-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να προτείνει εναν αξιόπιστο και καλό συναγερμό (δοκιμασμένο κατα προτίμηση),εως 400 ευρώ;
Βαλε ενα απλο και καλο συστημα συναγερμου με τα βασικα,να εχει και αντικραδασμικο
διαλεξε ενα συστημα με τα περισσοτερα χρονια εγγυησης και προπαντων σε εγγυημενο εγκαταστατη,ειναι βασικο
αν δεν εχεις ιδιαιτερο λογο απεφυγε συστηματα με περιμετρικα ογομετρικα που χτυπανε οταν τα πλησιαζεις και τηλεειδοποιησεις ανεβαζουν το κοστος χωρις να προσφερουν κατι ιδιαιτερο απο αποψης ασφαλειας
τα ΜΕΤΑ ειναι καλα συστηματα γενικες γραμμες
εγω ειχα βαλει πριν 6 χρονια εναν ELSER με 350 Ε και το μετανιωσα
με 200 Ε θα εβαζα ενα ΜΕΤΑ που κανει αντιστοιχη δουλεια και θα εμεναν 150 Ε στην τσεπη
αν εισαι Θεσσαλονικη απεφυγε τον Σακατζιδη κοντα στο γηπεδο του Παοκ,πουλαει οτι εχει εκεινη την στιγμη με κακη εως μετρια ποιοτικα εγκαταστασηΕπειδή το αυτοκίνητο θα είναι καινούργιο (δεν το εχω παραλάβει ακόμα),θα πάρω κάτι σαν αυτό που πρότεινες και θα τους πω να το περάσουν στην αντιπροσωπεία..
Αν υπάρχει άλλη λύση για Θεσ/νικη πάντα,pm -
οχι στην αντιπροσωπεια
εκει ειναι χειροτεροι συνηθως
αν εχεις δυνατοτητα βαλε εργοστασιακο συναγερμο να ξενοιασεις -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
οχι στην αντιπροσωπεια
εκει ειναι χειροτεροι συνηθως
αν εχεις δυνατοτητα βαλε εργοστασιακο συναγερμο να ξενοιασειςΔυστυχώς εχει τα γερμανικά πρότυπα που σημαίνει οτι ενω χτυπάει και είσαι δίπλα δεν ακους τπτ
Γι' αυτό σκέφτηκα κάτι άλλο -
Το μπαστούνι είναι αποτρεπτικο μεσο ή επειδη φαινεται θα ειναι σαν μαγνητης σε επιδοξους κλεφτες?
-
ειναι αποτρεπτικο.πρεπει να κοψουν η το μπαστουνι η το τιμονι ειδαλως δεν πανε πουθενα.
-
Γνωρίζει κανείς κάποιον έμπορο/εγκαταστάτη συναγερμών στα ΒΠ; Ιδανικά, μήπως υπάρχει κάποιος συνφορουμάς;
Θέλω να ξηλώσω τον παλιό μου που δε δουλεύει και να τοποθετήσω έναν καινούριο αλλά κάπως οικονομικά, γιατί με το τρακάρισμα που είχα θα φύγουν αρκετά χρήματα που δεν είχαν υπολογιστεί φυσικά. -
Καμμια προταση για συναγερμο?
Εχουμε καποιον 4tforum certified εγκαταστατη στη Θεσσαλονικη?Τι ουσιαστικες διαφορες υπαρχουν μεταξυ συστηματων?
-
Βαλε εναν απλο συναγερμο,με αντικραδασμικο με οσο το δυνατον καλυτερη εγγυηση
απεφυγε συστηματα με τηλεειδοποιηση,μιμπλικια και χαζα -
καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για την επιλογή συναγερμού για το fiesta της γυναίκας μου. Εινα μοντέλο του 2005 με κεντρικό κλείδωμα αλλα χωρίς τηλεκοντρολ. Υπολογίζω να δώσω γύρω στα 120 ευρώ και έχω καταλήξει σε τέσσερα μοντέλα. θα ήθελ ατη βοηθεια σας για την τελική επιλογή που πρεπει να γίνει σχετικά άμεσα. Ευχαριστω
1 viper http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=74259
2 Elser http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=35436
3 clifford http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=74270
4 cobra http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=9879
-
εγω εχω ελσερ και αυτον σου προτεινω να βαλεις.αν παρεις απο το παν καρ ζηταει εργασια 70 εβρω για τοποθετηση.αν το αγορασεις απλως και πας αλλου να στο βαλουν θα εχεις θεμα με την εγγυηση,θα σου πουν και καλα να σου την υπογραψει αυτος που θα στον βαλει.στα λεω πληροφοριακα ολα αυτα,και οπως ακριβως μου τα ειπαν.και οι κομπρα καλοι ειναι σαν συναγερμοι αλλα τον καλογεροπουλο τον θεωρω το ακριβοτερο φαρμακειο στα ειδη αυτοκινητου.οι τιμες του παν καρ παντως να ξερεις ειναι χωρις τοποθετηση,για καλογεροπουλο δεν ξερω,
-
εφοσον και οι 4 συναγερμοι ειναι στα ιδια χρηματα αρα δεν θα εχουν καμια σοβαρη διαφορα μεταξυ τους οποτε λιγο-πολυ το ιδιο επιπεδο προστασιας θα σου προσφερουν θα σου πρότεινα να κοιταξεις-ρωτησεις και στην αντιπροσωπεια ποιος ειναι 100% συμβατος με το canbus του αυτοκινητου σου και αυτον να βαλεις.
Χωρις να εχω εμπειρια για τους clifford εχω ακουσει πολυ καλα λογιαΓενικα παντως ειναι μην σε βαλουν στο ματι ,γιατι και τον πιο ακριβο συναγερμο να βαλεις θα τον αχρηστεψουν
-
Σήμερα ρώτησα έναν τύπο για εγκατάσταση συναγερμού και μου είπε 200 ευρώ μόνο η εγκατάσταση.
-
Μάλλον να σε ξεφορτωθεί, ήθελε....
-
Δεν χρειαζόταν να μου πει 200 ευρώ για να με ξεφορτωθεί. Με 2 μέρες αναζήτηση τα ήξερα καλύτερα από αυτόν.
-
Kαλοι και αξιόπιστοι συναγερμοί ειναι όλοι του γκρουπ Directed (viper clifford avital python),οι cobra,meta και elser (η σειρα μπηκε τυχαια) .... απο εκεί και πέρα σημαντικό ρόλο και μεγάλο παίζει και η εγκατάσταση....αποφεύγουμε δια ροπάλου τους no name κινέζικους που κυκλοφορούνε στην αγορα,πεταμένα λεφτά και όχι μόνο..... στις αντιπροσωπίες οι συναγερμοί δεν ειναι εργοστασιακοί-με ελαχιστες εξαιρέσεις-και η εγκατάσταση γίνετε εδώ και τις περισσότερες φορές με no name προιόντα...
-
Δεν είναι ανάγκη να είναι no name... μια σκ@τά εγκατάσταση είναι ικανη να σου κάνει την ζωή δύσκολη!
Όχι μόνο να βαράει το αμάξι όποτε θέλει, αλλά να κάνει ότι θέλει το αμάξι, απο μόνο του!Το έχω πάθει... πφφφφ
-
Φυσικα και γίνεται
-
Eχω συναγερμο της elser E688 και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω εκ των υστερων ενα συστημα που οταν τον οπλιζω και κλειδωνει, ταυτοχρονα να κλεινει και τα παραθυρα. Ποσο κυμαινεται σε τιμη αυτο αν γινεται?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Eχω συναγερμο της elser E688 και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω εκ των υστερων ενα συστημα που οταν τον οπλιζω και κλειδωνει, ταυτοχρονα να κλεινει και τα παραθυρα. Ποσο κυμαινεται σε τιμη αυτο αν γινεται?Σχεδόν σε όλους τους συναγερμούς μπαίνει ένα πρόσθετο εξάρτημα ώστε να κλείνουν τα παράθυρα - δεν είναι ακριβό.
Να προσέξεις να μη σου κάψουν τα παράθυρα γιατί όλα τα παράθυρα δεν είναι ίδια και δεν δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο - είναι ακριβή ζημιά.
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Φυσικα και γίνεται
Ναι αλλα με το panic button στο κλειδι (που αν μπει εργοστασιακα ο συναγερμος υπαρχει) τι γινεται;
Οταν λεω προεγκατασταση συναγερμου εννοω μικροφωνακια στην οροφη και κουμπια στην κονσολα για απενεργοποιηση της λειτουργιας κατα της ρυμουλκησης και γενικα του συναγερμου. Αυτα μπορουν να αξιοποιηθουν και να μην μπει τιποτα επιπλεον;
αυτη η προεγκατασταση αντιστοιχει σε καποιον συναγερμο που εβαζαν απο το εργοστασιο.πηγαινε ρωτα αντιπροσωπεια ποια μαρκα και μοντελο ειναι και βαλε αυτον.τωρα για αφτερμαρκετ τοποθετηση συναγερμου που να οπλιζει απο το κλειδωμα του αυτοκινητου εγω παραδειγμα εχω τον ελσερ ε-877 που εχει στανταρ λειτουργειες.οσοι εχουν εξοδο κομφορτ μπορουν να παρουν πλακετα παραθυρων ,κανε αναζητηση για window closing module 2&4 door και θα δεις.ολες οι πλακετες φυσικα ειναι κινεζικες γιαυτο και εγω δεν ρισκαρω να βαλω κατι τετοιο μην καψω κανα μοτερ παραθυρου.το πλεονεκτημα οσων συναγερμων οπλιζουν με το κλειδωμα του αυτοκινητου ειναι πως,ΔΕΝ ΣΚΑΝΑΡΟΝΤΑΙ απο τα σκανερς που κυκλοφορουν εκτος αν μπορεσουν να ξεκλειδωσουν το αμαξι κανονικα κτλ κτλ.
Περί Συναγερμών........