-
αυτά είναι
είχα κι εγώ ένα μπουγατσάδικο/σαντουιτσάδικο δίπλα στο σπίτι μου κατέβαινα με την παντόφλα κυριολεκτικά αλλά έχει κλείσει κρίμα και ήταν ωραίο στέκι και με ποιοτικά σνακς
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλημέρα... μα είναι δυνατόν το μπουγατσατζίδικο να μην λειτουργεί την κυριακή;
γι'αυτό χρειάζεται να υπάρχει λίγη μερέντα στην άκρη και ψωμάκι για σπέσιαλ πρωινό
Mωρέ κάτι βρήκα και εγώ, αλλά έχω συνδυάσει την κυριακή το πρωί με μπουγάτσα, μιλκομπούκαλο, εφημερίδα και λίγη κλασσική ροκ...
μετά το ξενύχτι, κατά τις 6 πηγα απο το νοστιμότερο μουγατσατζίδικο της Καλαμαριας για μπουγάτσα κ τυρί... κ έμεινα με την πείνα... ΄τοτε τις έψηνε... κρίμα... τώρα ξύπνησα νηστικός... αλλά να δω τί θα φάω τώρα...
-
Kυριακή πρωί χωρίς μπουγάτσα...είναι τρελοί αυτοι οι Σαλονικιοί!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kυριακή πρωί χωρίς μπουγάτσα...είναι τρελοί αυτοι οι Σαλονικιοί!γενικώς η πρωινή πείνα δεν παλεύεται
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γενικώς η πρωινή πείνα δεν παλεύεται
είναι πολύ ωραία πείνα.
-
Γειάααααα...
Έχω να φτιάξω βαλίτσα και βαριέμαι ... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kυριακή πρωί χωρίς μπουγάτσα...είναι τρελοί αυτοι οι Σαλονικιοί!Oι περισσότεροι είναι στην Χαλκιδική και την Πιερία, μόνο κάτι καμμένοι σαν εμάς έχουν μείνει εδώ.
Και οι μπουγατσατζήδες έχουν δικαίωμα στα μπάνια -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Oι περισσότεροι είναι στην Χαλκιδική και την Πιερία, μόνο κάτι καμμένοι σαν εμάς έχουν μείνει εδώ.
Και οι μπουγατσατζήδες έχουν δικαίωμα στα μπάνιαΆστους να κάνουν μπάνιο και να παίζουν ρακέτες. Εμείς διαβάζουμε και αφομοιώνουμε γνώση.
-
νταξει ενα μπουγατσατζιδικο δε θα υπαρχει για εκτακτες αναγκες...?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
νταξει ενα μπουγατσατζιδικο δε θα υπαρχει για εκτακτες αναγκες...?Να κάνουμε ένα 4Τ raid;
-
Εφημερεύον μπουγατσατζίδικο; Δεν είν΄ κακή ιδέα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
νταξει ενα μπουγατσατζιδικο δε θα υπαρχει για εκτακτες αναγκες...?
Να κάνουμε ένα 4Τ raid;
-
το χω καταργησει το πρωινο...
παντως στη τουμπα αποσο ξερω δε παρουσιαστηκαν προβληματα στη παροχη μπουγατσας ουτε γυρου...
και σπαζομαι τωρα γιατι η απο πανω εχει βαλει σεντονια στο μπαλκονι και δε μπορω να ψησω..
-
Όχι τέτοιο Raid ...
Το World of Warcraft ή το Lineage δεν τα έχεις ακουστά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Oι περισσότεροι είναι στην Χαλκιδική και την Πιερία, μόνο κάτι καμμένοι σαν εμάς έχουν μείνει εδώ.
Και οι μπουγατσατζήδες έχουν δικαίωμα στα μπάνιαΆστους να κάνουν μπάνιο και να παίζουν ρακέτες. Εμείς διαβάζουμε και αφομοιώνουμε γνώση.
-
Σεντόνια φλαμπέ!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Όχι τέτοιο Raid ...Το World of Warcraft ή το Lineage δεν τα έχεις ακουστά;
papastroumf: dwarf priest...
έχουμε raid σε λίγο
-
nerds.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Όχι τέτοιο Raid ...Το World of Warcraft ή το Lineage δεν τα έχεις ακουστά;