-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν κλειδωνοντας την πορτα του οδηγου κλειδωνουν και οι αλλες τοτε εχεις κεντρικο κλειδωμα.Σίγουρα έχει ηλεκτρική κλειδαριά στη πόρτα του συνοδηγού αλλά δεν είναι σίγουρο ότι έχει ηλεκτρική κλειδαριά και στην πόρτα του οδηγού.
Αν κλειδώσεις από την πόρτα του συνοδηγού και δεν κλειδώνει η πόρτα του οδηγού τότε δεν έχει ηλεκτρική κλειδαριά η πόρτα του οδηγού. Το ίδιο θα γίνεται και αν συνδέσεις τον συναγερμό με τις κλειδαριές, θα ανοίγουν όλες οι πόρτες εκτός από του οδηγού που δεν έχει ηλεκτρική κλειδαριά.
Καλύτερα να κλειδώνεις με το κλειδί και να βάλεις τον συναγερμό να ενεργοποιείται αυτόματα μετά από 1-2 λεπτά.
-
Ο χρήστης denial έγραψε:
Δεν μου ανεφερε κατι για τα παραθυρα οτι θα τα ελεγχει ο συναγερμος μονο οτι πρεπει να βαλει ενα μοτερ για τον λογο που προανεφερα με την πορτα του συνοδηγου για να λειτουργει το κεντρικο κλειδωμα(2πορτο ειναι το αμαξι).
Ειναι πολλα τα 250Ε? μηπως πρεπει να δω ακριβως ποιο μοντελο ειναι της cobra και αν αξιζει τα λεφτα που ζηταει?Θα σου πω οταν βρω το manual.Εκει αναγραφει τον κωδικο που τωρα δεν τον θυμαμαι.Παντος μην νομιζεις εντελως απλος ειναι ο δικος μου.Εχει το κεντρικο κλειδωμα και φυσικα τον συναγερμο που χτυπαει οποια πορτα αν ανοιξει λεγοντας πορτα οχι μονο τις πορτες αλλα και πορτπαγκαζ οπως και το καπο.Επισης επαναλαμπβανεται αν ξαναπαραβιαστει το οχημα οπως αν ο κλεφτης προσπαθει να το βαλει μπρος και αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα.Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει τη πλακετα για να κλεινουν τα παραθυρα.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Δεν μου ανεφερε κατι για τα παραθυρα οτι θα τα ελεγχει ο συναγερμος μονο οτι πρεπει να βαλει ενα μοτερ για τον λογο που προανεφερα με την πορτα του συνοδηγου για να λειτουργει το κεντρικο κλειδωμα(2πορτο ειναι το αμαξι).
Ειναι πολλα τα 250Ε? μηπως πρεπει να δω ακριβως ποιο μοντελο ειναι της cobra και αν αξιζει τα λεφτα που ζηταει?Θα σου πω οταν βρω το manual.Εκει αναγραφει τον κωδικο που τωρα δεν τον θυμαμαι.Παντος μην νομιζεις εντελως απλος ειναι ο δικος μου.Εχει το κεντρικο κλειδωμα και φυσικα τον συναγερμο που χτυπαει οποια πορτα αν ανοιξει λεγοντας πορτα οχι μονο τις πορτες αλλα και πορτπαγκαζ οπως και το καπο.Επισης επαναλαμπβανεται αν ξαναπαραβιαστει το οχημα οπως αν ο κλεφτης προσπαθει να το βαλει μπρος και αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα.Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει τη πλακετα για να κλεινουν τα παραθυρα.
Τελικα εβαλα εναν cobra G193.Απλος χωρις αντικραδασμικο (ζηταγε 20Ε παραπανω για να το βαλει) απλα ενεργοποιειται οταν ανοιξεις/πορτες κλπ.
Δεν εχω παραπονο αλλωστε εγω εναν συναγερμο να μπορω να ανοιγω/κλεινω το αυτοκινητο με το remote ηθελα να γλιτωσω να ψαχνω την κλειδαρια το βραδυ αλλα με ξενερωσε το θεμα οτι μετα τα 10-12 μετρα δεν ακουει το remote.
Ο τεχνικος μου ειπε οτι ειναι λογω των scanners επιτηδες εχει μικρη εμβελεια 10-12μ ο συναγερμος.Τι να πω ισως να ειναι και ετσι ............ -
Γεια σας παιδια εχω εναν συναγερμο cobra σε ενα audi 80 και χωρις λογο βαραει και χαλαει τον κοσμο.Επειδη σκεφτομαι να τον αλλαξω θα ηθελα να μου προτεινεται καποιον(ενδιαφερομαι μονο να ανοιγοκλεινω το αυτοκινητο με remote και να κλεινει τα παραθυρα) αν μπορειται να μου προτεινεται καποιον? Αν ειναι καποιος απο Ηρακλειο Κρητης και ξερει καποιον καλο μαστορα να μου πει..
-
Γεια σας παιδια εχω εναν συναγερμο cobra σε ενα audi 80 και χωρις λογο βαραει και χαλαει τον κοσμο.Επειδη σκεφτομαι να τον αλλαξω θα ηθελα να μου προτεινεται καποιον(ενδιαφερομαι μονο να ανοιγοκλεινω το αυτοκινητο με remote και να κλεινει τα παραθυρα) αν μπορειται να μου προτεινεται καποιον? Αν ειναι καποιος απο Ηρακλειο Κρητης και ξερει καποιον καλο μαστορα να μου πει..
-
Αν ξερει καποιος θα σου απαντησει.Δεν χρειαζεται να ποσταρεις το ιδιο πραγμα δυο φορες [mod]
Δεν εχει καποιο τροπο να ρυθμιστει η ευαισθησια του;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ξερει καποιος θα σου απαντησει.Δεν χρειαζεται να ποσταρεις το ιδιο πραγμα δυο φορες [mod]Δεν εχει καποιο τροπο να ρυθμιστει η ευαισθησια του;
Το εχω χαμηλωσει στο φουλ.Δεν μπα να βαρας παραθυρα,λαστιχα τιποτα δεν βαραει. Εκει που 'ναι παρκαρισμενο χωρις κανενα λογο αρχιζει και βαραει.Πολυ φοβαμαι οτι θελει πεταμα γιατι παταω το κουμπι πανικου και αντι να βαραει κλειδωνει/ανοιγει το αμαξι.Δεν ξερω πια τι αλλο να κανω μ'αυτον τον cobra.
-
Μήπως τώρα με τους ήλιους είναι θέμα θερμοκρασίας στην καμπίνα; Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το τμήμα του συναγερμού του σχετικού με τους αισθητήρες εσωτερικού χώρου.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μήπως τώρα με τους ήλιους είναι θέμα θερμοκρασίας στην καμπίνα; Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το τμήμα του συναγερμού του σχετικού με τους αισθητήρες εσωτερικού χώρου.Δεν νομιζω γιατι πριν 3 μερες που το ειχα αφησει στον ηλιο και εβραζε μεσα δεν βαρεσε και χτες βραδυ χαλασε τον κοσμο
-
Ο χρήστης Ioannis13 έγραψε:
Μήπως τώρα με τους ήλιους είναι θέμα θερμοκρασίας στην καμπίνα; Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το τμήμα του συναγερμού του σχετικού με τους αισθητήρες εσωτερικού χώρου.
Δεν νομιζω γιατι πριν 3 μερες που το ειχα αφησει στον ηλιο και εβραζε μεσα δεν βαρεσε και χτες βραδυ χαλασε τον κοσμο
φιλε οι κομπρα ηταν απο τους καλυτερους της εποχης τους,αν καποιος τους εγκαθιστουσε προσεχτικα,δουλευανε απροβληματιστα για παρα πολλα χρονια,εμας δουλευε απροβληματιστα για 14 χρονια,μεχρι που χαλασαν και τα 2 χειρηστηρια και δεν ασχοληθηκαμε αλλο
πανε σε ενα εγκαταστατη της εμπιστοσυνης σου και ψαξε τις καλωδιωσεις η τους αισθητηρες εσωτερικου χωρου
οι αισθητηρες αυτοι πρεπει να ειναι τοποθετημενοι ψηλα στις κολονες του ουρανου και οχι χαμηλα κατω στο ταμπλω,γιατι ετσι επηρεαζονται απο τον ηλιο,απο τον αερα που εισερχεται απο τους αεραγωγους -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Δεν νομιζω γιατι πριν 3 μερες που το ειχα αφησει στον ηλιο και εβραζε μεσα δεν βαρεσε και χτες βραδυ χαλασε τον κοσμο
φιλε οι κομπρα ηταν απο τους καλυτερους της εποχης τους,αν καποιος τους εγκαθιστουσε προσεχτικα,δουλευανε απροβληματιστα για παρα πολλα χρονια,εμας δουλευε απροβληματιστα για 14 χρονια,μεχρι που χαλασαν και τα 2 χειρηστηρια και δεν ασχοληθηκαμε αλλο
πανε σε ενα εγκαταστατη της εμπιστοσυνης σου και ψαξε τις καλωδιωσεις η τους αισθητηρες εσωτερικου χωρου
οι αισθητηρες αυτοι πρεπει να ειναι τοποθετημενοι ψηλα στις κολονες του ουρανου και οχι χαμηλα κατω στο ταμπλω,γιατι ετσι επηρεαζονται απο τον ηλιο,απο τον αερα που εισερχεται απο τους αεραγωγουςΦιλε οι αισθητηρες ειναι ψηλα τοποθετημενοι.Απο οτι εχω παρατηρησει βαραει οταν φυσαει παρα πολυ εξω και οταν η κινητηρας ειναι ζεστος.Παρκαρω τα αμαξι και μετα απο 15-45 λεπτα αρχιζει και βαραει.Ισως να κανει πουθενα βραχυκυκλωμα
-
Ο χρήστης Ioannis13 έγραψε:
οι αισθητηρες αυτοι πρεπει να ειναι τοποθετημενοι ψηλα στις κολονες του ουρανου και οχι χαμηλα κατω στο ταμπλω,γιατι ετσι επηρεαζονται απο τον ηλιο,απο τον αερα που εισερχεται απο τους αεραγωγουςΦιλε οι αισθητηρες ειναι ψηλα τοποθετημενοι.Απο οτι εχω παρατηρησει βαραει οταν φυσαει παρα πολυ εξω και οταν η κινητηρας ειναι ζεστος.Παρκαρω τα αμαξι και μετα απο 15-45 λεπτα αρχιζει και βαραει.Ισως να κανει πουθενα βραχυκυκλωμα
και επειδη παραδοξως ο πατερας μου εχει αουντι 80 με συναγερμο κομπρα,καποιες ελαχιστες φορες θυμαμαι οτι χτυπουσε και ο δικος μας ,καλοκαιρι με υψηλες θερμοκρασιες.Αυτο συνεβαινε γιατι μοναδα και σειρηνα ειναι ενιαιο κοματι,στο χωρο της μηχανης και η ζεστη στο μηχανοστασιο επηρεαζε την κεντρικη μοναδα
να σε ρωτησω τα χειριστηρια εχουν 2 κουμπακια,ενα πρασινο ενα κιτρινο?
πως τα διατηρεις και δπουλευουν ακομη? -
Το χειριστηριο που εχω ειναι 2 κουμπια πρασινα, το ενα ανοιγοκλεινει το αμαξι και το αλλο ειναι κουμπι πανικου(αλλα εγω οταν το παταω κανει την ιδια δουλεια με το πρωτο).Αν ειναι οντως απο την θερμοκρασια του κινητηρα πως θα το φτιαξω ετσι ωστε να μην βαραει?
-
Εμενα γιατι ειναι σαν αυτα της εικονας???Αλλα σε μαυρα με γκρι κουμπια...
http://gpaudio.skroutzstore.gr/images/0 ... 3/g193.jpg
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εμενα γιατι ειναι σαν αυτα της εικονας???Αλλα σε μαυρα με γκρι κουμπια...http://gpaudio.skroutzstore.gr/images/0 ... 3/g193.jpg
εσενα ειναι διαιρουμενος ο συναγερμος,δηλαδη μοναδα στο εσωτερικο του αυτοκινητου και σειρηνα στο μηχανοστασιο
Την εποχη που τον βαλαμε εμεις,το 1992 δεν ξερω αν υπηρχε διαιρουμενος κομπρα
Αυτο που μου αρεζε στον συναγερμο αυτο ηταν η απιστευτα δυνατη σειρηνα του,οχι σαν τους ψοφιους που εχουμε τωρα,δεν ξερω βεβαια αν ισχυε η νομοθεσια για μεγιστα ντεσιμπλε ηχου
Τον συναγερμο τον ακουγα απο 2 τετραγωνα πιο περα -
Δυνατη δεν λες τιποτα,Προχτες που το ειχα αφησει εξω απο εναν παππου χαλασε το κοσμο και την επομενη μερα που πηγα να φυγω εριξε κατι καντυλια ο παππους...
-
Δυνατα ακουγεται ο συναγερμος.Γενικα τσιριζει πολυ το ακουω δηλαδη αμα γινει κατι και γενικα ξυπναμε αν χτυπησει.
-
μια ερωτηση..
σε audi A3 1.8 2008 μοντ.εχω εναν elser επανω μοντελο CAN -230 s για can bus μοντελα.
μπορω να τον συνδεσω να χτυπαει και η κορνα οποτε χτυπαει ο συανγερμος?
ευχαριστω.
-
Παιδια κανενας απο Ηρακλειο Κρητης που να ξερει εναν καλο τεχνικο για συναγερμους? Please..
-
Έχω ένα συναγερμό της GT Auto Alarm (νομίζω το μοντέλο είναι GT21, το χειριστήριό του είναι στενό παραλληλόγραμο με δύο κουμπάκια σαν βέλη αριστερά-δεξιά χρώματος γκρι και μπλε), ο οποίος έχει το χαρακτηριστικό να επαναοπλίζει μετά την πάροδο 15 δευτερολέπτων. Το πρόβλημα είναι ότι αν τον ξεοπλίσω και απλά ανοίξω μια πόρτα αυτός ξαναοπλίζει, δηλ. η λειτουργία παρακάμπτεται μόνο αν βάλω το κλειδί στη μίζα και γυρίσω στη θέση MAR. Επειδή έχω μάθει ότι υπάρχουν συναγερμοί που παρακάμπτουν τη λειτουργία αυτή απλά με το άνοιγμα μιας πόρτας (αυτό που θέλω κι εγώ δηλαδή, πχ είμαι φορτωμένος με πράγματα, ξεοπλίζω και ανοίγω το πορτμπαγκάζ), θέλω να ρωτήσω αν και ο δικός μου μπορεί να το κάνει αυτό με κάποιον τρόπο-παράκαμψη (δεν ξέρω αν γίνεται από τη μάνα του, το manual έχει μόνο τα διαγράμματα συνδεσμολογίας και ρύθμισης ευαισθησίας), αν τον έχει κανείς και του κάνει αυτή τη λειτουργία,* [edit] ή απλά αν μπορώ να απενεργοποιήσω τη λειτουργία αυτή*. Κατά τα άλλα πάντως είναι πολύ βολικός, στο όπλισμα κλείνει και τα παράθυρα (στα 90s ήταν πολυτέλεια ).
Μήπως απλά να τον ξηλώσω και να βάλω έναν του πενηντάρικου;
Edit: μάλλον το βρήκα. Passive Arming δεν τη λένε τη λειτουργία αυτή;
Edit: ένα καλώδιο ήθελε κόψιμο. Όλα ΟΚ, κλειδώνει και ξεκλειδώνει όπως πρέπει χωρίς να χρειάζεται να μιζάρω για να μην επαναοπλίσει. Έγινα πάλι πρίμιουμ και ξεκλειδώνω από μπουτόν.
Περί Συναγερμών........