-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Η ψηφοφορια συνεχιζεται! Α πηρα απο μια φιλη μου την χειριστη κριτικη για το Jimny! Aρα μενει να δω πως θα παει το Sx4 θα παει στην ψηφοφορια!
Με τέτοια έρευνα αγοράς...
Πριν 6 μήνες που αγόρασες το TSI ποιοι σε ψήσανε να το πάρεις;Κατι αγορια με μανια με τα turbo .Και δινει και χωνει και μη το συζητας
ολο τετοια λεγανε. και πειστηκαΚαλά, και τα γκομενάκια τι είπανε που σε είδανε να οδηγείς ένα ταπεινό golf? Πρέπει να σε χωρίσανε πολλές από τις γυναίκες που έχεις..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πριν πάρεις αμάξι τι έκανες? Κόντευες να τυφλωθείς?Κιd πηγαινε να κανεις παρεα στον unhackable! Mazi και οι δυο στην ιστοσελιδα μπορειτε και να την βρειτε μεταξυ σας ποιος ξερει??!
-
Α σημερα ειδα και το Suzuki Sx4 στο δρομο.Το ειχε ενας νεος οικογενειαρχης με τα παιδακια του πισω!! Ειναι αρκετα ασφαλες.
Καμμια σχεση με τα ignis kai jimny.! -
-
Η Ban ή Mπαμ και κατω...Διαλεχτε
Εγω λεω Μπαμ
Καλο το Κρεολη?Εκανες γουτσου γουτσου?
Δεν σε βλεπω να εστρωσες ομως και με ανχωνεις -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:hmmm:taurus μην αναρωτιεσαι.ελα δεν σου ειπα και τιποτα.
Εχεις και μηχανη τυχερε! Ζηλευω!! Να μπορουσα να παρω και γω μια Vstrom. Aπλα μου το ζητησε ο πατερας μου.Φοβοταν παρα πολυ να μην παρω μηχανη.αλλα το ηθελα. -
Ένα τέτοιο:
μαζί με ένα τέτοιο:
και καθαρίσαμε.
-
Πες οτι τα λες για πλακα για να κανουμε χαβαλε.....
-
drdino
εγραψες -
Drdino αν το στρεψεις το συγκεκριμενο οπλο στον κροταφο σου θα καθαρισουμε μια ωρα γρηγοροτερα!!
-
**Δεν μπορώ, είναι πολύ μακρύ. Αν θέλεις έλα να τα πούμε από κοντά. **
-
Ρε σεις! Ασχολείται ένα ολόκληρο φόρουμ επί 9 σελίδες με έναν αυτιστικό κρετίνο; Με ένα μετανιωμένο σπερματοζωάριο;
Μετά σου λέει (άλλο τόπικ) γιατί πάψαμε να γράφουμε σοβαρά.
Αφήστε τον να εμέσσει τις μαλακίες του μόνος του.ΥΓ: Εάν πράγματι αυτός είναι και δημοτικός σύμβουλος οπουδήποτε, πράγμα που ελάχιστα θα με εξέπληττε, επιβεβαιώνεται και η άποψη του Πλάτωνος και του Αριστοτέλη περί δημοκρατίας (η οποία κακώς συγχέεται με την ελευθερία...)
._ -
Μ4 και μλκιες.. Παρε ενα Barett
(ειδα το βιντεο και εμαθα )
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Μ4 και μλκιες.. Παρε ενα Barett(ειδα το βιντεο και εμαθα )
Άσε, ας μείνει και τπτ, κάποιος επιστήμονας θα πρέπει να μελετήσει τα υπολείμματα.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Μετά σου λέει (άλλο τόπικ) γιατί πάψαμε να γράφουμε σοβαρά.
εεεεεεεεεε εγω το ανοιξα εκεινο
Κοιτα σε τοπικ σαν αυτο και του παπανωτα επιβαλεται να κανεις χαβαλε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άσε, ας μείνει και τπτ, κάποιος επιστήμονας θα πρέπει να μελετήσει τα υπολείμματα.
Ε θα μεινει κατι απο το λαιμο και κατω δεν μπορει
-
ΡΕ Coyot ποιος σου ειπε να ασχολειθεις? Επειδη βριζεις με εξυπναδες,δε θα φας ban?
Aντε κανε παρεα στον unhackable να την παιξετε μαζι και να δεις ποσα μετανοιωμενα σπερματοζωαρια θα βγαλετε!!
Ηρθαν τωρα τα αγορακια τυπου Coyot με χρονια αποχη απο το sex να γραψουν την εξυπναδα τους.. -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ε θα μεινει κατι απο το λαιμο και κατω δεν μπορει
Με μπάρετ δεν θα μείνει τπτ.-
-
Στην ψηφοφορια μας κυριοι! Golf ακομα κυριαρχει!
Τοση αγαπη για το golf πια?? Μακαρι να βγει αξιοπιστο το καινουριο
Τsi και να εχει αρκετη μεταπωλητικη αξια! -
Μονο τα S.W.A.T ''καθαριζουν'' το θεμα
TURBO H TETΡΑΚΙΝΗΣΗ? GOLF TSI H SUZUKI SX4 ?