-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Αλλά γιατί η σύνδεση με τις φίλες σου;
Προτιμάς να σε συνδέσω με τους φίλους μου δηλαδή?
**Μπρρρ, με κρύωσες
**Δηλ. για να καταλάβω, μόνο με alcohol και Ίο αυγατίζετε στην παρέα σου;
Μιλάμε για καλοκαιρινές περιπέτειες εδώ, όχι γενικά για sex under 20s.
Καλοκαιρινές περιπέτειες με τις υφιστάμενες φίλες σου;Συνήθως στις διακοπές κάνουμε νέες γνωριμίες (ειδικά σε τέτοιες ηλικίες), ή μήπως όχι;:hmmm:
Ας μη το συνεχίσουμε πάντως, γιατί το ξεκίνησα σαν αστείο αλλά εσύ το πας πεισματάρικα, και γίναμε off topic...
Μισό, δεν εννοώ ότι πήγα με τις φίλες μου στην Ίο και , εννοώ ότι κάτι φίλες μου (γνωστές για την ακρίβεια) πήγανε στην Ίο και . Αντίστοιχα τα ίδια έχω ακούσει και από φίλους μου.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
ΟΚ, το διαγράφω προκειμένου να αποφευχθεί διπλωματικό επεισόδιο με την ανεξάρτητη δημοκρατία των Χανίων+1
-
Καθυστερημενη αντιδραση:
- Μηλος: Αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας. Κοινως, αλλιως εκτιμας το τοπιο της Μηλου αν εισαι γεωλογος και πας με σκαφος και αλλιως αν εισαι αποφοιτος κουλτουροσχολής και πας με τη συγκοινωνια. Μπορει αν πηγαινα κι εγω απο ξηρας και εμενα σε δωματιο να μη μου αρεσε
- Τα περισσοτερα ομορφα νησια της Ελλαδας ΔΕΝ ανηκουν στις Κυκλαδες. Αν βγαλεις εξω τη Σαντορινη και σε πανε σε μια Κυκλαδα με κλειστα ματια, δεν μπορεις να καταλαβεις σε ποιο νησι εισαι. Οχι για μενα. Για μενα εν ταχει:
α. Ερημια για χεσιμο Αν θελετε ομορφο και ερημο νησι οι λυσεις ειναι δυο. Ψαρα για ξεραϊλα και Οθωνοι για πρασινο. Εκπληκτικα νησια αμφοτερα
β. Μικρο αλλα ομορφο Χαλκη και Νισυρος. Για οσους μπορουν να κινηθουν και σε θαλασσα θα εβαζα και το Μεγανησι
γ. Εναλλακτικο Σαμοθρακη χωρις λογια. και _
δ. Φυσικη ομορφια Θασος (μη αντικειμενικος) Καρπαθος και Ιθακη
ε. Κοσμοπολιταν Παξοι και Συμη - Καποιος ανεφερε Σκιαθο; Αν δεν εχετε ορεξη για μπητςκλαμπινγκ, γενικοτερο κλαμπινγκ και τρεντυ και γουαου ΜΗΝ ΠΑΤΕ.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καθυστερημενη αντιδραση:- Μηλος: Αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας. Κοινως, αλλιως εκτιμας το τοπιο της Μηλου αν εισαι γεωλογος και πας με σκαφος και αλλιως **αν εισαι αποφοιτος κουλτουροσχολής **και πας με τη συγκοινωνια. Μπορει αν πηγαινα κι εγω απο ξηρας και εμενα σε δωματιο να μη μου αρεσε
- Τα περισσοτερα ομορφα νησια της Ελλαδας ΔΕΝ ανηκουν στις Κυκλαδες. Αν βγαλεις εξω τη Σαντορινη και σε πανε σε μια Κυκλαδα με κλειστα ματια, δεν μπορεις να καταλαβεις σε ποιο νησι εισαι. Οχι για μενα. Για μενα εν ταχει:
α. Ερημια για χεσιμο Αν θελετε ομορφο και ερημο νησι οι λυσεις ειναι δυο. Ψαρα για ξεραϊλα και Οθωνοι για πρασινο. Εκπληκτικα νησια αμφοτερα
β. Μικρο αλλα ομορφο Χαλκη και Νισυρος. Για οσους μπορουν να κινηθουν και σε θαλασσα θα εβαζα και το Μεγανησι
γ. Εναλλακτικο Σαμοθρακη χωρις λογια. και _
δ. Φυσικη ομορφια Θασος (μη αντικειμενικος) Καρπαθος και Ιθακη
ε. Κοσμοπολιταν Παξοι και Συμη - Καποιος ανεφερε Σκιαθο; Αν δεν εχετε ορεξη για μπητςκλαμπινγκ, γενικοτερο κλαμπινγκ και τρεντυ και γουαου ΜΗΝ ΠΑΤΕ.
...Για δώσε 2-3 τέτοιες να τις μάθουμε κι εμείς...
-
greo
2. Τα περισσοτερα ομορφα νησια της Ελλαδας ΔΕΝ ανηκουν στις Κυκλαδες. Αν βγαλεις εξω τη Σαντορινη και σε πανε σε μια Κυκλαδα με κλειστα ματια, δεν μπορεις να καταλαβεις σε ποιο νησι εισαι. Οχι για μενα. Για μενα εν ταχει:
Eκτος απο την Σαντορινη μηπως πρεπει να βγαλεις και την Μυκονο και μερικα ακομα .
Εαν θελω πρασινο ξερω που θα το βρω .
Πετρα στην πετρα θελω , πολιτειες να κρεμονται απο ενα καστρο , ηλιοβασιλεματα , ανατολες και προπαντος , νερα , που βλεπεις τον βυθο απο ψηλα και πριβε παραλιες . -
Η Χάλκη προσφέρεται για περιηγητές-περπατητες, για να μην πω οτι θα ξετρελαθούν εκεί, αλλά για τους υπόλοιπους θα ελεγα οτι ειναι μαλλον μεγαλη ταλαιπωρια να φτασεις και δεν θα εχουν να κανουν πραγματα εκει...
-
**Γιωργος **Μυκονο, Ανδρο, Τζια, Υδρα, Σπετσες και στα μεγαλα του Ανατολικου Αιγαιου δεν εχω παει αρα δεν εχω αποψη.
Κατα τα αλλα το περιβοητο ηλιοβασιλεμα υπαρχει σε ολο τον πλανητη οχι μονο στις Κυκλαδες και με τη λογικη που λες πετρα στην πετρα βλεπω ολο το χρονο στα νταμαρια (να μη μιλησω το ποσες πετρες βλεπω στο γραφειο μου καθημερινα ). Οσο για παραλιες και νερα, οι Κυκλαδες εχουν μετριοτατα σε σχεση ειδικα με το Ιονιο, Χαλκιδικη, Θασο
-
Μιας και είμαι από Γιάννενα, όπου από την πολλή βροχή, πήζουμε στο...πράσινο, από όλα τα νησιά που πήγα, μου έμειναν τα...ξερά! Πχ καλή η Κέρκυρα, αλλά ΟΚ , πήγα αρκετές φορές, και το πρόβλημα , είναι πολύ μεγαλή και απευθύνεται σε ξένους. Τα στέκια για Ελληνες, παίζουν σκυλάδικα, δεν αντέχω! Αν είσαι μπάκουρος, πήγαινε σε κάνα Υψος, να βρεις καμιά μεθυσμένη τουρίστρια. Παραλίες, μερικές πολύ ωραίες, αλλά πρέπει να οδηγείς και κάνα μισάωρο μέσο όρο...
Ζάκυνθος τα ίδια , αλλά χειρότερα, δεν έχει όμορφη πόλη, αλλά οι (ξένες...) τουρίστριες, είναι πιο πολλές, πιο όμορφες και κυρίως, μάλλον πιο εύκολες...
Λευκάδα, οι καλύτερες παραλίες, αλλά πέραν αυτού ουδέν...
Μεταξύ αυτών, εννοείται η Κέρκυρα, αλλά έχω πάει 4-5 φορές, και δεν ξαναπάω.
Σκιάθος, μοιάζει με τα παραπάνω, αλλά γίνεται πανικός και είναι πολύ μικρότερη. Το νησάκι έχει παραπάνω κόσμο από όσο αντέχει, ενώ το να κάνεις μπάνιο στις Κουκουναριές, είναι σαν να κάνεις στον...Μπάτη τον Αύγουστο, τόσο κόσμο έχει. Δεν τόλμησα καν να μπω.
Τα δικά μου αγαπημένα: Σαντορίνη , αν είχα να διαλέξω ΕΝΑ νησί, θα ήταν αυτό.
Σίφνος, το πιο ωραίο από τα κλασικά κυκλαδονήσια, ακριβό, αλλά πανέμορφο. Εχει πανέμορφη χώρα, έχει το Κάστρο, έχει παραλίες έχει και ζωή το βράδυ (οχι κάτι άγριο, αλλά ΟΚ για μένα) και είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερη από τη γειτονική Σεριφο. Η τελευταία είναι μόνον για τζιπάδες (δεν έχει δρόμους το νησί, ελάχιστες παραλίες είναι βατές..), για αριστερούς και για άπλυτους. Η χώρα είναι αφημένη στην μοίρα της (πάτε Σίφνο και δείτε εκεί περιποιημένη χώρα), νυχτερινή ζωή για τον φούτσο και για να βρεις καλό και φτηνό φαγητό, πρέπει ν' αφήσεις καμιά εξάτμιση στο δρόμο (εγώ αυτό έκανα...).
Και τέλος, κάτι που κανείς δεν ανέφερε: Υδρα. 1 ώρα από Πειραιά, αυτοκίνητο δεν χρειάζεσαι, ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ χώρα-λιμάνι, αυτοκίνητα δεν ακούς, φαγητό καλό και φθηνό, πρόβλημα το μπάνιο, γιατί πας με καραβάκι, αλλά κι αυτό είναι εμπειρία.
Εγώ ακόμη ψάχνω πάντως το νησάκι που θα πάω φέτος και φυσικά θα είναι Αιγαίο και μάλλον...ξερό! Σκέφτομαι και καμιά Ικαρία πάντως, αλλά το θέμα είναι τι θα πει και το αμόρε.. -
H.F
και καμιά Ικαρία πάντως, αλλά το θέμα είναι τι θα πει και το αμόρε..
Μην το σκεφτεσαι καθολου εφυγες .
σε λιγο ...................................
Εαν ομως εισαι τυπος της πλαζ και των ανεσεων ξεχασε το , ειναι λιγο της περιπετειας . Με διασημες παραλιες Νας και Χονολουλου με φυσικες ομορφιες που δεν τις συναντας αλλου , με το φημισμενο πρανειο οινο , με πολυ αγρια νερα ( Ικαριο γαρ) με αστακο σε τιμες γοπας με ροφο φιλετο ψητο απο θηρια 20-30 κιλων με το αρχαιοτερο δασος στην ευρωπη με το μοναδικο φελοδενδρο στην επικρατεια και με ενα αγριοκατσικο σαν ζαρκαδι εαν βαρεθεις το ψαρι .
Εαν μπεις και στον ρυθμο τους , φανταζομαι θα εχεις ακουστα , τοτε μπορει να ειναι οι διακοπες της ζωης σου . Φυσικα θα γνωρισεις και τον Τσακαλια . Παει το αιολος νομιζω σε εξη ωρες . -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ζάκυνθος τα ίδια , αλλά χειρότερα, δεν έχει όμορφη πόλη, αλλά οι (ξένες...) τουρίστριες, είναι πιο πολλές, πιο όμορφες και κυρίως, μάλλον πιο εύκολες...Και γω ο μλκς πήγα πέρσι με τη γυναίκα!Γαμωτ-γαμωτ-γαμωτ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ζάκυνθος τα ίδια , αλλά χειρότερα, δεν έχει όμορφη πόλη, αλλά οι (ξένες...) τουρίστριες, είναι πιο πολλές, πιο όμορφες και κυρίως, μάλλον πιο εύκολες...
Και γω ο μλκς πήγα πέρσι με τη γυναίκα!Γαμωτ-γαμωτ-γαμωτ!
Σε λιγο θα ερχεται ο τοιχος στο κεφαλι σου .Νομιζεις οτι δεν θα το διαβασει /?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
.........
Σίφνος, το πιο ωραίο από τα κλασικά κυκλαδονήσια, ακριβό, αλλά πανέμορφο. Εχει πανέμορφη χώρα, έχει το Κάστρο, έχει παραλίες έχει και ζωή το βράδυ (οχι κάτι άγριο, αλλά ΟΚ για μένα) και είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερη από τη γειτονική Σεριφο. Η τελευταία είναι μόνον για τζιπάδες (δεν έχει δρόμους το νησί, ελάχιστες παραλίες είναι βατές..), για αριστερούς και για άπλυτους. Η χώρα είναι αφημένη στην μοίρα της (πάτε Σίφνο και δείτε εκεί περιποιημένη χώρα), νυχτερινή ζωή για τον φούτσο και για να βρεις καλό και φτηνό φαγητό, πρέπει ν' αφήσεις καμιά εξάτμιση στο δρόμο (εγώ αυτό έκανα...).
.......Τώρα μου έφιαξες την ημέρα Hifi.
Με είχανε φάει να πάμε Σεριφο και δέχτηκα. Τόσο χάλια?(η Σίφνος είναι κοσμοπολίτικη και κυριλλέ γενικά)
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Καθυστερημενη αντιδραση:
- Μηλος: Αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας. Κοινως, αλλιως εκτιμας το τοπιο της Μηλου αν εισαι γεωλογος και πας με σκαφος και αλλιως **αν εισαι αποφοιτος κουλτουροσχολής **και πας με τη συγκοινωνια. Μπορει αν πηγαινα κι εγω απο ξηρας και εμενα σε δωματιο να μη μου αρεσε
...Για δώσε 2-3 τέτοιες να τις μάθουμε κι εμείς...
Μαλλον εμενα εννοει, αλλα οπως σε κοβω, εισαι και συ σοβαρος υποψηφιος
Κατα τ' αλλα συμφωνω μαζι του εκτος απο τα Ψαρα, που, καποτε που πηγα, νομισα οτι ηταν το τελος του κοσμου, η καταρα της γριας μαγισσας, η τιμωρια για τα 7 θανασιμα αμαρτηματα
Ο ποιητης ξερει πολυ καλα τι λεει...Τωρα που λεμε για καταραμενα νησια, μην πατε στη Λημνο, εκτος αν ειστε καταπιεσμενος gay και ψαχνετε συντροφο
-
Στα Ψαρα πηγα περσι, μαλλον θα ξανασκασω και φετος για ενα βραδυ. Εχει καταπληκτικες παραλιες, ο ορισμος της ερημιας και (αφου αναφερθηκε προηγουμενως) απο τα ομορφοτερα ηλιοβασιλεματα που εχω δει (σε ταβερνα στον πισω κόλπο περιμενοντας κατι φαγκροπουλα ). Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω χωρις σκαφος, αν λεει. Με σκαφος ομως
-
Εσεις οι καπιταλες με τα γκαφρα πατε σκαφατοι.
Εμεις οι σοσιαλιστες με τον πλοιο της γραμμηςΠορνη κοινωνια
-
Ξερεις ποιο ειναι το καλυτερο σκαφος;
Το σκαφος του φιλου σου -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
.........
.......Τώρα μου έφιαξες την ημέρα Hifi.
Με είχανε φάει να πάμε Σεριφο και δέχτηκα. Τόσο χάλια?(η Σίφνος είναι κοσμοπολίτικη και κυριλλέ γενικά)
Το χάλια είναι σχετικό πάντα! Χάλια για μένα και για κανά δυο άλλους, ενώ κάποιοι άλλοι ξετρελάθηκαν! Αυτοί που ξετρελάθηκαν πάντως, δεν γουστάρουν να γυρνάνε το νησί, να βγαίνουν έξω και να ψάχνουν παραλίες...
Θέλω να πω:
-αν δεν σε ενδιαφέρει η νυχτερινή ζωή(η Σέριφος έχει από λίγο έως καθόλου τέτοια...).
-Αν δεν σε ενδιαφέρει η χώρα να είναι καθαρή, βαμμένη και περιποιημένη (πχ όπως στη Σίφνο ή στην Πάρο...)
-Αν δεν σε ενδιαφέρει να δεις πολλές παραλίες και αρκείσαι σε 2-3 (η μία πλευρά του νησιού, από την μεριά των παλιών λατομείων-ορυχείων, είναι πλέον εντελώς ακαταλληλη και λόγω των αμμοληψιών...)
-Αν είσαι ΟΚ να σου πιάνουν τον κ στα κοντινά εστιατόρια και να απέχεις χιλιόμετρα χωματοδρόμου από τα καλά (εκτός αν έχεις σκάφος...)
-Αν θέλεις να κάνεις γυμνισμό.....η Σέριφος θα σου αρέσει! Κοινώς αν πας , αράξεις σε ένα δωμάτιο (δεν έχει πολλά, λίγα είναι καλά, εγώ ήμουν στο κάμπιγκ τότε που κι αυτό ήταν απλά ΟΚ, αλλά ήταν και το μοναδικό... , είχε ωραίο pool bar πάντως), και δεν έχεις διάθεση για βόλτες, είναι εντάξει. Εχει και μια πανέμορφη παραλία, αλλά θέλεις αυτοκίνητο, είναι κοντά μεν, αλλά ανηφόρα. Δεν θυμάμαι όνομα.
Εγώ πήγα τότε Σέριφο, έμεινα 5 μέρες, τη γύρισα όλη, βαρέθηκα τη ζωή μου από ένα σημείο και μετά (είχα τις ευκαιρίες για μαμησάκι, αλλά τις πέταξα γ@μω την μονογαμικότητά μου μέσα! ), οπότε τα μάζεψα, πληρωσα κι ένα εισιτήριο για την αφεντιά μου και το Zastavίγκο προς Σίφνο και είδα το φως το αληθινό! Ειχα ξαναπάει, αλλά τότε πήγα ερχόμενος από Σαντορίνη... Οταν ξαναπήγα ερχόμενος από Σέριφο, κατάλαβα πόσο υπέροχο νησί είναι η Σίφνος!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καθυστερημενη αντιδραση:- Μηλος: Αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας. Κοινως, αλλιως εκτιμας το τοπιο της Μηλου αν εισαι γεωλογος και πας με σκαφος και αλλιως **αν εισαι αποφοιτος κουλτουροσχολής **και πας με τη συγκοινωνια. Μπορει αν πηγαινα κι εγω απο ξηρας και εμενα σε δωματιο να μη μου αρεσε
Πάντως εγω που δεν είμαι γεωλόγος, δεν πήγα με σκάφος αλλά με πλοίο της γραμμής και δεν ειχα καν αυτοκινητο μαζι εκτός από μία μέρα (για την κουλτουροσχολη δεν θα το συζητησω, το θεωρω δεδομένο ) το λάτρεψα. Αρα υπάρχουν κι άλλα ματια εκτός από του λαγου και της κουκουβάγιας!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Καθυστερημενη αντιδραση:
- Μηλος: Αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας. Κοινως, αλλιως εκτιμας το τοπιο της Μηλου αν εισαι γεωλογος και πας με σκαφος και αλλιως **αν εισαι αποφοιτος κουλτουροσχολής **και πας με τη συγκοινωνια. Μπορει αν πηγαινα κι εγω απο ξηρας και εμενα σε δωματιο να μη μου αρεσε
Πάντως εγω που δεν είμαι γεωλόγος, δεν πήγα με σκάφος αλλά με πλοίο της γραμμής και δεν ειχα καν αυτοκινητο μαζι εκτός από μία μέρα (για την κουλτουροσχολη δεν θα το συζητησω, το θεωρω δεδομένο ) το λάτρεψα. Αρα υπάρχουν κι άλλα ματια εκτός από του λαγου και της κουκουβάγιας!
Ωχ...καλά που είσαι νότια και δεν πας και στη Σάνη...
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
λεω να παω κρουαζιερα στην Μεσογειο για 7 ημερες..εχει παει κανεις?αξιζει η κρουαζιερα?
δευτερη επιλογη 7 μερες στην Βαρκελωνη,Ιμπιζα,Μαγιορκα...
καπου θα ειναι η βαση-ξενοδοχειο και εξορμησεις στα νησια εκει γυρω..
εχει παει κανεις στα παραπανω μερη?τα λεφτα για κρουζιερα ειναι περιπου 1300€ για 7-8 ημερες με αεροπλανο μεσα και ολα τα εξοδα..
τα λεφτα για Βαρκελωνη περιπου 1000€ με αεροπλανο,ξενοδοχειο και πρωινο,και ενα γευμα...κατ ατομο παντα....και οι δυο επιλογές είναι πολύ καλές!!
Έχω κάνει την δέυτερη και την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!Σεβασμός στον επισκέπτη,πολλά αξιοθέατα,πολλές και ποιοτικές επιλογές για φαγητό / διασκέδαση και όλα αυτά σε λογικές τιμές!
Χρήσιμο να γνωρίζεις έστω λίγα Ισπανικά...
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007