-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Aν Παριανός και με σπίτι, έχω σταματήσει να πηγαίνω εδώ και πολλά χρόνια. Δεν βρίσκω το λόγο να πηγαίνω σε ένα 'νησί' που είναι ο ένας πάνω στον άλλο, τα έξοδα μετακίνησης έχουν φθάσει σε 'αστρονομικά νούμερα' και στη τελική πιστεύω ότι η ηπειρωτική Ελλάδα είναι πολύ ομορφότερη και με περισσότερες επιλογές...
είσαι πολύ τυχερός κατα τη γνώμη μου... κρίμα που δε χαίρεσαι το σπίτι σου... αλήθεια, πόσο κοστίζει ένα σπίτι 60-70 τμ στην πάρο? πόσο πάνε οι τιμές?
τορωτώ γιατί έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λογια για το νησί από γονείς κ αδερφό... για αυτό κ ψήφισα Πάρο...
Να σου πω την αλήθεια δεν αισθάνομαι καθόλου τυχερός...
Θα προτιμούσα ένα σπιτάκι κοντά στην θάλασσα στην Ηπειρωτική Ελλάδα παρά σε νησί. Προτιμώ ως μεταφορικό το αυτοκίνητο και όχι τα πλοία και την Ελληνική ταλαιπωρία και τα υπέρογκα έξοδα μεταφοράς. Ασε που αν έχεις ένα σπιτάκι στην ηπειρωτική Ελλάδα μπορείς να πεταχτείς και για ένα Σ-Κ. Στο νησί για να πας χρειάζεται ολόκληρη μελέτη και προετοιμασία και όρεξη για πολύωρα ταξίδια.Για να πάνε δύο άτομα στην Πάρο με αυτοκίνητο θέλουν πήγαινε-έλα περίπου 400euro. Είναι πολλά τα λεφτά. Από την άλλη τα σπίτια στην Πάρο (που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια) είναι ιδιαίτερα ακριβά και τα περισσότερα όχι κοντά στην θάλασσα. Δηλ. υποχρεωτική χρήση αυτοκινήτου για πρόσβαση σε ακτές. Σημείωσε ότι η βενζίνη στα νησιά είναι ιδιαίτερα ακριβή και αμφιβόλου ποιότητας.
Πιστεύω ότι η καλοκαιρινή διαμονή σε νησί δεν μπορεί να θεωρηθεί ως χρόνος διακοπών και ηρεμίας.υ.γ. φυσικά υπάρχουν πολύ όμορφα νησιά και με αρκετή ηρεμία αλλά σχεδόν είναι απρόσιτα και απαιτούν πολλές μέρες για διαμονή...
Να σου πω μια ιδέα? Στη θέση σου θα το έκανα αν είχα σπίτι στο νησί.
Ένα σαραβαλάκι των 500 Ε μόνιμα παρκαρισμένο εκεί. Με 4-5 επισκέψεις τα έχεις βγάλει τα λεφτά σου και επιπλέον δεν σπας το δικό σου. -
Φέτος λέω να πάω....Κρήτη!
-
Ο χρήστης Batombo έγραψε:
Φέτος Θάσος.
Νομίζω (ελπίζω) δεν έχει κατακλυστεί από τουρίστες, αρκετό πράσινο, ωραίες παραλίες, καλό φαγητό και γραφικά χωριουδάκια στα βουνά.
Απ' ό,τι ξέρω καλό είναι να την αποφύγει κανείς στις 15 Αυγούστου, κατά τα άλλα έχεις τη δυνατότητα να ηρεμήσεις χωρίς να ανοίγεις δρόμο ανάμεσα σε Βρετανούς και Γερμανούς (έτσι ήταν τουλάχιστον πριν 3 χρόνια).Με το καλό να σε δεχτούμε
Θα σε συμβούλευα να κλείσεις δωμάτιο πριν έρθεις
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να σου πω μια ιδέα? Στη θέση σου θα το έκανα αν είχα σπίτι στο νησί.
Ένα σαραβαλάκι των 500 Ε μόνιμα παρκαρισμένο εκεί. Με 4-5 επισκέψεις τα έχεις βγάλει τα λεφτά σου και επιπλέον δεν σπας το δικό σου.Το σκέφτηκε ένα ξαδελφάκι ... Πήρε ένα Uno 45, 10ετίας το άφησε Σεπτέβριο που έφυγε και μέσα στον Οκτώβριο το βούτηξαν Αλβανοί παράνομοι μετανάστες που έχει γεμίσει το νησί... και βουτάνε μέχρι και τις κότες...
Τον πήραν τηλέφωνο συγγενείς και του είπαν ότι το βούτηξαν. Μέχρι να κατέβει κάτω το αυτοκίνητο έκανε φτερά ή μάλλον έγινε ανταλλακτικά...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σαμοθράκη;;;;; ΚΩΛΟΛΕΕΙ.
Δεν το συζητάμε !! Ιδανικό Μέρος για χαλάρωση, βόλτες, φαγητό και ... αναρριχηση...
Πολύ καλές εντυπώσεις απο τις Θέρμες !Για 2-3 μέρες καλό είναι.
Μη ξεχνάμε το θεϊκό κατσικάκι πάνω στο βουνό (δεν θυμάμαι πως λέγαν το χωριο).Διαφωνω |
8 μερες δε μου πολυεφτασαν να κανω και να δω οσα ηθελα. Το δε χωριο ονομαζεται Προφητης ΗλιαςBatombo πηρες σοφη αποφαση Και να προσεχεις τους συμβουλατορες του φορουμ και να αποφυγεις το Λιμενα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σαμοθράκη;;;;; ΚΩΛΟΛΕΕΙ.
Δεν το συζητάμε !! Ιδανικό Μέρος για χαλάρωση, βόλτες, φαγητό και ... αναρριχηση...
Μη ξεχνάμε το θεϊκό κατσικάκι πάνω στο βουνό (δεν θυμάμαι πως λέγαν το χωριο).Διαφωνω |
8 μερες δε μου πολυεφτασαν να κανω και να δω οσα ηθελα. Το δε χωριο ονομαζεται Προφητης ΗλιαςΜε τα πόδια το γυρνούσες;
Το χωρίο λεγοταν Προφήτης Ηλίας και η ταβέρνα Βράχος, μου ήρθε έκλαμψη. Είναι αυτή από την πάνω πλευρά του δρόμου, που τρως κάτω απ' τα δέντρα. Έχει και μια που βλέπει θέα, αλλά δεν ξέρω τι λέει.
Κατσικάκι. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με τα πόδια το γυρνούσες;Κυριως ναι
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Batombo πηρες σοφη αποφαση Και να προσεχεις τους συμβουλατορες του φορουμ και να αποφυγεις το Λιμενα
Καλά, ακου τον greo και έλα χωρίς να έχεις κλείσει και σε βλέπω να κοιμάσαι στον καναπε του σπιτιού μου (δουλειές κάνεις;)
και να αποφυγεις το Λιμενα
σου έχω αναφέρει οτι πλέον μένω στη Σκάλα Ποταμιάς;
-
Πωπω ντροπηηη!
Μπορει να σκασω το ΣΚ αν με αφησουν οι ανηψιες μου θα σε παρω κανα τηλ.
-
greo
αχ καλέ πάρτε με, πάρτε μεΟ χρήστης charmak66 έγραψε:
Το χωρίο λεγοταν Προφήτης Ηλίας και η ταβέρνα Βράχος, μου ήρθε έκλαμψη. Είναι αυτή από την πάνω πλευρά του δρόμου, που τρως κάτω απ' τα δέντρα. Έχει και μια που βλέπει θέα, αλλά δεν ξέρω τι λέει.
Κατσικάκι.Σ'αυτή με τη θέα που λες πηγαίνουν όσοι δεν βρίσκουν τραπέζι στον Βράχο
Αν ρωτήσεις βέβαια τον greo θα σου τα βγάλει μαπα και τα δύο (για τον Βράχο έχει αναφερθεί στο παρελθόν)Στη Χώρα, μάλλον λίγο πριν τη Χώρα, υπάρχει ένας χωματόδρομος που περνάει πάνω από το γήπεδο και καταλήγει σε ένα ξεμοναχιασμένο ψητάδικο που πολύ με είχε αρέσει (αν θυμάμαι καλά έκανε ωραίο 'εξοχικό')
Ονομα και ακριβείς οδηγίες δε θυμάμαι αλλά θα ξέρει ο Flower... -
Oι οδηγιες ηταν σωστες. Για το Βραχο ειχα πει οτι ανακατευε φρεσκο κατσικακι με κρυο. Σε κατι τετοια δε με γελαει κανεις γιατι μιλανε τα γονιδια της μανας μου (απο τα Σαλωνα)
ΥΓ Αν ερθω μην σκασεις με τον γλομπο. Βαλε τα φτερα και τα χαϊμαλιά να σε γνωρισω
-
SOS!
έχει κανείς καμια λύση για δίκλινο στη Σύρο τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου?
Κάποιος γνωστός/συγγενής κλπ?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
SOS!έχει κανείς καμια λύση για δίκλινο στη Σύρο τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου?
Κάποιος γνωστός/συγγενής κλπ?
πιστεύω θα βρεις όταν πας εκεί, ακόμα και μαύρα. Εδώ πήγε η αδερφή μου Σαντορίνη έτσι και βρήκε αμέσως-δίκλινο με 30
-
Σχετικα με τα δωματια της τελευταιας στιγμης μου κανει εντυπωση πως παρολο που κλεινω με τα χιλια ζορια δωματιο,παντα οταν μπαρκαρει το καραβι,γινεται χαμος απεξω με τυπους που κρατανε ταμπελες και ''ψαρευουν'' ατομα που εχουν ερθει χωρις δωματια!
Μαχη γινεται!
Πως απτη μια δεν υπαρχουν και απτην αλλη εξω εχει διαδηλωση,αρα και free δωματια,δεν τοχω καταλαβει.
Δεν εχω κλεισει ποτε με αυτον τον τροπο αλλα πιστευω οτι εστω και μαυρα οπως ειπε και ο dmitspan θα βρεις! -
Ευχαριστώ!
Αν κάποιος βέβαια ξέρει κάποιο ας με ενημερώσει
-
Saμοθρακη ,το αγαπημενο μου νησι
Ηρεμια,χαλαρωση,αγρια ομορφια,αναριχηση,καλο φαι
Ταβερνα Βραχος παρα πολυ καλη ,πριν 3 χρονια που πηγα
Να αποφυγετε μια ταβερνα κοντα στο λιμανι,μετρια και πολυ κακη εξυπηρετηση -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Φέτος Θάσος.
Νομίζω (ελπίζω) δεν έχει κατακλυστεί από τουρίστες, αρκετό πράσινο, ωραίες παραλίες, καλό φαγητό και γραφικά χωριουδάκια στα βουνά.
Απ' ό,τι ξέρω καλό είναι να την αποφύγει κανείς στις 15 Αυγούστου, κατά τα άλλα έχεις τη δυνατότητα να ηρεμήσεις χωρίς να ανοίγεις δρόμο ανάμεσα σε Βρετανούς και Γερμανούς (έτσι ήταν τουλάχιστον πριν 3 χρόνια).Με το καλό να σε δεχτούμε
Θα σε συμβούλευα να κλείσεις δωμάτιο πριν έρθεις
Έχω κλείσει Golden Beach.
Στην αρχή σκεφτόμουν Λιμένα, σαν ορμητήριο για να εξερευνήσω τα χωριουδάκια στα βουνά (ναι, πάω σε νησί και παίρνω τα βουνά ), αλλά προτίμησα κάτι (ελπίζω) πιο ήσυχο. -
Για κερκυρα εχω ακουσει καλα λογια και λεω να παω για 5 μερες απο 18/08/07 και μετα...
να κλεισω δωματιο ή να παω εκει και να ψαξω?τι λετε οσοι εχετε παει μετα απο 15 αυγουστο εκει?γινεται πανικος ή με λιγο ψαξιμο θα βρω?(για 50€ max την ημερα ψαχνω)
καλες παραλιες ή καποια σημεια που αξιζει να επισκεφθω?
-
Χαιρετίσματα από Πάρο... ΄
Review μετά το πέρας της εβδομάδας -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σαμοθράκη;;;;; ΚΩΛΟΛΕΕΙ.
8 μερες δε μου πολυεφτασαν να κανω και να δω οσα ηθελα. Το δε χωριο ονομαζεται Προφητης ΗλιαςBatombo πηρες σοφη αποφαση Και να προσεχεις τους συμβουλατορες του φορουμ και να αποφυγεις το Λιμενα
Πάντως εγω 15 μέρες που έκατσα, όταν εφευγα εκλαιγα ! ..
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007