καιρό ειρήνης, με βρίσκουν τελείως αντίθετο!!!! Να μιλήσουμε για περιπολίες Εποχικών Πυροσβεστών, Δασοπυροσβεστών, Αγροφυλάκων, Θηροφυλάκων, Προσκόπων (αυτοί πιο χαλαρά εννοείται) κλπ, να συμφωνήσω, αλλα ο Στρατός δεν έχει καμμία δουλειά να περιπολεί είτε ένοπλος, είτε άοπλος στα δάση!!! Το γεγονός οτι οι Στρατιώτες τα ξύνουν και δε κάνουν κατι το ιδιαίτερο για λόγους που δεν είναι του παρόντος (αλλα λίγο πολύ γνωστοί), δε σημαίνει οτι θα πρέπει να αξιοποιηθούν κατ΄αυτόν τον τρόπο. Το να συνδράμει το στράτευμα σε περιπτώσεις οπως αυτή που βιώνουμε, είναι άλλο θέμα και είμαι μέσα οπως εχω ηδη πεί.
Το άρθρο με βρίσκει αντίθετο λοιπόν.
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες