-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ειμαστε κατα του γαμου
Εσύ είσαι.
Συνηθως αυτο συμβαινει , στην περιπτωση μας ομως οχι , ακριβως το αντιθετο , για να ειμαι απολυτα ειλικρινης εμενα μου ειναι αδιαφορο , εναν πολιτικο ισως να εκανα εαν με πιεζε . Ευτυχως δεν φαινεται να την απασχολει καθολου .
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ειμαστε κατα του γαμου
Αν τη καταφέρεις να σου γράψει και το μισό (τουλάχιστον) σπίτι στην Κέρκυρα θα είσαι ανυπέρβλητος
Δεν χρειαζεται να προσπαθησω οποτε θελω
Τοτε δεν θα ημουν αυτος που ειμαι και ισως να μην ηταν μαζι μου -
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
ειμαστε κατα του γαμου
Αν τη καταφέρεις να σου γράψει και το μισό (τουλάχιστον) σπίτι στην Κέρκυρα θα είσαι ανυπέρβλητος
Δεν χρειαζεται να προσπαθησω οποτε θελω
Τοτε δεν θα ημουν αυτος που ειμαι και ισως να μην ηταν μαζι μουΕλα τώρα, αφού κατά βάθος αυτό θέλεις, γιατί δεν το παραδέχεσαι;
Φετος οι διακοπές μου θα ξεκινήσουν όπως συνήθως κατά τον Οκτώβρη οπότε έχουμε καιρό μέχρι τότε...
-
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ελα τώρα, αφού κατά βάθος αυτό θέλεις, γιατί δεν το παραδέχεσαι;Τωρα γυρισε απο το γ/ριο σε διαβασε και γελαει Κανεις λαθος
-
-
-
Μαρμάρι 2 πριν γίνει το κάμπιγκ... πλάκες ωραία είναι, ναι...
Ααααχ τι μου έκανες, θέλω να φύγω αύριο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μαρμάρι 2 πριν γίνει το κάμπιγκ... πλάκες ωραία είναι, ναι...Ααααχ τι μου έκανες, θέλω να φύγω αύριο!
Το Καστρο το μπαρακι να παω απο τις 9 το βραδυ και να ξημερωθω τι νυχτες και αυτες και μετα μου λενε Ναξο μπλιαχ.
-
Να χει και πανσέληνο...τέλεια....
το καστρο-μπαρ είναι από τα πιο τέλεια μέρη... μαζί με το παλιό eva's place με τα γλυκά, τώρα δεν θυμάμαι πώς λέγεται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να χει και πανσέληνο...τέλεια....το καστρο-μπαρ είναι από τα πιο τέλεια μέρη... μαζί με το παλιό eva's place με τα γλυκά, τώρα δεν θυμάμαι πώς λέγεται.
Ανατολη ηλιου και φεγγαρι εκει να δεις φωτο . Μια γαλιδα το εχει τωρα
-
οποιος παει Ναξο να παει στον Απολλωνα να κανει μπανιο,λιγο μακρια απο την χωρα αλλα απο τα πιο ησυχα μερη της Ναξου!!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μηλο θα σου προτεινα αλλα πηγες
Δεν πρεπει να υπαρχει πιο υπερτιμημενο νησι απ' αυτο.-
Η Μηλος είναι το αγαπημενο μου νησι... Ηταν μεχρι να πατησω το ποδι μου εκει το 2004 (πως περασε ο καιρος ), μετα πάει, το ερωτευτηκα! Σιγουρα το χω ξαναπει, το λέω παντου, σαν τη Μηλο τιποτα!!
Φυσικα δεν πας να κλαμπαρεις στην Μηλο, πας ζευγαρακι, για να εισαι όλη μερα στις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ παραλιες της να πηγαινεις να τρως το βραδυ (τωρα εσυ γιατι δεν εφαγες καλα δεν ξερω) και να πίνεις χαλαρα ποτακια το βραδυ!! Ειναι μαγεια, φυσικα είναι για ζευγαρι και όχι παρεα μεγαλη. Εκδρομη μια μερα με την Ανδρομεδα, ξυλινο πλοιο που σε πάει σε παραλίες που δεν πας αλλιως, όποιος δεν το κανε δεν εχει δει την μισή Μηλο.
Τσιγκράδο (the best!!!), Σαρακήνικο, Κλέφτικο, Συκιά... Αααααααααχ τι μου κανατε βραδυατικο!! Επαναλαμβανω, δεν πας για ζωη και νταπα ντουπα, πας για ηρεμια, ομορφια τοπιου και χαλαρωση! Και φευγεις πιο ερωτευμενος από ότι πηγες, εγω τουλαχιστον!
την αγαπω
-
Ωραιες οι παραλιες της Μηλου, αλλα για να πας βολτα το ββραδυ εχει 1 μαγαζι!
-
Μήλος
Το μοναδικό μέρος στην Ελλάδα που πήγα και δεν πρόκειται να ξαναπάω, ούτε αν μου πληρώσουνε τα έξοδα.
Έφυγα ένα καλοκαίρι από τη Φολέγανδρο (για την οποία δεν μπορώ να πω κάτι μιας και είναι ο τόπος καταγωγής μου και πιθανώς δε θα είμαι αντικειμενικός), και το σκυλομετάνιωσα, κι εγώ και η γυναίκα μου.
Φαί χάλια, παραλίες απίστευτα υπερτιμημένες, εξυπηρέτηση άστα και άλλα πολλά.
Για τη Σύρο έχω να πώ μόνο καλά λόγια και πηγαίνω όποτε μπορώ. -
Funis
Μηπως πηγες σε αλλο νησι και τα μπερδεψες;
Δεν ειναι τυχαιο οτι οι γκριζοι κροταφοι του φορουμ συνιστουν μακρια Κατι ξερουνΕυριπιδη, συμφορουμιτη, τα πραγματα ειναι ΕΤΣΙ ακριβως ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ θυμα του μαρκετινγκ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ευριπιδη, συμφορουμιτη, τα πραγματα ειναι ΕΤΣΙ ακριβως ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ θυμα του μαρκετινγκ
To να έχετε διαφορετικά γούστα, δεν παίζει, ε;
Πχ σε μένα η Ιος φάνηκε τρισάθλια (όχι από φυσικής ομορφιάς), άλλοι την καταγούσταραν.
Μιας και αναφέρθηκε η Φολέγανδρος, έχω πολύ καλές εντυπώσεις από την μια μέρα που έμεινα εκεί (στον δρόμο ), όταν ξέμεινα εκεί λόγω καιρού σε μονοήμερη εκδρομή από την Ίο. Για 2-3 ήσυχες μέρες είναι πολύ όμορφα.
-
Πάντως μπορώ να πω οτι είμαι τυχερός, καθώς πήγα στη Μήλο πριν γίνει το τουριστικό μπαμ στο νησί και χαλάσουν κάποια πράγματα. Τότε την είχα βρει υπέροχη, τώρα αν πάω είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα απογοητευτώ, καθώς αναπόφευκτα θα κάνω συγκρίσεις.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
To να έχετε διαφορετικά γούστα, δεν παίζει, ε;Οχι
Ιος;;;
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007