-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
σε ποια περιοχη εισαι στην αθηνα?Δυτ.Αττικη σε βολευει?
Όχι φίλε μου, ξέχασα να αναφέρω πως είναι για Θεσ/νίκη...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
σε ποια περιοχη εισαι στην αθηνα?
Δυτ.Αττικη σε βολευει?
GT έχω εγώ με τοποθέτηση στη θεσσαλονίκη! Συμβατός με CANBUS και διάφορα μοντέλα με λίγες ή και περισσότερες λειτουργίες! Κανένα πρόβλημα εδώ και 3 χρόνια!
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Μια και αναφέρθηκε το turbo timer, για να βάλεις turbo timer δεν πρέπει να απενεργοποιήσεις το immobiliser; Γιατί με το immobiliser δουλεύει ο κινητήρας μόνο με το κλειδί επάνω, οπότε για να δουλέψει και χωρίς το κλειδί (turbo timer), πρέπει μάλλον να απενεργοποιηθεί το immobiliser. Έχω δίκιο;Συνήθως συνδέεται ένα κλειδί μόνιμα στο συναγερμό (κρυμμένο βέβαια), ώστε να λειτουργεί σωστά και το immobiliser.
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
σε ποια περιοχη εισαι στην αθηνα?
Δυτ.Αττικη σε βολευει?
GT έχω εγώ με τοποθέτηση στη θεσσαλονίκη! Συμβατός με CANBUS και διάφορα μοντέλα με λίγες ή και περισσότερες λειτουργίες! Κανένα πρόβλημα εδώ και 3 χρόνια!
Για δώσε λεπτομέρειες του συναγερμού και μέρος τοποθέτησης....
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μια και αναφέρθηκε το turbo timer, για να βάλεις turbo timer δεν πρέπει να απενεργοποιήσεις το immobiliser; Γιατί με το immobiliser δουλεύει ο κινητήρας μόνο με το κλειδί επάνω, οπότε για να δουλέψει και χωρίς το κλειδί (turbo timer), πρέπει μάλλον να απενεργοποιηθεί το immobiliser. Έχω δίκιο;
Συνήθως συνδέεται ένα κλειδί μόνιμα στο συναγερμό (κρυμμένο βέβαια), ώστε να λειτουργεί σωστά και το immobiliser.
Άρα το αμάξι γίνεται πολύ πιο εύκολο να κλαπεί. Ευχαριστώ, δε θα πάρω.
-
Γιατι να πληρωσω εναν ακριβο συναγερμο οταν με 120Ευρω το χρονο επιπλεον στην ασφαλεια εχω τις παρακατω καλυψεις
Πυρκαγιά
Φυσικά Φαινόμενα
Τρομοκρατικές ενέργειες
Ολική κλοπή
Μερική κλοπή
Θραύση κρυστάλλων
Προσωπικό ατύχημα οδηγού
Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο
Παλαιότητα ανταλλακτικώνκαι εχω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το κεφαλι μου ησυχο;
Τα 120 Ευρω αναφερονται σε αξια 20700(ή καπου εκει).
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Γιατι να πληρωσω εναν ακριβο συναγερμο οταν με 120Ευρω το χρονο επιπλεον στην ασφαλεια εχω τις παρακατω καλυψειςΠυρκαγιά
Φυσικά Φαινόμενα
Τρομοκρατικές ενέργειες
Ολική κλοπή
Μερική κλοπή
Θραύση κρυστάλλων
Προσωπικό ατύχημα οδηγού
Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο
Πώς είναι δυνατόν να πληρώνεις 120 ευρώ το χρόνο παραπάνω μόνο, για τις παραπάνω καλύψεις, όταν για το δικό μου - αξίας 35000 ευρώ - η διαφορά από 400 ευρώ απλής ασφάλισης εκτοξεύεται στα 1350 ευρώ ετησίως???
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Γιατι να πληρωσω εναν ακριβο συναγερμο οταν με 120Ευρω το χρονο επιπλεον στην ασφαλεια εχω τις παρακατω καλυψεις
Πυρκαγιά
Φυσικά Φαινόμενα
Τρομοκρατικές ενέργειες
Ολική κλοπή
Μερική κλοπή
Θραύση κρυστάλλων
Προσωπικό ατύχημα οδηγού
Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο
Πώς είναι δυνατόν να πληρώνεις 120 ευρώ το χρόνο παραπάνω μόνο, για τις παραπάνω καλύψεις, όταν για το δικό μου - αξίας 35000 ευρώ - η διαφορά από 400 ευρώ απλής ασφάλισης εκτοξεύεται στα 1350 ευρώ ετησίως???
Η ασφαλεια μου ειναι η anytime- interamerican. Οι βασικες καλυψεις στοιχιζαν 300 Ευρω και οι βασικες + τις αναφερομενες 413 Ευρω (113 ουτε καν 120 παραπανω). Τσεκαρε στο anytimeonline.gr 1390cc, 20715αξια, Θεσσαλονικη. Απ'οτι βλεπω τωρα εχει τσιμπισει λιγο η τιμη και εχει παει 452 Ευρω αλλα εγω τον Ιουνιο πληρωσα 413,03€ (Μπροστα μου το εχω). Ολες οι αναφερομενες τιμες ειναι για ετησιο συμβολαιο και η πληρωμη εγινε με χρεωστικη visa electron. Το καλο ειναι οτι πλεον δινουν και στα 6μηνα συμβολαια 10% εκπτωση.
Σε περιπτωση (μακρια απο εδω) κλοπης μου δινουν τα χρηματα μετα απο 3 μηνες και στο μεταξυ εχω δωρεαν αυτοκινητο απο αυτους.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Πυρκαγιά
Φυσικά Φαινόμενα
Τρομοκρατικές ενέργειες
Ολική κλοπή
Μερική κλοπή
Θραύση κρυστάλλων
Προσωπικό ατύχημα οδηγού
Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο
Η ασφαλεια μου ειναι η anytime- interamerican. Οι βασικες καλυψεις στοιχιζαν 300 Ευρω και οι βασικες + τις αναφερομενες 413 Ευρω (113 ουτε καν 120 παραπανω). Τσεκαρε στο anytimeonline.gr 1390cc, 20715αξια, Θεσσαλονικη. Απ'οτι βλεπω τωρα εχει τσιμπισει λιγο η τιμη και εχει παει 452 Ευρω αλλα εγω τον Ιουνιο πληρωσα 413,03€ (Μπροστα μου το εχω). Ολες οι αναφερομενες τιμες ειναι για ετησιο συμβολαιο και η πληρωμη εγινε με χρεωστικη visa electron. Το καλο ειναι οτι πλεον δινουν και στα 6μηνα συμβολαια 10% εκπτωση.
Σε περιπτωση (μακρια απο εδω) κλοπης μου δινουν τα χρηματα μετα απο 3 μηνες και στο μεταξυ εχω δωρεαν αυτοκινητο απο αυτους.
Sorry, έκανα λάθος, εννοούσα για μεικτή........
Μόλις έκανα δοκιμή στο εν λόγω site για το δικό μου (2000cc - 36000€) και βγάζει 578,39 € ετησίως για το πρόγραμμα Plus που περιλαμβάνει:
Αστική ευθύνη προς τρίτους
Κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα
Νομική προστασία
Οδική Βοήθεια
Πυρκαγιά
Φυσικά φαινόμενα
Τρομοκρατικές ενέργειες
Ολική κλοπή
Μερική κλοπή
Θραύση κρυστάλλων
Προσωπικό ατύχημα οδηγού
Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο
Παλαιότητα ανταλλακτικώνΘα το μελετήσω καλύτερα......Thanks anyway
-
Το LOJACK υπαρχει στην Ελλαδα;Εχω πολυ καιρο να το ακουσω και ειχα την εντυπωση οτι δεν υποστηρίζεται πλεον/δεν ξεκινησε ποτε .Πρεπει να το προωθουσε ο Γερμανος καποια εποχη.
Στην σελιδα τους δεν λεει κατι για Ελλαδα.
http://international.lojack.com/en-us/P ... ional.aspx -
Αμα χάσεις τον κωδικό του συναγερμού σου... Την κάρτα που σου δίνουν, ξαναβγάζουν άλλη? Το ξέρει κανείς?
-
Παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για εναν συναγερμο. Δεν ειμαι αναμεσα σε μαρκα αλλα αναμεσα σε καλυτερη λειτουργια. Τι θα ηταν καλυτερο. Συναγερμος με τηλεειδοποιηση η με ειδοποιηση στο κινητο; Βασικα εγω τωρα εχω εναν elser με τηλεειδοποιηση αλλα δεν ειμαι τοσο ευχαριστημενος στην αποδοση που εχει το χειρηστηριο για την αποσταση. Λεω να παω σε gsm συναγερμο με εκκινηση κινητηρα και turbo timer οχι επειδη χρειζομαι τα τελευταια απλα το εχουν τα πιο πολλα. Το αυτοκινητο μου ειναι ενα mitsubishi lancer 99 look evo 6 με ηχοσυστημα.
-
Νομίζω ότι η λύση με το GPS+GSM έχει πλεονεκτήματα και το μειονέκτημα ότι είναι πιο ακριβή...
Αν στο σηκώσουν με την τηλεειδοποίηση τι να κάνεις.... μέχρι να πας το αυτοκίνητο δεν θα είναι εκεί.
Και επιπλέον θετικό ότι παρακολουθείς και το αυτοκίνητό σου αν το έχεις δώσει σε σύζυγο/φίλο κλπ. Κάποιος έτσι ανακάλυψε ότι ο γιός του είχε πάει κρυφά Κρήτη αντί για κάπου αλλού! Μου έλεγε το στίγμα και το έβρισκα σε χάρτη και του έλεγα που είναι ο γιός του! -
Εμένα έχει και μικρόφωνο, κάνεις κλήση και ακούς τι παίζει μέσα στο αυτοκίνητο απαξ και (φτου φτου...)
Το γαμώτο είναι ότι η ακρόαση είναι κρύσταλλο ενώ του car kit όταν μιλάω με το κινητό για τον φέο
-
Καλησπερα παιδια. Εβαλα εχθες εναν συναγερμο spy με gsm kai gps. Πολυ καλος δε λειτουργιες αλλα εχουμε ενα προβλημα. Ενα ψιλο καλωδιακη δεν φαινεται στο μανουαλ τι λεει και ετσι δεν συνδεθηκε. Ειναι το red/green. Εχουμε ολες τις λειτουργιες του συναγερμου εκτος απο την εκκινηση μηχανης. Ενω περνει την εντολη, αναβει το ταμπλω, δινει μιζια και σβηνει. Δικιμασαμε απο τα καλωδια να το ωαλουμε μπροστα και περνει. Αρα δ ειναι το immobilizer. Καμια γνωμη κανεις;
-
Καλησπέρα,
Ξέρει κανείς στην Θεσσαλονίκη κάποιον να έχει και να περνάει συναγερμούς clifford;
-
Γεια χαρα σε ολους!
Δυστηχως το huyndai accent που πηρα απο ενα φιλο δεν εχει κλειδωμα/ξεκλειδωμα με τηλεχειριστηριο και η μονη λυση ειναι να βαλω ενα συναγερμο.
Μου φαινεται περιεργο μιας και ειανι μοντελο 2003 και απο οτι ξερω μετα το 2000 εβαζαν κεντρικο κλειδωμα σε ολα τα accent.Τι να πω το φιλαρακι μου ειπε οτι δεν ειχε ποτε κλειδι με κουμπια επανω και παντα ξεκλειδωνε κανονικα με το κλειδι.Υπαρχει τροπος να το μαθω εαν κατα τυχη εχει κεντρικο κλειδωμα και δεν ειχε το κλειδι η δεν θυμαται καλα ή τσαμπα θα ταλαιπωρηθω στην αντιπροσωπεια?Εν τελη Γυρισα παντου ρωτησα τελικα κατεληξα σε cobra μιας και τον βαζει ενας τεχνικος στην γειτονια μου και δεν θα χριεαστει να μεταναστευσω
Η huyndai βαζει εναν κινεζικο και δεν θελω να μπω στην διαδικασια ψευδοσυναγερμων και να τρεχω καθε βραδυ τσαμπα στο αυτοκινητο.
Ο τεχνικος που προανεφερα μου ζητησε 250Ε με την εγκατασταση για τον cobra και μου ειπε οτι θα βαλει και ενα μοτερακι γιατι η πορτα του συνοδηγου οταν κλειδωνεις απο αυτην δεν κλειδωνει του οδηγου οποτε χρειαζεται το moter.Νομιζω ειναι ο G193 αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Αξιζει η να ψαξω για καποια αλλη μαρκα ποιο αξιοπιστη?
Βρηκα και εναν clifford τον Matrix +1 με 150Ε αλλα δες ξερω αν θα μπορει να κλειδωνει/ξεκλειδωνει τις πορτες.Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Οι cobra ειναι πολυ γνωστοι.Ειναι και αξιοπιστοι επισης.Εχουμε και στο τωρινο αυτοκινητο cobra και δεν εχει βγαλει το παραμικρο οπως και στο προηγουμενο αυτοκινητο(hyoundai scoupe) και ηταν μπαμ.250Ε θα σου παει μαζι με ανοιγμα-κλεισιμο ηλεκτρικων παραθυρων?
-
Δεν μου ανεφερε κατι για τα παραθυρα οτι θα τα ελεγχει ο συναγερμος μονο οτι πρεπει να βαλει ενα μοτερ για τον λογο που προανεφερα με την πορτα του συνοδηγου για να λειτουργει το κεντρικο κλειδωμα(2πορτο ειναι το αμαξι).
Ειναι πολλα τα 250Ε? μηπως πρεπει να δω ακριβως ποιο μοντελο ειναι της cobra και αν αξιζει τα λεφτα που ζηταει? -
Ο χρήστης denial έγραψε:
Γεια χαρα σε ολους!Δυστηχως το huyndai accent που πηρα απο ενα φιλο δεν εχει κλειδωμα/ξεκλειδωμα με τηλεχειριστηριο και η μονη λυση ειναι να βαλω ενα συναγερμο.
Μου φαινεται περιεργο μιας και ειανι μοντελο 2003 και απο οτι ξερω μετα το 2000 εβαζαν κεντρικο κλειδωμα σε ολα τα accent.Τι να πω το φιλαρακι μου ειπε οτι δεν ειχε ποτε κλειδι με κουμπια επανω και παντα ξεκλειδωνε κανονικα με το κλειδι.Υπαρχει τροπος να το μαθω εαν κατα τυχη εχει κεντρικο κλειδωμα και δεν ειχε το κλειδι η δεν θυμαται καλα ή τσαμπα θα ταλαιπωρηθω στην αντιπροσωπεια?Αλλο το κεντρικο κλειδωμα και αλλο το κεντρικο κλειδωμα εξ αποστασεως.Αν κλειδωνοντας την πορτα του οδηγου κλειδωνουν και οι αλλες τοτε εχεις κεντρικο κλειδωμα.
Περί Συναγερμών........