-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Χαίρομαι αφάνταστα που κανείς δεν προτείνει την Τήνο ('ελα μωρέ για να προσκυνήσεις θα πάς') οπότε οι 'γνώστες' χαίρονται ενα πανέμορφο νησί με εκπληκτικές άγνωστες παραλίες εξαιρετικά τοπία και καλό φαί
Συμφωνω σε ολα εκτος απο το καλο φαι .
Ειναι πολυ ακριβο νησι δεν συμφωνεις??????Οι τιμες ειναι εξωφρενικες και η αποσταση μεγαλη.
Γενικα ωραιο ως νησι,αλλα τιποτα για το οποιο θα ετρεχα με τα χιλια μην τυχον και χασω.Οσον αφορα την Ανδρο,πρεπει να ειναι απο τα πιο αδιαφορα νησια της Ελλαδος.
-
lippi
Εχει πολύ καλές παραλίες (Αγ Προκόπης (2 χλμ αμμουδιά). Μικρή Βίγλα (αριστερά από το βράχο) και άλλες (θα τις θυμηθώ που θα πάει)....
Δεν προκειται να τις θυμηθεις γιατι απλουστατα δεν υπαρχουν αλλες .
Εκεινο που δεν καταλαβα ? Τελικα τι σου αρεσε σε αυτο το νησι το παγωτατζιδικο . sory -
Χαίρομαι αφάνταστα που κανείς δεν προτείνει την Τήνο ('ελα μωρέ για να προσκυνήσεις θα πάς') οπότε οι 'γνώστες' χαίρονται ενα πανέμορφο νησί με εκπληκτικές άγνωστες παραλίες εξαιρετικά τοπία και καλό φαί
Ειναι πολυ ακριβο νησι δεν συμφωνεις??????Συμφωνώ για την ακρίβεια δυστυχώς.. Το τι φταίει (κυρίως η εμποροπανήγυρη της εκκλησίας) σηκώνει μεγάλη συζήτηση.. Φαγητό ομως έχει καλό **αλλά έξω από τη χώρα στα χωριουδάκια **
-
lippiΕχει πολύ καλές παραλίες (Αγ Προκόπης (2 χλμ αμμουδιά). Μικρή Βίγλα (αριστερά από το βράχο) και άλλες (θα τις θυμηθώ που θα πάει)....
Εκεινο που δεν καταλαβα ? Τελικα τι σου αρεσε σε αυτο το νησι το παγωτατζιδικο . soryΗ Νάξος είναι γεμάτη φοβερές παραλίες. Στην ουσία όλη η δυτική πλευρά (προς την Πάρο ) είναι μία τεράστια αμμουδιά. Από το Αγ. Προκόπη που έχει πολύ κόσμο προτιμώ την Αγία Άννα και συνεχίζοντας νότια την Πλάκα (το καλύτερο μέρος για να μείνεις και φοβερή θάλασσα). Πιο κάτω είναι η Μικρή Βίγλα και μετά το Καστράκι, το Αλυκό και το Πυργάκι. Όλα αυτά μου αρέσουν πάρα πολύ. Και το πιο απόμακρο και εξωτικό η Ψιλή Άμμος στην ανατολική ακτή νότια της Μουτσούνας.
Επίσης όμορφη ενδοχώρα με ωραία χωριά. Η Νάξος είναι κορυφή! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι πολυ ακριβο νησι δεν συμφωνεις??????Οι τιμες ειναι εξωφρενικες και η αποσταση μεγαλη.
Γενικα ωραιο ως νησι,αλλα τιποτα για το οποιο θα ετρεχα με τα χιλια μην τυχον και χασω.Οσον αφορα την Ανδρο,πρεπει να ειναι απο τα πιο αδιαφορα νησια της Ελλαδος.
Ποια απόσταση ρε παιδια ? 3,5 ώρες ειναι με το πλοιο από τη Ραφήνα (συμβατικό) ενώ για οσους θέλουν ταχύπλοο μπορουν να ειναι εκεί με highspeed σε 2 ώρες...
Για τις τιμές συμφωνώ αλλά οπως θα δείτε φέτος με την αύξηση του τουρισμού τα διάφορα λαμογια που δρουν στο χώρο θα φροντίσουν ώστε οι τιμές σε όλα σχεδόν τα νησιά να πάρουν την ανηφόρα...
Απο κει και πέρα σίγουρα ειναι θεμα τι ζητάει κανείς απο τις διακοπές του
-
Εάν βέβαια προτιμάς καλό φαγητό η Σκύρος είναι κορυφαία και σε ψάρι-αστακούς αλλά και σε ντόπια κρέατα. (έχω συγκεκριμένες ταβέρνες να προτείνω!)
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οσον αφορα την Ανδρο,πρεπει να ειναι απο τα πιο αδιαφορα νησια της Ελλαδος.Η ανατολική πλευρά της Άνδρου είναι πανέμορφη, αλλά το πρόβλημά της είναι ο φοβερός άνεμος. Το μελτέμι είναι ανυπόφορο εκεί.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εάν βέβαια προτιμάς καλό φαγητό η Σκύρος είναι κορυφαία και σε ψάρι-αστακούς αλλά και σε ντόπια κρέατα. (έχω συγκεκριμένες ταβέρνες να προτείνω!)+1
Eπίσης Αμοργός με τα χίλια (μοναδικό κατ εμέ μείον η απόσταση... αλλά χαλάλι
) -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
lippi
Εχει πολύ καλές παραλίες (Αγ Προκόπης (2 χλμ αμμουδιά). Μικρή Βίγλα (αριστερά από το βράχο) και άλλες (θα τις θυμηθώ που θα πάει)....
Εκεινο που δεν καταλαβα ? Τελικα τι σου αρεσε σε αυτο το νησι το παγωτατζιδικο . soryΗ Νάξος είναι γεμάτη φοβερές παραλίες. Στην ουσία όλη η δυτική πλευρά (προς την Πάρο ) είναι μία τεράστια αμμουδιά. Από το Αγ. Προκόπη που έχει πολύ κόσμο προτιμώ την Αγία Άννα και συνεχίζοντας νότια την Πλάκα (το καλύτερο μέρος για να μείνεις και φοβερή θάλασσα). Πιο κάτω είναι η Μικρή Βίγλα και μετά το Καστράκι, το Αλυκό και το Πυργάκι. Όλα αυτά μου αρέσουν πάρα πολύ. Και το πιο απόμακρο και εξωτικό η Ψιλή Άμμος στην ανατολική ακτή νότια της Μουτσούνας.
Επίσης όμορφη ενδοχώρα με ωραία χωριά. Η Νάξος είναι κορυφή!Οι φοβερες παραλιες με διαφορετικες ονομασιες ειναι μια και μοναδικη , μια τεραστια αμμουδια οπως ακριβως την περιγραφεις , καμια εναλαγη .
Ιδανικος τοπος για παιδακια να παιζουν στην αμμο .
Οταν ομως μιλαμε για κυκλαδες , ενοουμε κατι διαφορετικο που δεν το βρισκουμε στις παραλιες της αττικης .
Ισως εχουμε διαφορετικα γουστα και δινουμε διαφορετικη ερμηνεια στο τι ενοουμε οταν λεμε φοβερες παραλιες -
Ισως εχουμε διαφορετικα γουστα και δινουμε διαφορετικη ερμηνεια στο τι ενοουμε οταν λεμε φοβερες παραλιεςπροφανώς
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η Αμοργός είναι πολύ όμορφη, με δικό της ιδιαίτερο 'χαρακτήρα' (και αν σ΄αρέσουν οι παραλίες με βράχια και πράσινα νερά...). Αλλά μακριά βρε παιδί μου.
Mακράν η ομορφότερη 'χώρα' των Κυκλάδων ενώ εάν κάποιος είναι 'τυχερός' μπορεί να πάει και καμια βόλτα με 'Σκοπελίτη'
-
KΥΘΗΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ....ΕΧΩ ΜΕΡΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ....
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
KΥΘΗΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ....ΕΧΩ ΜΕΡΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ....Συμφωνώ!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Η Αμοργός είναι πολύ όμορφη, με δικό της ιδιαίτερο 'χαρακτήρα' (και αν σ΄αρέσουν οι παραλίες με βράχια και πράσινα νερά...). Αλλά μακριά βρε παιδί μου.
Mακράν η ομορφότερη 'χώρα' των Κυκλάδων ενώ εάν κάποιος είναι 'τυχερός' μπορεί να πάει και καμια βόλτα με 'Σκοπελίτη'
Τι είναι αυτό?
Αν και κάπου πάει το μυαλό μου...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
lippi
Επίσης όμορφη ενδοχώρα με ωραία χωριά. Η Νάξος είναι κορυφή!Με κάλυψες...
@ Γιωργο123: Και παλι λέω ότι αν σου αρέσει ένα νησί ή όχι εξαρτάται από το τι ζητάς απο τις διακοπές σου.
Από την Νάξο πήρα αυτό που ήθελα: παραλίες, ωραίες εκδρομές, όχι πολύ ανεπτυγμένο τουριστικά με καλό φαγητό και σχετικά φτηνό ακόμη και τον Αύγουστο. Μου αρέσαν και τα δύο μπαράκια στην χώρα (εντάξει δεν είναι για ξενύχτι και τρελό κέφι.)
Αλλά και πάλι λέω: ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!.Δεν πήγα ούτε για την τρελή νυχτερινή ζωή ούτε για τα beach bar ούτε για τίποτα από κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα.
Εγώ ήθελα άραγμα και ξεκούραση μετά από ένα πολύ δύσκολο χειμώνα. Και τα βρήκα εκεί.Σόρυ κιόλας αλλά όπως έχει γράψει ο Krus:
'Γούστα' είπε ο πίθηκος και έφαγε το σαπούνι..... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι είναι αυτό?
Αν και κάπου πάει το μυαλό μου...
Ενας σαπίτης που όταν τα μεγάλα βαπόρια έχουν απαγορευτικό με 9 μποφόρια, αυτό βγαίνει
Εχω καιρό όμως να πάω μπορεί να μην υπάρχει πλέον
-
Ενας σαπίτης που όταν τα μεγάλα βαπόρια έχουν απαγορευτικό με 9 μποφόρια, αυτό βγαίνειΕχω καιρό όμως να πάω μπορεί να μην υπάρχει πλέον
Σεβασμός στο Σκοπελίτη! Επιτελεί μέγιστο έργο καθώς συχνά αποτελεί τη μοναδική συγκοινωνία των μικρών Κυκλάδων (χειμώνα, με απαγορευτικό κλπ)
-
Lippi
Διαβασε παλι τι προτεινα και θα καταλαβεις . Σε νοιωθω περισσοτερο φιλο και ισως (λαθος μου ) γινομαι λιγο επιθετικος μαζι σου .
Τα ιδια πραγματα ψαχνω και εγω στις διακοπες εργαζομενος ειμαι και μαλιστα πηγμενος . Δεν μπορω ομως να δεχτω οτι αυτη η παραλια της Ναξου προσφερεται για ησυχες διακοπες και ξεκουραση .
Τι σχεση μπορει να εχει αυτο το νησι με την Αστυπαλαια , Αμοργο , Ικαρια . Οπως αντιλαμβανεσαι δεν μιλαω για κοσμοπολιτικα νησια ,αλλα για γραφικα με φοβερα νερα , με χωρες ζωγραφια (ειδικα τα δυο πρωτα ) και κυριως ψαρι σε πολυ φιλικες τιμες .
Μην ξεχνας οτι ειμαι ψαροντουφεκας και αυτο παιζει παρα πολυ στις επιλογες μου -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ενας σαπίτης που όταν τα μεγάλα βαπόρια έχουν απαγορευτικό με 9 μποφόρια, αυτό βγαίνει
Σεβασμός στο Σκοπελίτη! Επιτελεί μέγιστο έργο καθώς συχνά αποτελεί τη μοναδική συγκοινωνία των μικρών Κυκλάδων (χειμώνα, με απαγορευτικό κλπ)
Υπάρχει ακόμα ε;; Ναι όντως έτσι όπως τα λες είναι αλλά βέβαια εγώ θυμάμαι τους μισούς να είναι στην κουπαστη και να κάνουν εξαγωγή τροφών από το στομάχι τους στη θάλασσα και τους άλλους μισούς στο 'σαλόνι' μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας
¨Οπως και να δεις είναι εμπειρία πάντως!
-
Υπάρχει ακόμα ε;; Ναι όντως έτσι όπως τα λες είναι αλλά βέβαια εγώ θυμάμαι τους μισούς να είναι στην κουπαστη και να κάνουν εξαγωγή τροφών από το στομάχι τους στη θάλασσα και τους άλλους μισούς στο 'σαλόνι' μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας
¨Οπως και να δεις είναι εμπειρία πάντως!
Υπάρχει αλλά δεν είναι ο ίδιος όπως πριν 10+ χρόνια...(δεν τον έχω δοκιμάσει το νέο αλλά δε νομίζω να είναι και το πλοίο της αγάπης )
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007