-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Eχω συναγερμο της elser E688 και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω εκ των υστερων ενα συστημα που οταν τον οπλιζω και κλειδωνει, ταυτοχρονα να κλεινει και τα παραθυρα. Ποσο κυμαινεται σε τιμη αυτο αν γινεται?ΑΝ μενεις αθηνα και θελεις να βαλεις τετοια πλακετα πηγαινε ελαιων και αβερωφ 2 στο ιλιον που ειναι η εδρα της ελσερ.ενα ισογειο καταστημα ειναι.εκει θα το βαλεις πιο φθηνα οι αλλοι εξω οσο θελουν σου λενε.αλλα φυσικα απο αυτους πρεπει να ψωνιζουν.εγω εψαχνα για αισθητηρα κραδασμου και στα μαγαζια μου ελεγαν 30-40-45 εβρω.πηγα εκει και μου τον εδωσαν με 20 εβρω.τον τοποθετησα μονος φυσικα.
δεν κανω διαφημηση κι εγω πελατης ειμαι για διευκολυνση ειπα οσα ειπα προς απογυγη παρεξηγησεων.
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Επαναφερω λιγο το θεμα, ενας φιλος εχει ενα c180 με προεγκατασταση συναγερμου αλλα ΟΧΙ συναγερμο. Το θεμα ειναι εαν μπορει να εγκαταστησει καποιον που να ενεργοποιειται και να απενεργοποιειται απο τα υπαρχοντα κλειδια του αυτοκινητου και οχι απο επιπλεον μπλιμπλικια. Παιζει αυτο;Φυσικα και γίνεται
Ναι αλλα με το panic button στο κλειδι (που αν μπει εργοστασιακα ο συναγερμος υπαρχει) τι γινεται;
Οταν λεω προεγκατασταση συναγερμου εννοω μικροφωνακια στην οροφη και κουμπια στην κονσολα για απενεργοποιηση της λειτουργιας κατα της ρυμουλκησης και γενικα του συναγερμου. Αυτα μπορουν να αξιοποιηθουν και να μην μπει τιποτα επιπλεον;
Πρώτη φορά ακούω για προεγακτάσταση συναγερμού σε Mercedes.
Αν έχει κουμπί στην κονσόλα έχει και συναγερμό.
Κουμπί πανικού στο κλειδί έχουν μόνο τα αμερικάνικων προδιαγραφών. Τα ευρωπαϊκά δεν εχουν κουμπί πανικού (Για Mercedes μιλάμε πάντα, για άλλες μάρκες δεν ξέρω).
Πως κατάλαβε ο φίλος ούτε δεν έχει συναγερμό? Μηπως απλά έχει πρόβλημα ? -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Επαναφερω λιγο το θεμα, ενας φιλος εχει ενα c180 με προεγκατασταση συναγερμου αλλα ΟΧΙ συναγερμο. Το θεμα ειναι εαν μπορει να εγκαταστησει καποιον που να ενεργοποιειται και να απενεργοποιειται απο τα υπαρχοντα κλειδια του αυτοκινητου και οχι απο επιπλεον μπλιμπλικια. Παιζει αυτο;
Φυσικα και γίνεται
Ναι αλλα με το panic button στο κλειδι (που αν μπει εργοστασιακα ο συναγερμος υπαρχει) τι γινεται;
Οταν λεω προεγκατασταση συναγερμου εννοω μικροφωνακια στην οροφη και κουμπια στην κονσολα για απενεργοποιηση της λειτουργιας κατα της ρυμουλκησης και γενικα του συναγερμου. Αυτα μπορουν να αξιοποιηθουν και να μην μπει τιποτα επιπλεον;
Κουμπί πανικού στο κλειδί έχουν μόνο τα αμερικάνικων προδιαγραφών. Τα ευρωπαϊκά δεν εχουν κουμπί πανικού (Για Mercedes μιλάμε πάντα, για άλλες μάρκες δεν ξέρω).
Πως κατάλαβε ο φίλος ούτε δεν έχει συναγερμό? Μηπως απλά έχει πρόβλημα ?Σε hyundai που ειχαμε στην οικογένεια ως κουμπι πανικου λειτουργουσε το κουμπι της όπλισης πατημενο για 3-4 δευτερολεπτα , ο συναγερμος ηταν μαρκα hyundai
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
Eχω συναγερμο της elser E688 και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω εκ των υστερων ενα συστημα που οταν τον οπλιζω και κλειδωνει, ταυτοχρονα να κλεινει και τα παραθυρα. Ποσο κυμαινεται σε τιμη αυτο αν γινεται?
ΑΝ μενεις αθηνα και θελεις να βαλεις τετοια πλακετα πηγαινε ελαιων και αβερωφ 2 στο ιλιον που ειναι η εδρα της ελσερ.ενα ισογειο καταστημα ειναι.εκει θα το βαλεις πιο φθηνα οι αλλοι εξω οσο θελουν σου λενε.αλλα φυσικα απο αυτους πρεπει να ψωνιζουν.εγω εψαχνα για αισθητηρα κραδασμου και στα μαγαζια μου ελεγαν 30-40-45 εβρω.πηγα εκει και μου τον εδωσαν με 20 εβρω.τον τοποθετησα μονος φυσικα.
δεν κανω διαφημηση κι εγω πελατης ειμαι για διευκολυνση ειπα οσα ειπα προς απογυγη παρεξηγησεων.
Εχει συνεργειο που μπορουν να το τοποθετησουν επιτοπου?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Επαναφερω λιγο το θεμα, ενας φιλος εχει ενα c180 με προεγκατασταση συναγερμου αλλα ΟΧΙ συναγερμο. Το θεμα ειναι εαν μπορει να εγκαταστησει καποιον που να ενεργοποιειται και να απενεργοποιειται απο τα υπαρχοντα κλειδια του αυτοκινητου και οχι απο επιπλεον μπλιμπλικια. Παιζει αυτο;
Φυσικα και γίνεται
Πως κατάλαβε ο φίλος ούτε δεν έχει συναγερμό? Μηπως απλά έχει πρόβλημα ?Σε hyundai που ειχαμε στην οικογένεια ως κουμπι πανικου λειτουργουσε το κουμπι της όπλισης πατημενο για 3-4 δευτερολεπτα , ο συναγερμος ηταν μαρκα hyundai
Τα Mercedes δεν έχουν πανικό, έτσι απλά.
Επιπλεόν η κεντρική μονάδα είναι ενσωματωμένη σε έναν από τους εγκεφάλους του αυτοκινήτου, στο c180 που είναι και το θέμα μας, στην πίσω ασφαλειθήκη-εγκέφαλο (SAM για τους γνωρίζοντες από Mercedes). -
Δεν έχει συναγερμό άρα, ούτε προεγκτάσταση και δεν υπάρχει δυνατότητα να μπει εκ των υστέρων ο εργοστασιακός. Μόνο aftermarket.
-
Ο συναγερμος θελει μικροφωνακια;
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Eχω συναγερμο της elser E688 και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω εκ των υστερων ενα συστημα που οταν τον οπλιζω και κλειδωνει, ταυτοχρονα να κλεινει και τα παραθυρα. Ποσο κυμαινεται σε τιμη αυτο αν γινεται?
ΑΝ μενεις αθηνα και θελεις να βαλεις τετοια πλακετα πηγαινε ελαιων και αβερωφ 2 στο ιλιον που ειναι η εδρα της ελσερ.ενα ισογειο καταστημα ειναι.εκει θα το βαλεις πιο φθηνα οι αλλοι εξω οσο θελουν σου λενε.αλλα φυσικα απο αυτους πρεπει να ψωνιζουν.εγω εψαχνα για αισθητηρα κραδασμου και στα μαγαζια μου ελεγαν 30-40-45 εβρω.πηγα εκει και μου τον εδωσαν με 20 εβρω.τον τοποθετησα μονος φυσικα.
Απ'οτι εχω δει ναι εχει και κανουν τοποθετησεις κανονικα (μενω σχετικα κοντα και εχω δει το κτηριο).
Ο συναγερμος θελει μικροφωνακια;
Προφανως ενοει τους αισθητηρες υπερηχων
Ο συναγερμος σου εχει την λειτουργια comfort , οποτε γινεται με μια εξτρα πλακετα . Το κοστος της και η εγκατασταση της στα μαγαζια που κανουν εγκαταστασεις κυμαίνεται μεσο ορο απο 40-60€ , οποτε παρε ενα τηλ. στην ELSER ( 210-2693567) να τους ρωτησεις και πες μας
-
Στην φωτογραφία που έβαλες δεν έχει κουμπιά φίλε μου.
Τώρα είδα το εδιτ.
Άρα έχει συναγερμό, δεν χρειάζεται τπτ άλλο. -
Έτσι ακριβώς, δεν κάνει ήχο. Αναβοσβηνει κι ενδεικτικό πάνω στον διακόπτη αν θυμάμαι καλά. Μέσα στο γενικό μανιουαλ του αυτοκίνητου έχει λεπτομέρειες.
-
Απ'οτι εχω δει ναι εχει και κανουν τοποθετησεις κανονικα (μενω σχετικα κοντα και εχω δει το κτηριο).
Ο συναγερμος σου εχει την λειτουργια comfort , οποτε γινεται με μια εξτρα πλακετα . Το κοστος της και η εγκατασταση της στα μαγαζια που κανουν εγκαταστασεις κυμαίνεται μεσο ορο απο 40-60€ , οποτε παρε ενα τηλ. στην ELSER ( 210-2693567) να τους ρωτησεις και πες μας
Μια πλακετα? Σε μαγαζια που εχω ρωτησει μου λενε 2 πλακετες(μια για καθε 2 παραθυρα με κοστος 60 ευρω την μια) και οτι δεν εχει σχεχη με τον συναγερμο. Θα μιλησω απο Δευτερα με την Ελσερ γιατι τωρα δεν τους προλαβα.
-
Θέλω να αγοράσω ένα τηλεχειριστήριο για τον cobra που έχω στο αυτοκίνητο, μιας και του παλιού κόπηκε στο λουράκι του, αλλά δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω μετά. Διάβασα στο net έναν οδηγό που έλεγε να αναβοσβήσω τον διακόπτη του αυτοκινήτου 3 φορές, αφού έχω πιέσει και τα 2 πλήκτρα του χειριστηρίου για ένα χρονικό διάστημα και μετά θα αναβοσβήνει το λαμπάκι του συναγερμού στο σαλόνι. Εύκολο μέχρι εδώ, αλλά μετά πρέπει να σβήσεις πάλι το διακόπτη μόλις το αναβόσβημα απ'το λαμπάκι φτάσει τον αριθμό του pin του συναγερμού. Εδώ θέλω τα φώτα σας. Αρχικά όντως ισχύει η διαδικασία ή είναι μούφα και αν ισχύει, πως βρίσκω το pin μιας και δεν έχω τα χαρτιά του συναγερμού; (δεν μου έδωσε τίποτα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης)
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Μια πλακετα? Σε μαγαζια που εχω ρωτησει μου λενε 2 πλακετες(μια για καθε 2 παραθυρα με κοστος 60 ευρω την μια) και οτι δεν εχει σχεχη με τον συναγερμο. Θα μιλησω απο Δευτερα με την Ελσερ γιατι τωρα δεν τους προλαβα.
Οποτε ενα Τηλ. στην αντιπροσωπεια απο Δευτερα και θα μαθεις σιγουρα τι θελει και ποσο κοστιζει
Ενημερωσε μας τι σου ειπανε -
Ο χρήστης b18c έγραψε:
Θέλω να αγοράσω ένα τηλεχειριστήριο για τον cobra που έχω στο αυτοκίνητο, μιας και του παλιού κόπηκε στο λουράκι του, αλλά δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω μετά. Διάβασα στο net έναν οδηγό που έλεγε να αναβοσβήσω τον διακόπτη του αυτοκινήτου 3 φορές, αφού έχω πιέσει και τα 2 πλήκτρα του χειριστηρίου για ένα χρονικό διάστημα και μετά θα αναβοσβήνει το λαμπάκι του συναγερμού στο σαλόνι. Εύκολο μέχρι εδώ, αλλά μετά πρέπει να σβήσεις πάλι το διακόπτη μόλις το αναβόσβημα απ'το λαμπάκι φτάσει τον αριθμό του pin του συναγερμού. Εδώ θέλω τα φώτα σας. Αρχικά όντως ισχύει η διαδικασία ή είναι μούφα και αν ισχύει, πως βρίσκω το pin μιας και δεν έχω τα χαρτιά του συναγερμού; (δεν μου έδωσε τίποτα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης)Ευχαριστώ!
Κάποια μοντέλα τις κόμπρα έχουν pin από το εργοστάσιο που στο δίνουν σε μία καρτούλα, και κάποια τον όριζει ο χρήστης ο οποίος default είναι 1111.
-
Ευχαριστώ Χρήστο, θα το ψάξω. Αν έχει χαθεί η καρτούλα υπάρχει τρόπος ανάκτησης;
-
Περιμένοντας το νέο μου αυτοκίνητο (golf vi) από μέρα σε μέρα...και μη έχοντας βάλει εργοστασιακό συναγερμό...σκέφτομαι τώρα για το τι να βάλω...
Μου είχαν προτείνει στην αντιπροσωπεία ένα συναγερμό iq track pro (με gps και gsm/gprs) με κόστος 200 ευρώ...
Ξέρουμε κάτι περισσότερο για αυτό...και πως ακριβώς λειτουργεί;;;
-
τσαμπα ειναι 200 εβρω.εξω θα δωσεις τα διπλασια και πανω.αν παραβιαστει το αυτοκινητο, σου στελνει μυνημα στο κινητο σου με τις συντεταγμενες του αυτοκινητου καθως και το στιγμα για να βρεις την θεση στο google earth.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Αρχικά όντως ισχύει η διαδικασία ή είναι μούφα και αν ισχύει, πως βρίσκω το pin μιας και δεν έχω τα χαρτιά του συναγερμού; (δεν μου έδωσε τίποτα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης)
Κάποια μοντέλα τις κόμπρα έχουν pin από το εργοστάσιο που στο δίνουν σε μία καρτούλα, και κάποια τον όριζει ο χρήστης ο οποίος default είναι 1111.
Η διαδικασία για την ενεργοποίηση αυτή είναι(θα ενεργοποιήσεις με την σειρά και τα 2 τηλεχειριστήρια). Ο κωδικός 1111 είναι μόνο για μερικά οπλίσματα, οπότε θα πρέπει να βρεις τον 4ψήφιο κωδικό από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ή θα επικοινωνήσεις με την Cobra.
-
Οποτε ενα Τηλ. στην αντιπροσωπεια απο Δευτερα και θα μαθεις σιγουρα τι θελει και ποσο κοστιζει
Ενημερωσε μας τι σου ειπανεΛοιπον, πανε 2 πλακετες συνολικα(μια για καθε 2 παραθυρα) συνολο 120 ευρω. Δεν κανει εγκατασταση η ελσερ εκει, απλα σε στελνει σε ηλεκτρολογο δικο της. Δεν ειναι απαραιτητο να πας στην αντιπροσωπεια, ο οποιοσδηποτε το κανει με ιδιο κοστος.
-
εγω βλεπω σε μαγαζι να πουλαει πλακετα για 2 παραθυρα 25 εβρω.δηλαδη ποση εργασια βαζουν?και γιατι 2 πλακετες εχω απορια? αφου μια μπορει να κλεινει 2 η 4 παραθυρα μονη της.
Περί Συναγερμών........